November outfits

Mungolife

Hellurei!

Mä ajattelin ottaa nyt joka kuukauden alun tavoitteeksi laittaa edellisen kuun kaikki asut tänne kollaaseina :)

So, I thought I'd do this thing, where I list all of the outfits of the previous month in one post. Here's the first one:

Tässä siis ensimmäinen, eli marraskuu asujen muodossa Mungolifessa, olkaapa hyvät:

 

Mikä oli teidän marraskuun suosikki? :)

Which one is your favourite? :) 

 

Kommentit

Suosikki ehdottomasti on numero 16. Mä vaan niin tykkään tosta mekosta että voisin sen sulta ostaa joskus kun siihen kyllästyt ;))

Päivi Helena (Ei varmistettu)

Kaikki on kauniita!!!! Kollaasi on hyvä idea!

Ella (Ei varmistettu)

Asu nro. 7 on mun lemppari! Tuli mieleen sun laukkupostauksen jälkeen, että olisiko sulla inspistä tehdä huivipostausta? Sulla aina asuissa vilahtaa kivoja huiveja niin olisi kiva jos niistäkin voisit tehdä jonkunlaisen postauksen! :)

Maria (Ei varmistettu)

Kiva kollaasi! 2 16 ja 17 on mun mielestä kaikkein onnistuneimmat!

Heidi (Ei varmistettu)

Ehdottomasti numero 5. Mä oon vaan niin päättömästi rakastunut tohon mekkoon :)

jonna (Ei varmistettu)

11 ehdottomasti! Viitta on UPEA ja koko homma vaan toimii + paljetit...aah

nanna (Ei varmistettu)

Tuo kakkosasu sotkunutturalla! wow.

Linda (Ei varmistettu)

Vau näytät upealta! :) Omaksi suosikeksini osoittautuu 3! Ihanan kesäinen, lämmin ja naisellinen yhdistelmä.
Nyt kyllä pakko kysyä että millä liikunalla saa hankittua kaltaisesi kropan ihan kateelliseksi tulee kuvia katsoessa! :D

tyty (Ei varmistettu)

Hei, ihania asuja kaikki, mutta pakko vastata tuo kokomusta 11 - näytät ihan kissanaiselta! :) siis siitä batmanista :D
Myös 14 on ihana.
Mitä mieltä muuten olet niistä maailmaa järkyttäneistä angorakanien videoista, mitkä Peta oli Kiinassa kuvannut? Ostaisitko vielä Angoraa? Mukava oli kuulla että ruotsalaiset h&m, gina ja lindex olivat näiden valmistuksesta luopuneet. Ja Gina Tricot veti vielä pidemmälle - ei mitään eläinkunnan tuotteita valikoimissa.

Ps. Mitä pidit näyttelijä Paul Walkerista? Mä oon olly eilisestä asti ihan surun murtama, ihan ku joku läheinenkin ois kuollut. Hän oli yks mun lempinäyttelijöistä ja niin pirun komeakin että oisin vielä 25 vuotiaanakin voinu pitää olkkarissa hänen julistetta :D rest in peace vaan :(
Sori mikä pälätys kommentti.

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä mä ostaisin vielä angoraa, kunhan se ei olisi Kiinassa tuotettua. Olen muutenkin viime aikoina koulun puolesta enemmän tutustunut noihin tuotantomaihin, ja Kiina on aika lailla bannissa tällä hetkellä, siellä ei ole mitään ympäristöpakotteita, joten mun mielestä olisi hyvä, jos kaikki välttelisi sitä. Paul Walker ei oo koskaan ollu mulle ku yks sadasta tuhannesta näyttelijästä, mutta ainahan se on surullista, kun kuolee joku nuori ihminen :(

Sanni (Ei varmistettu)

Hei tästä olis tosi mielenkiintosta lukea enemmänkin, jos millään ehdit/jaksat/haluat avata asiaa! Siis tuotantomaat ja ympäristöpakotteet. Onko muut maat kuin Kiina sitten keskenään yhtä huonoja tai erottuuko jokin niistä edukseen yli muiden?

Anna (Ei varmistettu)

Kyllähän EU on esimerkiksi aina parempi, ja aina kannattaa suosia kotimaista. Mutta mitä nyt tulee maihin, niin ainakin Bangladeshilla, Intialla ja Kamputsealla on erinäisiä ongelmia, erityisesti ihmisoikeuksien osalta. Kuitenkin Bangladeshinkin tilanne on kaiketi parempaan päin :) Täällä listattiin jossakin vaiheessa kauppoja, jotka tekevät enemmän kuin muut asioiden parantamiseksi, ja sillä listalla oli ainakin Zara / Inditex, jotka loivat alan ennakkotapauksen sijoittamalla ison korvauksen sortuneen tehtaan korvauksiin. Myös mm. TopShop saa usein hyviä arvioita. Minut yllätti, että paikallisista "halvoista" liikkeistä parhaan eettisyyslukeman saa New Look, joka sai arvioksi 9/10, siinä on huomioitu mm. eläinten oikeudet, luonto ja työntekijöiden oikeudet. Mango ja TopShop saivat muistaakseni molemmat 8/10, Zara 6,5/10 kun taas esim River Island vain 4/10.
Mutta ylipäätään kannattaa suosia EU-maita erityisesti. Pakotteet on ihan eri luokkaa. Toisaalta myös hintakin on yleensä paljon kovempi, mutta niin tuntuu olevan laatukin :)

tyty (Ei varmistettu)

Hmm okei.. mua ei kyl säälitä enää alipalkatut kiinalaiset kerta ne suostuu sitä pupujen kidutusta tekemään. Mut varmaan maailmassa ois kaikki vaan liian hyvin jos jonkun työtä ois harjailla tuhansia pupuja.. byää :((
Moni varmaa aattelee että onpas paul walkerilla yhtäkkiä miljoonia faneja kun se kuolee, mut oli meitä tosifaneja kyllä varmasti paljon.

Anna (Ei varmistettu)

No mä luulen, että ne alipalkatut kiinalaiset työntekijät ei paljoa voi sanoa juuta tai jaata. Jos vaakakupissa on oman perheen kuoleminen nälkään, tai se, että joku kohtelee sinua väkivaltaisesti työpaikallasi, niin saattaa ajatukset niistä pupuista olla toiset. Ainakin jos olet kulttuurista, jossa eläinoikeuksille ei ole sijaa juurikaan, ja koko elämäsi olet kasvanut ajattelematta asiaa, toisin kuin suomalaiset.

Vertse (Ei varmistettu) http://vertseslogic.blogspot.fi

Niin paljon ihania asuja! Mun lempparit on kuitenkin asut 2, 7 ja 11! (:

anni (Ei varmistettu)

1,2,13 ja 20 on mun suosikit :)

alexandria (Ei varmistettu) http://www.thefaword.blogspot.com

Toi nro.14 mekko on vaan niin rakkautta. En kestä.

Marjo (Ei varmistettu)

Jes, kiva idea! Saa paremman yleiskuvan :D Suosikki taitaa olla toi nro 14, toi hame on älyttömän kiva :)

Leni (Ei varmistettu)

Mun suosikkeja olis varmaan 2,14 tai 16. :) Kiva idea tää asujen yhteen kokoaminen aina kuun päätteeksi. :)

jode (Ei varmistettu)

Hyvä idea tää asujen kokoaminen kuukausittain. Ei näistä voi sanoa suosikkia, 1, 4, 5, 6, 7, 9, 15 ja 16 on aivan ihankia kaikki!

Mä näin muuten unta, että olit kirjottanu pitkän postauksen jossa kerroit miten oot kyllästyny sun blogin nimeen, ja siihen ku sua kutsutaan kokoajan mungoannaksi. Postauksen lopussa esittelit uuden bannerin, jossa Mungolifen tialla luki Rannalife. Ja paljastit samalla että sun etunimi ei oo Anna vaan Ranna, ja että Rantapallo on myös muuttanu nimensä Rannapalloksi :D Juuri tästä (ja siitä mun viimekommentin unesta) johtuen päätin että voisin jatkossa lukea blogeja näin iltapäivisin, enkä just ennen nukkumaanmenoa. ;DD

Anna (Ei varmistettu)

Hahahahhahhahah, voi olla ihan hyvä :D Ettei tulla säikyttelee sua uniin asti :D

Emilia (Ei varmistettu)

Apua, eihän noista voi valita suosikkia! Tuntuu että mikä tahansa asu näyttää sun päällä hyvältä, kun kannat vaatteesii niin itsevarmasti ja kauniisti :) upeita asuja ihan jokainen!

Tyanael (Ei varmistettu)

My favourite is : 9 and 13

Omppu (Ei varmistettu)

2, 11 ja 19 hih :)
Jotenki noi istuvat housut ja niihin vaatteiden yhdistäminen on miellyttänyt silmää viimeaikoina.. :)

masu (Ei varmistettu)

Tuo 3. kuva missä istut!! Herranjestas miten kaunis!

jassu (Ei varmistettu)

8,13,15,16...:)

Gepa (Ei varmistettu)

Ehdottomat suosikit oli 12 ja 14! Tuo mekko nrossa 14 on aivan täydellinen. Mistä se on? Kyllä noi muutkin asut olivat kivoja, paitsi kolmonen ei ollut oikein omaan makuun.

ps. Tosi kiva idea laittaa kuukauden asut tuohon ja lukijat saa kertoa suosikkinsa :)

Iiris (Ei varmistettu) http://makeityoursforever.wordpress.com

Asu numero 3 on ehdottomasti mielestäni ihanin. Niin raikas ja tyylikäs :) Ja tajusin just että mulle tulee susta siinä kuvassa tosi paljon mieleen Blake Lively! :D

Taru (Ei varmistettu)

Kolmas asu on mun ehdoton suosikki! :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Eihän näistä nyt voi valita!! :D Top 3 kuitenkin on 2, 7 ja 16

susann (Ei varmistettu)

Tosi kiva idea tää kokoaminen asut yhteen! Paljon inspiraatiota kerralla :) Suosikkini on asu numero 2. Nahkahousut näyttää kivalta muuten perusasussa. Jalkasi näyttää upean pitkiltä :)

Half of me

Ihania asuja! 14, 4 ja 3 on mun suosikit. Olen itse aloittanut hiljattain uudestaan bloggaamisen ja olisi kiva kuulla konkarin mielipidettä joten käyhän ihmeessä kurkkaamassa! :)

ihanaa, aivan ihanaa! toteutit jotain mitä en edes tajunnut kaipaavani tällä koko kuukauden kattavalla asupostauksella! harvemmin postausta alkaessa lukemaan pääsee ilonhihkasuja, mut tää sai huomaamatta huoahtamaan "voi jeesus kiitos" :D

on kyl niin paljon pieniä juttuja useemmasta kokonaisuudesta.
2.: hiukset nutturalla ja panta, ihana neule!
3.: tää on pelkästään hyvällä: nuori Samantha
9.: jälleen ihana neule, ja toi takki ratkasee oman elämäni ikuisuuskysymyksen: miten yhdistää mustaa ja beigeä fiksusti ja huomaamattomasti.
10.: sininen on muutenkin lemppariväri, ja tässä oot niin kauniisti yhdistelly sinistä just niin kun se toimii parhaiten: ruskean eri sävyjen ja valkosen kanssa. muy bien!
11.: ai jumantsuikka noi nilkkurit. kun ne näky jossain kollaasissa mitä olit tilannu Nellyltä, toivoin niin lujaa et pidät ne ja näkisin ne asussa. ja ne on just niin kauniit ku aattelinki. ja toi viitta! sopii ihan täydellisesti. parasta tässä asussa on se, etten ite osais käyttää mitään noista (mun maailmaan järjettömän korkeet korot, nahkahousut nopenopenope (vai tekonahkaaks noi oli, anyways), viitta koska mun kädet ei osaa ilman pitkiä hihoja) mut sit nään ne sulla, ja sit. hymyilyttää vaan koska hyvännäkösiä yhdistelmiä on niin kiva katsoa! :)
13.: noi saappaat yhdistettynä tohon hameeseen, ah.
14.: kun näin instassa, olin ihan et wow, rock'n'roll todellakin.
15.: toi farkkujen hurmaavan tumma sininen kiiltävän nahan kanssa, KIITOS tästä mielikuvasta! :D

varmaan kävi selväks et loppujen lopuks suosikki oli ehdottomasti 11. se on jotain niin kaukana omasta pukeutumisestani, ja se on kaunis.
hyvinä kakkosina tuleekin sit 2. ja 15. joihin itsekin samastun jonkin verran :)

Nina (Ei varmistettu)

13 on paras!

soyy (Ei varmistettu)

Haha meinasin laittaa pari suosikkia, mutta ku rupesin kattomaan uusiks ni niitä vaan löyty ja löyty :D mutta omia suosikkeja ainakin 9,7,12,16 ja 17 :)) lempparein ehkä 7!

Jessica (Ei varmistettu)

Haha, selailin sivua alaspäin ensin ajatellen "joo, numero kaks on lemppari.... ja seiska... ja ysi..... ja 11... ja myös 13,16,17 ja 18." :D Eli munmielestä selvästi paljon onnistuneita ja inspiroivia asuja :)

Rupesin listaamaan mieleeni numeroita suosikeistani mutta menin niin pahasti sekaisin että taidan sanoa vaan että kaikki!!! En tiedä ketään jolla olisi noin upeaa silmää asuvalinnoille ja vaatteiden ja asusteiden yhdistelyille. :)

Jaana (Ei varmistettu)

Helppoa. Numero 7 !!!!! :) Oon totaalisesti missannut tän asun sun postauksista.....supersöpö.

Jenni (Ei varmistettu)

Saako valita monta? Jos saa, niin ehdottomat suosikit on 7, 15, 16 ja 17! :) Oon aina ollu vähän ahne luonne, tää paljastaa taas senkin totuuden :D

Johanna (Ei varmistettu)

Muutamaa vaihtoehtoa arvoin, mutta päädyin numeroon 17 :)

Ihan vaan blogi

Kutonen!:)

nappula (Ei varmistettu)

Heh luin ensin, että otsikossa luki Movember outfits...

ihan ehdoton suosikki oli kymppi! Oot kaunis! :)

elina (Ei varmistettu)

hyvä idea! 1 ja 3 :)

Ann (Ei varmistettu)

Kiva idea tällainen asujen koonti! Kaikki sopivat kantajalleen hyvin, mutta omat suosikkini olivat 4,6,8 ja 13. Tykästyin nähtävästi burgundyn sävyttämiin kokonaisuuksiin, mutta lisäksi tuo 13. saappaat - hame yhdistelmä inspiroi itseänikin kokeilemaan vastaavaa (:

maria (Ei varmistettu)

kivoja asuja mutta nuo jäätävät harmahtavat saappaat pilaa jokaisen asun! Kaukana muodikkuudesta, noi on ollut ihan ok joskus 2002.

Anna (Ei varmistettu)

Onneksi suurin osa, myös minä, on kanssasi tästä eri mieltä :)

luru (Ei varmistettu)

sähän se monen kampauksen nainen olet!

Anna (Ei varmistettu)

If it ain't broken, don't fix it ;)

Aino (Ei varmistettu)

Seiska ihan ehdottomasti!! Toi kokonaisuus on jotenki niin täydellinen tosta kaulurista noihin sukkiin (onks ne sukat) jotka pilkistää tuolta buutseista :) puhumattakaa nahkatakista. Vaiks jotenki toi Tylypahka-viittaki saa mun symppikset :D

AB (Ei varmistettu)

2, 4, 5, 17 :)

Pages

Kommentoi