One night in Malta // Valletta

Mungolife

--- Eilen aloitettu postaus...

Terkkuja Tallinnan-laivalta! Tai siis Helsingin laivalta, vai mikä tää nyt onkaan. Nyt olisi matka kohti Helsinkiä, ja huomenna kotiin Kuopioon. Kesäloma on jotakuinkin lusittu, se meni tietenkin noin kolmessa sekunnissa, ja tuntuu, että sitä kesti vaan viikon. Koti on ihan pommi; Laura kävi kääntymässä miehensä kanssa siinä meidän pihalla, ja takapihallemme kasvattamamme nurmikko on villiintynyt aikamoiseksi viidakoksi! Sunnuntaina päässee heti ensimmäiselä ruohonleikkuupuuhiin :D En malta odottaa, että pääsen hieman esittelemään teille tuota kotiamme ja tekemiämme muutoksia, mutta siihen mennee vielä ihan hetki. Oon onnistunut tämän pari viikkoa olemaan aika hyvi lomafiiliksissä, mutta Maltalta palattuamme iski kyllä hirveä ahdistus. Lentomme laskeutui kahden aikaan ja pääsimme nukkumaan joskus aamukolmelta. Paitsi ettei nukuttanut. Yhtään. Päässä pyöri kaikki ne kesken olevat asiat ja pieni ahdistus johti totaaliseen unettomuuteen. No, kyllä se siitä. Sunnuntaina raadetaan muuttohommia vielä aamusta iltaan, mutta eiköhän tässä pikkuhiljaa saada kotia ihan kuntoon. Putkari onneksi ehti käydä meillä juuri ennen lähtöämme, että on meillä sentäs juoksevaa vettä. Olisi ihanaa vaan ottaa tuolle asunnon laitolle muutama päivä, mutta seuraava "vapaa" viikonloppu onkin syyskuun puolella. Helsingistäkään emme pysy kauaa poissa, sillä serkkuni menee naimisiin viikon päästä ja silloin pitäisi olla Helsingissä juontamassa häitä seremoniamestarina.

Ihanaa kyllä päästä kotiin, vaikka reissussa onkin ollut ihan mahtavaa! Myös tämä Viron reissumme oli tosi mukava kokemus, ja kirjoittelenkin siitäkin hetimmiten. Huomenna on edessä pitkä matka kotiin, jolloin pitäisi vihdoin päästä kuvien kimppuun ja postauksia tekemään :)

---- Ja kas näin, ollaankin jo autossa menossa kohti Kuopiota, kun eilen loppui akku laivalla kesken ja sitten illalla ei enää päässytkään koneen kimppuun.

Palasimme tosiaan eilen Suomeen ja vietimme illan perheeni kanssa. Äitini rakas ystävä on käymässä meillä, joten jutustelua jatkui pitkälle yöhön porukalla, eikä läppärille ollut asiaa. Aamupäivän vietin nuorimman siskoni kanssa asioilla pyörähtäessä ja pakatessa automme kotimatkaa varten. Matkan varrella pysähdyimme anoppilassa pitkälle lounaalle ja nyt olemme vihdoin menossa kotia kohti. Bare with me vielä vähän, kohta tämä postausvauhti palaa normaaliksi, nimittäin huomenna käymään viemässä viimeiset tavarat asunnolta toiselle, siivotaan vanha asunto ja luovutetaa avaimet. Työhön paluu tapahtuu maanantaina ja elämä melko lailla normalisoituu taas. Toki kotona on vielä paljon tekemistä ja laittamista, mutta ainakin tämä päättömänä juokseminen vihdoin loppuu. 

Malta teki ihan älyttömän hyvää, kun siellä ei tarvinnut viikkoon ajatella muuta, kuin minne menee tutustumaa kauniisin nähtävyyksiin ja mitä syö seuraavaksi. Oli kyllä tuollaisen remontti/muutto -puserruksen jälkeen ihan kuin lääkärin määräämää lepoa. Nyt on energiaakin ihan eri tavalla.


Yllättävää kyllä, Maltalla vietimme melko vähän aikaa Vallettassa. Kävimme parina päivänä Vallettassa, mutta itse viihdyimme niin hyvin muualla, ettei tuolla sitten niin paljon aikaa tullutkaan vietettyä. Kaunis kaupunki, jossa käytiin ihan maailman parhaassa pihvimestassa (kirjoittelen enemmän rafloista omassa postauksessa) ja pyörittiin kaupunkia ympäri. Yhtenä iltana pyörin Valletassa aika keleihin nähden lämpimässä vaatetuksessa, sillä vetäisin jalkaan rennot farkut ja kauluspaidan. Vaikka aurinkoisella kelillä suosinkin usein lyhyitä hameita tai shortseja, niin pitkän aurinkopäivän jälkeen teki hyvää peittää iho auringonsäteiltä. Sitä paitsi ilmavat ja rennot vaatteet eivät tee oloa nahkean kuumaksi, vaikka lämpötila olisi 30 paremmalla puolen. Valkoinen kauluspaita on aina loistava valinta, vaikka tämä omani on ihan ryttyinen näissä kuvissa. Ihan sama. Seurakseen se kaipasin punaisia huulia ja mahdollisimman vähäistä panostusta ahdistavan kuuman kelin vuoksi.

ZARA paita
GINA TRICOT farkut
CHANEL laukku
HANDMADE sandaalit (jostain Aussi-kirpparilta)
CELINE aurinkolasit

Mitäs tykkäätte asusta? Vieläkö olette siellä ja maltatte tätä mun superkiireistä kuukautta? :)

Kommentit

Elina (Ei varmistettu) http://naturallybyelina.blogspot.fi/

Onpa mageet sandaalit! :D

marjut (Ei varmistettu)

Toi viimeinen kuva susta, voi moro <3

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Sandaalit näyttää aika päheiltä! Haa, täytyypä lähiaikoina myös kokeilla kauluspaitaa revittyjen farkkujen kanssa, tosi kiva yhdistelmä ainakin näissä kuvissa :)

Sonja (Ei varmistettu)

Ihan super kauniita kuvia!

Pii (Ei varmistettu)

Ripsistäsi vielä kysyisin, aiemminkin kyselin, mutta et varmaan ehtinyt vastata. Onko sulla nyt ihan tekoripset? Käytätkö niitä joka päivä? Aina uudet vai voiko samoja käyttää useamman kerran? Vai onko pidennykset? Näyttävät kyllä niin tekoripsiltä, aika kaukana luonnollisuudesta, siis omaan makuuni. Kiitos, jos nyt ehdit vastata.

juliaeeve (Ei varmistettu)

Damn toi vika kuva susta, saispa itestäki tollasia kuvia tollasella ilmeellä! Ja superkivat sandaalit myös. :)

Kommentoi