New in the closet

Mungolife

Huomenta!

Huomasittehan muuten parin päivän takaisen postaukseni Mungostylen puolelle? :) Lisäsin muuten nyt Mungostylen myös Blogilistalle, eli sitä on helppo seurata sieltä, jos palvelua käyttää. Sain myös vihdoin aikaiseksi linkin lisäämisen tuohon sivupalkkiin, eli siitäkin pääsette suoraan Mungostyleen :)

Muistatteko, kun tuossa alkusyksystä/loppukeväästä kirjoittelin teille pakkomielteestäni eräitä Puccin saappaita kohtaan? No yksi teistä ainakin muisti ja meidän kotona kuului aika kovaääninen rääkäisy, kun ihana lukijani kommentoi postaukseen, että "hei, etkös sä tällasia ettiny, en oo varma onko oikee koko..." ja klikkasin auki eBay -linkin..

Emilio Puccin avonaiset reisimittaiset bootsit ovat olleet kirjaimellisesti mun "tahdon saada!!" -llistan kärjessä jo vuosia. Missasin ne silloin niiden alkujaan tullessa myyntiin, ja missasin ne myös alessa Outnetissa vuotta myöhemmin. Olen kolunnut eBayta tuloksetta nämä muutaman vuoden todetakseni, että ei ole vain suotu minulle moisia. Päätin jo jossain vaiheessa, että tää on nyt vaan yks niitä materialistisia haaveita, jotka ei tuu koskaan toteutumaan ja hautasin koko ajatuksen. Kunnes avasin tuon linkin.. Koko 39,5 kuulosti isohkolta, mutta myyjä oli kirjoittanut kuvailuun, että vastaavat ennemmin 38,5. Myyjä asui Lontoossa ja oli ilmoittanut numeronsa ilmoitukseen. Muutaman tekstarin jälkeen olin sopinut kenkien kokeilemisesta hänen kotonaan, ja kuvista voittekin sitten päätellä, oliko koko täydellinen vai ei :) Ja mikä parasta, myyjä suostui vielä tinkimään 100 punta kenkien alkuperäisestä myyntihinnasta. Täydellisen kauniin nahan ja mokan yhdistlemän lisäksi näissä on upea kultainen korko ja ratsastushenkiset yksityiskohdat. Parasta näissä on kuitenkin se, että nämä on ihan oikeesti reisimittaiset. Siinä missä meille pitkäkoiville yleensä ylipolven saappaat päättyy polven korkeudelle, eikä sen yli, nämä menevät reippaasti reiden puolelle. Ahhh, en malta odottaa, että näätte nämä käytössä :)

Saappaiden myyjä vinkkasi mulle samalla, että oli juuri aamulla ollut Mulberryn Sample Salessa, ja kehotti käymään paikalla. Tänään vielä jatkuva sample sale on muuten 26 South Molton Lane -osoitteessa Music Roomissa, jos joku lontoolainen / Lontoossa vierailulla oleva on kiinnostunut :) Paljon paljon laukkuja löytyy paikalta, ja esim. Oversized Alexaa löytyy monessa värissä, samaten kuin erilaisia Lilyja. Itse oikeastaan haikailen Mulberryn mallistosta vain sen Double zip Bayswaterin perään, mutta sitä saa odotella sitten ensi vuoden sample saleihin. Jotain pientä sieltä kuitenkin löysin :) Kaikki tuolla on vähintään -50 %, vaatteista ja kengistä monet -70 -80 % :)

Mulberryn eläinkuosinen kääntöhuivi ja kauniit pistishortsit :)

Mitäs mieltä te olette noista Puccin kaunokaisista? Ja vielä VALTAVAN iso kiitos lukijalle, joka vinkkasi niistä! Näinkin päin toimii välillä tää homma :D

Kommentit

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Hih ole hyvä vaan, aivan mahtavaa että vinkistä oli iloa! Ja kävipä hyvä tuuri, kun kokokin sattui osumaan nappiin. :D On nuo kengät kyllä niin upeat ettei mitään rajaa!

Anna (Ei varmistettu)

Ihanaa että vinkkasit, kiitos paljon!! <3

Kiira (Ei varmistettu)

Meillä on hyvin erilainen käsitys kauniista kengistä:DD. Noi on mulle aika nou nou, hyi. Toisaalta, eipä minun noista tarvitse tykätäkkään, sillä eiväthän ne omaa kenkähyllyäni tulleet koristamaan:D.

Pitsishortsit vaikuttavat sen sijaan hyvältä ostokselta! Ne olisi säiden lämmitessä mukava nähdä asukuvissakin:).

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia mielipiteestäsi :)

meow (Ei varmistettu)

En malta odottaa, että nään noi kengät käytössä! Upeet :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, mäki en maltta odottaa ensimmäistä köpöttelykertaa näissä :)

Tanya (Ei varmistettu)

Hienot!! :) Kiva nähdä miltä ne näyttää sun päällä.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Anni (Ei varmistettu)

Vau. Tosi näyttävät ja vielä priimakuntoiset.. todellinen löytö. Noissa makeeta etnistä vibaa, toimii varmasti esim. inka- tai kashmirkuosin kanssa!

Anna (Ei varmistettu)

Jep!! Johonkin tollaseen ajattelinkin yhdistää :)

Kabuu (Ei varmistettu)

Ehkä sen inkkari-päähineen kanssa, se olis ainakin etninen kaveri noille... ;) :D Saatais myös samalla taas erinäiset keskustelupalstat räjähtämään!

Hei oot joskus maininnu kommenteissa, että näet miltä sivustolta ihmiset on tullu tänne sun blogiin, niin miten sulle näkyy esim mun tänne tulo, kun mulla on selaimen kirjanmerkeissä sun blogi ja sieltä yleensä aina tänne tulen?

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, ois taas sitten eräillä lukijoilla kriisi päällä :D Se riippuu, mikä oli edeltävä sivu, millä olit :) En itse asiassa halua tarkemmin eritellä tuota, ettei sitä sitten kierrellä turhaan. Musta on ihan hauskaa nähdä, mistä lukija on blogiin eksynyt :)

Minttu-Maaria (Ei varmistettu) http://cocoandcarrie.blogspot.fi

Kauniit on, oih! Väri on mun mielestä erikoinen, yleensä en tykkää juuri mistään ruskeista kengistä, mutta noiden väri on ihana!

Mutta tuo korko... Miten se kestää kävelyn ettei napsahda poikki? Mitähän materiaalia se on? Kyselen uteliaana :)

Vinni (Ei varmistettu)

Makeet! Sellainen postaus olisi kiva, jossa esittelisit näitä toteutumattomia haaveita. Semmosia vaatteita, laukkuja, kenkiä jne joita ei enää valmisteta ja jotka toivot löytäväsi esim ebayn kautta.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) No tällä hetkellä ei oikeen oo mitään toteuttamattomia haaveita, muutamia laukkuja ehkä, mutta ne on uudehkoja kaikki :)

siru (Ei varmistettu)

Muistanko vaarin, vai etko juuri noin kuukausi sitten kirjoittanut, ettei sinulla ole viime aikoina ollut mitaan pakko saada -tavaraa? Jotenkin minusta vain vaikuttaa vahan silta, etta viime aikoina olet kuitenkin ostanut aika paljon erilaisia juttuja, nahkatakin, useammat shortsit, Loubotinit, laukun, nama... Kaikki toki hienoja tavaroita, ei siina mitaan, mutta ihmettelen vain ristiriitaa taman ja sen kk takaisen postauksen valilla :) toivottavasti et loukkaannu, ehka mina ymmarsin vaarin!

Anna (Ei varmistettu)

"No jos et muuten usko, niin blogissahan on noista saappaista moneen kertaan ollut juttua, viimeksi tosiaan alkusyksystä, ja sitä ennen monta kertaa vuosien varrella :) Ja en ole niitä pitänyt unelmana, kun en ajatellut niiden löytymisen olevan enää edes mahdollista. Kuten selkeästi tuossa tekstissäkin on kerrottu. Se, ettei ole mitään "pakkosaada" -juttua ei suinkaan tarkoita etteikö shoppailisi jotain. Muotibloggarin tehtävänä tuskin on uusien tuotteiden esittely; mä en shoppaile blogia varten, vaan itseäni varten."
- Näin vastasin juuri toiselle lukijalle. Ja mulle nuo muut ostokset eivät ole mitään pitkäaikaisia haaveita, vaan löytyneitä shoppaillessani :)

jj (Ei varmistettu)

Aivan mielettömät! En malta odottaa et näkee millaisiin asuihin yhdistät. Upeet upeet upeet!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Taija (Ei varmistettu)

Heippa, tää ei nyt mitenkään liity tähän postaukseen, mutta käytätkö ns. reikäisten/pitsisten neuleiden alla jotain alutoppia vai riittääkö pelkkä neule itsessään? Kiitos! :)

P.S. Upeet saappaat! <3

Anna (Ei varmistettu)

Käytän joo, pitsireunaista toppia yleensä :) Ja kiitoksia :)

Anu (Ei varmistettu) http://www.anuemilie.com

Waaaaauuuu mitkä unelmat! Itse en varmaan pystyisi kävelemään noilla (joka on niiiin väärin), mutta odotan innolla sun asukuvia joissa nämä esiintyy! Harmittaa muutenkin, kun on niin lyhyt, että mitkä tahansa ylipolven saappaat saa mut näyttämään pygmille. -_-

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia kovasti :) ja voi että en malta odottaa sopivia kelejä :)

spokki (Ei varmistettu)

Helmikuussa sanoit yhdessä postauksessa: "Oon muutenkin sikäli onnekkaassa tilanteessa, että tällä hetkellä mulla ei oikein ole mitään sellaista ”pakkosaada” -juttua. Toki kevätmallistojen laukkujen iskiessä kauppoihin menen varmaan AIVAN sekaisin jostakin, mutta tällä hetkellä ei oikein ole mitään sellaista kohdetta, johon erityisesti säästäisin." Miten nämä saappaat siis voivat olla pitkäaikainen unelma...?

No, saathan sinä ostaa niin paljon kuin haluat ja muotibloggarina uusia tuotteita on toki oltava lukijoille näytettävä, ymmärrän sen kyllä :)

Anna (Ei varmistettu)

No jos et muuten usko, niin blogissahan on noista saappaista moneen kertaan ollut juttua, viimeksi tosiaan alkusyksystä, ja sitä ennen monta kertaa vuosien varrella :) Ja en ole niitä pitänyt unelmana, kun en ajatellut niiden löytymisen olevan enää edes mahdollista. Kuten selkeästi tuossa tekstissäkin on kerrottu. Se, ettei ole mitään "pakkosaada" -juttua ei suinkaan tarkoita etteikö shoppailisi jotain. Muotibloggarin tehtävänä tuskin on uusien tuotteiden esittely; mä en shoppaile blogia varten, vaan itseäni varten.

nanna (Ei varmistettu)

EI HELE NOI ON MAGEET! ei pysty oottaa et näkee käytössä!!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia :)

Anna (Ei varmistettu)

On joo, tosi kivat kelit nyt on ollu :)

Olga (Ei varmistettu)

En voi olla miettimättä, miten piinallista noiden pukeminen ja riisuminen on. :D Innolla odotan kuvia, miten yhdistät nämä saappaat.

Anna (Ei varmistettu)

Itse asiassa tosi helppoa :) Naruja ei tarvii ees avata, noissa on takana vetskari nilkasta n. 20 cm ylöspäin :)

Jenna (Ei varmistettu)

Haluan nähdä nuo jalassa! Tuleeko remmit vähän löysemmälle, että ihoa jää näkyviin? Toivottavasti ymmärsit. :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, en oikein ymmärtänyt kysymystä :/ Mitä tarkoitat? Varmasti näkyvät käytössä pian, heti kun kelit on sen mukaiset, että avonaiset varpaat on ok :)

Ace82 (Ei varmistettu)

Mä taisin ymmärtää, mitä edellinen tarkoitti. :) Eli että näkyykö tuon nyörityksen alta ihoa (keskeltä) vai onko ne sellaiset aika tiukat ja istuvat. On muuten ihanat, itse tykkäisin varmaan enemmän eri värisistä metalliosista noissa yksityiskohdissa. :)

Anna (Ei varmistettu)

Aaaa, joo, näkyy vähän! :)

NN (Ei varmistettu)

Ohhoh, mielenkiinnolla odotan minkälaisen asu näiden kanssa tulee, aika mageet :D

Anna (Ei varmistettu)

Mä en millään malttais oottaa, että saan pukee noi jalkaan :D Harmi vaan, että tällä hetkellä rankan treenin tuloksena kävely paljain jaloinki tuntuu reisilihaksissa tulipalolta :D

Kate (Ei varmistettu)

Noi taitaa olla upeimmat saappaat mitä oon nähnyt jopa upeammat entä ne joien va mitkä olikaan ne toiset ihanat :D aivan upeat!!!

Anna (Ei varmistettu)

Juu, Joiethan ne :) Ja kiitoksia :)

Riikka (Ei varmistettu)

Mua mietityttää, että mikä näissä saappaissa on ratsastushenkistä?

Anna (Ei varmistettu)

Noi palmikoidut remmit, tuo nyöritys, tuo mokka ja ylipäätään noi on "equestrian style" :)

Riikka (Ei varmistettu)

Ratsastajana en nää noissa mitään sellasta minkä vois määrittää ratsastustyyliin, mitään remmejä ja nyörityksiä ei vaan käytetä, mutta muoti nyt onkin nimeämisessä kummallinen :)

Anna (Ei varmistettu)

Noo, ei sun mielestä varmaan jokainen Ralph Laureninkaan vaate ole ratsastushenkinen, mutta sehän kulkee aina nimellä equestrian style :) Ne on vaan nimityksiä, ei niitä niin vakavasti kannata ottaa :)

Kommentoi