ODDly in Tokio

Mungolife

Eräänä harmaana päivänä Tokiossa, laitoin illalliselle aivan ihanan uuden Odd Mollyn mekkoni. Mekossa yhdistyy ihana henkäyksen hento kangas, kaunis malli, joka jättää kengille mahdollisuuden loistaa ja söpö kuviointi, joka on aika lailla ominaista Odd Mollylle. Valitettavasti mekko ei päässyt ihan loistoonsa Tokiossa, kun näitä kuvia sai ottaa aikamoisessa harmaudessa aruginon piilouduttua meiltä.

Ei anneta epäonnistuneiden kuvien häiritä, sillä asu se on tämäkin, ihan samalla tavalla kuin muutkin. Mekko (*linkki Nellyn sivuille) on mielestäni todella ihana kesämekko, jonka kunnon käyttöä lämpimillä keleillä odotan jo innolla! Kesän odotus on muutenkin jo aika lailla huipussaan, sillä muutto uuteen, omaan kotiimme tulee olemaan heinäkuun alussa, ja kesäkuussa on vuorossa taas ihan mahtava reissu :) Juurihan mä palauduin Japanista, ja nyt olen tämän ilmestymisen aikana jo Kreikassa. Ei ole paljon tahti tässä keventynyt reissaamisen suhteen, mutta kai sille on vain niin erinomaisen hyvä aika nyt. Jos nyt joskus tulevaisuudessa meille suodaan perhe, niin sitten voipi olla, että suurkaupunkilomat ja muutkin on hieman hankalempia lasten kanssa järjestää. Näin lapsettomina, nuorina ja energisinä on helppo matkustaa ja nauttia eri paikoissa mitä parhaimmassa seurassa.

Kesällä tosin halutaan varmasti viihtyä myös Helsingissä ja Kuopiossa, uudessa kodissa on ihana pikkupiha, jota mielellään laittaa kauniiksi ja viettää siellä aikaa Benjin kanssa :) Ei muuten edes kirpaise kirjoittaa Benjistä, vaikka tätä kirjoittaessa lähtö on jo ihan korvilla. Ennen Japania olin ihan painajainen ja ihan hajalla ajatuksesta siitä, että Benji jää viikoksi ilman meitä. Se meni niin hyvin, että nyt ei ole mitään pelkoa jättää pikkupaholainen äitini ja siskojeni hoiviin, tai no oikeastaan Jedin hoiviin. Jotenkin tuntuu, että Benji mahdollisesti nukkuu koko toukokuun tällaisen viikon kyläilyn jälkeen :D

Hassua katsoa tätä tukkaa vielä näissä kuvissa, vaikka ihan kivaltahan tuokin näytti. Halusimme kokeilla tuhkaisempaa tyyliä viimeksi, mutta se ei ehkä ollut se toimivin ratkaisu minulle. Mulla on tosi paljon keltaista pigmenttiä, niin tukassa kuin ihossakin, ja vaikka tukkani kuinka värjätään ja sävytetään, se alkaa punertaa ja kellertää jossakin vaiheessa. Siihen rinnalle tuhkaiset pidennykset näyttää helposti liian tuhkaiselle ja erottuu joukosta liikaa. Tällä kertaa Johannan tuolissa tukkaan tuli selkeästi lämpimämpiä sävyjä latvoihinkin asti ja tummempi tyvi. Tykkään uudesta väristä valtavasti ja mieskin kommentoi heti, että nyt on kyllä paras väri mitä on ollut :)

Postauksen armyvihreät hapsukengät on alelöytö River Islandin valikoimista ja täydentävät mielestäni tuota mekon väritystä erinomaisen sopivasti! Ai että mä odotan jo tätä Kreikan reissua ja sitä, että toivottavasti tulen hieman päivittyneempänä takaisin!

Odd Molly mekko
River Island kengät
Chloe Drew laukku

Mitäs tykkäätte asusta? :)

Kommentit

V (Ei varmistettu)

Ihanat kengät, kiva mekko. Omaan silmään mekon helma sopisi kuitenkin paremmin hieman yksinkertaisempiin kenkiin :)

Olivia (Ei varmistettu)

Samaa mieltä, että kengät hieman hukkuu runsaaseen helmaan! :O
ehkä paremmin olisi sopinut esim vaaleat louboutinit ja nuo kengät pääsisi oikeuksiinsa jonkun vähemmän kuvioisen asun kanssa! :)

Kaunis on kuitenkin näinkin! :)

vemppuliisa
vemppuliisa

Sairaan ihana malli tossa mekossa, kun itelle sais silkkiversion niin Vaaleat, leijuvahelmaiset kesämekot!

Tossa on täydellinen helma ja sopivasti uurrettu pääntie. Mulleki.

kaista (Ei varmistettu)

Ihanasti osuvat laukun ja kenkien värit mekon kuviointiin! Ja minä puolestaan en kaipaa yksinkertaisempia kenkiä tuon mekon rinnalle, runsaista nyöri-punos-hapsukengistä ja kuviollisesta liehumekosta tulee ihanan hippi boho-vaikutelma.

Elle (Ei varmistettu)

Upea asu ja kaunis Anna!

Mun mielestä nuo kengät sopii asuun hyvin, mullekin tulee semmoset boho-style-fiilikset.

AVS (Ei varmistettu)

Ihana mekko, upea kantaja! Toivottavasti kesällä saadaan nähdä tämä mekko jossain upeassa ja aurinkoisessa maisemassa, jonne se minusta ansaitsee päästä taltioitavaksi.

Tämä on just sellainen mekko, jonka itse haluaisin, mutta arastelen käyttää: Näyttävässä, erityisesti kuviollisessa, maksimekossa tulee jotenkin niin näyttävä olo. Ei täysin sovi mun hiukan aralle luonteelle. :D

Ehkä ammennan näistä kuvista ja sun ihailtavasta itsevarmuudesta inspiraatiota ja koitan joskus poistua mukavuusalueelta. Tosin tärkeintä kai vaatteissa on, että ne päällään tuntee olonsa sinuiksi itsensä kanssa. Ihana on silti aina ihastella kaltaistasi rohkeaa pukeutujaa, oikea väripilkku ja inspiraatio olet! :)

Anna (Ei varmistettu)

Anna mennä ja poistu! Se on kivaa!!! :) Ja joo, ehdottomasti kesäisissä maisemissa tuo seuraavaksi :)

Kommentoi