October

Mungolife

Lokakuu on täällä. Uskomatonta miten nopeasti tämä vuosi on mennyt! Kohta on joulu. Kelatkaa sitä. Mä oon jo kelannu ja alottanu joulukalenteri-valmistelut blogiin. Kuvitelkaa, MINÄ! Minä en tee mitään ajoissa, mutta hei, kerranki. Todellinen ihme.

No mutta niin, muutama kuukausi on jäänyt välistä asupostausten kerääminen, mutta siihen voisikin palata taas. Niistä aika hyvin näkee kuukauden tiivistettynä asuihin. Mun kuukausi on ollut näköjään täynnä kivoja asuja, nimittäin tykkään näistä kaikista kovin. Oli yllättävän vaikeeta keksiä oma suosikkini, mutta se taitaa osua johonkin noista yläkollaasin kuvista! Olin jotenkin yllättynyt kun asupostauksia olikin vain 7 viime kuussa. Syyskuu oli kuitenkin vuoden toiseksi ahkerin postailukuukausi, kun postauksia kertyi kuukaudelta 27. Olisin kuvitellut, että muutto ja uusi työ veisi sen verran aikaa, että blogi olisi jäänyt vähemmälle huomiolle, mutta eipä mennyt niin. En tosin tiedä mitä ne muut 20 postausta oli, toivottavasti siellä oli jotain kivaa edes :D 

Jotenkin seitsemän postausta asuista tuntuu tosi vähäiseltä. Toisaalta kun mietin, enpä oikein tiedä miten ehtisin enempääkään niitä tekemään. Valokuvaaja pääsee töistä niin, että ehtii kuvaamaan ehkä tsägällä klo 17, ellen ole jo siinä vaiheessa itse verkkareissa himassa. Iltamenojen asut jää kuvaamatta sääolosuhteiden ja valon takia lähes aina. En tiedä, voisin pyrkiä kymmeneen asupostaukseen tässä kuussa. Saas nähä miten onnistuu :)

Syyskuu muuten oli sangen jännä kuukausi :) Pääsin käymään todella jännittävällä reissulla Björklidenissä, oli ystäviä kyläilemässä Kuopiossa, teimme sängynpäädyn ja aloitin uudet työt. Jänniä aikoja ja kivoja tapahtumia kaikin puolin. Toivottavasti lokakuu on yhtä kiva :)

 Mitäs te tykkäätte asuista? Mikä on suosikkinne? 

Ja mikä on mielestänne hyvä määrä asupostauksia kuukaudessa? Mikä on nippa nappa riittävä ja mikä on liikaa? :)

Kommentit

Paula (Ei varmistettu) http://deleted

Mä tykkään aivan kauheesti tosta ylärivin keskimmäisestä! Toi värimaailma on ihana :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Ella (Ei varmistettu)

Itseäni kiinnostavat vähiten asupostaukset, joten tuo 7-10 asua kuukaudessa on riittävä. Punainen jakku ja mustat housut -asu on paras!

Anna (Ei varmistettu)

Aijaa, okei, jännä kuulla tällainenkin mielipide :)

Kia (Ei varmistettu)

Suosikkini on ehdottomasti tuo, missä sulla on khakinväriset housut. Siinä on värimaailma niin kohdallaan. Sopiva asupostausten määrä on juuri se, mitä ikinä tuleekaan. Tottakai ne ovat aina melkeinpä se mielenkiintoisin postausaihe, mutta muutkin kiinnostavat eikä mitään määrää voi keneltäkään velvoittaa.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja ei tietenkään voi velvoittaa, mutta toivoa toki voi :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Ylärivin keskimmäinen on lemppari! Mulle riittää seitsemän asupostausta kuussa, mutta enempikään ei haittaa yhtään :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia vastauskesta :)

E (Ei varmistettu)

Tyllihameen ja nahkatakin yhdistelmä voittaa aina muut!

Anna (Ei varmistettu)

:) Se on kyllä aika kova :)

svi (Ei varmistettu)

En tiedä voiko asupostauksia koskaan olla liikaa, mutta mielestäni viimeaikoina niitä on tullut ihan mukavasti, vaikka seitsemän kuukaudessa ei paljolta kuulostakkaan. Mutta jos sen ajattelee, että neljän päivän välein on tullut asu kuvia, ei se taas mielestäni mikään huono saavutus näissä Suomen olosuhteissa :D Plussaa myös siitä että viimeaikoina on tullut paljon muitakin mielenkiintoisia postauksia! :)

Hyvää syksyä ja onnea uuteen työhön!

Anna (Ei varmistettu)

Niin, totta :) Varsinki ku puolet ajasta sataa tai on pimeetä tai mies on töissä tai jotain muuta tällaista :D

emma (Ei varmistettu)

Kokovalkoinen asu puhuttelee eniten tässä synkkenevän syksyn tunnelmissa! Kaksi asupostausta viikossa on jo aika oiva määrä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, sillä ollaan aika lailla mentyki nyt :)

Neea (Ei varmistettu) http://palmupuidenalla.blogspot.fi/

Nuo kaikki on tosi makeita, mutta jotenki tuo musta kokonaisuus on aika sähäkkä :) Mun mielestä kanssa toi pari kertaa viikossa asupostauksia on kiva :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti ja kiva kuulla :)

Jenni R (Ei varmistettu) http://www.kenkafriikki.com

Mää jaksan katella sulta asupostauksia vaikka joka päivä, koska ne koostuu myös muusta höpötyksestä eikä pelkästään siitä kuinka ihanan värinen yllä oleva paita on. Pari asukuvaa viikkoon riittää mun mielestä, jos ei ole muuta sanottavaa kuin kehua asua :D

Anna (Ei varmistettu)

No mutta kiva kuulla, että tällainen tahti on riittävä :)

peippo (Ei varmistettu)

Tykkään! Näistä kuvissa olevista asuista minusta kaunein on ylimmän rivin keskimmäinen housuasukuva. Täydelliset värit, ja yhteensopiva kokonaisuus. Musta hameasu on tyylikäs, ja samoin tuo punainen jakku, ja mustat housut. Itse en henk. koht. pidä noista revityistä housuista, mutta enhän minä tiedä muodista mitään :), joten saanen anteeksi.

Anna (Ei varmistettu)

Hahhaha, saat toki :D Ja kiitoksia kovasti :)

Lumikukka (Ei varmistettu)

Hei Anna! Minun lempparini on tuo nahkahame + otkb. Aivan ihanan rock! Itsekin haaveilen (edullisista) pitkistä saappaista, mutta koron pitäisi olla maltillisempi että niitä tulisi käytettyä arjessakin. Ihanaa syksynjatkoa sinne Kuopioon! Toivottavasti joskus törmätään kun minäkin käyn enemmän tai vähemmän säännöllisesti Kuopiossa sukuloimassa ;)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja hei, kokeile noista sitä Nellyn versiota, ne voi olla aika hyvät, niissä on maltillisempi korko :)

E (Ei varmistettu)

Mite mä tykkään näistä kaikista! Upeita asuja ja oot sä vaa niin kaunis :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, iteki tykkäsin kyllä näistä asuista melkeinpä kaikista :)

Lotta (Ei varmistettu)

Tosi kivoja asuja kaikki ja täytyy sanoa, että olen ihan rakastunut noihin mustiin ylipolven saappaisiin ja "Vampirella"-lookiin :)

Mun puolesta asupostauksia saisi tulla vaikka joka päivä, ylärajaa ei siis ole, koska kyllästyisin näitä pällistelemään! :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja ihan joka päivä ei kyllä pysty tai jaksakaan, mutta toivottavasti pari kertaa viikossa saisi aikaiseksi :)

Saara (Ei varmistettu)

Todella kauniita kokonaisuuksia kaikki, suosikeiksi mainittakoon vaikka ylemmän kollaasin keskimmäinen ja alemmasta tuo kokomusta :) Asukuvapostauksista pidän kovasti, joten niitä saisi mielestäni olla niin usein kuin ehdit niitä kuvauttaa. Erityisen kivaa on nähdä aina uusia yhdistelmiä jo aiemmin nähdyistä vaatekappaleista. Mutta en nyt mitään alarajaakaan osaa asukuville sanoa, kun kuitenkin aina on kiinnostavaa sisältöä.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kvoasti :)

Iina (Ei varmistettu)

Kivoja kaikki mut ehdoton lemppari on toi punanen jakku! :) oot upee <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kommentoi