Ohituskaistalla

Mungolife

Voi että mikä viikonloppu!! Okei okei, tänään on kyllä vielä lauantai, mutta mulla on ihan sunnuntaiolo, koska pari iltaa on mennyt vahvasti viihteellä.

Tänään mä olen tosi tosi onnellinen. Koko päivän on ollut sellainen Cradled in love -fiilis. Päällimmäisenä on kieltämättä pieni kooma päällä, kun ei oo liikaa tullut harrastettua nukkumista, mutta kyllä jokaikinen ajatus on silti äärimmäisen paljon positiivisen puolella. Saatoin just Vivven kentälle ja kohti Helsinkiä, juttelin Viivin kanssa Skypessä ja oon vaan tuijotellut ulos mun huoneen ikkunasta tota kaunista kultaista valoa, jonka auringonlasku tekee.

Mua usein harmittaa nykyään se, että tuntuu ettei ole enää itse tämän blogin käsikirjoittaja. On niin paljon asioita, jotka haluaisi kertoa, niin paljon ihania hetkiä ja ajatuksia, jotka haluaisi jakaa. Sitten kuitenkin on kantapään kautta oppinut, että jokainen sanomani asia jää vuosiksi elämään ja mua saatetan hahmottaa vaikka kolme neljä vuotta sitten tapahtuneen asian tai sanomisen puolesta. Uteliaisuus on rajatonta ja arvostelu vielä pahempaa. Huomaankin nykyään enemmän jättäväni kertomatta kaikkia ihania asioita. Jotenkin ne haluaa pitää aina omana, eikä anna riskiä, että joku pilaa niitä.

Nyt halusin kuitenkin kirjottaa, että mä oon tänään tosi onnellinen. Oli ihanat kolme päivää Vivven kanssa, pari ihan legendaarisen upeeta iltaa (yötä ehkä lähempänä totuutta) ja ihania ihmisiä ja kauniita hetkiä!

Torstaina käytiin tyttöjen kanssa Boxissa. Päästiin kotiin siinä 12 maissa. Aamulla. Ei ehkä pitäisi olla yllättynyt, mutta olin silti. Keskellä yötä vaahtokylvyt, sängyillä tanssimiset ja shampanjaa pullosta auringonnousua katsellessa jää varmasti mieleen pitkäksi ajaksi. Samaten kuin tyttöjen ilmeet Boxin irvokkaan shown aikana, villit tanssikuviot sohvilla ja kaikki kauniit ja ihanat ihmiset tässä kaupungissa. Saatiin itsemme toimitettua eilen aamupalalle Angelin Breakfast Clubiin ja maattiin kaikki meidän olkkarin sohvilla ja matolla ja fiilisteltiin elämää ja edellisyön sankarointia. Uskomaton evoluutio myöhemmin kaksi verkkariryönää muuttui sangen viehättäviksi kesäleideiksi ja lähetettyämme Annikan Ibizan matkalle oli suuntana eilen Pushkinista kertovan dokumentin ensi-screenaus ystävien seurassa.

Oli liian upea keli ja liian hyvä fiilis istua katsomassa leffaa joten shampanjan ja canapeiden jälkeen käytiin viihtymässä OXO Towerin terassilla ihastelemassa kaupungin kauneutta ja auringonlaskua. Mulle elämässä on monia tärkeitä hetkiä ja tunteita. Kun saan esitellä mun ystäviä toisilleen ja seurata heidän ystävystymistä on yksi sellainen. Tai kun voi istua omassa huoneessa ravintolassa omassa porukassa vaan ja syödä kaikkia herkkuja parhaiden viinien kanssa ja nauraa niin, että silmät valuu. Ravintolaillallinen jatkui taas tanssimiseksi sohvilla kaverin klubilla, joskin tällä kertaa muistettiin, että kotiin saa mennä ennen keskipäivää. Nukkumaan ei kuitenkaan päässyt ennen kuutta taaskaan. Mitä elämään voi tarvita muuta kuin parasta seuraa ja maailman parannusta auringonnousua katsellen?

Tämä päivä on mennyt Oxford Streetillä Vivven kanssa pyörien ja pari kenkälöytöä tehden. Nyt päätin tehdä järkevästi, enkä lähtenyt illalliselle (joka olis kuitenki johtanu taas johonkin piiiiiiiiiiiitkälle aamuun) vaan tilasin pizzan ja päätin viettää lauantai-illan haaveillen kaikesta parhaasta, mitä elämä eteen on tuonut ja toivottavasti vielä tuo. Välillä tuntuu, että menee koko ajan vähän ohituskaistalla elämässä, ja vauhtisokeus usein himmentää muistoja. Kun uusia asioita tapahtuu koko ajan, ehtii nopeasti unohtaa jo nähdyt ja koetut asiat. Haluan pitää tämän viikonlopun muistoissani pitkään. Mielellään aina. Kristallinkirkkaana. (No okei, ehkä pienen seitinohuen viinihuurunkirkkaana). Univelkaa on päässyt kertymään, eikä olo ole kyllä kovin hehkeä juuri nyt. Mutta toisaalta loppujen lopuksi sitä muistelee varmasti lämmöllä kiikkustuolissa sitten, miten nuorena lähti tyttöjen kanssa paljain jaloin korkkarit kainalossa hienostohotellista keskellä päivää :)

Kommentit

Sarianna (Ei varmistettu)

Tämä oli musta sun paras postaus hetkeen, koska tämä oli niin aito ja käsinkosketeltava. Aloin väkisinkin miettimään tätä lukiessa omia kavereitani, pitkiä öitä ja etenkin sitä onnea ja riemua.
Kiitos Anna!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, ihana kuulla :)

Juhofan1111 (Ei varmistettu)

Oot tosi nätti ja kiva postaus!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia <3

Salla (Ei varmistettu)

Ihanaa et on ihanaa :)

Mut toisaalta lukijan kannalta tämäkin vaihtoehto käy pidemmän päälle vähän tylsäksi - se että et voi ihan kaikesta kirjoittaa blogiin on ihan fine, ja nämä fiilistelyviestit on ihania ja inspiroivia vaikkei niissä sen suurempiin syvällisyyksiin paneuduttaisiin. Ainoa asia mikä lukijana ärsyttää on jatkuva ikään kuin anteeksi pyytely, että et voi kertoa tarkemmin ihan ymmärrettävistä syistä. Älä pyytele anteeksi vaan kirjoita häpeilemättä niissä raameissa mitkä olet itsellesi asettanut! :)

Anna (Ei varmistettu)

Näinhän se pitäisi muistaa tehdä! :) Kiitoksia!

ST (Ei varmistettu)

Luettuani tän postauksen mulle tuli vaan yksinkertaisesti tosi onnellinen olo, onnellinen olo sun puolesta! Nauti elämästä ja kaikesta mitä sulla on , oot onnekas ihminen ja toivon sulle kaikkea hyvää tulevaisuudessakin, oot sen selvästi ansainnut!

P.s Saatan ehkä olla myös hieman kateellinen sulle ja elämäntilanteellesi, mutta sen sijaan että katkeroituisin neljän seinän sisälle mussuttamaan suklaata, saa tälläiset postaukset mut vaan enemmän tavoittelemaan niitä mun omia pieniä unelmia :)
Hyvää kesää sulle Anna!

Emmi L. (Ei varmistettu) http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Tää oli aivan ihana postaus! Omakin elämä on ollut pari viime päivää aika kivaa, joten on kivaa lukea, että näin on muillakin :)

Anna (Ei varmistettu)

Kivaa, että kaikilla on kivaa, eikö? :)

sa6a (Ei varmistettu)

Go for it girl! It'll only last for about a minute or maybe five. Tuo viimeinen lause on mihin mina ja enkku mieheni ollaan paadytty nyt 5-kymppisina. Tuo hullu, ihana nuoruus on niin lyhyt ja vaikka matka jatkuukin ja hulluus myos, sita ei enaa halua clubiin tanssimaan 5-kymppisena. Nauti joka hetkesta kaunis tytto.

Anna (Ei varmistettu)

Aivan ihana kommentti, luin tän heti sillon jo, ja oon miettiny tätä niin paljon :) Kiitoksis siis tästä :) Tuo minute or maybe five on jotenki nyt ollu paljon mielessä :)

Henni (Ei varmistettu)

Ihania filliksiä darrassa :D itelle ei tuu ku aina morkkiskrapula vaikka kaikki ois ollu mukavaa ja mahtavaa. Uteliaisuus on rajatonta, se on totta. Tykkään sun blogista kovasti ja harmittaa tosi paljon ettet kerro/kirjoita kaikkea mitä tahtoisit, joidenki ilkeiden ihmisten vuoksi :( Kaikki haukkuminen ja negatiivissävytteinen nettikirjoittelu on ilkee juttu. Mutta aina noita ihmisiä löytyy. Kumminki... Pidä Anna pää pystyssä! Oot mahtava tyyppi <3

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia :) Ja mulla on useimmiten just sellanen superhyvä fiilis darrassa :D ehkä mulla on vaan tosi oudot darrat :D

Noora (Ei varmistettu) http://mylife-noora.blogspot.com

kuulostaa ihanalta :) mun mielestä kesässä parasta on juuri nuo aamuun jatkuvat illat jotka jäävät muistoihin pitkään!

Anna (Ei varmistettu)

Näinpä!! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ai että kuulostaa ihanalta!!

Anna (Ei varmistettu)

No oli kyllä!

meow (Ei varmistettu)

Kuulostaa erittäin hyvältä :) Joskus pitää viettää just tommosia iltoja(/öitä)!

Anna (Ei varmistettu)

Aivan! :)

R (Ei varmistettu)

Tää kuulostaa niin ihanalta ja olis just sitä mitä mä tarviisin nyt! Tuntuu ettei elämässä tapahdu mitään ja kaikki junnaa vaan paikallaan ja maistuu sahanpurulta. Huoh

Anna (Ei varmistettu)

Se on aina vaan omasta tekemistä kiinni! Kaasu pohjaan ja menoksi! ;)

Arvostan sitä, että pystyt elämään hetkessä ja nauttimaan jokaisesta minuutista ihan satasella. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, se pitä ite vaan aina välillä muistaa :)

Kommentoi