November

Asuja

LOKAKUU. Lokakuu on nyt virallisesti laitettu pakettiin, ja olipas pitkän tuntuinen kuukausi. Tuosta mun 1st October -kirjoituksesta tuntuu olevan ikuisuus, koska lokakuu on ollut vaan niin tapahtumarikas kaikin puolin.

Lokakuu oli myös ihana. Olen saanut nauttia Lontoon ihanista keleistä, olen ehtinyt Suomeen ja Roomaan. Olen pakannut omaisuuteni kasaan ja laittanut oven kiinni viimeisen kerran asuntoon, joka oli ensimmäinen kunnon ”koti” Lontoossa. Olen löytänyt seuraavan asunnon ja stressannut puoli kuukautta sen saamista ja kaikkea siihen liittyvää. Olen vaihtanut puhelinta, ja rakastunut uuteen pikkuiseen. Olen aloittanut ostoslakon ja iloisesti voin ilmoittaa, että kaksi vk mennyt, eikä repsahduksia ole ollut.

Marraskuuta odotan innostunein mielin 🙂 Marraskuuhun mahtuu kolme ulkomaan reissua, laatuaikaa rakkaan kanssa ja joulun odottelua. Odotan innolla asuntoon muuttamista, sen laittamista ja tyttöjen kanssa asumista. Odotan myös uuteen asuinympäristöön tutustumista, asunto on nimittäin loistavalla paikalla! Odotan Gambian matkaamme, joka alkaa ylihuomenna ja loppukuun ihanaa pitkää viikonloppua lomalla.

Picasa Exports9

Marraskuussa myös kolme ystävääni matkustaa Suomesta Lontooseen pitkäksi viikonlopuksi ja tiedossa on syntymäpäivälahjaksi saamani Volbeatin keikka täällä Lontoossa. Ihanaa! 🙂

En nyt odota varsinaisesti 15.11. olevaa kouluhommien deadlineja, mutta jotenkin niistäkin selviytyy. Ennenkin aina selviytynyt. En myöskään ehdi marraskuussa kertaakaan Suomeen, mikä on vähän sääli ja poikia on ihan kamala ikävä, mutta onneksi saan puhelimeen vähintään kerran päivässä kuvia meidän sankareista.

Odotan marraskuulta sitä, että saan alkaa ostelemaan joululahjoja. Mitään ideoita ei vielä ole, mutta kyllä niitä varmasti tässä tulee vielä! Odotan innolla viimeisen varsinaisen koulukurssin alkua, ennen kuin voi sitten keväällä heittäytyä täysin vain dissertationin tekemiseen. Odotan myös sitä, että pääsen esittelemään teille kivoja syysasuja nyt marraskuussa ja tekemään muutenkin jotain postauksia, joita olen lupaillut jo pidempään.

Mungo 21

Tähän väliin nyt kuitenkin vielä pieni katsaus lokakuuhun, nimittäin kuvituksena olevat asut ovat kaikki vilkkuneet blogin puolella viime kuun aikana. Mitkä ovat suosikkejanne?  

Kommentit (34)
  1. Oon jotenkin ihan rakastunut tohon sun Rooman asuun mustan Balenciagan kanssa! On toi valkoinen viitta/mekko/hökötyskin aika ihana kyllä, vaikka en noista Joien saappaista ole niin innostunutkaan 😀

    1. Kiva kuulla, mäki tykkäsin siitä kovasti 🙂

  2. Vaikutat onnelliselta 🙂

    1. Kiva kuulla, mä olen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *