The new hair

Mungolife

*Postaus toteutettu yhteistyössä Rapunzel of Swedenin kanssa*

Ehh. Ei mennyt tuo lauantai niin kuin salaa toivoin. Viviania lainatakseni, ilta oli 6/5, ja no, sunnuntaina olo myös senmukainen. Joku muisti rakkaan vanhan ystävän tequilan siellä Kappelissa ja siitä se sitten vähän niinku lähti. Mutta joo, se siitä lauantaista (kiitos ja anteeksi kaikille, jotka tulitte vastaan), palataan vielä hetkeksi taaksepäin, eli perjantaihin. Mä tosiaan lähdin tuossa perjantaina käymään pikavisiitin Tukholmassa, nimittäin sain etuoikeuden käydä tutustumassa Rapunzel of Swedenin Tukholman kampaamoon ja samalla sain laittaa nää kutrit osaavien kampaajien käsiin siellä.

Oon tykännyt tästä Rapunzelin pidennystukasta valtavasti, mutta perjantaina olin jopa itsekin vähän blown away lopputuloksesta.

Tästä siis lähdettiin.. Tukka on kasvanut mukavasti pidennysten kanssa, vaikka onhan se auttamattoman ohuen tuntuinen ilman tukkaa. Meillä oli vain kolmen tunnin aika varattuna, niin päätettiin, että jatkan vielä teipeillä ja katsotaan sitten ehkä joku toinen kerta sinettikokeilua. Mulle iski myös tuossa viikko pari takaperin hinku tummempaan hiusväriin, mielessä joku tumma blondi tai vaalea brunetti. Annoin niinki helpot ohjeet kampaajille kuin “joku sellainen tummempi, mut ei liian tumma, ja sit sellanen luonnollinen väri, joka olis lähellä tota mun omaa tyveä… Kattokaa nyt ite”. Johanna on oikeesti tehnyt musta tässä parissa vuodessa ihmisen. Ennen syynäsin jokaisen kampaajan liikkeen ku hullu, nyt kun olen oppinut luottamaan Johannaan, en enää ole ihan sekopäisenä siellä kontrollifriikkaamassa joka asiaa.

Koska aikaa oli rajatusti, kimpussa oli kaksi kampaajaa heti alusta asti. Mua vähän hihitytti tuo edestakas liitelevien käsien määrä, mutta oli kyllä väri päässä alta aikayksikön :D


Ja väristähän tuli aivan täydellinen!! Sitten vielä tuoreet pidennykset kiinni, ja muotoilu! (Tukkaan laitettiin vaan kevyesti lainetta beach wavella, eikä se ollenkaan pääse etuukseen esiintymään näissä, mutta saatte varmasti paremmatkin kuvat pian nähdä :) 

Johanna on ottanut multa vähän pituutta aina pois, sillä oma tukka ei oo ihan hirveän pitkä. Nyt jätettiin pidennykset melkeen sen mittaseks ku mitä ne onkin, eli tukka on aika lailla tasan puoli metriä pitkä.

Aika mieletön, eikö?

Niskaan on laitettu väriä 10, ja sitten päälle sekaisin 10, 14 ja 18. Muutos on jotenkin ihan käsittämätön, ottaen huomioon, että mulla oli ennen 14, 14K ja 18, ja väriero on ihan valtava. Tukka taipuu kauniisti tummasta vaaleaan, ja sulautuu toisiinsa. Väri on selkeesti tummempi, en nyt tiedä mikä tämä sävy olisi, mutta todella kaunis se on. Valitettavasti nää kuvat on otettu keinovalon ja luonnonvalon sekoituksessa, ja kuvissa on keltaisuutta. Paras kuva väristä on tuossa kuvassa, missä on suorana pidennykset, kun tuossa alimmassa kuvassa on vähän liikaa keltaista sävyä tullut lampusta. Ja tosiaan, hiuksina on 50 cm European Hair teippipidennystä Rapunzelilta :)

En ole vielä ehtinyt kameran eteen uudella reuhkalla (pl. lauantaiyön kaverikuvat Jarskin ja Vivven kanssa, ja niitähän ei halua nähdä kukaan), mutta varmasti nyt kun saavuimme Lontooseen, saadaan uutta asukuvaa kehiin, ja pääsette näkemään tuon uuden värin “in action”.

Tarkoitus oli ottaa niitä kuvia nyt, mutta metro-ongelmien takia meillä kesti päästä kentältä 2,5 h majoitukseemme. Ihanaa, tätä en kaivannut Lontoosta :D
Nyt kuitenkin rakkaaseen Four Seasonsiin ankalle, ja sitten nukkumaan :)

Kommentit

johanna (Ei varmistettu)

Hei ihan mielettömät :)! Tosi luonnolliset tyvestä latvaan!

iida (Ei varmistettu)

vautsi! ihan älyttömän ihana tukka, ootan innolla lisää kuvia :)

Matilda (Ei varmistettu) http://matildaselin.blogspot.com

Ihan uskomattoman kauniit hiukset! Olen hyvin kateellinen, haha! :D
http://matildaselin.blogspot.fi/2015/07/hi.html?m=1

Jenni (Ei varmistettu)

Mun mielestä toi sun oma tukka ois niiiiiin ihana ja voisin maksaa tollasesta :D Tuo pidennystukka on mun makuun ihan liian epäluonnollisen näköinen, ehkä vähän lyhyempänä vois olla vähän parempi. Mutta oma on aina oma :) Mutta näähän on tietty makuasioita! Millon oot muuten viimeks ollu pidempiä aikoja ihan omalla tukalla?

merru (Ei varmistettu)

Moikka!
Onpa ihanan värinen uus tukka! Tosi luonnollisen näköinen ainakin minun mielestä :) Asukuvia uusien hiusten kanssa odotellaan jo innokkaasti ;)

sandi (Ei varmistettu)

Onhan tuo parempi ku aiempi, mutta eipä nuille pidennyksille jaksa enää syttyä.

Melli (Ei varmistettu)

Aaah, millä systeemillä/laitteella noi laineet on tehty. Ihan sairaan hienot!

meitzi (Ei varmistettu)

Aivan upea väri ja tukka! Voisit itsekin alkaa käyttämään välillä tuollaisia laineita tai suoria sen ainaisen kypäräkiharapilven sijasta :)) Älä ota pahalla, mielipiteitä on monia, mutta minun silmään se näyttää todella jäykältä.

MischiganCZ (Ei varmistettu)

Oooh, wooow! It looks absolutely amazing! Nice hair and this color... one word - WOW :)

Kommentoi