On our way

Mungolife

Huomenta! Tältä näyttää tällä hetkellä naama, joka on lentänyt kuusi tuntia Dohaan, torkkunut täällä kentällä just ja just pari tuntia ja nyt on suuntaamassa jatkolennolle kohti määränpäätämme. Hieman kyrpiintynyt ilme johtuu muiden jännittävien seikkailujen lisäksi siitä, että juuri kun aloitin tätä postausta, lennätin vastaostetun smoothien kauniissa kaaressa lattialle, ja sieltä myös hiuksiini, unimaskiini, liito-oravalentovaatteelleni ja ihan kaikkialle. No, ne on nyt siivottu, mut oisin mä tavallaan voinu sen aamupalaksi ihan juodaki. Tässä vaihessa kun vuorokauden aikana on tullut nukuttua pari tuntia, ei toi silmä-käsi -koordinaatio oo vahvimmillaan.

Samalla ku Helsingissä on juhlittu Elle Style Awardseja, ollaan me lennetty Dohaan ja vietetty täällä useampi tunti. Pitkähkö välilasku aiheutti pitkiä pohdintoja loungen, hotellin ja quiet roomsien välillä, mutta päädyimme yhdistelmään kaupoilla pyöriminen, ravintola ja quiet roomissa tirsat. Paitsi, että quiet room oli kaikkea muuta kuin quiet. Ensin yksi Ulla Taalasmaan näköinen täti-ihminen kailotti puhelimeen hepreaksi jotain, minkä oli oltava vähintäänkin oma elämäntarinansa. Siinä ei edes korvatulpat auttaneet. Mikä helkkari siinä on, että käsite Hiljainen Huone, jossa ihmiset nukkuu, ei mene jakeluun? Se ei ole mikään kuulumistenvaihtomesta, eikä ainakaan kovaäänisen puhelinkeskustelun paikka. Kun mies kävi jo ystävällisesti kysymässä, josko täti voisi tiputtaa hieman ääntä, alkoi toisessa kulmassa viihtynyt intialaispariskunta nähtävästi riidellä. Siinä vaiheessa kaivoin jo kuulokkeet laukussa ja totesin, että eipä tästä mitään tule. Kun Intian Nykäset rauhoittuivat, alkoi kahden lepotuolin päästä sellainen kuorsaus, etten ole koskaan ennen edes kuullut :D En osannut edes kuvitella, että jostain ihmisestä voi lähteä niin kova ääni. Mulla oli relatively kovalla musiikki kuulokkeissa, ja silti kuulin senkin läpi tämän herrashenkilön sahaamisen. Aamuviideltä luovutin, hain frozen yoghurtia ja totesin, että jätetään ne yöunet vaikka seuraavalle lennolle.

Jos siellä joku riehuu, kuorsaa tai tappelee, saattaapi yhdellä pandalla mennä hermot.

Maskia ei oikeestaan tarttis, ku silmänaluset on omasta takaa tän vuorokauden jälkeen aika samannäköset.

Ettei nyt ihan negatiiviseksi mene, niin on tässä jotain kivaakin! Helsingissä oli kivat ja kiireiset pari päivää ja nyt tuntuu ihanalle lähteä lomalle! Löysin COSista ihan heräteostoksena sellaisen nilkkamittaisen harmaan villamekon, jonka mukavuus korvasi sen vähintäänkin kyseenalaisen mallin. Nilkkamittainen löllö villamekko ei välttämättä ole se, jota itsekään tuskin käytän lentojen ja kodin ulkopuolella. Tosin, tää saattais olla aika kiva nilkkureiden kanssa. Ehkä. Tai sit se näyttäis niidenki kaa ihan liito-oravalta, niin kuin mies jo ilmoitti. Tosin se myös ilmoitti olevansa kateellinen, ettei itse voi matkustaa samanlaisessa vaatteessa.

Jos vaikka ennen saatoin vetää lennot farkuissa ja korkkareissa, niin nyt ei tulis kuuloonkaan. Verkkarit ja neule on jo panostusta, mut jos puhutaan tällaisesta vuorokauden lennosta, niin hiihdän just siinä, missä on mukavinta. Tällä hetkellä siis liito-oravan näkösessä vaatekappaleessa. Vähän harmi, että Elle Style Awards oli juuri eilen, kun matkamme oli ostettu jo pidemmän aikaa sitten. Olisi ehkä ollut ihan mukavaa pukeutua helyihin ja kimalteeseen tasapainoksi tälle :D But then again, mulla on mekko, minne mahdun istumaan niin, että vain kasvot ja kädet jää näkyviin!

Nyt suunnataan siis lennollemme, ja kohti aurinkoisia maisemia!

Kommentit

Annika (Ei varmistettu)

Turvallista lentoa ja rentouttavaa lomaa teille!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Merja (Ei varmistettu)

Sä olet sitten hauska tyyppi, ihan positiivisessa mielessä.

Anna (Ei varmistettu)

:D Kiitos ja kiitos lisäyksestä ;D

Laura (Ei varmistettu)

Olet muutamassa postauksessa maininnut, että porukka on pettynyt, kun oot nykyään enemmän kotioloissa ja parisuhde juttuja, remontteja ja muuta.
Mutta taashan sä oot liikenteessä ;) älä mieti että kukaan pettyisi. Sun elämä kuulostaa onnelliselta :)
Oon blogin alkuajoista lähtien samaistunu suhun jollain todella oudolla tavalla, koska oon mähtävästi monessa asiassa aika erilainen tyyppi kun sä :D se samaistuminen on tullu reissaamisesta ja muista ajatuksista. Sydän on kartalla palasina, mä niin tiedän!
Olen seurustellut 3 vuotta , ja samaistun sun juttuihin yhä vaan enemmän :) kiitos blogista! Voisin kirjottaa, että jatka samaan malliin, mut laitankin, että jatka miten elämä sua kuljettaakaan ! :)
Ihanaa matkaa :) :) !

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa kuulla, kiitoksia kovasti :)

Hmclehto (Ei varmistettu)

Olisittekohan Ausseissa tulossa, kun uusi lentoreitti juuri alkoi. Me tulemme tuota kautta jouluna Suomeen anyway mihin menettekin mukavaa lomaa

Anna (Ei varmistettu)

No tällä kertaa ei, vaikka ihanaa sekin olisi :) Mulla on ystävä tulossa tuolla uudella reitillä kanssa talvella Suomeen, ja pitihän se nyt itsekin testata :)

Asta (Ei varmistettu)

Ah, minäkin heti mietin Ausseja kun meille tuo uusi, hyvä reitti avattiin!
Tervetuloa siis kenties :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitos "kutsusta", mutta seuraavalla kerralla sitten ;)

Anna (Ei varmistettu)

Mikset voi kertoa mihin ootte menossa? :D

Anna (Ei varmistettu)

Mikset voi kertoa sun sähköpostia? Jokaisella on syynsä pieniinkin juttuihin :)

Omani on se, että joku hullu on kerran päättänyt häiriköidä lentomatkaani sen verran perusteellisesti, ja sen jälkeen en ole nähnyt syytä kertoa kohdettamme etukäteen :)

Jenna (Ei varmistettu)

Mäkin aina mietin et onko joku erityinen syy mikset yleensä kerro, mutta huhhuh näköjään kaikenlaista hiipparia tää maailma kantaa :o

Anna (Ei varmistettu)

Jep, opettaa varovaiseksi tää bloggaaminen :/

Minne (Ei varmistettu)

Miten uskallat kertoa missä asut jos et uskalla kertoa matkakohteita? :o

Anna (Ei varmistettu)

Saaristokaupunki on aika todella iso alue. Jos joku sen tarkemmin selvittää, niin oma häpeä. Jos sitä pidemmälle vie, niin lienee jo rangaistava teko.

Asuinalueelleni ei kuitenkaan voi soitella ja tehdä erikoisia ilmoituksia, ja lisäksi kotonamme on hälytysjärjestelmä :)

Min (Ei varmistettu)

Hei! Muistelisin että sulla on ollut Makian takki? Koitin etsiä postausta, mutta en löytänyt :O Mietin vaan että oliko se sun takkisi tyttöjen raglan malli vai ihan se perus raglan malli kaikille? :)

Anna (Ei varmistettu)

Mun mielestä se on ihan se perus Raglan-malli koossa S vaan :)

Kommentoi