Oma koti kullan kallis

Mungolife

Iltaa Lontoosta! On ollut taas kyllä yksi todella tapahtumarikas viikonloppu ja sain vietettyä ihania hetkiä ystävieni ja perheen parissa ennen kuin tuossa äsken palasin kotiin ja lysähdin sängylleni melko onnellisena siitä, että on taas kotona :)

Ja totta kai tämä kaveri oli taas mun viikonlopun keskipisteenä :)

Mami sai hirveen määrän pusuja eilen...

 ... osittain varmasti sen takia, että tein cupcakeja kisastudioon, ja herra sai nuolla vatkauskulhon, eli joulu tuli aikaisin tänä vuonna.

Lauantai meni mun hyvän ystävän tupareissa ja sieltä sitten tyttöjen kanssa muutamalla drinkillä, joten sunnuntai meni vähän rennomissa merkeissä :) Tosin tää mummo otti taksin jo 1.30 aikaan, jotta univelkaa ei pääsisi kerääntymään. Sunnuntaina oli vuorossa Suomi-Kanada, ja kauan odotettu kisastudio ihanien ystävien ja perheen kesken meillä kotona. Leivoin ja koristelin maailman rumimmat Suomi -cupcaket ja tehtiin muuta pientä sormiruokaa pelin ajaksi :) Peli ei ehkä mennyt ihan suunnitelmien mukaisesti, mutta oli kuitenkin mukava kattoa Leijonien harjoittelevan ärjymistä, kun ylihuomenna on se tärkeä peli vielä edessä :)

Mulla on periaatteena kattoo kaikki Suomen pelit aina sinivalkoisissa vaatteissa, ja jatkoin sitä myös eilen. Kotona rentous on kaiken A ja O, varsinkin kun illan ohjelmassa on kiemurtelua sohvan nurkassa sydärin partaalla :) Ohut hupparipaita ja farkut sopii siis siihen erinomaisesti ja tuo ruusuinen T-paita -huppari on kaiken lisäksi huippumukavan tuntuinen päällä.

Tämä päivä meni suurimmalti osin näissä merkeissä:

Oli kyllä todella erilainen päivä mulle ja pääsenkin pian kertomaan lisää tästä päivästä :)

Nyt kun vihdoin pääsin kotiin, niin olen hukuttautunut nallepukuuni ja ottanut vähän lepoa. Huomenna alkaa taas rankka kouluviikko, joten otin tämän loppuillan ihan vaan iisisti. Ollut niin huikaisevan upea maanantai! Työasiat on rullannut paremmin kuin hyvin, tänään on edessäni ollut kaksin kappalein sopimuspapereita, jotka tekevät tästä vuodesta edellistäkin mielenkiintoisemman töiden osalta ja kaksi kihlajaisilmoitustakin sisälsi tämä päivä. Ihana Noonis menee tammikuussa naimisiin, ja meinasin poksahtaa onnesta tähän uutiseen heti aamusta.

Nyt tää väsynyt nalle painelee nukkumaan ja kohtaamaan tämän mahtavasti alkaneen viikon! :)

Kommentit

Elina (Ei varmistettu)

Hei Anna! Kenties kuvaukset liittyvät jotenkin tyyli.comiin? Kun törmäsin siihen uusi kiharapää bloggaaja: pitää koirista ja rakastaa muotia. Muutenkin kaikki meni yhteen niin hyvin :D

Anna (Ei varmistettu)

Kenties, kenties ei :)

Anna (Ei varmistettu)

I always love when you post pictures with Simba. You can see how much you love this little guy! <3 btw your phone case is so cute!

You look great, love the boots and the jacket! Bright red seems to be the new must have this year!

I can't wait for your post about the shooting! And I still want to see your new tattoo! xx

Anna (Ei varmistettu)

Ohhh, thanks :) I had the phone cover specially made so I carry my baby with me all the time :) Thanks so much! And I will be showing both pretty soon!! :)

jenppa (Ei varmistettu)

Aamun piristys toi nallepukusi.. meiän puolivuotiaalla neidillä on nimittäin samanlainen :D Tossa vieressä nujuaa puklurättinsä kanssa ja ihmettelee isosiskon touhuja..

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, välillä saa lapsettaa :D

Anna (Ei varmistettu)

Kieltämättä :)

Velma (Ei varmistettu) http://kirjavakukko.blogspot.fi

Suklaamansikat ja cupcaket! Pitäis varmaan yrittää saada aikaiseksi niitä joskus itse eikä aina vaan kuolailla toisten kuvia.

Anna (Ei varmistettu)

Ne on tosi helppo tehdä!! :)

NN (Ei varmistettu)

Sun ja rantapallon tiet eroaa? Siinä oma arvaukseni :)

Anna (Ei varmistettu)

Ei eroa :)

NN (Ei varmistettu)

Ai, no mutta sepä hyvä :P

Anette (Ei varmistettu) http://fashion-anette.blogspot.fi/

Katoin jo instagramissa noita cupcakeja, ja ei voi muuta sanoo ku et hienoo omistautumista!! ;) Eikä nuo mansikatkaan pahalta näytä! Vois ottaa jotain ton tyylistä mukaan myös mun kisastudio-menuseen :D Laitoin sulle muuten sähköpostia liittyen yhteen mun projektiin! :)

Anna (Ei varmistettu)

Heippa! Kiitoksia :) Joo, huomasin, mutta en valitettavasti ole ehtinyt vastaamaan tässä viime aikoina meileihin, jotka ei ole kiirellisiä tai tärkeitä, kun on ollut todella kiireistä :( Eli valitettavasti kaikki yhteistyö/projekti-ehdotelmat on vielä aika lailla pannassa.

Charlotta (Ei varmistettu)

Hei Anna! Käytätkö nykyisin eyelineria silmissäsi kun ne näyttää jotenkin erilaisilta? :)

Anna (Ei varmistettu)

Välillä joo, mutta tuossa on muutenkin vahva kuvausmeikki :)

jen (Ei varmistettu)

Mistä tuo nallepuku on?

Anna (Ei varmistettu)

Se on täältä NEXT-nimisestä liikkeestä :)

Emma (Ei varmistettu)

Minkä merkkistä toi sun huulipuna on? Ihanan värinen!:)

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, nyt en osaa kyllä sanoa, on niin montaa, joita pidän jatkuvasti :)

Kommentoi