Not a kid anymore

Mungolife

En olisi nuorena uskonut, että...

... voin hukata itseni ikuisuuksiksi kaupan juustotiskille karkkihyllyn sijaan, ja löytää sieltä kaiken tarpeellisen mielestäni.

... rakastaisin paprikaa, oliiveja, jalapenoja, rucolaa ja vuohenjuustoa ja voisin elää näillä. Minkä tahansa juuston lisäksi siis.

... olisin 25-vuotiaana sinkku, enkä itse haluaisi millään muotoa muuttaa tilannetta.

... löytäisin rakkaussuhteen punaviiniin, joka aiheutti ennen pelkästään puistatuksia. Nyt hyvä pullo Shirazia on yksi parhaista asioista maan päällä.

... rakastaisin kulmakarvojani ja voisin olla kokonaan nyppimättä niitä. Kyllä vain, koko nuoruuteni vihasin tuuheita kulmiani ja on taustalla parikin episodia, joista kaunein keksimäni termi olisi "siittiökulmakarvat". Kiitos Cara Delevigne ja muut kaunottaret, jotka ovat palauttaneet naisten makuun luonnolliset, kauniit ja paksut kulmat. Minä kiitän ja kumarran.

... tykkäisin myös nenästäni ja silmistäni. Nuorena laiheliinina naama ei vaan ollut tarpeeksi iso tälle klyyvarille ja se näytti jotenkin epäsopusuhtaiselta. Ja silmätkin oli musta keltaiset. En vaihtaisi mun melko harvinaisia tummanvihreitä silmiä mihinkään muuhun väriin, enkä kyllä muuttaisi nenässänikään ulkoisesti mitään.

... pitäisin ihananan viikonloppuna illallista ystävien kanssa ja ehkä sunnuntaibrunssia, aikaisia nukkumaanmenoja ja virkeitä aamuja.

... lentokoneessa oleminen olisi melkein yhtä normaalia kuin hengittäminen, enkä puristaisi vimmatusti käsinojia ja säikkyisi joka ääntä.

... kuuntelisin fiiliksissäni Kaija Koon musiikkia.

... opiskelisin taideyliopistossa.

... vihaisin kissoja suurella antaumuksella.

(Anna, 15 v.)

... olisin lopettanut joukkueurheilun ja pallopelit laitettua matkustamisen etusijalle.

... opiskelisin oppiakseni, en saadakseni hyviä arvosanoja.

... tykkäisin omasta hiusväristäni niin paljon, että kiroaisin päätöstäni joskus aloittaa värjäyskierre.

... joisin kahvia nautiskeluun, en päivän läpi pääsemiseen. Tai irvistääkseni.

... olisin jokaikinen päivä vaan todella todella onnellinen elämästäni :)

Sellaisia ajatuksia tässä kertynyt mieleen viime päivinä kun oon pohdiskellut miten paljon ihminen kymmenessä vuodessa muuttuukaan :) 

Kommentit

Annie (Ei varmistettu)

Tosi kiva postaus, lisää tällasia! Oisko mahdollista muuten tehdä sellainen postaus johon laittaisit kaikkia vanhoja kuvia itsestäsi, jos ei sellainen ole jo olemassa jossain? :D

Anna (Ei varmistettu)

Sellainen on itse asiassa olemassa jo :)

J-ess (Ei varmistettu)

Jos pidät oikeasta hiusväristäsi, niin mikset vain värjää hiuksiasi suurinpiirtein oman väriseksi ja sitten jätät värjäämättä jatkossa? Itse lopetin hiusten värjäämisen pari vuotta sitten (sen jälkeen tosin laittanut itse 2-3 kertaa raitoja) ja on niin vapauttavaa, kun ei tarvitse miettiä millainen juurikasvu on ja hiukset ovat muutenkin paljon paremman kuntoiset.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos ideasta, mutten halua värjätä hiuksiani. Mun hiuksia ei oo värjätty nyt vuoteen kertaakaan, vaan oon kasvattanut omaa väriä :) Vain pidennyksiä on vaihdettu, jolloin värinvaihto on tapahtunut, mutta oma tukka on kasvanut joku varmaan 15 cm tässä välin, ja aion jatkaa kasvatusprojektia :)

J-ess (Ei varmistettu)

No sitten, aattelin että haluaisit nopeasti omankaltaisen värin takaisin!

Anna (Ei varmistettu)

Ei ei, vaan haluan nimenomaan kasvattaa omani :)

Paula (Ei varmistettu)

Allekirjoitan about 85% tästä :) ahh autuutta, kun perjantaina saa töiden jälkeen käpertyä sohvaan punaviinilasi kourassa ja juustolautanen vieressä. Siihe vielä hyvä kirja/leffa ni ei paljo kaipaa mihinkää baarin tungokseen :)

Anna (Ei varmistettu)

NIINPÄ!!!

Hanna (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/revesetvoyages

Olipa ihana postaus! Tuo juustojuttu on kyllä niin totta, muutama vuosi sitten en olisi koskenut yhteenkään juustoon pitkällä tikulla, mutta nykyään juustoja syö ihan nautiskellakseen :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, juustot on maailman paras asia :D

NAL (Ei varmistettu)

Mäki oon alkanu tykkää punaviinistä ihan älyttömästi! Voin allekirjottaa myös kahvijutun, oliivit, rucolan ja ton ihanteellisen viikonlopun. :D Ja oon vähän kateellinen kaikille joilla on tuuheet kulmakarvat..

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, hassusti sitä maku muuttuu :D

Hanna (Ei varmistettu)

Höh, mikä kissoissa mättää?

Anna (Ei varmistettu)

Kaikki :D

hihei (Ei varmistettu)

Hei Anna,
Olis kiva joskus kuulla jotain sun ajatuksia lentämisestä! Itsekin kyllä lennän, mut aina rauhottavien kanssa... Siks ois mielenkiintosta kuulla miten sulla on sujunu semmonen arkipäiväistyminen lentämiseen ilman pelkoa:)

Anna (Ei varmistettu)

Voisin yrittää muistaa tästä kirjoittaa :)

n (Ei varmistettu)

Ihana postaus :) Mukavaa kevättä!
-n

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja samoin sinulle! :)

Miu miu (Ei varmistettu)

Muuten ihan hyviä asioita, mutta en voi ottaa tosissani ihmistä, joka sanoo vihaavansa suurella antaumuksella kissoja :D Ymmärtäisin hämähäkit, käärmeet ym., mut kissat? Suloisia, kehrääviä ja pörröisiä söpönassuja. Onko joku kissa purrut sua tai hyökännyt? Sitten ymmärtäisin, mut muuten, tosi outoa!

Anna (Ei varmistettu)

No kissojen vihaamiseen on jokaisella oikeus :) Mä oon niille allerginen ja mulla on niistä huonoja kokemuksia.

Mäkin vihaan kissoja :D aina vihannut. Ja sitä ei helpota kissaihmiset, varsinkin sellaset u know..:D

Anna (Ei varmistettu)

I sure do :D

maiju (Ei varmistettu)

Mä vihaan myös kissoja enemmän kuin mainittuja hämähäkkejä ja muita!
Kissat on niin arvaamattomia, tuo "suloisia,kehrääviä, purraavia höpönassuja" on ihan täyttä schaissea. Joo, hetken ne on tommosia, mutta aina jossain vaiheessa tulee kynttä tai jotain vastaavaa kun ei enää rapsutusta haluakaan.
Pentuna jäi vähän traumoja kissoista, ja oon niitä aina pelännyt....
Tosin inhoan myös niitä kissanomistajia jotka taajama-alueella antaa kissansa ulkoilla vapaana. Meidän pihalla ulkoilee jonkun ääliön oranssi katti, ja käy tekemässä tarpeensa mm. mun ryytimaahan ja terassille. Se raivo mikä iskee joka ikinen kerta kun nään ko. kissan tassuttavan meidän pihalla on jotain ihan uskomatonta!
Ja sit kissaihmiset puolustelee kuinka kissankin pitää päästä ulkoilemaan ja ne pitää hiiret poissa ja blaablaa ja netissä sit itketään niitä auton alle jääneitä kissoja, jotka on ihan ite päästetty vapaaksi, mutta kun autot ajaa liian lujaa ja kissat ei ehdi väistää.

Huoh, anteeks avautuminen, ja tää ei ollut yleistys kaikista omistajista, mutta kaikki kissat on kyllä mun mielestä yhtä arvaamattomia ja hirveitä petoja. En voi sietää.

Anna (Ei varmistettu)

AMEN :D Siinäpä hyviä syitä :)

Kat E (Ei varmistettu)

Minäkään en tajua silmitöntä kissa (tai hämähäkki- tai käärme- tai mikä tahansa olento-) vihaa, en sittenkään, vaikka olisi miten huonoja kokemuksia joistain yksilöstä. Jos huonojen kokemusten perusteella pitäisi jotain alkaa vihata, rakkaat karvattomat lauma-apinat nimeltä ihmiset olisi kyllä ihan ensisijainen kohde! Koirat tulisi varmaan kakkosena, arvet lapsuuden kohtaamisesta luonnehäiriöisen kouluttamattoman kanssa on kurkussa ja käsivarressa vielä vuosikymmenten jälkeenkin näkyvillä. Mutta minusta vihaaminen on tyhjänpäiväistä energianhukkaa.

Anna (Ei varmistettu)

Missä lukee "silmitön" viha? Mä en käytä termejä "en tykkää" tai "pidän". Mun tapa ilmaista itseäni on vaan sellainen "vihaan/rakastan". En mä istu himassa ja mieti, että vihaan kissoja. Kun puheenaiheeksi tulee kissat tai nään kissoja, niin kyllä silloin inhoan niitä syvästi, mutta en mä aktiivisesti ajattele, että voi perkele, kissa! :D
Suurin osa ihmisistä on ihan perseestä, mutten koe voivani sanoa, että vihaan ihmisiä, kun olen kuitenkin yksi. Koiristakin tykkään tosi valikoivasti. Simbaa palvon, muut on täysin yhdentekeviä, muutama ihana poikkeus löytyy niistäkin :)

ella (Ei varmistettu)

Siis, loukkaantuko joku oikeasti siitä, että sä et pidä kissoista? :D Ei hyvää päivää, kaikkee sitä näkeeki..

Anna (Ei varmistettu)

Nähtävästi :D

Kat E (Ei varmistettu)

Totta, se taisikin olla "vihata suurella antaumuksella". Mun virheeni! Mutta onko tuossa lopultakaan muuta kuin vivahde-ero? Kullakin on toki vapaus mielipiteeseensä, tosin mun mielestäni vihaaminen ei varsinaisesti ole mielipide, vaan emootio, eikä välttämättä sieltä suhteellisimmasta tai fiksuimmasta päästä.

Maiju, mitä kissojen arvaamattomuuteen tulee, yleensä vika on ihmisessä, joka on autuaan tietämätön kissojen varoituseleistä. Kissat ovat harvoin arvaamattomia, varsinkaan jos näitä eleitä, kissojen "kieltä" vain viitsii vaivautua opettelemaan! Sama toimii koirien ja muidenkin elukoiden kanssa, poislukien ihmisen luonnehäiriöisiksi kasvattamat yksilöt.

Kat E (Ei varmistettu)

PS. Anna, ymmärrän toki sinun tyylisesi ääripäiden tunneskaalailmaisun. Olen itsekin alkujaan enempi viha-rakkaus -ihminen, mitä ilmaisuun tulee, joskin huomasin jossain vaiheessa, että pelkkien ääripäiden käyttäminen ilmaisussa käy pidemmän päälle aika tylsäksi, tekee ilmaisusta latteaa. On yllättäen tosi vaikea hehkuttaa jotain juttua ihan kunnolla, jos rakastaminen on ilmaisun peruskauraa! :D

Anna (Ei varmistettu)

Njoo, siinä olet oikeassa, mutta tää ei oo mikään tietonen päätös, vaan näin mä vaan ilmasen itseäni :D

Sofia (Ei varmistettu)

Hah ja sitten myöskin sotkevia, itsekeskeisiä punkkipesäkkeitä, ei kaikki voi tykätä kaikesta:)

Anna (Ei varmistettu)

Nimenomaan! :)

Tossa kuvassa näytät ihan siltä yhdeltä naisnäyttelijältä joka näytteli hot shots leffoissa naispääosaa. En nyt muista nimeä mutta mulle tuli heti jotenki mieleen se näyttelijä. :) ihanat ruskeat pitkä hiukset! Wau!

Anna (Ei varmistettu)

Apua, en tiedä kenestä on kyse :D

Okei. Voit vaikka googlettaa jos haluat enemmän informaatioo kyseisestä näyttelijästä :) mutta kyseessä on siis kaunis näyttelijä. :) siinä leffassa näyttelee myös charlie sheen.

Karsu (Ei varmistettu)

Valeria Golino nuorena :)

anonyymikko (Ei varmistettu)

Valeria Golino :D

Anna (Ei varmistettu)

Itse en tietenkään nää mitään samaa, mutta itsehän ei ikinä näe omia "kopioita" :D

topi (Ei varmistettu)

Hei, ei liity tähän postaukseen, mutta muistatko millään sellasen dekkarin nimee, jossa oli päähenkilönä lakimiesnainen muistaakseni ja se oli joutunut aiemmin raiskauksen uhriksi ja sitten joutui kohtaamaan myöhemmin saman tyypin oikeussalissa? Sä suosittelit sitä jossain postauksessa joskus vuonna sukka, luin ja tykkäsin, nyt en vaan millään muista minkä niminen se kirja oli. Kiitos, ja anteeksi jos muistelinkin väärää blogia. :)

Anna (Ei varmistettu)

Cupido :) Jilliane Hoffman kirjailijana :)

topi (Ei varmistettu)

Just se! Thanks <3 !

noonis (Ei varmistettu) http://noonis.blogspot.com

Eka osa on muuten luettuna, pelkäsin siinä niin, että oli pakko valvoa aamukolmeen sitä lukiessa kun ei nukkumaankaan uskaltanut.. :D Toka osa tilauksessa nettidivarista. Sait mut koukkuun!

Anna (Ei varmistettu)

JESH!! Eikö ollut hyvä se eka!?

Lellu (Ei varmistettu) http://waytodialysis.blogspot.fi/

Ei nuo asiat kyllä oo monen muunkaan kaksvitosen hyvien asioitten listalla ihan kärjessä. Kaksvitosena, plusmiinus muutama vuosi, tapahtuu ihmiselle jotain radikaalia. Onko se kypsymistä, aikuistumita, itsensä löytämistä vai mitä, mutta sen jälkeen alkaa palaset ik''nku loksahella paikalleen.
Hyvää jatkoa sulle, Anna!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia ja samoin sinulle! :)

Katherine
Location Unknown

Ihana postaus! Sai vain jotenkin hymyn huulille :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :)

Kata (Ei varmistettu)

Miksi VIHAAT kissoja ja miksi asiasta on mainittava joka toisessa postauksessa?

Terkuin lukija, jonka sylissä kehrää ihana, pieni ja äärettömän rakas kerä

Pages

Kommentoi