"Before our innocence was lost, / You were always one of those, / Blessed with lucky sevens, / And the voice that made me cry"

Mungolife

SILKKIHUPPARI ST. PAULILLA. Huhhei, nää Suomeen palautumiset on aina kuluttavia ja kiireisiä :D Mä oon tosi tehokas suunnittelija. Siis sillä lailla tehokas, että oon mielestäni asioita suunnitellessa tosi tehokas, vaan havaitakseni todellisuuden iskiessä, että mun suunnittelema minuuttiaikataulu ei ihan pidä. Olin esim. suunnitellut pakkaavani n. vartissa. Hah :D Sain ehkä bikinit valittua siinä ajassa. Huomiseksi on jäänyt Vivven näkeminen, suutarilla käyminen, optikkoliikkeessä käyminen (kiristämässä aurinkolaseja tosin vaan), ripsihuolto ja KELAssa nopee vierailu KELA-kortin hukattuani. Ehh. Kaikki tämä pitäis suorittaa ennen kuin klo on 12. Ottaen huomioon, että mulla on järkyttävä univelka, oisin myös halunnu nukkua. No sitä varten kai lomalle mennään, että saa univelkoja kii. Tänään oonki vaan työstäny mun raportin hienosäätöjä ennen palauttamista ja hengannut perheen kanssa. Vanhempani rantautuivat juuri kahden viikon Miamin ja Karibian lomalta, eli oon myös kadehtinut Mamma Vanhasen rusketusta ja kuunnellut tarinoita reissusta. Ihanaa olla perheen kanssa nyt kolme viikkoa putkeen, ne on aika makeita tyyppejä :)

Mun yks lempipaikkoja Lontoossa on tuo St. Paulin ympäristö, joka on musta jotenkin vaan tosi kivaa aluetta. Onneksi asutaan kävelymatkan päässä tuosta kauniista kirkosta ja käyn salilla ihan siinä hollilla, niin tuosta näystä saa onneksi nauttia vähän useamminkin :) Mun äiti on ollut aika isosti prinsessa Dianan fani kun olin lapsi, ja muistan aina lapsuudesta tuon kirkon, jossa Diana meni naimisiin prinssin kanssa. Tai minä en ollut silloin elossakaan, mutta kuvista muistan tuon, ja aina halusin päästä näkemään tuon "prinsessalinnan". Nyt asunkin kävelymatkan päässä. Jännä, miten elämä muotoutuukaan. Asuna tällä kertaa St. Paulin lähellä hipsiessä oli tuo mun Bershkan ihana silkkihuppari, johon tuo burgundy ACNEn huivi sopii kuin nenä päähän. Pörröliivi oli tarpeeksi lämmikettä tuohon asuun, on ollut nimittäin ihan huikeet kelit Lontoossa viime viikolla! :)

Huhhei. Tällä hetkellä on aika onnellinen olo. En oikeen osaa kirjoittaa mistään asusta mitään, kun mieli on jo huomisessa. Me ei olla käyty perhematkalla missään kovin kaukana aikoihin, niin onkin tosi kiva pakkailla koko naisjoukolla matkalaukkuja ja pohtia tulevan viikon ohjelmaa. Pikkuasiat on niin paljon ihanempia rakastamiensa ihmisten kanssa. Mullaki on ihan kunnon lomafiilis päällä. Vaikka joudun tekemään raportin loppuun reissussa, ja vaikka joudun tien päältä tekemään vähän töitäkin. Mulla on onneksi ihanan ymmärtäväinen perhe, eikä ne välitä siitä, vaikka altaalla on välillä läppäri, ja aamiaiselle neiti tulee mukaan puhelimeen puhuen :) Jotenkin kun esimerkiksi lentäminen on mulle ihan arkea, ja lennettyä tulee vähintään pari kertaa kuussa, niin tällä kertaa ootan jopa sitä lentämistä. Kiva mennä mun naisten kanssa yhdessä, ihastella palmusaarta ikkunasta ja nauraa äitille, joka jää kuitenki jumiin sähköiseen passintarkastukseen unohdettuaan silmälasit päähän. Voi yhdessä pyöritellä silmiä ikuiselle turistille, joka meidän äitimme on, kauhistella lentokentän järkyttävän hintasta kahvia ja tapella ikkunapaikasta. Tulee kyllä olemaan varmasti ikimuistoinen loma. Perhe on paras ♥

Sellasiin kuviin ja sellasiin tunnelmiin :) Mä tietenkin unohdin kokonaan, että tänään on keskiviikko, eli arkistojen kätkö unohtui tässä lähtötiimellyksessä, mutta otetaan se huomenna sitten. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Mitäs te tykkäätte tästä arkisesta asusta? :) Ja onko muita St. Paulin katedraalin faneja? 

Kommentit

emminooraz (Ei varmistettu)

Tuskin Bershkan huppari aitoa silkkiä on? vai? :) kaunis asu jälleen kerran. olen saanut sinulta paljon vaikutteita omaan pukeutumiseeni! jatka samaan malliin <3

Anna (Ei varmistettu)

Ei oo, nimitän sitä vaan silkkihuppariksi, kun sellaiselle se tuntuu :)

Lindamaria (Ei varmistettu)

Ihanaa et näitä asupostauksia on tullu nyt viime päivinä näin paljon:) sulla on suomalaisista bloggareista ylivoimaisesti mielenkiintoisin tyyli, ja kannat itsesi tosi kauniisti ü
Rentouttavaa lomaa !

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia kovasti! <3 Ja kiitos, eiköhän täällä mieli lepää :)

J (Ei varmistettu)

OTSIKON BIISI! <3
Oon kuunnellu Placeboa ihan mielettömästi taas viime aikoina ja kironnut sitä, että edellinen Placebon Suomen keikka viime vuonna peruuntu muutamaa minuuttia ennen ovien aukeemista enkä siis oo päässyt vieläkään näkemään sitä livenä :'(

Katedraalista ei ollut mitään muistikuvia, mutta siitä tuli mieleen, että ootko nähnyt sen Diana-leffan? Ei ollu kummonen, mutta uteliaisuudesta piti kattoa kun munkin vanhemmat kovasti Dianasta tykkäs sillon kun olin pieni :) oon sua vuoden nuorempi siis.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, se oli kyllä niiiiin perberistä faneille, voin kuvitella pettymyksen määrän :/
Mä en oo nähny itse asiassa, täytyy vuokrata mamman kanssa joku päivä nyt Suomessa, jos se on jo DVD:llä :)

julia (Ei varmistettu)

Ku sä käyt paljon lämpimissä maissa, niin voisitko tehä jonku postauksen auringon otosta. Niiku mm. vaikka mitä aurinkoravoja suosittelet ja kuinka vahvoja yms..:)
ps. ootko sä muuten huomannu auringosta mitään haittavaikutuksia sun iholle?

Anna (Ei varmistettu)

Joo, oon pian tekemässä aiheesta juttua Mungostylen puolelle :) En oo ainakaan vielä havainnut mitään :)

Tiina (Ei varmistettu) http://tinttis.blogspot.fi

Yksi ehdoton paikka nähdä Lontoosta - check. :)

Anna (Ei varmistettu)

:)

Anna (Ei varmistettu)

Such a beautiful church! :) When I'm in London next time I've to visit it. I never asked you this, but how did you end up with going to Uni in London? :) Have you ever wanted to go there?

And another interesting question, how many languages do you speak? :) and which! :D

I love that you're posting so many outfits lately and every one is gorgeous. This one is one of my favorites! :)

Enjoy the time with your family and your cute Simba! :D and soon you're in Dubai! I'm so jealous, haha. <3

Anna (Ei varmistettu)

I just applied to Uni, not actually believing I'd get in, and they wanted me there, so I moved to study something I love :) I love the city, I've been there like 20 times before I moved there, so it was really familiar to me :) I speak English, Finnish, Russian and very badly Swedish. Also know some of French, Spanish and German :) Thanks so much, and I'm sure it'll be a great holiday! :)

Kotikisu (Ei varmistettu)

Pssst! Kela-kortin saa tilattua Kelan nettisivujen kautta! :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, mulla on vaan hirveesti kaikkee säätöö, kun mun pitää viedä jotain papereita sinne, kun en asu Suomessa opintojeni takia. Hankalaa :D

Kipsu (Ei varmistettu)

Tässä asussa on tosi kiva väritys! Ei mitään valittamista:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Marsupilami (Ei varmistettu)

Aivan superihana asu! Sopii sulle kun nenä päähän. Upeannäköistä myös sun kotiseudulla. Ite olen miettinyt matkan varaamista Lontooseen kun näistä sun kuvista tulee aikamoinen ikävä sinnepäin... Noh, jos odottais kunnes yt:t loppuu, huoh.
Ihanaa ja aurinkoista matkaa sulle ja sun perheelle! Rentoudu ja ota ilo irti! <3

Anna (Ei varmistettu)

Lontoo on kyllä ihana kaupunki, ja varsinki näin keväällä :) Kiitoksia kovasti ja varmasti näin teen! :)

Aurinkoa (Ei varmistettu)

Todella ihana asu! Näytät huiman kauniilta näissä kuvissa :) Ja vielä iloisemmaksi minut sai tästä postauksesta huokuva fiilis. Oma perheeni on minulle todella rakas, joten oli ihana lukea tällaista tekstiä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja kyllä vaan perhe on aina paras! <3

Tupu (Ei varmistettu)

Mä oon jo pitkään miettiny, kuka sun kuvat ottaa kun oot Lontoossa? Onko sulla oma kuvaaja? Tämä tuli siitä mieleen, kun kaikki kuvat on aina niin "ammattimaisia", että onnistuuko esim. kuvausvuoroa vaihtelevat kaverit tekemään aina yhtä tasalaatusta tulosta :D

Anna (Ei varmistettu)

Vähän vaihtelevasti noita otetaan :) Onneksi mm. mun kämppis on itsekin bloggaaja :) Aika samoja tyyppejä mä noilla kiusaan :)

Tiia (Ei varmistettu)

Toi paita on NIIN ihana! Jos ikinä kyllästyt siihen, niin täällä olisi yksi ostaja tassut pystyssä odottelemassa.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia :) ja hahah, en ihan heti usko että kyllästyn :)

Kyllä lentokoneessa ikkunapaikasta tappelu kertoo, että perhelomalla ollaan! Tulipa ihan ikävä viime syksyistä löhöilylomaa oman perheen kanssa ja nimenomaan sitä, kuinka rennosti sellasella lomalla voi olla!

Rentouttavaa matkaa kaikille teille! :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, onneksi meni aika sulavasti sitten :D Sisko vaan nojas muhun niin, että lantio oli jumissa ja puutunu koko matkan, mut ei tota pientä raaskinu herättää :D

enna (Ei varmistettu)

St Pauls oli kans mun lepparipaikkoja, kävelin siitä aina sillan yli tai jompaan kumpaan suuntaan ja kävin ylhäällä tornissa. Mami on kans Diana-fani.

Anna (Ei varmistettu)

Se on kyllä vaan jotenkin hurmaavan kaunis rakennus, mutta samalla se historia lisää sen arvoa :)

Milla (Ei varmistettu)

Moikka!
Ollaan poikaystävän kanssa lähdössä toukokuussa Lontooseen, joten haluisitko kertoa missä päin olisi hyviä shoppailupaikkoja/keskuksia muitakin kuin Oxford street! Mukavaa lomaa!

Anna (Ei varmistettu)

Mä kirjottelin aiheesta postauksen täällä:http://www.rantapallo.fi/mungolife/2013/11/16/london-shopping/

Kommentoi