Ompelutaitoiset hoi!

Mungolife

Mulla on aivan hirveä vaatehimo. Kiitos kuuluu Pinterestin inspiskuvien, enkä ole saanut tätä vaatekappaletta nyt päästäni. Ja tarvitsen sellaisen ehdottomasti kevääksi! Olen näin nyt päättänyt.

Kuitenkin, koluttuani koko internetin ihmeellisen maailman, en ole silti löytänyt kyseistä vekotinta, ja totesin, että ompelutaitoiselle ko. luomuksen tekeminen olisi aivan piece of cake.

Joten, käännynkin teidän puoleenne rakkaat lukijani! :)

Osaisikohan joku tehdä minulle midi-mittaisen leveähelmainen tylliunelman? :)

Maksan kankaat ja työstä toiveen mukaisesti, joten laittakaa kehiin meiliä anna (at) mungolife.fi, ja mielelläni palkkaan jonkun teistä ompelemaan mulle kuvien kaltaisen muhkean ballerinahameen vaaleasta tyllistä!! :)

Pliis sanokaa, että joku teistä kaipaa työtä tehtäväksi ja pelastakaa mun kevät! :)

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

Tuo näyttää kuvassa kyllä kivalta, mutta ehkä tällä kertaa mieluummin tuen kotimaista käsityötä ja nuoria naisyrittäjiä ihan kotimaassa :)

Lillyann (Ei varmistettu) http://ilmavirta.blogspot.fi

Laitoin sulle postia ;D Tyllihameet on aika herkkuja, musta on ollu ihana huomata niitä ympäri Pinterestiä!

Anna (Ei varmistettu)

Kauhee himo, typerä Pinterest!! :D

Taru (Ei varmistettu)

Mä meinasin jo ehdottaa sua Lilli ;)

Katri (Ei varmistettu)

Vinkki: Etsystä näyttäisi löytyvän ja varmaan saa muokattuna mieleiseksi:
http://www.etsy.com/uk/search?q=women%20peach%20tutu&view_type=gallery&ship_to=GB

Anna (Ei varmistettu)

Mä luotan tässä ehkä mieluummin suomalaisiin naisyrittäjiin ja tuen heidän toimintaa samalla :)

ike (Ei varmistettu)

Siis sen verran on aiheeseen liittymättä nipotettava (tai ei nyt varmaan ois pakko, mutta kun häiritsee), että suomen kielessä ei laiteta pilkkua sanojen "kuitenkin", "joten" ja "toisaalta" jälkeen. Niin kuin englannissa "however," jne. Suomessa se on vain se sana ja sitten se asia. Sulle on selvästi tarttunut tuo englannista, mikä on ymmärrettävää mutta raastaa mun pikkutarkkaa kielihermoa :D
Myöskään lauseenvastikkeen kanssa ei laiteta pilkkua, joten: koluttuasi koko internetin et löytänyt, ei "koluttuani koko internetin, en löytänyt". Tämä nyt varmasti löpsähtää sinne tarpeettoman kielioppitiukkapipoisuuden puolelle - ja tiedän, ettet kirjoita tänne niin kuin vaikkapa kouluaineisiin - mutta tulipahan nyt tästäkin avauduttua. ;)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, oon itsekin huomannut sen, että pilkkusäännöt on aikoja sitten lentäneet mulla ikkunasta. Pilkutan niin kuin englannissakin, sen mukaan mikä oikealta tuntuu :D Valitettavasti en vaan jaksa alkaa viilaamaan tekstejäni äidinkielellisesti loistaviksi, vaan enemmänkin haluan pitää tämän päiväkirjamaisena jatkossakin. Pitäjänsä näköisenä; mielenkiintoisena mutta virheitä täynnä olevana :)

Sonkku (Ei varmistettu)

Oletko katsonut Etsystä? Kun mietin Carrien asua penkkareihin niin siellä oli paljonkin tuollaisia hameita, joita tehtiin muistaakseni ihan mittojen mukaan! :)

Anna (Ei varmistettu)

Oon joo, siellä ei oo mitään TÄYDELLISTÄ :/ Ja kaipaan täydellistä :) Siksi ajattelin jonkun palkata moisen tekemään :)

Taru (Ei varmistettu)

Moikka,
Muotikuu liikkeeltä löytyy erilaisia tyllihameita vaikka minkälaisia ja minkävärisiä. Mm hesassa on Muotikuun liike vai onko valkoisen elefantin nimellä. Kotisivut löytyy ainakin muotikuu.fi. Sulla on kivat blogisivut:0).
-Taru-

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) ja valitettavasti en oo juurikaan Stadissa putiikkien aukiollessa, joten joudun turvautumaan vähän tällaiseen vaikeampaan ratkaisuun :/

Eelea (Ei varmistettu)

Hei moi tuota, iik, uskallankohan kysyä. No uskallan. Mietin, että milläköhän (englannin kielisellä) hakusanalla kannattaisi googlata sellaista nahkatakkia, jossa on sellaista... öö, tikkausta? Hyvä kun tiedän termejä edes suomeksi. :D

Anna (Ei varmistettu)

Ahmm, stitched? Stitched on tikattu englanniksi, mä lähtisi hakemaan ehkä jotenkin stitched biker jacket -haulla :)

mävain (Ei varmistettu)

Tai quilted! Esim. nahan ollessa kyseessä näkee käytettävän.

Muikku (Ei varmistettu)

Uskoisin, että sanalla "quilted" löytyisi paremmin :) "stitch" viittaa yleensä vain ompelupistoksiin kun taas tuo quilted siihen salmiakkikuvioon, johon uskon lukijan viittaavan :)

Anna (Ei varmistettu)

Totta! Päivän pyöri päässä "mikäs se yks sana onkaan..." :D En saanut mitenkään päähäni, kiitos siis että pelastit epätietoisuudelta :D

Asoksella on ollut tuon tapainen vaalean värinen ehkä vuosi sitten..voi olla kauemminkin aikaa. Nyt taitaa olla myynnissä vain punaisena. Ei Ebaysta löydy sitä vaaleaa?
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Full-Midi-Skirt-in-Mesh/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3243226&cid=0

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, toi on itse asiassa tavallaan tosi kiva, tavallaan häiritsee ehkä tuo sauma tuossa välissä. Laitanpa mieleen, kiitos linkistä :)

Anna (Ei varmistettu)

Tuo on liian kapoinen, ja tuossa on vielä alla kohottava alushame :/

Kata (Ei varmistettu)

Nyt tulee aiheen vierestä kommentti, mutta oi miten söpö koirulisi on bannerissasi <3 siis sydänhän tässä sulaa! Olen itsekin todella eläin rakas, ja kotoa löytyy myös oma pikku karvatassu :) Ps. Olethan sinäkin todella kaunis tuossa bannerissa, mutta tällä kertaa huomion vie kyllä koiruli ;)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia <3 Ja kuule, kyllä se Simba munkin mielestä on aina PALJON ihanampi kuin omistajansa missä tahansa kuvassa :)

Mia (Ei varmistettu)

Miten ois tämä: http://www.etsy.com/listing/152695750/tulle-skirt-tea-length-tutu-skirt?ref=shop_home_feat_1

Voin suositella tota kauppaa/ompelijaa lämpimästi, mulla on yks mekko tuolta :)

Anna (Ei varmistettu)

On kaunis, mutta liian vähän tylliä mun makuun. Kuvissa on kaikissa liikkeessä tuo hame, pysähtyneenä tuskin on kovin leveä tuo helma :/

Luna (Ei varmistettu)

Tyllihameita on vaikea löytää. Muotikuussa myydään eri väreissä...

Anna (Ei varmistettu)

On se vähän vaikeeta, NÄIN LONTOOSSA ASUVANA :D

Katrij (Ei varmistettu) http://katrinintiaanikesa.blogspot.fi/

Oi vitsit, olispa todella kaunis! :)

Anna (Ei varmistettu)

Eikö oiski?! :)

Mira P
As I See It

Heips! Noita tutuja löytyy tanssiliikkeistä, tosin en tiedä onko liian "ohuita" sun makuun, mutta tässä muutama linkki:
http://www.riversedgedancewear.com/midromtutbym.html
http://www.onstagedancewear.com/PD-4921.aspx

Tarjoutuisin itse tekemään, mutta mulla ei ole saumuria, vain ompelukone, joten huolittelun jälki ei olis niin nättiä... Toivottavasti saat tutun :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, tollaset on liian ohuita, kaipaan JÄMERÄÄ :D

Kat (Ei varmistettu)

Oletko jo katsonut Etsystä? Siellä näyttää olevan tyllihameita vaikka millä mitalla :)

Anna (Ei varmistettu)

Olen ja eBaysta, mutta pelkään niiden olevan liian latteita, eikä tarpeeksi leveitä :)

petra (Ei varmistettu)

Muotikuusta löytyy näitä ja vaikka missä väreissä. Hinta muistaakseni jotain 200e :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä :)

Jaana (Ei varmistettu)

Mulla on just tuollainen prikulleen samanvärinen hame :) Ostin sen Oulun Muotikuusta syksyllä. Värikirjo on ihan mukava valikoimassa. Liike löytyy käsittääkseni myös Turusta ja Helsingistä(?)

Anna (Ei varmistettu)

Hmmjoo, sitä on moni nyt vinkannut, mutta taidanpa nyt hyödyntää jotakin noista kolmestakymmenestä mulle tulleesta tarjouksesta hameen tiimoilta :)

riikka (Ei varmistettu)

Hei!

Katsoppas sellainen kuin etsy.com ja pistä hakusanaksi tutu skirt :) jo löytyy tekijöitä ja valmiitakin.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia vinkistä, mutta taidan luottaa lukijoideni ompelukykyihin :)

Tepa (Ei varmistettu) http://thinknstyle.blogspot.fi/

Heips! Tyllihame on tosi helpo tehdä! Tein sellaisen muutama vuosi sitten, vaikka kokemusta vaatteiden teosta on tosi vähän. Mulla meni siihen aika kauan aikaa, johtuen just kokemattomuudesta. Tylliä meni 15 metriä. Onneksi se on edullinen materiaali! Tein kerrokset kellohamemallisesti.

En itse ehdi tehdä sulle hametta, mutta eiköhän joku (oikeasti) ompelutaitoinen halua tästä työtä. :)

Mun puneinen tyllihame ei ole yhtä pöyheä kuin tuo sun himoitsema, johtuen pitkästä pituudesta ja kerrosten vähyydestä (oisko 5 kerrosta?). Tässä kuvia:

http://thinknstyle.blogspot.fi/2013/12/dressing-up-for-christmas-meal.html

Anna (Ei varmistettu)

Oijjj, tuo sinun on kyllä tosi kaunis myös :) Mä kaipaan ehkä vähän järeempää tylliä / matskua sinne alle niin, että se on tuollainen vielä leveämpi, jos ymmärrät mitä tarkoitan? :)

Tepa (Ei varmistettu) http://thinknstyle.blogspot.fi/

Jep, sinne kannattaa sitten laittaa jotain, joka pitää sen pöyhkeenä. =)

Anna (Ei varmistettu)

Näin juuri :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia linkistä, mutta taidan luottaa lukijoideni ompelukykyihin :)

Eliiina (Ei varmistettu)

Moi,
Katsoppa Seinäruususen blogi http://seinismonster.blogspot.fi. Ompelee paljon fiftarityylisiä vaatteita; etenkin mekkoja ja hameita, käsittääkseni myös tilauksesta. Tylliunelman uskoisi olevan iisi pala.

Sirkku (Ei varmistettu)

Voih, miksi viitsit olla niin negatiivinen toisten ehdotuksiin? Ja, kolmekymmentä eri ehdotusta:) aivan loistavan suosittu olet, suorastaan ylijumaloitu sekä lukijoiden että ( ompelijoiden ) mieleen. En yleensä jaksa kommentoida. Jotain rajaa kuitenkin ybernegatiivisuuteen.

Anna (Ei varmistettu)

Missä olen negatiivinen? Olen kiittänyt ehdotuksista, tai vastannut ehdotuksiin, ettei ole sellainen, mitä haen. Jos ihminen haluaa jotakin tiettyä, ei se ole negatiivisuutta kun sanoo, ettei joku asia miellytä, vaan se on makuasia, mielipide :D Herranjumala!

maria (Ei varmistettu)

yleensä en iske lusikkaa soppaan, mutta nyt jotenki häiritsi tuo "negatiivisuus".. :-D ite taas ymmärrän hyvin Annaa, tietty kuva siitä millasen hameen haluaa ja jos on mahdollisuus saada moinen, miksi tyytyä johonki joka ei sitä ole? nätisti on vastannut että haluaa tietynlaisen hameen, ja mielellään lukijan tekemänä (musta se on hienoa). ja hirmu kiva jos on saanut meiliä hameen tekoon liittyen :)

Pages

Kommentoi