Our midsummer

jussi (20 of 21)

Juhannus oli rauhaisa, ja sisälsi lähinnä ystävien seuraa, hyvää ruokaa ja neljä tennispallon kokoista hyttysen puremaa. Juhannus toi mukanaan myös Benjille jonkin ihme-kipuilun, se ei ole syönyt vuorokauteen, eikä ole oikein oma itsensä. Vaisu ja apaattinen, eikä edes herkut maistu. Kun ei paistettu kanakaan inspiroinut koiraa syömään, lähdimme tänään käymään eläinlääkärillä, ja huomenna tutkivat sitten tarkemmin. Tänään sai kipulääkkeen ja heti vähän kiinnostui ruoasta, mutta taisi olla suussa sen verran kipua, että hirveän pitkälle ei vielä päästänyt lääkäriä. Benji osaa muuten tosi kiltisti käyttäytyä, mutta kun on kyse hampaiden tutkimuksesta, niin menestysmahdollisuudet on 50-50. Veikkaisin, että kun suu on kipeä, on mielihalut sen esittelylle melko vähäiset. Eläinlääkärin paksut hanskat kokivat nimittäin tänään aikamoisen käsittelyn, ennen kuin lääkäri luovutti ja totesi, että ehkä hieman rauhallisempana otetaan uusi yritys. Benjiltä poistettiin kymmenisen päivää sitten ne kaikki maitohampaat, jonka jälkeen tyyppi oli ihan superpirteä, kunnes eilen iltapäivällä alkoi tämä vaisuus ja syömättömyys. Huomenna tutkivat sitten tarkemmin. Itse epäilen, että kyseessä on joko hammasleikkauksen joku jälkitulehdus tai muu vastaava, tai sitten nielutulehdus tai jopa nenäpunkki. Kyllä, olen tutkinut kaikki mahdolliset koiraoireet tässä pienessä pelossani.

Toivottavasti pienellä ei ole mitään hätää, ja saadaan huomenna ongelmaa selvitettyä 🙂

jussi (1 of 1)-2

jussi (15 of 21)

jussi (4 of 21)

jussi (18 of 21)

jussi (5 of 21)

jussi (12 of 21)

Aitokukkaista kukkapantaa en tänä vuonnakaan osannut tehdä, mutta Glitterin vanha kukkapanta palveli hyvin näissä juhannusmenoissa. En ole yleisesti suurikaan pantojen ystävä, mutta kesä ja kukkapannat on kyllä aina yhteensopiva parivaljakko. Ainakin juhannuksena ja festareilla. Mulla on myös joku omituinen pakkomielle valkoisesta tai kukallisesta mekosta juhannuskena, ja tänä vuonna kaivoin jo useamman vuoden vanhan viittamekon vaatekaapista. Olen tehnyt suurmyllerrystä vaatekaappeihin ja lappanut hirveät määrät myytäviä vaatteita väliaikaissäilytykseen meidän saunaan. Päätimme tehdä pieniä pohjamuutoksia tulevassa asunnossamme, ja näinpä säilytystilamme siellä on hieman vähäisempää kuin täällä. Ottaen huomioon, että vaatekaappiemme suhde tällä hetkellä on n. 80-20, on ihan reilua, että minä hieman vähennän. Olenkin ollut poikkeuksellisen aikaansaava tällä osastolla kerrankin, ja odotan jo muuttoa ja väljempää kaaosta vaatekaappeihin. Juhannus on ollut siis täällä täynnä muuttoajatuksia, sillä meidän asunto on vihdoin vapaa keskiviikkona! Luulenpa, että keskiviikkona joudumme korkkaamaan pullon shamppanjaa ensimmäisen yhteisen omistusasuntomme paljaalla lattialla ja hieman kilistellä tälle uudelle alulle ja uudelle askeleelle meidän elämässä.

jussi (17 of 21)

jussi (9 of 21)

jussi (14 of 21)

jussi (6 of 21)

jussi (1 of 21)

jussi (16 of 21)

jussi (3 of 21)

Tämän päivän huippuhetkiä: 

♥ Puolityhjät kumit pyörässä, jotka huomaan vasta pyöräiltyäni jo osan matkaa töihin.
♥ Hirveän makuinen kahvi töissä. Mun suuri nautinto päivittäin on Cosi-nespresso reippaalla maitovaahdolla termarista. Siemailen sitä koko aamupäivän mittaan nautiskellen. Paitsi tänään. Koska mies oli laittanut vahingossa meidän sokerikkoon suolaa, ja puolitoista teelusikallista suolaa kahvissa maistui sangen.. jännälle.
♥ Neljä tennispallon kokoista mustelmaa polvitaipeissa, jotka saa jalat näyttämään ihan epämuodostuneille JA jotka kutisevat ihan koko ajan. Istun paraikaa niin, että jalat on ristissä ja molempien polvitaipeiden välissä on kylmäkalle, mikä on ainoa asia, joka auttaa. Allergialääke aiheutti vaan sen, että tarve kahville on vielä tavallistkain suurempi.

Selkeästi siis maanantai 😀

Siinäpä hieman juhannuskuvia tältä vuodelta, toivottavasti rauhallinen ja mukava juhannusfiilis välittyy näistä ruutujen sillekin puolelle. Nyt keskityn täysillä hetken Italia-Espanja -koitokseen ja ajastelen teille aamuksi postauksen. Kannattaa olla huomenna aamulla hereillä ja kärppänä, sillä aika makea arvonta on tulossa, jossa nopeat syövät hitaat. Tai ainakin nopeat syövät herkutellen arvonnan voittajina 😉 Olen niin innoissani alkavasta lomasta, että olen keräillyt teille tälle viikolle tosi kivoja arvontoja, joten tällä viikolla kannattaa olla muutenkin hereillä niiden suhteen!

Kommentit (13)
  1. Kauniita kesäkuvia susta ja pikkutyypistä 🙂 Onnittelut uudesta omasta kodista! Varmasti kiva fiilis päästä laittamaan sitä.

  2. Todella ihania kuvia teistä! 🙂 Tuli itselle jotenkin tosi hyvä mieli näitä katsellessa. Niin ja isot onnittelut vielä uudesta omasta kodista! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *