New Make Up Essentials

Mungolife

MEIKKIKAAPIN UUSIA TULOKKAITA. Tuossa viime kesänä taisin listailla meikkini tärkeimmät osat, mutta erinäisten matkojen ja Tax Free -kaupoissa seikkailujen jälkeen uuia meikkejä on meikkikaappiini muuttanut sen verran monta, että ajattelin tehdä pienoisen esittelyn niistä :)

NARS on meikkirakkauteni Australiasta. Sain näitä metsästettyä käsiin viimein Lontoosta, nimittäin Harrodsin yläkerrasta näitä löytyypi! Meikkipussissa nykyään jatkuvasti kulkevat mukana sekä puuteri, että aurinkopuuteri, kulmageeli ja tuo Schiap -sävyinen kirkkaanpinkki huulipuna. Ko. sävy oli huulillani useimmiten asuessani Australiassa, mutta sitten hukkasin koko huulipunan. Tuossa muutama viikko takaperin löysin sen takaisin varastoon, ja ai että, uskon, että meillä tulee olemaan kaunis yhteinen kesä :)

 

Tax Free oli Kuala Lumpurissa matkatessani Australiaan niin halpa, että tyhjensin nähtävästi heidän Chanel -osastonsa. Viiden ruskean kimmeltävän luomivärin paletti on ihan lyömätön! Pigmenttiä riittää ja värit ovat täydelliset vihreäsilmäiselle ainakin :) Pieni poskipuna (jota en kuvaan näköjään viitsinyt avata) on kauniin keseäisen korallinen, ja levittyy näppärästi sormin. Olen myös heittänyt vanhat siveltimeni roskiin ja hankkinut tilalle kaikki siveltimet Urban Decaylta. Kauniit siveltimet ovat nimittäin myös uskomattoman hyviä! Chanelilta mukaani on löytynyt myös vaalea huulipunan pohjustaja ja kirkkaanpinkki huulikiilto. Diorilta vuorostaan olen ihastunut tuohon Lip Glow  -huulipunaan, jonka tarkoitus on herätellä huulten omaa väriä esille :)

Näiden lisäksi muutama aivan mainio ihotuote on myös viime aikoina löytynyt, ja teenkin lähiaikoine teille ihan yksityiskohtaisen esittelyn muutamasta uudesta lempituotteestani :)

Kommentit

vilme (Ei varmistettu) http://vilme.blogspot.fi

Narsia löytyy myös Selfridgesiltä! Tosi osaava ja avulias henkilökunta :) Ihana postaus, kosmetiikka on kyllä sellanen juttu johon mielellään panostaa enemmänkin, kun joka päivä tulee käytettyä :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, siellähän sitä on myös. Aina unohdan, että se on siellä, kun sieltä ei saa Urban Decayta :) Menee puurot ja vellit sekaisin.

meme (Ei varmistettu)

Surullisia uutisia. Luin juuri, että Alex O'Loughlin on mennyt naimisiin. Valitettavasti joku ehti ennen sua, ei voi mitään.......... :D

Anna (Ei varmistettu)

Joo, ihan kamalaa :/

TäTi (Ei varmistettu)

Urban Decayn luomien pohjustusvoide on ihan lyömätön, itselläni on tosi pahasti rasvoittuvat luomet ja ammattilaisenkin tekemä silmämeikki saattoi kadota muutamassa tunnissa. UD Eyeshadow Primer Potion pitää luomivärit paikalla aamusta iltaan, suosittelen lämpimästi. Valitettavasti en tiedä saako sitä Suomesta, itse ostin Sephorasta jenkkireissulla kunnon varaston :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, Vivve rakastaa tota putelia, ja just olin kuriirina sille :D

rr (Ei varmistettu)

Narsiahan saa Britanniassa myos Space NK-liikkeista. Mutta jos et ole kaynyt, niin ei ehka kannatakkaan, sinne menee kaikki rahat :D

Anna (Ei varmistettu)

Ai saa? Mä en oo koskaan ees ollu koko liikkeessä :)

SASA (Ei varmistettu)

jee tämmäset postaukset on parhaita :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :)

Kommentoi