Nimijuhlaviikonloppu

Arvatkaapa kuka avasi läppärin nyt ensimmäistä kertaa tuon edellisen postauksen jäljiltä? Jep, minä. Meillä oli tosiaan toissapäivänä vauvan nimijuhlat, ja täällä vieläkin toivutaan menneestä viikosta. Perheemme olivat käymässä ja rakkaita ystäviä talo täynnä, joten loppuviikko meni kuin siivillä. En tainnut edes kännykkään koskea, ja vietin viikonlopun melko spontaanissa somehiljaisuudessa. Onneksi nämä kesäkuun juhlallisuudet alkaa olla tässä ja pääsee palaamaan arjen normaaliin rutiiniin. Saatoimme juuri parhaan ystäväni bussiin ja olemme ensimmäistä kertaa viiteen päivään ihan vain me kolme kotosalla.

On ollut aivan ihanaa nähdä perhettä, Lontoo-äitiä ja parasta ystävää, mutta samalla on kyllä melko ihanaa olla kotona ihan vaan omana perheenä. Vielä on toki tällä viikolla tiedossa niin reissu Vaajakoskelle kuin juhannusvietotkin, mutta sitten tää elämä oikeesti rauhoittuu, ja seuraavat suunnitelmat onkin vasta heinäkuun puolessa välissä.

Meille osui kyllä ihan uskomattoman ihanat kelit tälle viikonlopulle, ja olemme viettäneet aikaa pääsääntöisesti pihalla, terassilla ja kävelyillä. Jätskillä ja terassilounailla, Puijon Tornissa ja vaikka missä 🙂

Nimijuhlat juhlittiin siis lauantaina, vaikka vauva on saanut nimensä jo itse asiassa pari kuukautta sitten. Tiesimme nimet molemmille sukupuolille jo ennen vauvan syntymää, joten rekisteröimme vauvan samoin tein.

Meidän pieni sai nimekseen Dante Alexander Pastak, ja on kulkenut sillä nimellä heti syntymästään asti. Harkitsimme pitkään nimen julkaisemista, mutta tulimme siihen tulokseen, että nimi saa olla tiedossa. Hulluimmat stalkkerit selvittäisivät sen kuitenkin jotakin kautta, enkä jaksaisi aina ihmisten ilmoilla miettiä, etten voi puhua lapsesta nimellään, kun joku sen sitten saattaisi kuulla. On ollut hirveän hankalaa blogissakin kun on nimeä joutunut kiertelemään ja olenkin välillä väsyneenä kirjoittaessa ollut varma, että nimi vielä lipsahtaa johonkin väliin.

Nimi on yhteinen valintamme ja ihastuimme nimeen jo jokin aika sitten. Alexander-nimeä löytyy molempien suvuista, joten se tuli pojan toiseksi nimeksi 🙂

Mä keskityn nyt illallistamaan miehen kanssa ja sitten laittamaan Danten tutimaan, ja palailen sorvi ääreen taas huomenna. On ollut kauhea hinku bloggaamaan, mutta illat on venyneet aina johonkin aamuyhteen milloin sokerimassakoristeita väkräten, milloin Lontoo-maman ja perheen kanssa juoruillen. Välillä on ollut pakko nukkuakin, joten läppäri on jäänyt pölyyntymään. Palaan siis lähipäivinä enemmän nimijuhlajuttuihin, jahka saan kaikki kuvat koneelle 🙂

Huomisiin!

Kommentit (21)
  1. Lausutteko Danten paino ensimmäisellä vai jälkimmäisellä tavulla, ikään kuin Dante vai Dantte? 🙂 Olen kuullut tätä nimeä aiemmin vain ulkomailla. Mukavaa kuulla, että juhlat olivat onnistuneet!

  2. Onpa kaunis nimi pojalle! Alexander on itelläkin ollut mielessä oman mahdollisen pojan toiseksi nimeksi. Mutta kerrassaan mainio nimi pojalle tuo Dante 🙂 onnea pikkuiselle nimestä ja vanhemmille kauniista nimivalinnasta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *