OODI MAAILMAN PARHAILLE RINTSIKOILLE

Mungolife

*Kaupallisia yhteistyölinkkejä Lindexin valikoimaan

 

Me ei olla vielä ihan sujut tän Lilyn blogipohjan kanssa. Nimittäin äsken kirjoitin tämän postauksen, laitoin suorat linkit ja tein kaiken ja juuri ennen kuin klikkasin postauksen lähetystä, halusin vielä tarkistaa jonkun linkin. En tiedä miten, mutta suljin koko välilehden, ja pufff, sinne meni koko postaus. En osaa sanoin kuvailla tätä ärsytyksen määrää. Joo, pitäisi aina tallentaa luonnokset kesken postauksen jada jada, mutta kun edellisessä blogipohjassa tallennus tapahtui suunnilleen joka lauseen jälkeen automaattisesti, niin on tottunut siihen, ettei ole ihan niin tarkka. Välillä tietenkin on ollut teknisiä ongelmia, mutta harvemmin omalla ääliömäisyydellään pystyi tyrimään koko postauksen. Eikä siinä muuten, mutta mulla on ihan sikana töitä vielä tänä iltana tehtäväksi, ja en ois just nyt kaivannut teknisiä vastoinkäymisiä. Sitä paitsi se oli tosi hauska ja kiva postaus, ja siitä ei tietenkään enää tule sellainen, kun en muista mitä hyvällä fiiliksellä kirjoitin ja nyt kirjoitan ärsyyntyneenä. Että tervetuloa vaan postauksen pariin. 

Nyt puhutaan tisseistä ja tarkemmi rintsikoista. Jee. No ei, kirjoittelin Familylifen puolelle mielipidemaanantaipostauksen siitä, miten imetys on vaikuttanut rintoihin ja sitä kirjoittaessa tuli mieleeni oodi eräille rintsikoille, joista halusin vinkata teille. Katsokaas kun tausta tässä on sellainen, että ennen raskauttani mulla oli ehkä 15 Victoria's Secretin rintsikat. Ihania värejä ja malleja ja joka tilanteeseen sopivat liivit. Sit hupskeikkaa rinnat muuttuivat ja nyt ei samat liivit enää meekään. Ensinnäkin ympärysmitta on muuttunut sen verran, että ne on turhan napakat. Joojoo on niitä välikappaleita, mutta ne ei oikeesti oo ihan sama asia, koska ne kupit on vähän väärässä kohtaa sitten tai ainakin siltä se tuntuu. No, long story short, kun ei enää vanhat liivit menny, niin piti hankkia uusia.

Hieman harmittaa tosin se, että mulla on nyt varastossa hirvee määrä ihania Victoria's Secretin hepeneitä. Mitä niistä voi tehdä? En raaski heittää roskiin eikä käytettyjä liivejä voi myydä. Teen tätä menoa niistä Benjille hattuja kohta. Tai ehkä mä lähen Japaniin ja osallistun sellaiseen kulttuuriperintöön kuin pikkariautomaatit. Onkohan niitä käytetyille liiveille? Hmmm. Ihan totta, missä on ne kaikki bloggaajia säännöllisesti piinaavat alusvaate/sukka/nahkakäsine-fetisistit when you need them?! (Kirjoitin ensin fetisistien sijaan feministit, ja luin tän lauseen hetken päästä silleen mitä? Edelleen vähän narskuttelee se poistunut postaus. Tervetuloa muuten maailmaan, jossa yritän olla kiroilematta (koska taapero) ja meillä on hyvin luovia ilmaisuja käytössä, kuten narskuttelee. Todellisuudessa tarkoitan sitä voimakasta ja voimaannuttavaa v-sanaa. Jota toki viljelen kuin merimies aina 22-00 välisenä aikana kun olen vielä itse valveilla ja laps nukkuu. No anyway, narskuttaa.) 

Jos joku tässä vaiheessa muuten kelaa, että kirjoitin tän postauksen uusiks pelkästään ideoiden mitä tehdä vanhoille liiveille ja kirosanojen vaihtoehtomuodoille, niin ei sentään. Pieni sidetrackaus vaan.

Back to the bra. Kokeilin vähän kaikenlaisia. Halpoja ja kalliita. Harvat oli edes melko hyviä. Dubain Victoria's Secretiltä ostin parit, ne oli ihan hyvät, muttei kuitenkaan ihan 10/10. Changessa kävin, kokoja mittailtiin, parit kalliit liivit löytyi. Ei hyvät. Peruskaupat tuli koluttua. Pari jotain ihan OK yksilöä löytyi, mutta käyttöikä on suunnilleen ekaan pesuun, sen jälkeen koneesta tulee eri liivit ja ihan totta mä en jaksa käsipestä mun liivejä tän taaperon tuoman pesurumban lisäksi. 

Olin jo luovuttanut mielessäni ja todennut, että loppuelämäni käytän huonoja liivejä. Ja sit jokin sai mut kuitenkin Lindexissä ostamaan Ella M:n liivit kokeiluun, ja tadaa, täydellinen match löytyi! Pikkuhiljaa näitä on tullut ostettua lisää ja nyt niitä onkin ykskaks kuudet ja jokaiset aivan täydelliset. Ai että mikä fiilis kun voi aamulla vaan pukea ja vetää päälle mitkä tahansa liivit onnellisena, eikä tarvii miettiä, että missä ne ainoat tosi kivat on ja mitä niiden kanssa voi pukea. Ja huom, ei oo hirveesti kokemusta Lindexin perusliiveistä (jotka kuulemani mukaan nekin on aika hyviä), vaan postaus koskee nimenomaan näitä Ella M:n liivejä. 

Valkoiset push-upit / mustat T-paitaliivit 

Valkoiset balconetteliivit / mustat push-upit

Harmaansiniset liivit ja pikkarit  / vaaleanpunaiset liivit (nää ei oo Ella M:t) / valkoiset T-paitaliivit / mustat balconette-malliset push upit /

 kaksiväriset pitsiliivit

Huonot puolet ensin. Näitä ei oo kovin montaa eri väriä ja mallejakaan ei ole hirveän montaa. Hyvä juttu? Nää on täydelliset ja jokainen malli on just eikä melkein. 

Mähän oon siis se ihminen, joka haluaa, että rinnat on tuettuna ja näyttää hyvältä, mutta rintsikoiden ei pitäisi mielellään tuntua ollenkaan. Yleensä riisun rintsikat jo eteisessä ja oon ihan fakiiri mitä tulee rintsikoiden riisumiseen niin, että paita on yhä päällä. Muistatteko Rachelin frendeissä? Mä oon vienyt sen homman ihan uusille leveleille. Jos automatka on yli kaksi tuntia tai pitkät lennot, niin rintsikat on out. Urheiluliivit? Joo. Liivitoppi? Joo. Rintsikat? Ei. Paitsi nämä. Ja henkilökohtaisesti oon pitänyt kaikkia liiveissä nukkuvia vähän omituisina ja semisti itsevihaajina. Ei todellakaan tulisi edes mieleenikään. Mielipiteitä siitä, mikä on parasta rinnoille on lukuisia. Toiset väittää, että rintsikat pitäisi olla aina päällä, ettei tissit riipahda polviin, toiset on sitä mieltä, että mitä vähemän liiviä sitä paremmin, rinnat pysyy paremmin koholla eikä laiskistu. En tiedä mitä uskoa, mut ehkä kultainen keskitie aina paras? Ja kotona 24 h vuorokaudessa ajoittain viettävänä se kultainen keskitie ei liene likainen huppari ja ei mitään alla. Mutta jotta mulla on mielenkiintoa pukea aamulla liivit kotioloihin, niiden pitää todellakin olla täydelliset. 

Nää on täydelliset. Nää tukee ja näyttää hyvältä joka puolelta, muttei kiristä eikä purista. Nää ei oikeestaan useimmiten ees tunnu päällä. Ja siis nää on ekat liivit, joissa mulla on seksikäs olo aika pitkään aikaan. Ensinnäkin, oikeankokoisessa kupissa nänni ei lipsahtele reunan yli (kuka känninen insinööri piirtää puolet edullisten ketjuliikkeiden liiveistä? Ostat C:n, nänni on hyppäämässä reunan yli kuin mikäkin itsemurhapotilas. Ostat D:n, niin sisään mahtuu muutama hassu villasukka. Huoh). Perusmallisissa liiveissä on oikeesti usein se ongelma, että liivien reunan ja nännin sijainti eivät kohtaa. Toiseksi, nää on todella laadukasta kangasta. Nää tuntuu ylelliseltä, mutta ennen kaikkea nää kestää konepesun ja tulee koneesta uudenveroisena. Matsku on ihan eri luokkaa ku perusliiveissä. Kolmanneksi, nää ihan oikeesti tukee ilman sitä, että olkaimet hiertää sentin aukon hartioihin. Ja nää on kauniit. En tiedä mikä hitto siinä on, mutta aina kun löytyy mukavat ja tukevat liivit, ne on yleensä rumia. 

Suosittelen koko sydämestäni. Malleina on T-paitaliivit ("kevyesti topattu", eli ei push up, mutta matsku siis hieman tukevampaa), push upit (ei nosta rintoja solisluihin vaan luonnollisen kauniisti pushaa, ja on mukavan tuntuiset, eikä tunnu siltä, kuin olisi joku tyyny liiveissä) ja balconettet, jotka on hieman peittävämmät, eli muodoltaan vähän tuollaiset tasaleveät. Näistää löytyy sekä push upia että kevyesti topattua. Molemmat tosi jees. 

Näiden lisäksi oon aivan ihastunut Lindexin alustopeista näihin mikrokuitutoppeihin, jotka on ihan täydelliset!

Toivottavasti nää pelastaa jonku muunki pukeutumisen! :)

There you go. Jos tää postaus nyt sattuis näkemään päivänvalon. Jos ei, niin saatan keksiä käyttötarpeen niille VS:n liiveille ja tehdä niistä jonku kuristusvälineen. 

P.S. Löysin just sen ekan postauksen. Oli niinkin mielikuvituksellisessa paikassa kuin "automaattisesti tallennetut". Elä ja opi. 

Kommentit

Hanna1 (Ei varmistettu)

Haha, en kestä, oon aina luullut että toi nännin lipsuminen liivien reunan yli ei oo mitenkään normaalia ja oon aina kironnut sitä kun niin käy ja luullut olevani yksin ongelman kanssa :D Siis en todellakaan ymmärrä miten ne liivit on semmosia että niin käy, mutta joo nekin kaikki niitä perus hm:n liivejä ym. ollut. Näitä lindexin liivejä kehuit nyt niin paljon että pakko testata kyllä!

Mari P. (Ei varmistettu)

Ihanaa tällein Lindexin myyjänä lukea, että olet löytänyt täydellisen rinstikkamallin! Ella M-malliston liivit on todella suosittuja juurikin noiden luettelemasi piirteiden ansiosta.
Nänniongelmaan auttaa myös perusmalliston Diva-malli (t-paitaliivi jossa täyspeittävä kuppi), itse en muita malleja enää käytäkkään. Kannattaa kokeilla!

Er (Ei varmistettu)

Komppaan Maria! Suosittelee myös kokeilemaan Diva-mallia. Aivan mielettömän hyvät päällä, nämä valikoituu päivittäin päälle!

Pob (Ei varmistettu)

En kestä. Tiiän kuin rasittavaa toi tekstin häipyminen on, mut jos lohduttaa yhtään ni kielellisesti ja tekstillisesti oli kyl viihdyttävin postaus mihin oon vähän aikaan törmänny! Pieni (tai isompiki) ärsytys näköjään ei näköjään oo ollenkaan huono juttu tekstin kannalta hahaa!

Jonnz (Ei varmistettu)

Lindexillä kyllä parhaat liivit! Isorintaisellekkin löytyy hyvät ja tukevat (ja jopa kokoja!). Tykkään amaze-mallista, just mulle tehty.

Aubade Paris (Ei varmistettu)

Mä oon niiiin vannoutunut Aubade käyttäjä, että en osaa edes kuvitella käyttäväni ketjuliikkeiden tarjoamaa... myös esteettisistä syistä laadukas käsin tehty Aubade on kyllä kalliimman puoleisen hintansa arvoinen. Mulle alusvaatteet on jotenkin niin tärkeä osa naiseutta, toivon, että äitiyden myötä voin lopulta palata hyväksi havaittuun. Onneksi rinnakkaiskokojen ansiosta on pelivaraa. Mä oon ite 65D. Eli josko mullakin ympärys kasvaa ja kuppi vähenee :D. Mutta niin, kiitoksia postauksesta :) tärkeä aihe!

elskuli (Ei varmistettu)

Rintsikoiden osto on kyllä aina yksi tuskien tie ja tuntuu olevan melkein sattuman varassa, että löytyykö istuvat ja hyvät vaiko ei... Noita Lindexin voisi siis sovitella seuraavaksi.

Essiiim (Ei varmistettu)

Monta vuotta jo käyttänyt Ella M rintsikoita enkä voisi kuvitella vaihtavani mihkään muihin :)

Siguriina (Ei varmistettu)

Hei, ihan sama täällä. En käytä enää muita kuin Ella M. malliston liivejä. Divaa kokeilin, mutta ne meni helposti pesussa kuhmuraisiksi. Viimeks kun löysin täydelliset, niin niitä ei enää saanutkaan mistään. Onneksi Tallinnassa löysin Lindexiltä vielä samaa mallia! Toivottavasti Ella M. mallisto pysyy ja laajenee!

HeidiKle (Ei varmistettu)

Haha, hauska postaus tästäkin kaikesta huolimatta tuli! :D Kiitos suosituksista! Lopetin melkein kaksi kuukautta sitten imetyksen ja edelleen käytän imetysliivejä, koska en ole saanut aikaiseksi lähteä rintsikkaostoksille. Tai lähinnä en ole tiennyt mistä aloittaa, mutta nytpä tiedän! :)

emmms (Ei varmistettu)

En olisi koskaan arvannut nauravani ääneen rintsikka-postaukselle, mutta tässä postauksessa sitä ei voinut välttää. Olet huippu kirjoittaja!

Tiinali (Ei varmistettu)

Siis voi hyvää päivää! Ja nimenomaan hyvää! Sä pelastit mun päivän! Kiitos siitä Oon ollu viimeisen vuoden tai jotain aiva vattuunuksis, ku oon kuvitellu, että EllaM.-sarja on lopetettu! Nykyään on vaan divaa, rebeliä ja adorea ym. mulle epäsopivaa tuossa meidän pikkukaupungin Lindexillä. Mutta verkkokauppa! Sieltähän löytyy vielä Ella M. Siis niin mun suosikit jo jostain yli 10 vuoden takaa. Ensinnäkin käyn tsekkaamassa verkkokaupan ja toiseksi ruinaan nämä takaisin lähiLindexille.

Osuin tänne blogiin vahingossa, kun hain postauksia rintsikoista, koska rintsikkatilanne ollut aiva paska sen jälkeen, kun LUULIN, että Ella M. kokonaan lopetettu. Mikä ilo, että löysin vanhat luottoliivini uudelleen!

Annm (Ei varmistettu)

Lindexin alusvaatteet <3 En ole varmaan kymmeneen vuoteen muualta alusvaatteita ostanutkaan. Ainoat rintsikat mitä nykyään käytän urheiluliivien lisäksi on Lindexin kaarituettomat Flirtit. Mulle alusvaatteissa on tärkeintä mukavuus (ei saa puristaa tai kiristää) ja käytännöllisyys (ei saa näkyä vaatteiden alta) ja Flirtit täyttävät mainiosti nämä kriteerit. Lindexissä on myös parhaat puuvillapikkarit (en halua keinokuituisia) ja omistankin noin 15 identtiset mustat pikkarit. Oon aika tylsä alusvaatteitteni suhteen, mutta mulle se miltä alusvaatteet tuntuu päällä on vaan tosi tärkeää joten epäkäytännölliset pitsihärdellit jää kauppoihin :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Muuten hyvä mutta kokoja ei netissä ainakaan ole kuin lähinnä 75 ympärysmitasta ylöspäin. Näin kokoa 65E käyttävälle ei kyllä ketjuliikkeistä löydy juuri mitään

Vierailija (Ei varmistettu)

Joissain malleissa Lindexiltä löytyy tuota kokoa :) Tosin oon huomannut, että ne menee nopeasti, eli pitää olla vähän tuuria mukana kun liikkeessä / netissä käy katsomassa. Varmaan myyjät osaa auttaa ja kertoa paremmin, mistä malleista nuo koot on saatavilla. Eli älä siis täysin luovu toivosta vielä ;)

Hipsui (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä, itselläkin olis rintsikkalaatikossa tilaa uusille liiveille samasta syystä. Kyllä sulla vaan kirjottaminen sujuu narskuuntuneenakin, lennokasta tekstiä! Tosin mulle kyllä tuon v-sanan viljelystä ei tule tippaakaan mikään karski merimies mieleen vaan joku ihan muunlainen hahmo.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä aloitin heti yläasteikäisenä (öö, 20 vuotta sit...) rintsikkaurani Lindexillä eikä oo tarvinut katua :) Voin ostaa sieltä sovittamattakin rintsikat, koska koot ovat niin hyvin vakioidut. Arvostan!

Mutta älä turhaan heitä niitä vanhoja liivejä pois, vaan vie kirpparille tai anna muuten kierrätykseen. Alushousut ei liiku kirppareilla, mutta usko pois, hyväkuntoiset ja kivat rintsikat kyllä liikkuu :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Itsekin olen löytänyt parhaat liivit Lindexiltä! Itse tykkään Love-mallista, ja siitä t-shirt fit versiosta (tai mikä onkaan viralliselta nimeltään), jossa ei ole mitään ylimääräistä täytettä tai muuta, mutta on kuitenkin tukevat, huomaamattomat vaatteiden alla ja myös todella mukavat. Ja ympärysmitat 65 ja 70 löytyy myös :) Noita pienempiä ympäryksiä varsinkaan isommilla kupeilla kun ei todellakaan joka mallista löydy, mutta tässä on positiivinen poikkeus. Kirjoitin tän nyt tänne, jos vaikka joku saisi tästä apua.

Hyvä postaus, pitää vilkaista tarkemmin myös tuo Ella M! Joskus vuosia sitten olen ostanut tuoltakin merkiltä jotain, ja muistaakseni olin tyytyväinen. Nyt ei ole tullut vilkaistua, mutta vaihtelu olisi silloin tällöin tervetullutta noihin mun vakkarimalleihin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Lisään vielä tähän omaan kommenttiini, että myös ympärysmitoilla 65 ja 70 löytyy tossa mainitsemassani mallissa kokoja ihan E ja F kuppeihin saakka. Ajattelin, että tää on mun päivän hyvä työ tulla mainitsemaan tää, meni nimittäin itsellä sen verran kauan ennenkuin löysin mistään sopivat koot :D

Jenni__ (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä! Pitääpä testata sopiiko itsellekin yhtä hyvin :) Inhoan rintsikoita, jotka on epämukavia ja puristaa/kiristää.

Kommentoi