NOLOJEN BIISIEN SOUNDTRACK

Nolojen biisien soundtrackini on mittaamattoman pitkä. Oikeesti, tietäisitte miten mun mies joutuu kärsimään mun kanssa, kun popitan samaa p%#&aa aina automatkoilla ja kotonakin. Ehkä sellainen kaikkien helmein esimerkki on venäläinen biisi Natali – O Boghe kakoi mushchina, joka on ihan hirveetä venäläistä syntikkapoppia, mutta ai että mä rakastan sitä. Mieheni ei ymmärrä edes sen sanoja, ei niin, että se pelastaisi tilannetta. Mulla on oikeesti paikoitellen ihan hyväkin musiikkimaku ja kuuntelen musiikkia laidasta laitaan, mut sit on oikeesti näitä “Anna mitä hittoa?” -biisejä, joita huudatan yksin autolla mennessäni tai kuulokkeissa blastaten kun olen yksin lenkillä. 

Aloitetaan triplalla…

K-Maron Femme Like You, Let’s Go ja Histoire de Luv. 

Ei mitään hiton käryä, mitä noi lyriikat tarkoittaa, mun ranskan taidot riittää ymmärtää Femme Like Youn kertsin, joka on puoliks englantia, mutta muuten siihen se jääkin. Tykkään tykkään tykkään ton kundin äänestä ja hei ranskankielistä räppiä. Ihan totta, en voi lopettaa, send help! Mä niin toivon, että nää biisit ei kerro jostain ihan hirveestä, koska mä alan osaa nää ulkoa (sellaisella Joey Frendeissä -ranskalla, tietenkin) ja mä tuun näistä ihan mahdottoman hyvälle tuulelle. 

Tim Wheeler & Emmy the Great – Home for the Holidays ja Zombie Christmas 

Sinänsä ei niin noloja ja hävettäviä kuin kanadalainen räppikuningas jostain tän vuosisadan alusta, mutta kun näitä soittaa kesäkuussa, niin on se vähän aina kysymyksiä herättävää 😀 Tosin näin lokakuussa oon jo ihan full-on joulufiiliksessä glögeineen ja joulubiiseineen.  

Drake – In My Feelings

Törmäsin tähän Kiki Challengen aikaan ja täähän jäi päähän soimaan mahdottomasti. Mun työkaverin lempinimi on Kiki ja siis aina kun kuulen hänen esittelevän itsensä (olemme molemmat uusia, joten esittely on melkein puoli työnkuvaa ajoittain tällä hetkellä), alkaa mulla soimaan aina tää mielessä ja tekee mieli alkaa vetää kunnon klubimoveseja. Täysin inappropriate tilanteissa. Ja siis mä oon yhtä uskottava Draken kuuntelija kuin.. no en ees tiedä. En ole. Vaikka kuuntelenkin huolestuttavan paljon räppiä, niin silti. Ja siis mun räppitarjonta on englannin ja suomen lisäksi näköjään ranskaks ja venäjäks. Kuuntelisin varmaan loputtomasti espanjankielistä räppiä, jos löytäisin sitä jostain 😀 Ja siis K-Maron ja suomirapin lisäks kuuntelen kyllä aika paljon esim. venäläistä Geegunia. Mä tykkään jotenkin siitä sanoilla leikkimistestä mitä räppi parhaimmillaan on ja räpin rytmi on sellanen mistä tykkään. Ja siis Dante tykkää räpistä 😀 Se on ihan naurettavaa, mut se joraa aina eniten just räpille.

Luis Fonsi – Despacito 

Espanjankielisestä puheen ollen… Sinänsä Despasito ei oo ehkä niin nolo, koska se oli hittibiisi. Noloa tästä tekee sen, että kuten aina, tämänkin mä löysin noin iät ajat muiden jälkeen. Kauan sen jälkeen kun kukaan muu ei enää kuunnellut sitä. Mut siis tää on mulle perinteinen juttu, mä tuun musiikissa (kuten monessa muussakin asiassa) ihan sikana jäljessä. 

George Michael – Careless Whisper 

Okei, Deadpool toi tän takaisin suosioon, niin tää ei ehkä oo niin noloa, mut siis tää on yks mun lapsuusnostalgia-biisejä, sillä mun mutsi kuunteli tätä aivan sikana ja osaan tän varmaan takaperinkin ulkoa. Oon aina tykännyt tätä ja kuunnellut tätä. 

Bäkkärit 

Always and foreva. Ehkä säälittävintä tässä on se, että eniten luukutan Boys Will be Boysia 😀 Koko siitä tuotannosta just tätä biisiä jostain syystä. Mut siis oikeesti, se fiilis kun pitkän tauon jälkeen laittaa kajarin huutaa jotain Larger than Lifea ja palaa melkein 20 vuotta taaksepäin kaikkiin niihin muistoihin ja kaikkiin niihin tunteisiin. On niiiiiin parasta, että on lapsena ja nuorena rakastanut jotakin bändiä niin palavasti, että edelleen nousee karvat pystyyn, hyvällä tapaa, niistä muistoista. 

Journey – Don’t Stop Believing 

Meidän häiden virallinen teemabiisi 😀 Bändi soitti tän kahdesti ja tais sen lisäks tulla kajareistakin. Tää on tässä kategoriassa ehkä sen takia, että kaikki kasarirock on monelta osin tuomittu noloksi, mutta mä rakastan sitä syvästi silti. Ja Don’t Stop Believing ja ylipäätään moni biisi Journeyn tuotannosta on sellaisia, että toimii niin rentoutuessa, siivotessa kuin treenatessa. Voisin kuunnella monta kertaa päivässä. 

Bad Boys Blue – You’re a Woman

Ihan totta, toi biisi on kyllä kategoriassamme “miksi?”. En ees tiedä. Tää on yks spesifi ilta just ennen ku täytin 25, jolloin tapahtui jotain kaikkea hirveen normaalia ja tavallista. En ees muista mitä kaikkea. Oltiin Vivianin kanssa Showroomissa ja pääsääntöisesti kahdestaan koko ilta ja siinä ei ollut mitään epätavallista. Kuulin tän biisin ekaa kertaa sinä iltana ja se jäi mulle talteen. Ja edelleen, viis vuotta myöhemmin tää vie mut takas siihen hetkeen ja siihen iltaan, siihen nuoruuteen ja siihen iloon, mitä elämä oli just siinä hetkessä. 

Nephew – Police Bells and Church Sirens

Tää ei sinänsä oo nolo biisi, vaan tosi hyvä kantaaottava biisi maailman nurinperäisyydestä. Ei siinä. Mut ku ekat noin 20 kertaa ku kuuntelin tän, kuulin ton C-osanki englanninkielisenä. No ei siinä, mut se on tanskaa 😀 Mulla vaan on siihen ihan oma englanninkielinen sanoitus (which makes no sense), jolla laulan tätä aina 😀 

Foreigner – I Wanna Know What Love Is 

Taas kategoriassamme ikivanha nolo biisi, mut tän nolouden kruunaa se, että tää on mun ja mieheni “karaokebravuuri”. Ja kun meidän kaltaisten ihmisten kohdalla puhutaan karaokebravuurista, ollaan nolouden Graalin maljan äärellä. Mun mies toki osaa laulaa ja on muutenkin musikaalinen, mutta mä en todellakaan osaa laulaa ja mulla ei oo nuottikorvaa nimeksikään. Ja silti ollaan vedetty tää useammin ku kerran duettona baarissa. Promillet voinee jokainen arvata. Vetoan välillä tässä siihen, että kerran tämän kohdalla koko paikka antoi meille kunnon aplodit. Valitettava tosiasia on se, että oltiin Restroomissa, jossa oli meidän porukan lisäksi vain ja tasan kaksi todella humalaista keski-ikäistä naista, joten en lähtis sanoo, että tuomaristo oli kovin kohillaan, vaikka toinen heistä tulikin kertomaan miten ihania me ollaan. Ihanan vaaleanpunainen nousuhumalan tila, missä kaikki on kaunista ja ihanaa. 

Teflon Brothers – Maradona

Tätä ei oikeestaan selitä mikään. No, Dante tykkää, riittääks se? 

Mitkä on teidän noloja biisejä? 

Kommentit (13)
  1. Kaikki noi kasaribiisit on iiihania. Omaan listaani lisään vielä Modern Talking- You’re my heart, you’re my soul ja musavideon kanssa 😀 Bonnie Tylorin – Total Eclipse of the Heart on kans kova. Alphavillen- Forever young sai ennen aina itkemään, mutta nykyään sen kuulee aika usein (thanks Beyonce ja Jay- Z 😀 )

  2. Donna Summer – This time I know it’s for real
    Princessa – He’s on the phone
    Modern Talking – For always and ever

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *