OOTD... PITKÄSTÄ AIKAA

Mungolife

Mä en melkein muista milloin mä olisin viimeksi julkaissut asukuvia viimeksi. En tiedä miksi, mutta viime aikoina on jotenkin ollut sellainen nihkeä fiilis kuvata yhtään mitään asukuvan tyyppistäkään ja itse asiassa tossa kesällä oli jossakin vaiheessa sellainen olo, etten halunnut olla yhdessäkään kuvassa. En poseerata yhteenkään kännykkäkuvaan yhdessäkään kivassa ystävien illassa, en yhteenkään asukuvaan kotikadullani tai missään muuallakaan. Ehkä kymmenen vuoden poseerailut kävi jotenkin vihdoin ahdistamaan tai ehkä kyseessä oli jokin pieni eksistentialismikriisi itseni kanssa ja sen takia en tuntenut oloani tarpeeksi hyväksi poseeratakseni kameralle. En voi sanoa, että vieläkään olisi täysin luonteva olo poseerailla ja hymyillä kameraan, mutta pikkuhiljaa alkaa taas olla sellainen olo, että ainiin, tässähän on bloggaaja ihan ammatiltaan! 

On jotain hyvin raadollista siinä, kun on vuodesta toiseen tuhansien ja taas tuhansien ihmisten nähtävänä. Ei sinänsä, en ole tainnut viime aikoina juurikaan saada negatiivista palautetta ulkonäöstäni, kyse ei ole niinkään ihmisten arvostelusta tai siitä, että olisi jotenkin ikävän palautteen roskaämpärinä. Kyse on enemmän siitä, että päivästä toiseen, viikosta toiseen, oli tyytyväinen omaan ulkomuotoonsa tai ei, on esillä. Jatkuvasti antaa itsestään vähintäänkin ulkokuoren muiden nähtäväksi. Jotenkin vuosikausia tää on tullut mulle hirveän helposti, muta sitten välillä, niin kuin pari viime kuukautta, jokin on tökkinyt. 

Olen itselleni hyvin armollinen bloggaamisessa. Jos joskus ei tule asukuvia kuukauteen, sitten niitä ei tule. On itse asiassa sinänsä mielenkiintoista, että vaikka viime kuussa ei tainnut juuri asukuvia näkyä, oli viime kuussa blogissa ihan tosi paljon kävijöitä. Ehkä siis vaan parempi, jos mua näkyy vähemmän? :D No ei, en usko että tämä on sellainen tilanne, joka tästä jatkuu tämän pidempään, sillä syksy on mun suosikkiaikaa pukeutua ja uskon, että se näkyy pian bloginkin puolella. Varsinkin kun raahasin kotiin just leopardikuosiset nilkkurit aivopestynä jälleen tähän jokavuotiseen supertrendiin ja uskottelin miehelle, että TODELLAKIN käytän niitä koko ajan. Pitää kerätä todistusaineistoa.

Mutta niin, on jännä miten bloggaajista ajatellaan, että me tykätään esitellä itseämme. En tietenkään voi sanoa mitään muista, mutta mun kohdalla se ei ainakaan pidä paikkaansa. Itse asiassa äitiyden myötä musta välillä tuntuu kuin kävisin uutta teini-ikää, enkä ole ihan varma mistään itsestäni ja kaikista vähiten kropastani ja ulkonäöstäni, joten useammin tekee mieli vetäytyä jonnekin pimeään nurkkaan ja todeta, etten muuten aio näyttäytyä täältä kellekään. Ja sitten kun netti on tulvillaan omia kuvia kymmenen vuoden takaa, joissa on nuorempi, kauniimpi, laihempi ja ruskettuneempi, niin ei tee kyllä mieli näyttäytyä sitäkään vähää. Vaikka samaan aikaan minä itse kuitenkin pidän peilikuvastani, näen kropassani ja kasvoissani paljon positiivista enkä voi sanoa potevani minkäänlaisia kroppa- tai ulkonäkökriisejä. Moni pienen lapsen äiti ehkä jakaa kanssani tämän ajatuksen, missä oma minä ja oma kroppa tuntuu ajoittain jotenkin vieraalta. 

Tietyllä tapaa tuntuu siltä, kuin Mungolife olisi blogina palannut myös hieman alkuun niin, että tämä on muuttunut enemmän ja enemmän taas päiväkirjamaiseksi ja kotikutoisemmaksi; sellaiseksi blogiksi joka painottuu enemmän tekstiin kuin kuviin ja jossa pääpaino on jossain muualla kuin uudessa takissa tai farkuissa. Tajusin tuossa joku päivä, että synttäreistäni on jo pari viikkoa, enkä ole esitellyt teille mun 30-v. lahjaa itseltäni itselleni vieläkään! Tai edes mieheltäni saamaani kihlavuosipäivälahjaa (pikku sanahirviö se siinä sitten), jonka sain heinäkuussa. Vaikka esim. jälkimmäisen kanssa olen kulkenut melkein nonstop saamisen jälkeen. 

En todellakaan sano, että olisin jotenkin kasvanut yli pinnallisista jutuista kuten laukuista, meikeistä ja kivoista vaatteista. En todellakaan. Mä en oo koskaan tykännyt siitä ajatusmaailmasta, jossa nämä asiat teilataan jotenkin tyhjäksi, tyhmäksi tai turhaksi. Mun mielestä ne on kaikki tapoja olla luova, olla esteettinen ja inspiroitua. Mutta jotenkin viime aikoina niistä puhuminen ja niiden kuvaaminen on ollut jotenkin toissijaista. Elämässä tapahtuu koko ajan niin paljon kaikkea. Mielenkiintoista ja vähemmän mielenkiintoista. Myydäkö toinen auto vai pitääkö se vai vaihtaako se pienempään? Missä vaiheessa vaihtaa kesäkukat syyskukkiin ja missä säilyttää grilli talven yli, ulkona vai varastoon raahattuna? Olisiko aika käydä hammaslääkärissä pitkästä aikaa ja pitäisikö kutsua potentiaalinen lastenhoitaja meille tiistaina vai keskiviikkona? Ostinkohan muuten tänään vaippoja kaupasta ja onhan Dantelle huomiseksi kaikki pakattuna, kun lähdemme Helsinkiin? Mitenhän saada muksu syömään myös vihanneksi sen sijaan, että tyyppi söisi aina vaan mieluiten pastaa, juustoa ja kanaa tai riisiä ja lohta? Tuollaisia juttuja mun mielessä pyörii päivästä toiseen. 

Jotenkin tuntuu, että mä tarttin tossa kesällä pienen tauon. Siitä, että laitan miestä taistelemaan tarkennuksen kanssa kameran toiselle puolelle ja siitä, että mun pitää taas olla esillä. Mulla on nimittäin aina tosi kaksjakoiset ajatukset siitä. Lapsiarki on vaihetta vaiheen perään, ja näköjään myös äidin puolelta. Nyt oli tällainen vaihe, katsotaan mitä tulee seuraavaksi :) 

BUBBLEROOM jumpsuit 

TORY BURCH sandaalit 

CHANEL laukku 

CHRISTIAN DIOR aurinkolasit 

vanha lippis, en edes muista mistä ostettu

Joko olette kaipailleet asukuvia? Ja mitä mieltä ootte tästä asusta? 

Kommentit

Katkatkat (Ei varmistettu)

Pakko jättää kommentti kerrankin. Ihana asu ja näytät tosi kauniilta. :) kuvat on myös jotenkin luontevat ja niissä on kiva tunnelma.

Saranda
Tyhjä ajatus

Sun asukuvapostaukset on parhaita koska keksit aina tosi hyvää tekstiä myös niiden ympärille, kuten tässäkin kävi. :) Joskus skippaan muiden bloggaajien asukuvapostaukset koska oletan ettei siellä ole välttämättä mitään ajatuksia herättävää mut sun avaan joka kerta.

Ja ainiin, näytät upealta!

SLK (Ei varmistettu)

Moi! Pakko kommentoida, koska ymmärrän sinua niin hyvin ja "kiva" kuulla että joku muukin on käynyt tätä asiaa läpi. Tarkoitan siis muuttunutta ulkonäköä äitiyden myötä ja pientä "kriisiä" siitä. Ulkopuolisten silmään minä näytän varmasti suht samalta kuin ennen, palauduin nopeasti ja vanhat vaatteet istuu edelleen. Hoikka olen ja raskaudesta ei jäänyt arpia tms.. Mutta itsellä on kestänyt melkein pari vuotta hyväksyä se fakta, että olen vanhentunut! :D Voi kuullostaa typerältä, mutta itse kun katson peiliin, näen aika paljon ryppyjä ja väsyneet kasvot joita ennen ei ollut. Sellainen freesiys muutamien vuosien takaa on muisto vain. Lisäksi olen alkanut kärsimään iho-ongelmista mitä ennen ei ollut, en oikeastaan ennen edes hoitanut juurikaan ihoani. Ja vaikka yritän panostaa siihen että nukun tarpeeksi, on mustat rinkulat silmien ympärillä vakio. Oikeastaan nyt kun lapsi on vähän päälle kaksi vuotias, alan olla sinut ulkonäköni kanssa ja nähdessäni kuvia itsestäni en ole niin kriittinen enää. Joten ymmärrän sinun fiiliksiä todella hyvin! Kyse on varmasti vaiheesta joka menee ohi. Olet todella kaunis ja upea edelleen. Jatka asu kuvia kun se alkaa tuntumaan taas hyvältä! Mielestäni blogisi rikkaus on muualla kuin asukuvissasi (vaikka nekin siis tosi hyviä) joten vaikka niitä ei tulisi enää samalla tavalla kuin ennen, niin jatkan lukijana edelleen.

A- (Ei varmistettu)

Ymmärrän tunteesi, ja mulla ei ole edes lapsia. Mutta viimeisen vuoden aikana olen vanhentunut. Jotenkin ei pysty käsittämään että tämä yksi otsaryppykin on tullut näköjään jäädäkseen. Aina oon ollut siloposkinen. Nykyään tosiaan usein on myös tummat silmänaluset ja silmäpussit. Tiedän että elintavoissa on parantamisen varaa, silti ahdistaa ajatus että sitä ei olla enää nuoria ja voisi valvoa ja bilettää ilman seurauksia, se näkyy monta päivää naamasta. Kyllä on pieni kriisi päällä. Kuvia en enää jaksa ottaa kuin harvoin kun näkyy niistäkin että rupsahtaminen on alkanut, täytyy ottaa aina hyvästä kulmasta ja hyvässä asennossa tai kaukaa että näyttää hyvältä ja en vaan jaksa :D No elämä jatkuu ja

A- (Ei varmistettu)

Jäin näköjään kesken tuo kommenttikin :D Mutta eiköhän tuokin kriisi mene ohi kun tottuu ajatukseen että ei ole ikuisesti nuori.

MariK (Ei varmistettu)

Take your time. Onhan se selvää, ettei välttämättä aina huvita, hei ei se mitään. Ja myöhästyneet onnittelut 30-vuotiaalle! Tuo ystävillesi järkkäämä Amazing Race oli kyllä aivan huikea.
Niin, ja mä näen näisä kuvissa onnellisen ihmisen :)

Eveliinahelena (Ei varmistettu)

Moi! Vaikka käyn täällä monta kertaa viikossa kattomassa, onko uutta postausta tullut, niin en edes ollut ajatellut viime asukuvista olevan aikaa. Koska kyllä ne mielenkiintoset tekstit kiinnostaa enemmän, vaikkei asukuvissakaan mitään vikaa ole :) Näytät upealta näissä kuvissa, mutta voin kuvitella esillä olemisen olevan hankalaa ajoittain. Itse en varmasti edes pystyisi, en usko että itsevarmuuteni riittäisi. Kivaa syksyä, vuosikausien takaa muistan parhaiten asuista nimenomaan sun syksyiset vaatteet :)

Alian (Ei varmistettu)

Hyvin kirjoitettu! Raskaus muuttaa kroppaa aina.. siihen tottuttelu vie oman aikansa. Itsellä ainakin oli sopeutumista tietynlaiseen pehmeyteen kropassa. Eli periaatteessa on täysin sinut kroppansa kanssa, ei vain vielä tunne sitä kunnolla. Esim pukeutuminen yms on haastavampaa.
Blogissa kuvien julkaiseminen on mielestäni rohkeaa. Lukijoiden on helppo sanoa ulkonäöstä yms jotakin. On kuitenkin hyvä muistaa, että kukaan ei pysy samanlaisena vuodesta toiseen, oli raskauksia tai ei :)

Katih (Ei varmistettu)

Olen kaivannut asukuvia, mutta ymmärrän, ettei niitä aina nappaa laittaa. Blogissasi on kyllä paljon muutakin kiinnostavaa sisältöä, kuten mielipidemaanantait. Haalarin muoto ja pituus ei ole mielestäni paras mahdollinen, kuosista sen sijaan pidän.

Mumbai Escorts (Ei varmistettu) https://www.manvikakkar.com/

Mumbai Call Girls offer hot love in the nighttime without any hassles. The babes are fond of sensuality and offer services to all the philanderers looking for fun. Thus, they relax your body and mind without any repulsion.
https://www.manvikakkar.com/
http://www.shilpichawla.com/
https://www.shwetamahajan.com/
http://www.delhiescorts.club/
http://www.ashnaimittal.com/
https://www.manvikakkar.com/
http://www.shilpichawla.com/
http://www.shreyasehgal.in/
http://www.divyaangi.com/
http://www.amarleen.com/
http://www.anupreetkaur.com/
https://www.shwetamahajan.com/
http://www.shilpichawla.com/
http://www.poonamgupta.com/
http://www.shiplichawla.com/
http://www.dilkaur.com/
http://www.minikaur.com/
http://www.bubblybindra.com/
http://www.monika-tiwari.com/
http://www.russianescortsindelhi.com/
http://www.delhicallgirls.club/
http://www.drisina.com/
http://www.poojarathore.com/
http://www.anchalkapoor.com/
http://www.anusaxena.com/
http://www.parmilajha.com/
http://www.harmitkaur.com/
http://www.priyankaagarwal.com/
http://www.anandjot.com/
http://www.shreyasehgal.com
http://www.nidhidixit.com/
http://www.nainasahni.com/
http://www.yalghis.in/
http://www.shreyasehgal.com/
http://www.kavitabatra.com/
http://www.nidhidixit.com/
http://nainasahni.com/
https://www.manvikakkar.com/lokhandwala-escorts-call-girl.html
https://www.manvikakkar.com/bandra-escorts-call-girl.html
https://www.manvikakkar.com/powai-escorts-call-girl.html
https://www.manvikakkar.com/goregaon-escorts-call-girls.html
https://www.manvikakkar.com/colaba-escorts-call-girls.html
https://www.manvikakkar.com/juhu-escorts-call-girl.html
https://www.manvikakkar.com/worli-escorts-call-girls.html
https://www.manvikakkar.com/chembur-escorts-call-girls.html
https://www.manvikakkar.com/russian-escorts-call-girl-mumbai.html
https://www.manvikakkar.com/independent-escorts-call-girl-mumbai.html

Delhi Escorts (Ei varmistettu) http://www.delhiescorty.com/delhi-escorts-service.html

Utilise your gifted weapon to make an attack on intense steamy women of all time, use it like a rower uses its pedals to run the boat and you will see yourself sail through the deepest waters of sorrow, sadness and melancholy. You train your mind so hard that you relentlessly work for realising others basic necessities, and every time ignores your wishful desires, unaware of the fact that these are the medicines for your most ailments. If you are mentally prepared to feed your souls wishes then Delhi escort is the answer to tranquil all the queries of your brain, peacefulness soon comes the moment you decide your encounter with the appealing girls.
https://www.delhiescorty.com/delhi-escorts-service.html

Dwarka Call Girls (Ei varmistettu) http://riyaescort.com/dwarka-escorts

Dwarka is the wonderful city it is the critical portion of Delhi, Our Author has likewise started to strike the escorts benefit in Dwarka and to be carried on this administration at this place she has selected numerous recognizable individuals and they have contributed their execution in the field of sensual and the rationale of every part is to fulfill the interest of the grown-up individual who has been looking at this administration at this place.
http://riyaescort.com/dwarka-escorts

mumbai escorts (Ei varmistettu) http://mumbaihotcollection.com

Home of the finest Mumbai escorts in Mumbai area. Our Mumbai escorts are the finest Mumbai has to offer and will provide an unforgettable Mumbai Escort experience!
<a href="http://www.nightlifemumbai.com/" rel="nofollow">Mumbai Escorts</a>
<a href="http://gfeonlinenow.com/" rel="nofollow">Elite mumbai escorts</a>
<a href="http://mumbaihotcollection.com/" rel="nofollow">Escorts mumbai</a>
<a href="http://delhihotcollection.com/" rel="nofollow">Delhi escort</a>
<a href="http://mumbaihotcollection.com/" rel="nofollow">Escorts in mumbai</a>
<a href="http://mumbaihotcollection.com/" rel="nofollow">Escort service in mumbai</a>
<a href="http://mumbaihotcollection.com/" rel="nofollow">Mumbai escorts services</a>
<a href="http://mumbaihotcollection.com/" rel="nofollow">Mumbai call girls</a>
<a href="http://mumbaihotcollection.com/" rel="nofollow">Call girls in mumbai</a>
<a href="http://mumbaihotcollection.com/" rel="nofollow">Escorts mumbai</a>
<a href="http://mumbaihotcollection.com/" rel="nofollow">Independent escorts in mumbai</a>
<a href="http://mumbaihotcollection.com/" rel="nofollow">Russian escorts in mumbai</a>
<a href="http://mumbaihotcollection.com/" rel="nofollow">Mumbai escorts</a>
<a href="http://gurgaonhotcollection.com/" rel="nofollow">Gurgaon escorts</a>
<a href="http://mumbaihotcollection.com/" rel="nofollow">Mumbai escorts independents</a>
<a href="http://mumbaihotcollection.com/" rel="nofollow">Foreigner escorts</a>

Kommentoi