Obs!

Mungolife

*Kaupallinen yhteistyö: Swiss Clinic

Heiii! Koska moni teistä ei seuraa mua Instagramissa (kyselyni mukaan ainakaan), niin pakko jakaa tää tieto teidän kanssa myös täällä :) Nimittäin Swiss Clinic täytti tänään 6 vuotta ja sen kunniaksi heillä on kaikista tuotteista -40% alennus. Jos joskus ootte halunnut tilata jotain Swissiltä, niin nyt jos joskus kannattaa! Mun MUNGOLIFE15 koodilla saatte vielä jo alennetuistakin tuotteista -15 % alennuksen! Luettelin suosikkini taannoin tässä postauksessa, voitte sieltä tutustua tuotteisiin tarkemmin.

Tästä pääsette kätevästi shoppailemaan :)

Kommentit

Tiia (Ei varmistettu)

Ei toiminut ainakaan mulla toi 15% lisäale. Sanottiin että koodi on oikea, mutta ostoskorissa oleviin tuotteisiin se ei päde tms.

Anna (Ei varmistettu)

Mitä ihmettä, tosi moni laittanut viestiä tilauksesta, mutta ei oo ollut tota ongelmaa. Kysyn heti Swissiltä mikä tilanne :)

Tiina (Ei varmistettu)

Se ei näyttänyt ehkä niin selvästi että montako euroa tuli alea tosta -15% mutta itse ainakin huomasin että toimi kun summa pieneni :)

Anna (Ei varmistettu)

Yrititkö Tiia tilata uudelleen? Swissin IT-puolelta sellainen tieto, että kaiken pitäisi toimia ja on toiminut tänään, mutta voi olla, että sulla on evästeissä joku toinen koodi tms. joka häiritsee, joten yritä putsata evästeet, jos ei tunnu toimivan. Isolla porukalla kuitenkin toiminut juuri näin :)

mappe

Itselläni koodi toimi ja sain -40% ja -15%

Hanna (Ei varmistettu)

Kyllä mullakin toimi lisäalekoodi! Nyt sai skin renewal paketin halvalla :)

Emma (Ei varmistettu)

Täälläkin toimi, ensin luulin, ettei toiminut, koska sitä alennusta ei erikseen lukenut missään, mutta kun aloin laskimella laskemaan, olihan se alennus tullut. Nyt pääsee testaamaan itseruskettavaa

Kommentoi