Once again

allblack2 (1 of 1)

Ja taas mennään mustalla. Tavallaan ihan hauskaakin laittaa nää kaksi asua ihan peräjälkeen, sillä näissä on niin samanlainen pohja! Asu vaan muuttuu ihan hirveesti, kun siihen vaihtaa nilkkurit saappaiden paikalle ja neuleen bleiserin sijaan. Aika tylsiä nää kokonaisuudet päivästä toiseen kun näyttää niin samalle 😀 Mut ei se kuulkaa mitään, kyllä luotan vahvasti siihen, että se kevät vielä tulee, ja pääsen käyttämään kaikkia ihania kevvätvärejä. Viime aikoina on silmää miellyttäny ihan hirveesti kaikki pastellit, army-vihreä, burgundy ja vaalea harmaa, ja varmasti keväällä tulee jo ikäväkin mustaa. Nyt on vaan tämä täti niin kalpea, että mikään muu väri ei näytä hyvältä. Musta jotenkin korostaa tätä mun lähes läpinäkyvän valkoista olemusta, ja odotankin innolla kesää ja rusketusta. Jos vaikka sieltä Santorinilta huhtikuussa saa varaslähtöä päivetykseen, niin uskaltaa harkita niinkin villejä värejä kuin beigeä ja vaaleanpunaista. Saatan myös ehkä käydä itseruskettavapurkilla. On tää outoa, kun ei ole koko ajan reissussa ruskettumassa, ensimmäistä kertaa moneen vuoteen oon ollut näin kalpea. Ei sinänsä, kalpea iho on tosi kaunis, kun se on jotenkin paremminvoivan näköinen, mutta toisaalta ei ainakaan tämä mun ihonsävy ole kalpeana parhaimmillaan vaaleiden värisävyjen kanssa, vaan hukkuu joukkoon.

Huulipunaakin on melkein pakko käyttää, muuten ei ole yhtään väriä kasvoilla. Kasvoissa on muuten jotain uutta, siinäpä teille arvausleikkiä huomiseen asti, nimittäin huomenna keskustellaan hieman ulkonäköjutuista ja sivuan aihetta lähemmin huomenna 🙂

allblack2 (8 of 11)

allblack2 (9 of 11)

allblack2 (3 of 11)

allblack2 (2 of 11)

allblack2 (11 of 11)

allblack2 (10 of 11)

Terkkuja muuten Tampereen-tieltä, täällä me mennään taas! Huhh, enää noin sata kilometriä ja sitten ollaankin määränpäässä. Benkku tuhisee takapenkillä laukussaan, mä diijeilen tällä kertaa kasariglämistelyjä ja Eriniä sekaisin, ja yritän saada tähän päivitysvauhtiin jotain järkeä. Kyllä tällainen neljä viikonloppua putkeen koko ajan jotain suunnitelmia aiheuttaa aikamoisen hepulin kalenterille. Kun ei viikonloppuisin ehdi olemaan kotona yhtään, niin koti on ihan pommina, kaikki tavarat hujan hajan ja etsiä saa kaikkea ja pitkään. Odotan jo innolla ensi viikonloppua, kun saadaan olla vaan kotona, ennen kuin taas on reissua tiedossa.

Jotenkin mieli on jo ihan keväässä ja varsinkin kun mietin, että kahden viikon päästä lähdetään Japaniin, mieli täyttyy vaaleanpunaisilla kukilla ja auringon lämmöllä. Ihan oikeesti, ei ole ihmistä luotu näin pitkään talveen, mä kaipaan vihreyttä ja kukkia! Yllättävän kesysti on mennyt tämä talviangsti mulla tänä vuonna, mutta ihan oikeesti, nyt alkaa olla mitta täynnä. Haluaisin sen jännän vuodenajan nimeltä kevät Kuopioonkin, ettei taas mennä suoraan talvesta kesään. Lumentulo vois ainakin jo loppua. Eilen lens muutama ärräpää kun lunta tuli taas taivaan täydeltä parin tunnin ajan. Ei käy. Lopu jo. Kevätkevätkevätpastelliakirkkaitavärejäkorkkareitajaaurinkoa. Siinä mun pään sisältö tällä hetkellä. Tiivistettynä. Muuta ei mahdu.

allblack2 (7 of 11)

allblack2 (6 of 11)

allblack2 (5 of 11)

allblack2 (4 of 11)

allblack2 (1 of 11)

Amber jacket
River Island trousers
Acne Studios booties (Colt)
Chanel bag
Monki sweater
Acne Studios Canada scarf

Kohta ollaankin jo perillä ja ilta menee juhlistaessa älykästä rakasta ystävää, joka väitteli tänään lääketieteiden tohtoriksi! Että voi olla ylpeä siitä tytöstä, joka kaksitoista vuotta sitten ilmotti, että hänestä tulee muuten kirurgi ja nyt se onkin jo sitä 🙂

Mitäs tykkäätte asusta? 

Psst!! Niistä macaronseista tuli superhyviä!!! 🙂 Reseptiä siis luvassa piakkoin 🙂

Kommentit (12)
  1. Kaunis asu! Kiinnitin huomiota jostain hassusta syystä etuhampaisiin, onko sinulla lohjennut toinen etuhammas?

  2. Sun kulmat on jotenki normaalia enemmän eriparisesti tehty näissä kuvissa kun normaalisti 😀 kiva asu kuitenkin ja japani on ihana!

    1. Samaan kiinnitin minäkin huomiota 😀 toisen kaari on paljon paksumpi kuin toisen

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *