Onko brunettena kivempaa?

Mungolife


*Bloggaaja tekee jatkuvaa yhteistyötä Rapunzel of Swedenin kanssa. Postaus on toteutettu kaupallisena yhteistyönä*

BLONDINA VAI BRUNETTINA? Kyselin tuossa jo Instagramin puolella, kumpana tykkäätte musta enemmän, blondina vai brunettena? Sillä tukkahan on muuttunut tässä aika valtavasti :)

Yhteistyömme Rapunzel of Swedenin kanssa alkoi tuossa kesällä, ja esittelinkin ensimmäisen kerran hiuksiani joskus huhtikuun alkupuolella. Aikamoinen tie on kuljettu siitä. Monenväristä tukkaa on ollut kuukausien varrella, ja vihdoin vuosien blondina viihtymisen jälkeen olen siirtynyt takaisin brunetiksi. Mielipiteitä on varmaan yhtä paljon kuin lukijoita, mutta tärkeintä lienee se, että itse viihdyn valtavan hyvin näin tummempana :) Jotenkin nyt kun kaikki rusketus on karissut harventuneen matkustelun vuoksi, tuntui blondi tukka yhdistettynä kalpeaan ihoon todella värittömältä. Jotenkin vuosien varrella myös nousi into kokeilla tummempaa ja palata juurilleen. Niinpä projekti aloitettiin Johannan kanssa maltilla ja hetken aikaa väri oli hieman kuparisen vaaleanruskea. Nyt viime kerralla sitten nostettiin jo sävyt melko tummiin, ja tässä onkin tulos :)

Alkuvaiheesta nykyiseen. Onnistuin löytämään aika identtiset kuvat, ja nyt on kyllä pakko sanoa, etten edes itsekään tiedä kummasta tykkään enemmän :D

Mitä te sanotte? 

Värin vaihtaminen on ollut todella kivuton ja helppo projekti pidennysten takia. Tyveä ei olekaan hirveästi jouduttu värjäilemään jatkuvasti eri sävyjen saavuttamiseksi, vaan enemmän on voitu leikitellä sävyillä ja elävöittää väriä eri sävyjen yhdistelmillä. Tämä viimeisin on yhdistelmä sävyjä #03, #04 ja #10. Tuo kymppi on tällä hetkellä ihan suosikkini, tuollainen kaunis hieman kupariin taittava lämmin ruskea :) Lisäksi Johanna on värjännyt tyveni hieman tummemmaksi ja sitten sävyttänyt omat latvani pidennyksiin sopivalla sävyllä. Pidennykset upposi joukkoon kuin kuuma veitsi voihin, sen verran täydellisesti ne sopivat Johannan värjäämiin sävyihin. Nyt tukka on vielä varmasti tummemmillaan, nimittäin aina pari kolme viikkoa kampaajasta se vaalenee, ja viimeistään Dubaissa se varmaan vaalenee lisää. Toivottavasti ei, sillä tässä on vuosien ja viime kuukausien varrella ollut vaikka mitä kameleontti-väritystä ja tykkään nyt tästä tasaisen ruskeasta väristä huimasti. Joskin ei tämäkään ihan tasainen ole, tarkoituksella on jätetty ylhäältä hieman tummemmaksi kuin muualta :)

Itse olen koko tämän ajan käyttänyt Rapunzel of Swedenin Quick & Easy European Suoraa, joka on pikkuisen kalliimpi kuin Original Suora, mutta suosittelen kyllä ehdottomasti tuota käyttämääni teippiä kaikille! Saan itse teipit helposti pois, mikä säästää kampaajan aikaa (ja asiakkaan rahaa :D), ja nostot käyvät helposti. Tuota #10-tukkaa on nyt käytetty jo kaksi nostoa, eli nyt on viisi kuukautta ollut sama materiaali käytössä siltä osin, eikä mitään negatiivista sanottavaa ole vieläkään. Tuo Rapunzelin hius pysyy mun mielestä todella tuuheana ja silkkisenä kyllä koko pidennysten käytön ajan. Suosittelen siis panostamaan siihen laatuun, kun hintaero ei ole kovin huomattava, nimittäin se maksaa itsensä ajan kanssa takaisin :)

Tämän tummemmaksi en ajatellut tukan kanssa mennä, ja kevättä kohden varmasti raikastetaan ja haetaan vähän kevyempää ilmettä sitten lisäämällä vaaleita pidennyksiä joukkoon ja hieman raidoittamalla omaa tukkaa. Tai jopa palaamalla tuohon vaaleampaan. Tai mistä sitä tietää. Ehkä bruneteilla on sen verran kivempaa, etten halua enää palata ;D

Mitäs sanotte? :) 

Kommentit

Sanna (Ei varmistettu)

Musta vaalea on ehdottomasti paras mutta kaunis olet tunnempanakin :)

Sofia (Ei varmistettu)

Tumma tukka ehdottomasti, ainakin näin talvella ja noita kahta kuvaa vierekkäin vertaillessa! Väri sopii sinulle todella hyvin ja on mielestäni mukavaa vaihtelua blondiin :)

Jenni R (Ei varmistettu) http://www.kenkafriikki.com

Kommentoinkin sulle jo Instassa, että ehottomasti tumma! :) Mulla kans hiusten väri vaihtelee vaaleasta vähän tummempaan ja on tumma kyllä helpompi väri ylläpitää mun mielestä. Toki se haalistuu aina vähän, mutta vaalea menee keltaseksi :D

Emly (Ei varmistettu)

Ehdottomasti brune! Ruskeat hiukset tuo mun mielestä enemmän särmää ulkonäköön, ja vaaleat hiukset taas saa helposti ihmisen, varsinkin suomalaisen, näyttämään jotenkin valjulta. Toki riippuu ihan ihmisestä.

Sä kyllä näytät olevan sellainen ihminen, jolle molemmat sopii. :)

Saara (Ei varmistettu)

Tummempi ehdottomasti! Sun syksyiset asutkaan ei näyttäisi yhtään niin hyviltä vaaleilla hiuksilla. :)

Noelia (Ei varmistettu)

Mun mielestä brunette tuo paremmin sun upeat kasvonpiirteet esiin! :) ei vaaleassakaan mitään vikaa ole, mutta brunette vaan jotenkin kaunistaa sua entisestään :)

Mii (Ei varmistettu)

Oot kyllä todella kaunis millä tukalla vaan! Muhun iskee ehdottomasti eniten tuo bannerikuvassa oleva väritys, tosin siinä saisi olla ehkä hintsusti enemmän tummaa, niin se ois perfecto! :)

Hanna (Ei varmistettu)

Tumma on mielestäni näyttävä ja sopii paremmin, mutta kyllä jotakin vaaleaa sävyä hiuksistasi voisi löytyä! :) Minun silmääni ovat ehkä hieman liian tummat nyt .. Mutta parempi kuin kokonaan vaaleat ;) Mielestäni sinulle sopii parhaiten blondi, jossa paljon ruskeaa mukana, kuten esimerkiksi Rantapallon "profiilikuvassasi".

Laura (Ei varmistettu)

Tummassa tukassa muistutat mielestäni Angelina Jolieta :) silleen klassisella tavalla kaunista. Vaaleakin sopii sinulle hyvin, mutta jotenkin tykkään, että kokonaisuus on nyt jollain tapaa harmonisempi :) kaunishan olet vaikka kaljuna!

Maiju (Ei varmistettu)

Pidän enemmän sun tummasta lookista! Olet vaaleanakin kaunis, mutta brunettena jotenkin aivan erityisen tyrmäävä! <3 Vaaleana yleisilme ehkä jää hieman pliisuksi.
Oon sun esimerkin myötä alkanu miettimään itsellenikin tummempaa sävyä. Tällä hetkellä latvat on lähes blondit, tyvi oma (eli melko tumma) ja pituudet sitten siltä väliltä. Pitäis vaan löytää se oma sävy mikä sointuis ihon ja silmien väriin.

Maisa (Ei varmistettu)

Musta paras ois ehkä jotain tosta väliltä! Kaunis olet vaikka vihreellä tukalla, mutta omaan silmään parhaimmalta näyttää toi oikeella oleva pikkukuva, jossa hiusten väri on jotain blondin ja ruskeen väliltä :)

J (Ei varmistettu)

Sulle sopii molemmat värit älyttömän hyvin!

Molemmat näyttää hyvältä, mutta ehkä tällä hetkellä tumma miellyttää omaa silmääni enemmän :) Tai ehkä se oli tuo talvinen kuva, missä tumma tukka antoi hyvän kontrastin muuten vaaleaan sinuun ja ympäristöön :D

Mapaula (Ei varmistettu)

Tummat hiukset ehdottomasti. Toki olit kaunis blondinakin, mutta jotenkin sellaisella, miten sen nyt sanoisi loukkaamatta, teinimäisellä tavalla. Ruskeat hiukset tuovat esiin sen aikuisen, upean naisen. Eikä aikuinen siis missään nimessä tarkoita yhtä kuin vanhannäköinen, selvennettäköön näin heti kättelyssä ettei tule väärinkäsityksiä :)

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

oikein hyvä tämä tummempi, ja sanoinkin sen jo aiemmin :-) itseäni kyllä kiinnostaisi myös nuo saman merkin pidennykset mutta en tiiä sopivatko teipit mulle kun jonkin verran haluu hiuksia kiinnikin pitää. Olisiko sulla siihen asiaan asiantuntevaa kommenttia.? :-D

Rakkaudella, Hannele (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Tosi hyvin sopii kumpikin tukka! Mä olen aina toivonut vaaleita kutreja, joten siksi omaan silmään vaalea on niin kaunis, mutta kyllä tummassakin on puolensa. Ja vaihteluhan virkistä :)

<3 Hannele

Meow (Ei varmistettu)

Niinkuin kaikki aikaisemmat jo totesivat, kaunis olet vaikka väärinpäin yms, mutta itse tykkään enemmän tuosta vaaleasta. Olit mielestäni kesällä niin upea kun (kuten itsekin sanoit) hiukset olivat milloin minkäkin sävyiset ja todella eläväiset. Ja olen kyllä sitä mieltä, että suomalaiset eivät todellakaan ole pliisun näköisiä blondeina, se on meille luonnollinen sävy ja todella tumma (musta) tukka se vasta häiritsevä on vaaleitten kulmien ja ihonvärin kaa! :D

Meow (Ei varmistettu) http://deleted

ja pitää vielä sanoa,että tuo pyöreä profiilikuvasi blogin oikeassa laidassa on kyllä jotain ihan uskomatonta <3<3 tuo tukka!

Heini (Ei varmistettu)

Talvella tummempi ja kesällä vaaleampi! Arska tekee ihmeitä, iholle tarttuneena ja tuolla ulkona valon puolestakin, vaalea toimii aina jotenkin paremmin kesällä. Jos tukka vaan kestää niin mikäs siinä, mä aina haluun talvella tummentaa ja kesää myöten vaalentaa 8)

Sari (Ei varmistettu)

Tumma on tosi kaunis! Toi kontrasti näyttää jopa lumoavalta. Brunena varmasti asutkin näyttää aivan erilaisilta, ainakin tossa harmaan kanssa värit jotenkin nousee esiin uudella tavalla, ehkä jopa paremmin. Jatkoon siis ruskea tukka!

Ja vitsit, toi tuuheuskin on aivan mieletön! Tuntuu, et nykyään ympärillä on vain sellaisia siistejä ja aika varmoja ylikasvaneita polkkatukkia, itsellänikin kun semmoinen. Leikkasin itse tukkani, jotta näyttäisin skarpimmalta ja ammattimaisemmalta. Nyt tajusin, et en tainnut kuitenkaan ihan oma makuni edellä sitä tehdä. Buuu liiallisten vaikutteiden ottaminen ympäristöstä!

Huh, tajusin just et oonpa seurannut sun kirjoitteluja jo ainakin kuusi vuotta. Vitsit Anna, mun on pakko sanoa: kiitos!

Jonna (Ei varmistettu)

Kuinka monta pakettia sulla on tota tukkaa päässä, vissiin aika monta kun on aika tuuhea? =)

Iren (Ei varmistettu)

Omasta mielestä ehdottomasti vaalee sopii sulle paremmin! Näytät paljon valoisammalta ja pirteämmältä vaalealla tukalla.

Venla (Ei varmistettu)

Ehdottomasti tuo brunette tukka sopii paljon paremmin :)

Katriina (Ei varmistettu)

Ihan äärimmäisen ehdottomasti tumma!! Sulla on kuitenkin aika tummat piirteet muuten, vaikka iho vaalea onkin. Meikkaat myös melko vahvasti niin vaalea saa sen lookin helposti tunkkaiseksi. Oot aivan lumoava tossa ruskeassa! :)

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/annaxmollyx

I go for brunette! :) I mean you are gorgeous, blonde, brunette - whatever. But I prefer the darker color trough winter. :)

Laura (Ei varmistettu)

Ehdottomasti tumma!! Mutta saatan olla brunettena hieman puolueellinen ;) Mä en muista että lähiaikoina olis ollu postausta hiustenhoitotuotteista niin millä hoidat kuivia latvoja joita muotoilu kuluttaa?

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehdottomasti tumma! Tyylikäs, seksikäs, näyttävämpi kuin vaalea. Kuten oli aikaisemmissa kommenteissa, vaalea näyttää ehkä hieman "valjulle". Näyttävämpi kokonaisuus olet tummana.

Martina (Ei varmistettu) http://winditupblog.purkkimafia.fi/

Mä tykkään kyllä hirveästi tästä sun tummasta! Kivaa vaihtelua ja sopii sulle erittäin hyvin.

Jenni (Ei varmistettu)

Tumma tuo ihanasti sun venäläiset piirteet esiin! Mutta ehkä luonnollisempi tuuheus/pituus ois vielä parempi :) Mut hyvä näinkin!

sinii (Ei varmistettu)

Kyllä minäkin tummien hiusten puolesta hehkutan!
Korostavat sun kasvojan tosi hyvin :))

Paltsu (Ei varmistettu)

Molemmat sopii sulle, mutta kyllä tuossa tummassa tukassa on jotain joka kolahtaa! :) Siinä on särmää, ja niinkuin joku jo sanoikin, tuo kasvonpiirteet jotenkin paremmin esille. Kaunis ku mikä!

Niina (Ei varmistettu)

Molemmat sopii sinulle, mutta ääni menee kuitenkin tummille hiuksille! Näytät aivan lumoavan kauniilta brunettena

zenna (Ei varmistettu)

Tuo vaalea oli mun mielestä ihan täydellinen kesätukka, mutta tällä hetkellä ehdottomasti tumma parempi!! :) Tykkään siis itse pienestä vaihtelusta vuodenajan mukaan. Kokonaisuutena pidän enemmän tummasta, eikä välttämättä joka kesä tarvitse ihan blondiksi vetäistä, mutta jo pienellä sävyn muutoksella/astetta vaaleammilla raidoilla saa erilaistettua sitä yleisilmettä.

Aliisa (Ei varmistettu)

Molemmat aivan ihania ja tykkään juuri tosta että tyvestä on vähän tummempi eikä vaan ihan tasavärinen koko tukka! En oikeesti osaa päättää kummasta tykkään enemmän :D Osaat kyllä laittaa hiuksesi tosi kauniisti ja näyttää hirveen luonnollisilta nuo pidennyksetkin.

Roosa (Ei varmistettu)

Mistä on tuo kaunis harmaa takki?

Anna (Ei varmistettu)

Zarasta :)

TiiaT (Ei varmistettu)

Tumma sopii talveen ja vaalea kesään. Onneksi ei tarvitse valita vain yhtä väriä ikuisiksi ajoiksi :D Molemmat lookit sopivat sulle hienosti :)

Emmi (Ei varmistettu)

Tuo tumma on mun ehdoton suosikki, vaikka molemmat näyttävät hyviltä päässäsi! Itsekkin rohkaistuin värjäämään tummaksi vuosien blondina viihtymisen jälkeen

Anni (Ei varmistettu)

Kyllä näytät jotenkin luonnollisemmalta ja hehkeämmältä tummana:) varmaan johtuu siitä että oot luonnostaan ruskeatukkainen jos oon oikein ymmärtänyt:D omasta kokemuksesta voin myös sanoa että vaikks maailma on täynnä ihania hiusvärejä ja sävysekoituksia loppujen lopuksi kullekin paras hiusväri on se mikä on mahd. lähellä omaa väriä silloin se tuo juuri sun oman ihon värin ja ulkonäön kokonaisuutena parhaiten esiin:) itse luonnostaan blondina kokeilin teininä tummia hiuksia mutta ei toimi mulla yhtään kun hiukset kasvaa järkyttävää vauhtia niin juurikasvu 24/7 plus tumma hiusväri ei yksinkertasesti pysy mun vaaleissa hiuksissa ihan ku ne hylkis sitä:D eli paras kaikille pysyy ainaki lähellä sitä minkä luonto on antanut(:

Saara (Ei varmistettu)

Bannerikuvassa on mun mielestä paras sävy hiuksissa tähän asti, se sopii tosi hyvin sun ihonväriin ja kaikkeen! Tää nykyinen on ehkä mun makuun vähän turhan "kova" ja tasainen, sellaisen voimakkaasti värjätyn näköinen. Tai sitten se on tuo sävy, en osaa sanoa, mutta ihan yhtä hyvin ei kuitenkaan sovi kuin nuo pikkuisen vaaleammat. Viihdyn itse vaaleassa, niin ehkä siksi muidenkin päässä se miellyttää eniten :D Makuasioitahan nämä on!

öava?

Ööh, molempi parempi?! Paitsi, että welcome to the dark side! ;)

Bebe (Ei varmistettu)

Ehdottomasti tumma näyttää kauniimmalta, mutta voi toki johtua siitä, että talvisin usein tumma näyttää paremmalta ja kesällä suositaan vähän vaaleampaa. Ehdottomasti tuossa pienessä talvisessa kuvassa, jossa hiukset näyttävät kylmemmän sävyisiltä ruskeilta, hiukset sopivat sinulle todella hyvin. Itse pidän pääsääntöisesti kylmistä sävyistä, koska omaan silmään ne näyttävät luonnollisemmilta. Ehkä sekava kommentti, mutta kaunis olet joka tapauksessa.

Kommentoi