"Olen vain lunta ripsilläsi"

Mungolife

Hello hello!

Kotiuduttu on ja suurin osa tavaroistakin on jo paikallaan. Okei, sänky näyttää siltä, että sinne pitää raivautua jonku nostokurjen avulla, mutta ehkä n vaatteet siirtyy vielä itsekseen kaappeihin. Samaan aikaan kun on niiiiin ihanaa nähdä kaikki vaatteensa oikealla paikallaan, tuntuu äärimmäisen ahdistavalta ajatus, että ne kaikki pitää pakkaa ja purkaa uudelleen ensi kuussa :D

Hello hello!

I'm back in London, and most of my stuff is in their places. Okay, my bed looks somewhat like a war zone, but I'm sure I'll get everything set by tonight. It's so great to have all my clothes in one place, but mostly it's just annoying to know, that I will have pack and unpack again within a month. 

Muutosta puheen ollen, Annika löysi meille aivan ihanan kämppäilmotuksen netissä, ja sain monen monituisen soiton jälkeen sovittua meille näytön tänään sinne. Pitäkää siis varpaat, sormet ja hiuskarvatkin ristissä, nimittäin ilmoituksen mukaan kämppä on kaikkea sitä, mitä halutaan :) Mulla ois kävelymatkaa kouluun 1,5 km, sijainti olisi keskeinen ja kämppä näyttää ainakin kuvissa ihanalta. Ja mikä parasta, se vapautuu vasta 1.11 mikä olisi täydellistä meidän ajoituksen kannalta. Briteissä on sellanen vähän kettumainen meininki, että täällä yleensä vuokrataan asuntoja heti. Asuntoilmoituksista varmaan 95 % on Lontoossa Available: Now -muodossa, eli ne pitäisi ottaa heti tai esim. ensi viikolla. Mikä toki suomalaisessa mielessä aiheuttaa suuuuurta ahdinkoa. En mä voi vielä viikkoa ennen kun mun pitäisi vapauttaa asuntoni, olla ilman jatkopaikkaa.

No, odotan innolla mutta varauksella, mitä tämäniltainen näyttö tuo tullessaan :)

Talking about moving, we have a viewing today for a new apartment. I'm very hopeful but reserved at the same time, as in the ad, it's everything we want, but I'm terrified it's gonna turn out to be horrible. Let's see. 

Ennen lähtöäni Helsingistä, oli mulla yksi officepäivä, kun ravasin paltsuissa ja asu sopii tähän päivään kuin nenä päähän, koska tämänpäiväinen kouluasuni on hyvin samanlainen :) Poukkoilin tuossa joku aika sitten Stockalla etsimässä jotain, en tietenkään enää muista mitä, ja törmäsin Tara Jarmonin tällaiseen hameeseen. Mä en omista yhtäkään vaatekappaletta Tara Jarmonilta, enkä kyllä ikinä olisi ajatellut hankkivani tällaista hametta vaatekaappini. Näytän vähän kirjastotädin ja lentoemännän risteykseltä, ja se on mun makuun aika virallinen. Mutta kuitenkin joki tässä hameessa hurmasi minut, ehkäpä juurikin sen erilaisuus mun muihin vaatteisiin verrattuna. Rokkityttö goes katolinen koululainen tai jotain sinne päin. Mun tyyli on muutenkin mun mielestä aikuistunut jonkin verran viime aikoina. Tai nyt kun katsoin vaatekaappiani, niin aika paljon siellä on jäljellä ajattomia ja klassisia vaatteita, niiden nuorekkaampien juttujen pikkuhiljaa hävitessä sieltä.

Before leaving Helsinki, I had a day at the office, when I was in meetings most of the day. These photos are actually perfect for today, because my outfit today is quite similar to the one I'm wearing today. I never really wear a skirt like this, but I absolutely fell for this very formal and uniform-like skirt from Tara Jarmon. It reminds me of stewardesses and librarians, and is wildly too official for me, but I guess I'm getting old enough to go less rock chick and more catholic school girl.

Tuskailin muuten Suomessa koko tän alkusyksyn sitä, ettei mulla ollut muita saappaita siellä kuin nämä Joien saappaat. Kelit kuitenki vaati jo viimeset muutaman viikon saappaita yleensä. Ahmm. Siinä vaiheessa ku tulin täyteen ahdettujen matkalaukkujen kanssa porukoille eilen, äitini ilmoitti, että kai muistin, että mulla on neljä paria saappaita hänen huomassaan. Perkele. Siellähän ne kaikki lempparit oli :D No, toisaalta, nää Joien saappaat oli niin kauan odotetut, että ehkä niitä sietää pitää joka päivä.

All of the early autumn in Finland I've been frustrated that I only have one pair of boots with me. Ahmmm... When I came to my parents house with already full suitcases, my mom told me there's four pair of my boots at their house. Shoot. There were all of my favourite boots, that I could've been wearing. Blaah. Well, at least I got a lot of use out of my Joie OTKs. I've been waiting for them so long, I think they deserve it :)

Samalla kun pinkki-valko-sininen yhdistelmä on mun mielestä ehkä vähän junnu, niin se on yksi niitä väripaletteja, joista itse pidän paljon. Tummansininen saa pinkin räiskymään vieläkin näyttävämmin, ja esimerkiksi tummansinisten farkkujen kanssa tuo bleiseri on arkiasussa aivan mahtava :) Pari vuotta vanha H&M:n bleiseri on mulle kyllä vähän kausivaate. Välillä en siedä sitä värikkyydessään sitten ollenkaan, ja välillä sitten voisin pitää sitä joka päivä. Voitte ehkä arvata mikä kausi on menossa :D

I'm quite torn with the combination of pink, navy and white. It feels like a very young combo, but, I love it still :D Navy makes pink look even more vivid, and this blazer is perfect with navy jeans ) It's a couple of years old, and from H&M. Sometimes I hate its brightness, sometimes I could wear it everyday. You can probably guess which season I'm on now :D

Jollaki tosi oudolla tapaa tollanen vanhemman naisen hamemitta viehättää mun silmää tänä syksynä tosi paljon. Varsinkin ylipolven saappaiden kanssa se toimii musta erinomaisen hyvin, ja mielelläni näkisin jopa sellaisen hameen itselläni, joka tulisi vähän noiden saappaiden päälle. Muistan kun pienenä Venäjälle junalla matkustaessa junan henkilökunnalla, tai niillä naisilla siis (mikä on junassa töissä oleva naishenkilö? Vähän niinku lentoemäntä, mutta junassa? Sivistäkää tyhmää) oli usein midimittainen, tai juuri polvet peittävä hame, ja korkeat saappaat siellä alla. En tiedä miksi, mutta se jäi mulle mieleen jo niiltä ajoilta kun olin ehkä 6, ja nyt sellainen inspiroi mua vanhana lämpimänä muistona.

This skirt brings back memories from my childhood. I remember taking the train to Moscow, and the ladies who work on the trains, wore skirts that covered their knees, but with tall boots, and this memory from a very young age is actually a huge inspiration at the moment. I'd love to find a perfect skirt that would come down to cover the top of OTKs. Maybe it's a crazy feeling from an old memory, but I do want to try it out.

Ette enää jaksa kuunnella yhtäkään hehkutusta tosta laukusta, niin en viitsi edes aloittaa :D Eiku ihan vähän saan sanoa. Sen lisäksi, että se on edelleenkin mun mielestä ihan mielettömän kaunis, niin samalla olen empiirisillä tutkimuksillani tullut siihen tulokseen, että toi Medium-koko mahduttaa sisälleen about yhtä paljon omaisuutta kuin mun Neverfull. HELPOSTI menee läppäri, järkkäri ja kaikki muu omaisuus, eikä ees tunnu siltä, että laukku olisi täysi. En tajua. Päällepäin toi näyttää samankokoiselta kuin Chanel, mutta esim. mun läppäri mahtuu tonne pohjalle vaakatasoon, eli ei vie just yhtään tilaa :)

I'm sure you're sick of listening me going on and on about the Antigona -bag. I must say that besides the fact it looks great it's such a miracle for space. I think it fits as much as my Neverfull. It looks as if it's the same size as my Chanel, but actually it fits three time the same amount of stuff. It's great for a long day, because I can fit my laptop, my camera and it's still almost empty :D If you're looking for a samll bag, that fits everything, this is the one.

Vyötä en taaskaan osannut listata tonne vaatelistaan, mutta kyseinen metallivyö on ASOSin aleista, äärimäisen onnistunut hankinta, nimittäin viehättää ainakin omaa silmääni ja taisi maksaa 5 euroa.

No mutta, sellainen asu tällä kertaa esittelyssä, mitä mieltä olette siitä? :)

I forgot to mention the belt in the photo, it's from ASOS Sale. Only cost me 5 euros, and is amazing :)

So that's the outfit, what do you think of it?

Ja venäjää ymmärtäville lukijoille mun uusin jumitusbiisi.

And for my Russian speaking readers, a song that I've been listened to nonstop today.

Mun isän autossa on 100 biisin CD, josta kerran osui tämä kappale kun ajoin lähikauppaan, ja se jäi soimaan. Soitin sitä repeatilla pari päivää ja unohdin sen. Nyt kun isi vei mua kentälle, kuunneltiin taas tää biisi, ja nyt oon kuunnellu sitä kohta vuorokauden ihan liikaa. En tiedä miksi se mua niin viehättää :D

Vapaa käännös:

"Seurata pilviä, miettiä kuka olet, kuulla kuka olen. Sanoa sinulle "jää", ymmärtäen ettei kannata. Huomata, että kaikki on tuttua, kaikki on totuttua. Ja nähtävästi, en enää tiedä, kuka olen näissä tuhansissa ohikulkijoissa.

Olen vain lunta ripsilläsi, olen vain nimi, olen vain tuuli. Olen vain lunta ripsilläsi, mutta se ei ole syy, syy hyvästellä. (x2)

Pohtia, kuka olet, kuulla kuka olen. Lähteä ja palata. Tuuli, sehän on sellainen, ettei halua hyvästellä. Puhua jostakin tärkeästä, yhtä nopeasti unohtaen. Meidän on parempi olla suunnittelematta. Olen sellainen. (Olen sellainen)

Olen vain lunta ripsilläsi, olen vain nimi, olen vain tuuli. Olen vain lunta ripsilläsi, mutta se ei ole syy, syy hyvästellä.(x2)

Ei ehkä lyriikallinen riemuvoitto, tai edes musiikillinen, mutta mulle hypnotisoiva."

My dad has a CD in his car and every time this song plays, I get addicted to it..
Quick translation:
"To follow the clouds, think who you are, hear who I am. To ask you to stay, understanding it's not worth it. To notice, that everything is familiar, everything is well-known. And apparently I no longer know who I am in the midst of all these passers-by.

I am just snow on your lashes, I'm just a name, I'm just wind I'm just snow on your lashes, but it's not a reason, a reason for farewell. (x2)
To think who you are, hear who I am. To leave and return. The wind, it doesn't want to say goodbye. To talk about something important, forgetting it as quickly. We better not plan. That's how I am. (That's how I am)"

For some reason, for me it's hypnotising.

Kommentit

w.s (Ei varmistettu)

http://m.youtube.com/results?q=machete%20%D0%BD%D0%B5%D0%B6%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%8C&oq=mashete&gs_l=youtube-reduced.1.3.0i10l4.916.7535.0.10575.7.7.0.0.0.0.377.1560.0j1j4j1.6.0....0...1ac.1.23.y...
Mun on pitänyt jo monta kertaa linkittää tää biisi sulle ni nyt sen teen :) Ei ole mikään tuore tapaus mutta kaunis biisi kuitenki. Oon suomentanutkin tuon mut ei se kuulosta samalta :D

w.s (Ei varmistettu)

No en nyt sitte saanu koko linkkiä puhelimella tohon,mutta biisi on siis Machete-Nejnost :)

Anna (Ei varmistettu)

Mua häritsi tossa biisissä jotenkin hirveesti se, että se kuulostaa osittain jotenkin samalta kun Timotin Plachut Nebesa, tai lähinnä se C-osa :D Kuuntelepa se. Ihanan suloinen video tossa oli kyllä :)

Emmi L. (Ei varmistettu)

Aivan mielettömän ihana asu!

Emmi L.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

elise (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida sen verran, että vaikka asu on oikein kiva niin vähän särähti korvaan tuo "vanhemman naisen hamemitta". Totta, on ehkä todennäköisempää bongata tuonmittainen hame yli 50-vuotiaalla kuin alle 20-vuotiaalla, mutta eikö tuollainen ikälokerointi ole jo vähän aikansa elänyttä? Yhteiskuntaamme vaivaava ikuisen nuoruuden tavoittelu ei ainakaan parane sillä, että "vanhemmat naiset" työnnetään mummovaatelokategoriaan. Toivottavasti ymmärrät, mitä tarkoitan, aikeenani ei ole haukkua tai mollata sinua ja asiasta kommentointi tuntuu itsestänikin vähän pilkunviilaukselta, mutta ohimennenkin luettuna tuo ilmaus iskostuu täällä blogissasi aika monen ihmisen alitajuntaan ja vahvistaa siten "vanhempia" naisia sortavaa stereotyyppiä, jonka mukaan ainoa oikea vaate on se mahdollisimman peittävä ja mikä muu tahansa on epätoivoista ja halveksittavaa.
Ymmärrän hyvin, että itse et näin varmastikaan ajattele, etkä tarkoittanut "vanhempaa" negatiivisena adjektiivina, mutta oot kuitenkin aika suuri vaikuttaja suomalaisessa mediassa niin tällaiset pieniltäkin tuntuvat asiat voivat vaikuttaa paljon jonkun itsetuntoon tai yleisiin asenteisiin.

Anna (Ei varmistettu)

No mun mielestä tää on kyllä kieltämättä nyt vähän hiusten halkomista. Tai mun mielestä se, oletko 50 tai 30 ei pitäisi olla yhteiskunnallisesti kovin merkittävää. Mutta on se mun mielestä selvää, että minimitta ei varsinaisesti enää kuulu 50-vuotiaille, vaan heidän hameen helmansa on juurikin tuota mittaa kuin tuo minun hameeni. Ei se mun mielestä ole mitenkään loukkaava, jos toteaa vaatteen kohdalla sen olevan "aikuisempi" kuin mitä parikymppisillä yleensä :)

Suvi / Port Coton (Ei varmistettu) http://port-coton-de-suvi.blogspot.fi/

Voih, miten kaunis asu! :) Juuri tuollaista siluettia suosin usein itsekin omissa asuissani, näin lanteikkaana naisihmisenä löysät hameet on Luojan lahja :D melkein mietin, että pitäisi käydä tsekkaamassa tuo Jarmonin hame, mutta veikkaanpa, että itselläni se ei näyttäisi noin hyvältä - pituus on nimittäin _sun_ jaloille just oikea. Kaunis se on silti, ja tosta kombosta sain inspistä itselleni anyway! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, munki melkeen metrin lantiolla ihan kiitettävä laite moinen :D

apina (Ei varmistettu)

olen lukenut blogiasi vasta vähän aikaa niin täytyy kysyä että kuinka hyvin puhut/ymmärrät venäjää? käytättekö kieltä kotonasi (tai vanhempien luona oikeastaan) usein? osaako siskosi kieltä? jos oikein muistan että he ovat syntyneet suomessa.. :)

Anna (Ei varmistettu)

Käytetään joo vanhempien kanssa venäjää ja siskonikin sitä puhuvat :) Huonommin kuin suomea, ja ehkä jopa piirun verran huonommin kuin englantia, mutta kuitenkin toinen äidinkieli, eli pärjään sillä erinomaisesti :)

A (Ei varmistettu)

Mutta siis sillonhan et puhuisi sitä huonommin kuin englantia? Jos se on kerran toinen äidinkieli. Ei englanti mikään sun äidinkieli sentään oo :D

Anna (Ei varmistettu)

Oletko koskaan kuullut sellaisesta, etta joku voi puhua kielta aidinkielenaan, muttei taydellisesti? Sellanen mahdollisuus on aika mahdollinen, kun ei ole asunut ko. maassa 21 vuoteen :D Ja kylla, venaja on mainittu kaikkialla mun toisena aidinkielena, olen kaksikielisesta perheesta ja puhun silti paremmin englantia. Mulla on venajassa heikko korostus, ja suppeampi sanavarasto kuin englannissa. Jokainen kielipoliisi taalla voi metsastaa mun artikkelivirheet ja muut "virheet" englannin kielessa, mutta sekaan ei poista sita tosiasiaa, etta ma puhun englantia melkein yhta hyvin kuin suomea. Kielen natiivitasolla puhuminen ei tarkoita, etta sita puhuisi taydellisesti. En puhu suomeakaan taydellisesti.

Snow White (Ei varmistettu)

Oisko se junan täti vaununhoitaja... Ainakin niin itse kutsun heitä :D

Anna (Ei varmistettu)

Joku sellanen ehkä :D

Ääk toi jäi soimaan mun päähän, vaikka en sanoista saanu mitään selvää :) olkoon mikä tahansa kielinen biisi, sen ei tartte olla kun vaan niin tarttuva että se jää päähän soimaan. Oon nähny ton laulajan jossain ennenki, sillä on aikas rohkeita noi musavideot. Ihana toi bleiseri, makee väri. Toi asu näyttää jotenli paljon paremmalta kun sulla ei ole tota bleiseriä päällä, jostain kumman syystä :)

Anna (Ei varmistettu)

Aa, mä en oo ennen nähntykään tota, ehkä ei siis tarvii alkaa tuotantoa tarkemmin tutkimaan, ainakaan videoiden muodossa :D Ja kiitoksia :)

Ano Nyymi (Ei varmistettu)

"mikä on junassa töissä oleva naishenkilö? Vähän niinku lentoemäntä, mutta junassa? Sivistäkää tyhmää"

Jos lentoemäntä=lentävä tarjoilija niin tarkoitat varmasti junatarjoilijaa. Sellainen ammattinimike nimittäin on olemassa.

Anna (Ei varmistettu)

Onko sille jotain virallista? Siis ei tarjoilija välttämättä, vaan kun esim. Moskovan junissa on jokaisessa vaunuosastossa ihminen töissä, joka tarkastaa liput ja on siellä vähän samassa ominaisuudessa kuin lentoemäntä koneessa. Ei ehkä kuitenkaan konduktööri, tai tiedä vaikka oliskin :D

samson (Ei varmistettu)

mä tykkään (räikeä) pinkki-valkonen-musta (tai sä sanoit että sininen mun silmiin kuvissa musta :D whåtever) yhdistelmästä mutta noi saappaat ei mun mielestä sopinut asukokonaisuuteen värin ja pituuden takia ehkä? mä elänkin eri aikakautta mun muotitietämyksen ja omien trendien kohdalla mutta silti pisti oikein silmään että ei oikein sopinut. Ehkä jos helma olisi lyhyempi? idk.
mutta vyö on oikea löytö! todella ihana!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, tiedän että tollanen OTK plus pidempi hame ei välttämättä kaikkien silmää miellytä, mutta omaan silmään se jotenkin istuu kovasti :)

MA (Ei varmistettu)

Jakku ja saappaat ei sovi tuohon asuun...

Anna (Ei varmistettu)

Mielipiteitä :)

Tämä on nyt vähän typerähkö kommentti, mutta katselin uusimpia Instagram- kuviasi ja silmiini osui tämä kuva:http://instagram.com/p/e40KRctF2c/#

Typerä ksysymys, mutta satutko muistamaan, että mistä olet tuon kynän ostanut/onko siinä merkki näkyvissä(siis jos se on Suomesta)?

Anna (Ei varmistettu)

Nyt en osaa sanoa mistä toi on mun mukaan tarttunu :D Täältä ehkä :) Pentelin kynä :)

Mona
www.monasdailystyle.com

Oi Anna, toi Tara Jarmonin mekko on ihan täydellinen!! Ihan loistava hankinta. Oon itsekin noita katsonut, mut vielä en oo raaskinut satsata. Just tuollainen huutaa pääsevänsä mun vaatekaappiin, näiden kuvien myötä tuli kyllä entistä palavampi tarve saada merkin laadukas hamonen kotiin:) Ja laukku nyt on sanomattakin ihan to die for;) <3
Mä tykkään kympillä tästä vähän aikuisemmasta asusta!!<3 :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitos Mona-ihana! :) Ja joo, mä en ois välttämättä ajatellu laittavani parisataa euroa hameeseen, mutta uskon, että vuosien aikana se maksaa ittensä takaisin :)

Venäjää en ymmärrä sanaakaan, mutta biisi on huikea! Löytyisiköhän tuota Spotifysta? Ainakaan suoraan copypasteamalla artistin nimi ei löytynyt, mutta jos tuon saisi meidän aakkosille käännettynä, niin ehkä sitten..? Anyone?

Anna (Ei varmistettu)

Ei varmaan löydy, nimittäin venäläisiä biisejä siellä ylipäätään on aika vähän :/

Jaana (Ei varmistettu)

Tuo laukku on kyllä upea. Pistikin miettimään, miksi siitä niin tykkään, kun Alexan blogissa oleva vastaava musta ei säväytä sitten yhtään. Niinpä, se on tuo väri ja hieman elävämpi pintastruktuuri. Rakastan tuota pehmeää vaniljaista valkoista. Mulla on aikalailla prikulleen samansävyinen Mulberry Oversized Alexa (silky snake print) ja siinä on laukku, joka on kovalla käytöllä. RA-KAS-TAN laukkuani. :) Tuo väri on vähän yllättävä, miten moneen se sopii yhdistettäväksi. Erityisesti viininpunaiseen se matchaa superkauniisti! Talveksi laukku kuitenkin jää minulla hyllylle odottamaan kevättä.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, mä en tykkää siitä Antigonan perusnahasta, se on vähän jotenkin liian muovisen nahkainen mun makuun. Tai sellainen kiiltävä nahka, ja mä ite tykkään enemmän nubuckista :)

Ansku (Ei varmistettu)

Moi :)

Kirjoitit jossain vanhemmassa postauksessa, että "siirrät" työntekosi normaaliin toimistoaikaan, ja tuli mieleen, että miten se sulta sujui/on sujunut? :) Lipesitkö vanhaan kirjoitusaikatauluusi, vai pysyykö toimistoajat? Tokihan varmasti koulusi hiukan sekoittaa tätä, mutta ennen kun luentosi alkoivat :)

Ansku

Ps. Näin sun Showroomissa lauantaina, olit söpö :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, voi kiitoksia :D Olin myös ehkä söpön tuiterissa, eli riippuu missä tilanteessa mua näit :D Ja ahmmm, on ne parantunut, mutta oon edelleen vielä hakemassa sitä oikeaa mallia itselleni :) Kyllä pyrin tekemään duunit aina ennen klo 19 viimeistään ja viikonloppuisin en ressaa. Jos en ehdi ajastamaan, niin sitten en ehdi :) Ehkä nyt jotenki helpottanut stressaaminen asian suhteen, eli sikäli päätös on toiminut :)

Katrij (Ei varmistettu) http://katrinintiaanikesa.blogspot.fi/

Olin tippua tuolilta, kun näin tuon hameen. Olen metsästänyt juuri tuon tapaista about viisi vuotta, mutta missään ei ole tullut täydellistä vastaan. Olin just tullut Stockalta muilta asioilta kotiin, kun luin tämän postauksen, ja syöksyin samontein takaisin Stockalle. Rekissä ei ollut enää minun kokoani jäljellä, mutta myyjä kaiveli sopivan jostain varastojen syövereistä, ja nyt se on minun! <3 Kiitos siis ihan tsiljoonasti tästä postauksesta! :D

P.S. Asu on muutenkin mielettömän ihana! Juoksisin varmaan noiden saappaidenkin perässä, mutta näillä pohkeilla on turha haaveilla niiden mahtuvan. :D

Katrij (Ei varmistettu) http://katrinintiaanikesa.blogspot.fi/

Ai niin, ja veikkaan niiden junanaisten olevan myös konduktöörejä.

Anna (Ei varmistettu)

Mahdollista :D

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa, tosi kiva, etta loyty mun avulla!! :)

porvenir

Hei oletko millon ja mistä ostanut tuon laukun? Ihana!!

Anna (Ei varmistettu)

Rupes vahan naurattaa kysymys, kun musta tuntuu, etten oo muusta puhunutkana blogissani viime kuukauteen :D Se on eBayn kautta loydetty Givenchylta :)

Kaista (Ei varmistettu)

Olen kuullut sanottavan Venäläisten junien setiä ja tätejä nimellä vaunupalvelija. Oih, sitä hyttiin kauniissa laseissa tarjoiltua samovaariteetä ja kuution muotoisia karkeita sokeripaloja... toista kuin VR/Avecran pahvimukikaffit. Mites päin se itärajan elintasokuilu kulkikaan? :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahahah, no näinpä näinpä :D Kyllä siellä Venäjällä on paljon jäljellä vielä aatelisvaikutuksia :)

porvenir

Hahah eikun itse eksyin blogiisi vasta eilen, tai no olen lukenut aiemminkin mutta nyt eksyin uudelleen :D malttamattomana kysyin heti laukusta vaikka sainkin selville kuin jäin lukemaan blogiasi pidempään :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, no kiva, että eksyit :)

Tuli tästä mieleen mun oma suosikkibiisi joka saa sanoillaan mut melkeen aina kananlihalle vaikka en rapista pahemmin välitä:')

Anna (Ei varmistettu)

Täytyykin kuunnella hetimmiten :)

Niin siis piti tosiaan sanoa että venäläisestä rapista kyse:p hehe! Kun jää kuuntelemaan sanoja niin tulee vaan niin......fiilis:D ei osaa ees selittää!

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, kieltämättä mielenkiintoiset sanat :)

Lyyti (Ei varmistettu)

Aattelin heti nätisti että JUNAEMÄNTÄ :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahha, kuulostaa hyvältä :D

Kommentoi