Ole jääkarhu

Mungolife

*Sisältää kaupallisia Nelly.com yhteistyölinkkejä*

PERUSASU. Ajattelin, että tuo eilinen asu on kyllä aika lailla sellainen setti, jolla pärjää mun mielestä minkä tahansa päivän, ja jokaisesta kaapista olisi musta hyvä löytyä yksi hyvä valkoinen neule, mustat farkut, mustat nilkkurit ja musta nahkatakki. Päätinkin tehdä pienen tällaisen kartoituksen tyylini varastamiseksi :) Itse ainakin rakastan yhdistää näillä keleillä farkkujen kanssa muhkean lämpimän puseron ja nilkkurit. Nilkkurit on jotenkin kevyemmät ja arkisemmat kuin saappaat, ja toimivat näillä lumettomilla syyskeleillä erinomaisesti! 

Samalla huomasin, että Nellyllä on tällainen kiva kampanja päällä, jossa on 500 tuotetta -50 % alessa :) Siellä oli aika kivoja juttuja todella edullisesti. Valkkasin tähän muutaman suosikkini!

Mikä on suosikkinne?

Kommentit

satulotta (Ei varmistettu)

Yleensä en pidä näistä nelly.com postauksista,,mut nyt oli kyllä niin hyviä vinkkejä et kiitoksia et etit puolestani nämä upeudet :)
Upeana olet, as always!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :)

Maria (Ei varmistettu)

Mulla on toi Jofama by Kenza 9 takki ja se on kyllä NIIN täyttä rakkautta! Tilasin pari viikkoa sitten zalandolta, muut takit sai reippaasti kyytiä :-D valkosen neuleen sijasta tykkään harmaasta. Mä inhoon sitä jos jotai hiuksia yms jää neuleesee kii ja näkyy kilometrin päähän, nii harmaa neutralisoi ja menee melkein kaiken kanssa:)

Anna (Ei varmistettu)

Mua himottaa ihan valtavasti toi takki punaisena... :D

Maria (Ei varmistettu)

Voin kertoo, etten oo ikinä pitäny yhtä mukavaa takkia päällä! Niin pehmee, mutta ryhdikäs ja noi vetskarit tuo vielä asennetta asuun ku asuun :) Siitä saa helposti hameella tyttömäisen, ja rokahtavamman taas mustilla farkuilla. Ihan paras! :)

Anna (Ei varmistettu)

Aijai, täytyykin siis tutkia, josko punaisen kotiuttaisin :)

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Arghh, mulla on toi sama neule tummanvihreenä ja vähän harmitti kun ei tullu ostettua myös valkoisena sillon, kun niitä oli vielä myynnissä (keväällä vissiin) :D Täydellisen mallinen ja suht lämminkin. Kiva asu!

Anna (Ei varmistettu)

Voi että, mä taas haluaisin sen myös vihreänä :D

Anonyymi (Ei varmistettu)

Moi anna! Luin sun vanhoja postauksia ja törmäsin sellaseen postaukseen kun ajatuksia ajatuksia parin vuoden takaa, joka kertoi laihuudesta ja miten ihmiset arvostelevat/kommentoivat sitä!

Koska mulla on semmonen tilanne , että satun kans itse olemaan hoikka ja kuulen siitä AINA, joku aina vitsailee tai huomauttelee, oon kans semmonen tyyppi et oon terve mut vaikka syön ja syön se ei näy mussa missään.... Tää kommentointi on alkanu syödä mun itsetuntoa ja itsevarmuutta... Joten jos sulla on ollu sama tilanne niin miten oot päässy 'yli'' tästä vaiheesta ja miten mä saisin itsetuntoa paremmaks?

Ps, toivoisin että vastaisit, olis paljoa apua:) oot huippu!

Anna (Ei varmistettu)

Lakkaa välittämästä muiden sanomisista! :) Suurin osa on vaan oman epävarmuuden ja kateuden purkamista, ja trust me, kyllä se liha luiden ympärille jossakin vaiheessa alkaa ilmestyä vaikka väkisin. Nauti siis luonnostaan hoikasta olemuksesta ja avain itsevarmuuteen on vain ja ainoastaan siinä, että lakkaa ajattelemasta muiden sanomisia. Sen kummempaa ohjetta en osaa antaa. Jos minä kuuntelisin kaikkea, mitä musta sanotaan, olisin jo pöpilässä. Tärkeintä on, että ympärillä on ihmisiä, jotka rakastaa sua sellaisen kuin olet, ja heidän mielipide on ainoa, mitä kannattaa kuunnella :)

Tsemppiä vaikeisiin hetkiin! <3

Anonyymi (Ei varmistettu)

Moikka. Meinaatko muuten osallistua Kuopiossa mihinkään kirpparitapahtumiin tms? :) Siis myyjänä. Olisi kiva jos tekisit myös postausta miltä on nyt tuntunut asua kuopiossa ja mitä kaikkea olet puuhastellut vapaa-ajalla. Mikä kuopiossa on kivaa ja mikä taas ei niin kivaa :) Sellaisia ajatuksia olisi kiva lukaista.
Aurinkoista syksyä sinulle!

Anna (Ei varmistettu)

En usko, kun juuri yritän saada pystyyn IG-kirpparia. Se, mikä ei sinne mene, menee Konttiin :) Ja juu, teen kyllä Kuopio-postausta, mutta palataan asiaan vasta 3-6 kk:n päästä, en ole oikein ehtinyt vielä edes pahemmin kaupunkiin tutustua, kun olen täällä vasta vajaa kaksi kuukautta ollut, ja aika työn- ja muutontäyteistä aikaa on ollut :)

KatE (Ei varmistettu)

Nyt tulee niin hupaisa valituskommentti, että naurattaa jo kirjoittaessa. Mutta rakastuin viime viikolla tulisesti erääseen luonnonvalkeaan palmikkoneuleeseen, paksua villaneuletta, vieläpä aivan täydellinen "cropped" pituus meitsille hukkapätkälle. Miten turvalliselta siihen tuntui hukuttautua, ja miten kivan kapoiselta näytti lantio cropped-helman viistäessä sitä just siitä oikeasta kohtaa. Mutta eih! En kerta kaikkiaan kyennyt puhumaan itseäni ympäri ostamaan sitä, sillä ulkona paukkuvat hellerajat jo n:ttä kuukautta, ja tiedän myös tasan tarkkaan, että sitten jos/kun se "talvi" viimein tulee on päällä mieluumminkin oltava sateen- ja tuulenpitävää kuin paksua. Enpä saanut järkeiltyä itseäni ostamaan neuletta Suomen-reissuakaan varten, Suomen varastossa kun on jo paksu neule poikineen. Ei ollut kellään taas niin vaikeaa kuin minulla! :P

Anna (Ei varmistettu)

Missä päin maailmaa paukkuu hellerajat edelleen? Mäki haluan :D

KatE (Ei varmistettu)

Pohjois-Kaliforniassa. Täällä (pari tuntia San Franciscosta rannikkotietä pohjoiseen) on menossa kunnon intiaanikesä, nyt läkähdytään maltillisessa 34 astetta varjossa lämpötiloissa... kaupungissakin on tämän kesän aikana rikottu hellerajoja tuon tuosta, vaikka yleensä usva toimii ilmastointina siellä. Kadehdin koiraa, joka makaa kämpän viileimmässä nurkassa levynä, kun samalla itse yritän piiskata itseäni hoitamaan vielä yhden asian, vaikka ainoa mitä tekisi mieli tehdä olisi piiloutua jääkaappiin viikoksi. Phuuh!!

Ja siis tämä ihmisen suusta, joka yleensä tykkää lämmöstä. Mutta nyt on jotenkin poikkeuksellisen tukalaa, vähän niinkuin ukkosen edellä, vaikka takuulla ainoa mitä täällä voi ehkä odottaa on pientä usvan tuomaa helpotusta. Tulisikin kunnon jytinät, sellaisen jälkeen ehkä jaksaisi taas tätä hellettäkin...

Anna (Ei varmistettu)

Siis mä ottaisin melkein mieluummin ton kelin :D

Kommentoi