Off to...

Mungolife

Kommentit

Eveeliina (Ei varmistettu) http://t-fastforward.blogspot.com

Uff me oltiin joskus Gibraltarilla ja miun mielestä tuolla ei kyllä ollut sit niin mitään..paitsi ne apinat oli suloisia haha. Mut muuten jotenki tosi mölö paikka..

Mutta miun kokemuksista viis, hyvää lomaa!!:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja itse olen kyllä tykännyt paljonkin :)

Ulriika (Ei varmistettu)

joo sähän ootki niin kovasti taas raatanu että oikein ansaitset rentoutua gibraltarilla. eihän siitä oo ku kaks viikkoa ku tulit takas gambiasta missä vaa makasit viikon XDDD

Anna (Ei varmistettu)

Jaa, enpä tienny, että rentoutuminen pitää ansaita :D Mä olen työmatkalla, ja se sattuu olemaan aika kivassa kohteessa :) En nyt ala kyynelehtimään, jos se jotain noin paljon häiritsee.

Essi (Ei varmistettu)

Höh, mitä vikaa rentoutumisessa on? Aika surkia elämä on, jos se on koko ajan vaan pelkkää raatamista ja rentoutuminen pitäis jotenkin ansaita. En ymmärrä.

Anna (Ei varmistettu)

Niinpä!

Apanapas

Hyvää reissua sinne, toivottavasti nautit vaikka kyseessä työtä onkin!;)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja nautin kyllä! :)

Heidi (Ei varmistettu)

Oon vähän kade kun saat matkustaa noin paljon ;). Mut nämä on valinta kysymyksiä, et ei auta itku markkinoilla (säästäminen jne.). Mun mielenkiinto heräsi Gibraltaria kohtaan, toivottavasti kerrot siitä lisää. Ihanaa reissua :).

Pakko vielä mainita, kerroit pari postausta sitten namun olevan helvetti maan päällä vai miten se nyt oli. Itse oon käyny siellä pikaisesti vain kerran, lähes kolmekymppisenä pidän sitä liian teininä paikkana. Viikon loppuna meidän pikkujoulut pidettiin siellä. Heti kun ovet aukes muillekin asiakkaille, ymmärsin mitä tarkoitit. Oli. Tämän kolmekymppisen aika vaihtaa maisemaa...

Anna (Ei varmistettu)

Kerron ehdottomasti, pari postausta paikasta tulossa kyllä tässä :) Ja voi kristus, voin vaan kuvitella :D

Kommentoi