Nelly.com fall kick off

Mungolife

A DAY AT NELLY. Sain tuossa vähän aikaa sitten kutsun vierailla Nelly.comin syksyn kick-offissa, jossa oli tarkoitus matkustaa tänne Göteborgiin tutustumaan Nelly.comin tuleviin syksyn tuotteisiin ja viettämään hieman aikaa Nellyn konttorilla. Aamulla kävi hyvin unenpöpperöisen neiti Vanhasen tie lentokentälle. Viiden tunnin yönien jälkeen olisin voinut kuolla pystyyn, mutta onneksi matkaseura oli paikallaan, kun Helsingistä mukaan lähti myös Kira, Alexa ja Marianna. Meillä alkaa olla tältä vuodelta kohta Kiran kanssa materiaalit MungoRivets Travels -blogiin, kun näitä matkoja tuntuu tänä vuonna kertyvän enemmänkin :)

Nellylla pääsimme ensin hieman tutustumaan muihin paikalla olleisiin bloggaajiin; tyttöihin Norjasta, Ruotsista, Puolasta ja Tanskasta. Meille oli myös katettu aivan upea lounas Nelly.comin studiotiloihin.

Mitä tapahtuu kun 25:lle bloggaajalle tarjoillaan kauniisti aseteltu lounas? No ainakin tarpeeksi kameran suljinääntä ja salamanvälkettä pärjätäkseen NYCin muotiviikoille.

Saimme myös kiertää Nelly.comin päämajaa ympäri ja tutkia vaatteiden suunnitteluprosesseja ja eri tulevia mallistoja. On jotenkin häkellyttävää huomata, että kymmenessä vuodessa Nelly.com on kasvanut yli 500 hengen yritykseksi, jonka päämaja Borasissa on valtava ja silti alkaa toimitusjohtajan mukaan käydä pieneksi yrityksen kaikille työntekijöille. Huima kasvuvauhti, olen nimittäin ollut kolmisen vuotta sitten Nellyn edellisessä rakennuksessa kun omaa mallistoani suunniteltiin, ja kasvu jo tässäkin ajassa on ollut todella merkittävä.

Ensi keväällä aion olla kärppänä näiden kenkien rantautuessa nettikauppaan!

Tämän syksyn malliston osia oli mukava päästä hipelöimään vähän ennalta.


Saimme myös katsoa muutamia tulevien mallistojen helmiä ihan in action.

Ihastuin todella tähän yhdistelmään..

Mutta.. Sitten rakastuin. Nellylle on tulossa tässä kuussa uutena merkkinä brittiläinen Miss Selfridge, ja he esittelivät nopeasti pienen capsule collectionin tulevasta mallistosta Nellylle.

Elämäni ei jatku ilman tuota takkia. Piste.

Yllätykseksemme saimme myös valita suosikkimme muutamista syksyn uutuuksista shown jälkeen, ja innoissaan bloggaajat pyörivätkin rekkien ympärillä.

Päivän hämmentävin hetki oli kun saavuimme hotellillemme, ja huomasimme, että meillä on Kiran kanssa yhteisen hotellihuoneen lisäksi yhteinen sänky. No ei siinä, eiköhän me pärjätä.

Nyt voisimmekin korkata tuon shampanjan, ja käydä kuvailemassa nopeasti päivän asut, ennen kuin suuntaamme muiden tyttöjen kanssa cocktail-tilaisuuteen ja dinnerille :)

Göterborgista siis kuplivia iloisia terveisiä, täällä on aika kivaa! :) Seurailkaas instagramin puolelta illan menoa, eiköhän sinne muutamia kuvia vielä päivity!

*Päivän tarjosi Nelly.com*

Kommentit

satu (Ei varmistettu)

Helevetti, mäki rakastuin :D pakkko saada toi takki päälle!!!!

Anna (Ei varmistettu)

Se on IHANA :)

Löysin mun unelmien syys-/talvitakin!! Täydellinen tuo hiekan värinen pörrötakki, vähän kun kylpytakki mutta silti niin siisti :D Tiedätkö siis milloin tuo syysmallisto ilmestyy nettikauppaan? Pakko olla kärppänä paikalla kun se sinne ilmestyy.

Anna (Ei varmistettu)

No aivan!! Se tulee tässä syksyn aikana, voin kysyä tarkemmin milloin :)

Nea (Ei varmistettu)

On se bloggaajan työ ja elämä rankkaa <3

Anna (Ei varmistettu)

Välillä kieltämättä näin :)

Öö (Ei varmistettu)

Miksi kutsut paikkaa Göteborgiksi kun nelly.comin konttori sijaitsee Boråsissa? Eivät ole sama paikka. Göteborgista ajaa Boråsiin tunnin verran.

Anna (Ei varmistettu)

No me lensimme, majoituimme ja viihdyimme suurimmanosan ajasta Göteborgissa. Plus en saanut mun typerästä britti-näppiksestä ruotsalaista o:ta ja luovutin :D

S (Ei varmistettu)

Moi! Siis koska tuota pitkähiaista peplumia ja harmaata housua on tulossa myyntiin, vai onko kenties jo tullut?

Anna (Ei varmistettu)

Moikka! Mäpä tarkistan, palaan pian asiaan :)

S (Ei varmistettu)

Selvä, kiitti :)

jemppuli (Ei varmistettu)

kukahan mahtaa olla 9 kuvan nainen, joka poseeraa näiden kahden neitosen keskellä. ? :) just curious jos lötyis blogi. Ihanaa syksyä sulle xxx.!

Anna (Ei varmistettu)

Fanny Lyckman on kyseessä :) Ja kiitos samoin sulle! :)

Hansu (Ei varmistettu)

Ihana toi musta röyhelöpaita... Minäkin se perään kyselen, onkohan niitä jo myynnissä?

Anna (Ei varmistettu)

Ei vissiin vielä :(

Kommentoi