Orange seilor

Mungolife

Ahh, torstai! Eli melkeen perjantai! Eli melkeen viikonloppu!

Ihan ku mä saisin olla viikonlopun vapaalla :D Intoilen tässä lähinnä sitä, että mun meili vihdoin rauhottuu, ja mulla on aikaa kaikelle tällaselle melko olennaiselle, ku oma blogi :)

Nää muuttoviikot on aina aika raskaita. Tällä kertaa muuttoviikon sivuun pamahti aika hirvittävä määrä töitä, ja tää kipuilu jatkuu edelleen vähän, niin ei oo ihan kaikki energiat käytössä mulla. Ootan viikonloppua, kun saan vihdoin kaikki asiat ajankohtaiseksi, ja meilitki ehkä luettua / vastattua. Ehkä mä sen verran omaa tähtikuviotani edustan, vaikken horoskooppeihin uskokaan, että neitsytmaisesti aina tavoittelen kaikessa mitä teen, täydellisyyttä, ja puoliksi tekeminen mulle on ihan täysin mahdotonta. Se sitten tällasina superkiireviikkoina johtaa siihen, että oon koko ajan ihan stressipallona, ku tuntuu, että mikään ei tapahdu oikeessa aikataulussa ja mun ahdistus sen ku kasvaa kasvamistaan. No, kyllä se tästä vihdoin kohta alkaa hellittää. Kamat on kaikki asunnossa paikallaan, meilit pitäisi saada ajantasalle, ja kalenterikin ehkä päivitellä vihdoin, sitten alkaa taas hengityskin kulkemaan helpommin.

Mä oon vähän hassusti sellanen tyyppi, että jos joku ei mee suunnitellusti, on se sitten sotkuinen asunto, tai 200 vastaamatonta meiliä, niin kun mulla on se tieto siitä, että asia X on keturallaan, niin sitten mä en juuri mitään muuta mieti. Sitten se tieto valtaa mut kokonaan, ja kelaan vaan sitä, miten pitää tehdä se asia X, ja se on se johtava ajatus, enkä pysty keskittymään mihinkään muuhun sitten samanlaisella pakkomielteellä. Toisaalta, mä oon aina ehkä ollu sellanen yhelle asialle omistautuva tyyppi. Kun rakastun korviani myöten, niin sitten ihan sama vaikka mun eteen tuodaan the TÄYDELLINEN mies, niin ei nappaa ollenkaan. Pienemmässä skaalassa, sen jälkeen ku ostin mun Chanelin laukun, en oo kattonu ees sivusilmällä yhtäkään mustaa laukkua missään. Olen yhden pakkomielteen nainen :D

Eilen oli suunnitelmissa käydä syömässä illalla, ja pidin siitä peräti kiinni. Olisin voinut kirjoittaa ja tehdä töitä ainakin aamuun asti, mutta tarttin breikin, ja sen myös otin :) Käytiin syömässä Gaijinissa, joka oli just niin täydellinen ku odotinkin :) Farang ja Boulevars Social on ihania ja ruoka siellä on täydellistä ollu aina, joten ei yllättävää, että saman "ketjun" Gaijin oli myös törkeän hyvä! Teki oikeen hyvää hetkeksi unohtaa kaikki pikkujutut, vaikka saatoin mä meilit tarkistaa kerran puolessa tunnissa.. Työnarkkari. Nyt pitäisi kömpiä ylös sängyn pohjalta ja suunnata tärkeää palaveriin, loppupäivä meneekin tiiviisti läppärin kanssa sitten :) Johannan tuolissa käyn piipahtamassa QHairissa, ja sitten taas jatkuu hommat.

  • Mekko / dress, Ted Baker
  • Korkkarit / heels, Bianco
  • Laukku / bag, Tory Burch

Eilen mentiin aika sinivalko-oranssilla linjalla, tossa uudessa Ted Bakerin mekossani. Rakastan tota Ted Bakerin mekon mallia ja väritystä, näissä kuvissa se on jotenki tosi hölmön mallinen, eikä nää kuvat muutenkaa oo kovin edustavat, ei väreiltään tai kuvakulmiltaankaan. Mä luulen, että toi mekko on tänä kesänä kerran jos toisen päällä, ja uskon vakaasti, että pääsee vähän parempiin kuviin, nää ei nimittäin oo ihan sitä :D Kiireessä ja hämärräs, tylsällä taustalla. Kaunista. Mun täytyy tutkia tätä mun kodin lähiympäristöä, että löytyisi vähän paremmat valot ja taustat kuviin, niin voi niistäki jotain sitten tulla. No, ehkä parempi tällanen ku ei mitään :)

Mun päivän varsinainen asia oli se, että mun ja Jarskin hommat Muotikuution Festival Style Hosteina on päässy kunnolla vauhtiin, joten kannattaa alkaa seurailemaan meininkiä!

Muotikuution sivut löytyy tästä, ja meidän blogin ensimmäinen postaus on vuorostaan täällä pienen videotervehdyksen muodossa. Jääkääs siis sinne seurailemaan, ja samalla muotikuution, eli meidän puuhia pääsee näkemään Instassa @muotikuutio :) Meidän vierailemat festaritki on lueteltu tuolla videolla, eli käykääs tutkimassa se!

Mä säntään nyt tähän päivään, palailen langoille taas iltasella!

Mitäs tykkäsitte asusta vaikkei kuvat kovin edustavia ollutkaan? 

Kommentit

Reetta S.

Oi, tuo mekko on ihan täydellinen :) Ihana malli ja raita toimii aina!

Muuttaminen on aina aika rankkaa puuhaa. Me ollaan nyt muuttamassa ja kun viisi vuotta on asuttu samassa kämpässä, niin tavaraa on kertynyt aika tavalla :D Onneksi suuntana on nyt omakotitalo :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovati ja joo, raita toimii aina erinomaisesti :) Apua, tsemppiä teille! )

Elli (Ei varmistettu)

Ihana mekko! mistä tilasit/hankit?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ihan Ted Bakerin omasta liikkeestä :)

Laura (Ei varmistettu) http://laurapalmberg.blogspot.com

Minäkin olen neitsyt, ja ihan samanlainen! Aina on monta rautaa tulessa mutta ei yhtään ylimääräistä aikaa ja kaikki pitäisi tehdä täydellisesti - oman hyvinvoinnin takia. Onneksi äiti aina lohduttaa ja sanoo että aina ei tarvitse onnistua, ja kaiken ei tarvitse mennä täydellisesti!

Anna (Ei varmistettu)

Joo, mulleki kaikki läheiset sanoo, että hei hidasta vähän, ja ei kaikessa tarvii olla täydellinen. Tarviipas :D

ella (Ei varmistettu)

ei ole tarkoitus vähätell työtäsi, mutta meilien lukeminen, niihin vastailu ja asoiden/paltsujen suunnittelu ei nyt ihan kuulosta siltä, että vois kutsua itseään "työnarkiksi" jos kurkkaa meilit puolen tunnin välein :D

Anna (Ei varmistettu)

Niin, tuossahan on siis koko mun työnkuvani. Muuta mä en sitten teekään :D

d (Ei varmistettu)

Olisi kiva, jos kertoisit sun työnkuvasi? :) Kun tunnut tienaavan hyvin sun ikäiseksesi. Ei siis tarvitse kertoa tarkalleen mitään firmaa tai mitään sellaista, jos et halua, mutta työnkuva olisi kiva tietää.

Anna (Ei varmistettu)

En aio sen enempää asiaa avata, kuten olen useasti blogissa todennut :)

heidi (Ei varmistettu)

Tää tulee selvästi ihmiseltä, jonka työnkuvaan ei kuulu meiliasioiden hoitaminen. Itsellä ei ole edes työssä tuota vaan opiskelutoimissa ja kyllä se ihan työstä käy, jos haluaa pysyä ajan tasalla asioissa. Ja nimenomaan se, että jollain tavalla ajatukset on aina niissä hommissa.

Anna (Ei varmistettu)

Jjjep :D

heidi (Ei varmistettu)

ihanat nää asukuvat! tulee ihan parinvuoden takaiset postaukset mieleen ku kuvanottopaikka on tollanen 'ei niin tarkkaan mietitty'. Tai en tiedä mistä vaikutelma tulee, mutta raikas postaus! Ja aivan upea tuo mekko!! :-) noi hiukset toimii kans tosi hyvin!

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten kiva kuulla, ite ku en yhtään tykänny näistä kuvista, mutta kaipa ne on ihan ok sitten :)

Gillian (Ei varmistettu)

Ah I love this dress. The pop of colour around the edges looks amazing! So pretty!

Anna (Ei varmistettu)

Thank you :)

Ihana mekko ja mageet kengät. Olen itse yrittänyt metsästää tuon värisiä korkkareita mutta en oikeesti löydä mistään ja kun jonkinmoiset nään niin kokoja on vaan siitä 37 eteenpäin, mulla on niin pieni räpylä, pitäis olla aina 35 tai 36 korkokengissä. Olen vielä lyhyt nainen, 160 cm.

Anna (Ei varmistettu)

No voi harmistus :/ Mun on aikanaan Biancosta, siellä on yleensä kai pieniä kokoja?

Gepa (Ei varmistettu)

Osaatko sanoo yhtään ootteko Jarskin kanssa Kotkan meripäivillä myös niissä päivähässäköissä (eli silloin kun on vielä ilmaiset ohjelmat) vai vaan iltajutuissa? Oon ite tulossa sinne MeripäiväAreenalle 26.7 ja olis tosi mahtavaa päästä tulee moikkaa teitä.

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä käsittääkseni ollaan koko päivä siellä parina päivänä :)

erika (Ei varmistettu)

onko sulla luonnonkiharat vai kihartelekko aina. :)

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on joku luonnonpörrö, mutta kiharran aina hiukset :)

Hih (Ei varmistettu)

Sul on mun mekko, eipä tässä muuta! Hyvältä näyttää sullakin. :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiva kuulla :)

laura (Ei varmistettu)

mä kyllä uskon paljon horoskooppi merkkien luonnekuvauksiin, ne osuu aika usein nappiin, myös itseni kohdalla.

neitsyt miehen avovaimona pyörittelin silmiä tolle "kun asia X valtaa mielen" kappaleelle. JUST NÄIN! Ai että osaa välillä olla raskasta kun mies vaan jauhaa ja jauhaa, analysoi päässään asiaa kaikilta kannoilta ja stressaa itsensä hengiltä jostain asiasta :D IKINÄ ei voi vaan antaa olla ja antaa asioiden tulla omalla painollaan :D ja hänkin ihan hillitön työnarkkis, work comes first. tekee usein vapaaehtoisesti 14h päiviä ilman ylityöliksaa (tauno!!) ja sitten voivoi kun kamala stressi ;) hehe.. no itse skorpparinainen eli temperamenttinen raivohullu.. tiedä sitten kumpi meistä se pahempi xD

Anna (Ei varmistettu)

Hahahahha, kuulostaapa tutulta :D Pitäskö sitä alkaa uskomaan näitä juttuja... Mulle pakkomielteet on vaan pahentunu mitä vanhemmaksi on tullut, koko ajan joku hirvee pakkomielle päällä, aiheet vaan vahtuu :D

mms (Ei varmistettu)

ooooooh!!! Apua oot tulossa meripäiville! Iiiihanaaa!Menin ihan shokkiin että Anna, Anna Vanhanen on tulossa mun kotikaupunkiin! Tervetuloa! <3

Anna (Ei varmistettu)

Hahahahha, joo, sinne mennään pariksi päiväksi pyörimään :)

Monsuuni (Ei varmistettu)

Satuin törmäämään sun blogiin, ja ai että! Taisit saada yhden vakkarilukijan lisää :) asu on aivan ihana ja kuvatkin on hyviä, älä höpsi siellä :) RAKASTAN tota mekkoa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos, tosi kiva kuulla :)

kaikku (Ei varmistettu)

Moikka!! kuinka pitkä sä oot?? :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä olen 174 cm :)

Vitsi mä olen kateellinen sun pituudelle, itse olen 160 cm pitkä vaan, välillä olen ihan tyytyväinen pieneen kokooni ja mua lyhkäsempiäkin on, se pitää muistaa mutta välillä kun noita maksimekkoja katselee niin on tosi hankalaa aina niitä katella kun ne on yleensä niille pitkille naisille tehty suurin osa. Mulla on kans se samanlainen palmumekko kun sulla ja en arvannu yhtään että se on liian pitkä mulle, pitää varmaa lyhentää sitä jollain ompelijalla..?!:/

Anna (Ei varmistettu)

Kuule oo onnellinen vaan tosta taskuraketti-koostasi! :) Mä aina kadehdin lyhyempiä tyttöjä, antaisin mielelläni about 5 cm ihan vähintäänki pois :) Mä taas pompin onnesta, ku se mekko oli kerranki oikeen pitunen :D

Marjaana (Ei varmistettu)

Heippa! Olisin todella kiitollinen, jos voisit kertoa minkä kokoinen tuo sinun mekkosi on :) Olen itse tilaamassa samanlaista ja nuo Ted bakerin koot ovat hieman hämmentävät, vaikka teoriassa tiedän kyllä, mitä kokoa minkäkin koon pitäisi vastata. Tuhannet kiitokset vastauksestasi!

Anna (Ei varmistettu)

Apua, se on muistaakseni kokoa 1 Ted Bakerilta jos en ihan väärin muista :) En oo siis sen mekon lähellä nyt :/

sari (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu!! :)

Sandy (Ei varmistettu)

Hei osaatko vinkata mistä nettikaupasta kyseistä mekkoa löytyisi? Itse olisin kiinnostunut myös hankkimaan itselleni! :)

Kommentoi