"Now, I just spend all my time with anyone / who makes me feel the way he does"

Mungolife

RENTO SUNNUNTAIASU. Arvatkaa mitä arvon bloggaaja teki tällä kertaa? Onnistuin jotenkin sekoittamaan kaikki mun kuvafailit niin, etten enää tiedä, mitkä kuvat oon blogissani julkaissu, ja mitkä en, missä on mitkäki kuvat ja mitkä pitäisi julkaista vielä :D HUOH. Koska olen maailman surkein arkistoija, mun kuvat on ollu jotakuinki arkistoitu näin: "Mungo vaiheessa", "Mungo" ja "Mungo vanhat". Eipä naurattele. Haluisko joku tulla mulle personal assariksi laittaa mut ojennukseen näissä tekniikan puolen asioissa? Pahoittelen siis valtavasti, jos jotkut kuvat (tai nämä esimerkiksi) tulee jossain vaiheessa kahdesti, toivottavasti ei sentään. Itsekään enää pysy kärryillä, kun ei tää bloggaaminen oo jo hetkeen ollu sitä, että asut julkaisee heti samana iltana / seuraavana päivänä.

Arvatkaa mitä vielä? Nyt ois tarjolla niitä aina niin paljon pyydettyjä kuvia suorilla hiuksilla. Vaikka näiden kuvien kuvaamisesta onkin jo hetki, niin ne sopivat menneisiin päiviin loistavasti. En ole jaksanut pukeutua, vaan olen hiihtänyt hyvin simppelin näköisenä, ja ollut enimmäkseen vaan kotona. Kouluhommia on roppakaupalla, Jedi vie vapaa-ajan ja siihen päälle vielä duunit. Sunnuntaipukeutumista on ollut siis ilmassa myös maanantaina ja tiistaina.

En viihdy suorin hiuksin oikein koskaan. Föönaan ne kuitenkin suoraksi ennen muotoilua, ja välillä jos tulee kiire, niin jätän ne myös suoraksi. Tosin en juuri koskaan ilman hattua tai pipoa! Dubaista bongasin tämän suloisen olkihatun, joka oli ensimmäinen hattu, joka vastasi toiveitani sellaisen suhteen. Fedora-malli ja joku yksivärinen kangasraita. Mielellään mallissa, joka sopii tähän pallopäähän. Hennesiltä tällainen siis löytyi, ja se onkin päässäni viihtynyt useamman kerran sen jälkeen. Aurinkomatkojen pelastus, must say! Pipojen ja hattujen kanssa tykkään hiuksistani melkein enemmän suorana ja varsinkin nyt kun mun omat hiukset on kasvanu aika hyvin pidennyksiä kiinni sen kanadalaisen hirviökampaajan jäljiltä, olen pikkuhiljaa hyväksynyt näiden suorana pitämisenkin :)


Tänne siis kuuluu kovin tylsää. Päivät on menny rataa poikien kanssa leikkiminen / ulkoilu - kouluhommia - töitä - lisää poikien kanssa rehaamista - lätkää - kouluhommia - leikkimistä - siivoomista - töitä - kouluhommia. Siinäpä se. Jännittävää on tää elämä.

Multa muutama jo kyseli lätkäpostauksen perään, mutta pakko sanoa etten oo jaksanu aiheesta kirjoitella :) Mäkään en oo niin masokistinen, että kaksi kertaa vuodessa jaksan sen nillityksen kuunnella. Mielenkiinnolla oon kyllä seurannu kisoja. Vaikka olympiavuoden jälkeen fiilis oli vähän sellainen, että on epäkiinnostavimmat kisat hetkeen, niin näin viidentenä päivänä voin sanoa, että kiinnostus on korkeemmalla varmaan kun koskaan. On niin mielenkiintoiset kisat, kun mitä tahansa voi melkein sattua. Just tätä kirjoittaessa Alexa laitto viestiä, että Norja kiusaa Ruotsia tasurilla atm. On ollut hillittömän hauskaa kyllä veikkailla noita tuloksia, ja on kiinnostanu poikkeuksellisesti muutki ku Suomen pelit. Tai no okei, Venäjän pelit lähinnä. Mielenkiintoiset kisat kyllä, mahdollisuuksia on vaikka ja mihin ja kellä tahansa. Myös kiva nähdä uusia nimiä kentällä, vaikka tässä parin ekan pelin aikana olikin vähän ikävä niitä pitkäaikaisia Leijonia.. No, skootterilla ei voi motarille lähteä, mutta ihmeitä on nähty ennenkin tapahtuvan.

Asu on hyvin yksinkertainen, siitä ei ehkä enempää tarvii lässyttää. Koska kuitenkin aina tykkäätte näistä perusasuista, niin tässäpä yksi sellainen siis arkistoon lisää :)

Kommentit

Annikka (Ei varmistettu)

Kyllä, kyllä, kyllä. Suorat hiukset saavat sinut näyttämään raikkaalta ja ikäiseltäsi!! Tosi hyvältä näyttää, oikeesti!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia :)

Hennuu (Ei varmistettu)

pidän todella paljon kun hiuksesi ovat suorat! näytät kauniilta. tämä tyyli miellyttää kiharoita enemmän. kiitos postauksestasi! ja asu on mukavan rento:) lisää tätä

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, tosi kiva kuulla :)

Anna (Ei varmistettu)

Oh there it is! <3 you look flawless Anna! I love your hair straight, you should wear it more often. :)

Such a fresh and cute outfit. Love the hat, I bought the same a few weeks ago but it was raining a lot lately, so I didn't wear it yet.

Thank you for sharing pics with straight hair! Now all I want is the translations to come back. :) x

Anna (Ei varmistettu)

Awww, thanks so much :) And it's so funny, I sincerely hate my hair straight, so it's so funny that you guys love it straight :D I'll do my best with the translations :)

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/annaxmollyx

Haha, but Anna you're gorgeous no matter what! :D Curly hair, straight hair, you're beautiful! <3

Anna (Ei varmistettu)

Aww, thanks :)

Milla (Ei varmistettu)

Voi kun NHL:stä tulis ne pari maalintekijää. Tässä vaiheessa kuka tahansa olis erittäin kova lisä! Pidetään peukkuja, että Leijonien otteet paranee, tänään Saksa-pelissä oli jo enemmän onnistumisia samoin kun Venäjä-pelin vipassa erässä. Venäjä-pelin tuomarointiin ei kehtaa edes kommentoida mitään. Erkka sanoi mielestäni hyvin, "En tiennyt, että pelaamme sekä Venäjää että Ruotsia vastaan".

Ja voikun näytät ihanan freeshiltä suoralla(kin) tukalla!

- Milla

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja hei, hyvältä näyttää musta nytkin :)

samson (Ei varmistettu)

aah mä rakastan asioiden järjestämistä varsinkin kansioihin ja alakansioihin ja ala-alakansioihin ! mikä on aika ironista jos ottaa huomioon miten sekasin mun asiat yleensä on, että ei ne järjestyksessä pysy mutta ajatuksesta tykkään paljon :D silloin kun kirjoitin omia juttuja paljon niin mulla oli kaikki tekstit järjestyksessä genrejen mukaan ja inspiraatiokuvatkin oli ihan mekot ja sukat erikseen siis se oli loistavaa. Hauskinta oli kyllä mun kansioiden nimet mutta niissä ei olis mitään järkeä jos sanoisin joten en sano :D

Mutta mä voin siis tulla järkkäämään sun kuvat ja kansiot saat lisäksi vielä hauskat kansionimet (huumori on yksilöllinen asia muista se :D). Vaihda useless kansion nimeks Mung-NO ja tulevat asut Mun-Go. olipas harvinaisen kekseliästä ja uniikkia.......... :D yritys oli kova kymppi

Anna (Ei varmistettu)

Ahahhahahahah :D Loistava systeemi :D

Oona (Ei varmistettu)

Mä just tajusin että näähän on mun 'kotikoti' kulmilta! :D hassua kun tunnistaa jotkut pellot ja ojat (plus ton punasen navetta talon) niin hyvin. Ihan tulee nostalgiseksi

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, asut siis jossain lähellä? :)

KaisaK (Ei varmistettu)

Jee jotain lätkäkommenttia! Kyselinkin jo aiemmin jääkiekkokirjoituksen perään koska ne ovat ihan parhaita :) Kiitos kuitenkin tästä pienestäkin kirjoituksesta :D Ymmärrän että et jaksa vastaanottaa sitä kommenttimyrskyä :/

PS. Olet mahtava bloggaaja. Olen ollut vuosia lukijasi vaikka kommentoinut olenkin vain muutamia kertoja.. :) Kiitos mahtavasta työstäsi ja vaivannäöstäsi lukijoiden puolesta, arvostan työtäsi todella paljon. Olet tuonut paljon inspiraatiota, iloa ja aivoja tyhjentävää ajanvietettä arkeeni. Blogisi on paljon tasokkaampi kuin monet naistenlehdet eikä tästä tarvitse maksaa mitään. Ei varmasti ole helppoa olla "työpaikkakiusattu" ja siitäkin huolimatta jatkat tätä hommaa aina hymyssä suin. KIITOS.

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihana kommentti, kiitoksia ihan valtavasti, olet päivän piristys!<3

Laura (Ei varmistettu)

Mielettömältä näytät!! En tiedä johtuuko suorista hiuksista vai mistä mutta jotenkin toimii nyt vaan erityisen hyvin, olet kuin joku huippumalli! :D

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia <3

petra (Ei varmistettu)

Siis wau minkä näkönen oot suorilla hiuksilla! Upee!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! :)

s (Ei varmistettu)

Samainen hattu löytyi mun hyllyyn Kööpenhaminasta viime syksynä, love it. Ja samoilla linjoilla lätkän kanssa, jotenkin olympiahuuman ja upeasti voitetut pronssin jälkeen, pelien kattominen tuntuu huomattavasti laiskemmalta kuin ennen. Tsemppiä silti Leijonille!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, mä oon itse asiassa kattonu nyt tosi paljon pelejä :D Kaikki Suomen ja paljon muitaki, ollu mielenkiintoset MM:t :)

Ella (Ei varmistettu)

Aivan upea asu! Oon itse kans etsinyt tuollaista hattua mut ehkä pian tärppää :)
MUISTAN ton kanadakampaajajutun, mut mitä sin tarkkaan kävikään? :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, siinä kävi niin, että se kampaaja siellä kyni puolet mun tukasta superlyhyeks ja lähin itkien pois sieltä :)

N (Ei varmistettu)

Vihdoinkin päätit edes hetkeksi luopua niistä ainaisista vanhentavista kiharoista!! Näyttää huomattavasti paremmalle! Todella raikkaalle! :) Tietysti jokainen saa pitää hiuksiaan niin kuin haluaa mutta tämä oli todella piristävää nähdä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kommentistasi :)

M / The Realm of Maria (Ei varmistettu) http://therealmofmaria.blogspot.fi/

Nätti asu! Hyvin sopii kyllä suoratkin hiukset. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :)

nanna (Ei varmistettu)

Moikka Anna! Voisitko laittaa linkin siitä postauksesta, jossa teit hehkuvan meikin mm. Diorin tuotteilla? :) En löydä sitä millään! Mukavaa kesää!

Anna (Ei varmistettu)

Se on Mungostylen puolella, siellä Mungostyle - TV:n puolella :)

Miisa (Ei varmistettu)

Näytät niiin kauniilta suorilla hiuksilla! Kiharatkin sopii sulle tosi hyvin, mutta ihanan raikkaan näköistä vaihtelua :) Ja kivannäköinen perusasu, hattu tuo tuohon "sitä jotain". Tykkään!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! :)

Mervi (Ei varmistettu)

Pakko sanoo, että näytät UPEALTA noilla suorilla hiuksilla! Jotenkin pääsee sun kauniit kasvot ihan erilailla esiin kuin kiharoiden kanssa. Vaikka oot kyl kaunis vaikka jätesäkissä ja tukka takussa. :D

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia ihana! :)

Kia (Ei varmistettu)

Näytät jotenkin aivan tajuttoman kauniilta näissä kuvissa! :) aivan ihana asukin, me like!! <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! <3

Yyyh! Nyt en kyllä saa yhtään selvää tosta tekstistä kuvan päällä! Heti ekasta kuvasta lähtien odotin innolla ja malttamattomana, mistä noi ihanat raitaballerinat(mulla hirvee raita-addiktio päällä...) oikeen on. Mutta luin kiltisti koko tekstin, kun tiesin että lopussa lukee, mistä ne on. Mutta kertoisitko? En siis saanut mitään selvää tosta kaunosta... Ehkä pitäis hommata lasit tai isompi näyttö... Mut kivan freesi perusasu! :)

Anna (Ei varmistettu)

Ne on Primarkista :) Ja joo, laitan fontin vaihtoon :)

sonja (Ei varmistettu)

Vautsivau näytät upeelta suoralla tukalla! :) Jotenki sopii tosi hyvin kun on tuo liukuvärjäyskin. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

emmpu (Ei varmistettu)

suora tukka<3

Anna (Ei varmistettu)

:)

Heidi (Ei varmistettu)

Se on tosi tosi harmi, että et tykkää sun hiuksista suorana, koska ne on suorana aivan ihanat!! Oli kiva nähdä kuvia niistä suoranakin :):) Kiitos :)
Ja asusta tykkäsin kans pitkästä aikaa. Tosi rento ja raikas :) Ite osaan jotenkin samaistua näihin perusasuihin enempi, kuin sellaisiin, missä on ihan kamalasti kaikkea yhtä aikaa. Näitä tällaisia näkyi sun blogissa paljon enemmän aikasemmin ja siks jäinkin silloin vuosia sitten sun blogia seuraamaan :) Tykkään kyllä kaikista sun asuista, mutta tietysti se on musta kiinni, kun en osaa suurimpaan osaan samaistua :/ Mikä harmittaa tietysti itseä ihan vietävästi.
Kiva, kun näitä näkyy edes joskus :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, mä en vaan tykkää yhtään :D Kiitoksia kovasti kuitenkin kommentistasi :)

IdaKatriina
Beauty by Ida M

Oot kyllä niin erinäköinen suorilla hiuksilla :) Tosi fresh, mut kyl mä tykkään ehkä kiharapehkosta enemmän ;) Se on vaan niin sua! Oot saanut mun päähän näillä ihanilla asukuvillasi boyfriend jeans- kuumeen, pakko saada.... ;) Näyttää niin ihanalta näissä sun asuissa noi pökät, ai että!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, niin mäkin!! :) Kiitoksia :)

Heidi (Ei varmistettu)

Tääl olis yks loisto assari vapaaehtoisena. Oon sellanen järjestelmänatsi, et miehellä ja työkavereilla on hauskaa, kun ne nauraa mun järjestelmällisyydelle :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahahahaha :D Mä kohta oikeesti otan suhun yhteyttä, oon niin katastrofi itse :D

Sawia (Ei varmistettu)

Nyt on kyllä pakko oikein kommentoida ja sanoa että näytät upealta! Tuo hattu ja suorat hiukset sopii sulle ku nyrkki silmään! <3 toki sopii kiharatkin :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! <3

Pages

Kommentoi