Outfit memory lane - September

Mungolife

Monet bloggaajat on viime aikoina julkaissu sellasia aikajanoja asuista, esimerkiksi viimeisen neljän vuoden saman päivän asun. Olen vältellyt hommaa, vaikka tällaista on minulta pyydetty. Nyt sen sitten päätin tehdä. Havaintoja:

- En tajua miten olen voinut pitää muotiorientoitunutta blogia ensimmäiset vuodet. Oh. Dear. God.

- Onneksi vain mulla on pääsy vanhaan blogiin. 2010 lopusta alkaa jo sellanen ihan OK vaihe. Joskin ihan järkyttävää katseltavaa sekin on. En tiedä mitä tapahtui 2011-2012 välillä, mutta kiitos luoja tapahtui.

- Mulle ei sovi sellanen HC-rusketus.

- MIKSI mä olen vuosia kulkenut ylivaaleassa tukassa?!

- Kameran parantumisen näkee kyllä kuvissa. 2008 - 2015 on tultu pitkä tie kuvausvälineistön lisäks myös kameran edessä luontevana olemisessa. 2008: Valkoiset sukkahousut. Oikeesti Vanhanen? Keksit sitten valkoisissa sukkiksissa lähteä liikkeelle. AWESOME idea.

2009: Olen yllättynyt, kuinka suuri muutos vuodessa voi tapahtua. Vähän kaikkea liikaa, mutta toisaalta tuo mustaviittainen asu voisi mennä melkeinpä tuollaisenaan nyt. Toi toinen oli varmaan sen vuoden suosikkiasuni. EI.

2010: Toi tukka. Ihan oikeesti toi tukka. Joku löysi hiuspuuterin 2010. Onneks se myös hävitti sen 2012 vuoteen mennessä. Valkoinen ylitupeerattu pörhö tekee asusta ku asusta 2010 ihan hirveen, vaikka sinänsä tuo nyt ei ehkä niin kamala ole.

2011: Sans toi typerä lippuhuivi voisin melkein pukea ton asun tollaisenaan nytkin. Mut toi tukka.. Olen sanaton.

2012: Halleluja! Tukan väri oli tosi kiva ja 2012 on näköjään ollu vaikka millä mitalla (no ainakin syyskuussa) asuja, joita mielellään voisin pitää edelleen tismalleen samanlaisena. 24 ikävuotta siinä näköjään meni, ja sit alko tapahtuu vähän jotain positiivista askellusta pukeutumisenki saralla.2013: Voisin pistää nuo asut nytkin jo päälle, tosin onneksi hiusprojektissa on menty takaisin tummempaan päin.

2014: Tuo farkkupaita-asu voisi olla minkä tahansa päivän asu tällä hetkellä, ja tuossa trenssissä voisin kulkea myös päivittäin. Viime vuosi oli muutenkin ihan mukavaa katsottavaa asujen osalta.

2015: Tummempi tukka, vaaleempi iho ja maanläheiset sävyt. Näillä jatketaan :)

En oikein ymmärrä, miksi olen pelännyt vanhenemista niin paljon. Kyllä näitä kuvia katsoessa on pakko sanoa, että meikäläinen ainoastaan paranee vanhetessaan. Innolla odotan tulevia vuosia.

Mitäs te sanotte? Vanhenenko kuin viini vai maito? :D

Kommentit

öava?

No huhhuh! Eihän sua tunnistais tuosta ekasta 2008 vuoden kuvasta! Oot kyllä ehdottomasti menny parempaan suuntaan. :) Tosin ei noi aikaisemmatkaan tyylit nyt nii-in hirveitä ole. :)

hanskiii (Ei varmistettu)

Eiiii video, anteeks että nauran mutta voi luoja noita vanhoja kuvia! :D:D Tuli noista ekoista kuvista mieleen se video, missä opastit kävelemään korkkareilla portaissa, muistatko?! :D:D

riina (Ei varmistettu)

Mulle tuli kans se video mieleen!:D

Maria (Ei varmistettu)

Vähänkö mua harmittaa ettei sitä videota ole enää, en ainakaan ole löytänyt! Ostin hetki sitten ekat korkkarini, enkä osaa kävellä noilla :-D saakelin 10cm ja tällänen laatikkojalka. Olis ollu kiva nähdä se sun opetusvideo uudestaan, aikoinaa sillä opettelin kävelee kiiloilla:)

Ei kukaan muu

hahah, hitto miten sokee sitä itekin on ollu vaikka noille hiuksille! Oon seurannu sun blogia melkein alusta lähtien ja aina oon pitäny sua upeen näkösenä ja muistan erityisesti tykänneeni noista lyhyistä, vaaleista hiuksista mut oliks ne oikeesti NOIN vaaleet?! Huh. Ei voi muuta sanoa kuin että Vanhanen todellakin paranee vanhetessaan!

Riia (Ei varmistettu)

oon seurannu sua vuodesta 2010 ja tulipa muistoja mieleen näistä kuvista! etenkin tosta vuoden 2011 lyhyemmästä tukasta ja Australiasta. ei sitä tajuukaan kuinka oot muuttunu ennen ku näin kuvien kanssa vertaa nykyiseen :D voi kyllä sanoa et oot selvästi löytäny sun oman tyylin ja aikuistunu :) tykkäsin kyllä tuolloin vuonna 2011 myös sun tyylistä mut nyt tykkään itsekin reilusti enemmän sun nykyisestä tyylistä ja hiuksista. onneks vanhetaan haha!

Sinii (Ei varmistettu)

Oon aina pitänyt sua tosi kauniina ja ihanana(melkein alusta sun blogia seuranneena)
Mutta siis nuo tuoreimmat kuvat! Parempaan päin selvästi olet menossa! Olet häkellyttävän kaunis!
Kerro vinkkisi ;D

Laura (Ei varmistettu)

Nää postaukset on niin vaarallisia kun jostain vuosia vanhasta asusta bongaa aina jonkun pakko saada-asian. Ymmärsin juuri, että tarvitsen ehdottomasti tuollaisen ponchomaisen lyhythihaisen neuleen vm. 2013, nyt kun vielä keksisi mistä :D Mutta näitä lisää, huomaa kyllä miten tyyli muuttuu, kun ajankuluessa sitä ei muuten niin hyvin hahmota - ja sulla nimenomaan ihan huikeaan suuntaan!

Ei kukaan muu

hei must mä näin just Vilassa vähän samantapasia!

J (Ei varmistettu)

Apua oon seurannu sua 2008/2009 vuodesta asti.. En ole ihan varma, mutta ainakin toi 2008 toinen asu ja 2009 muistuvat mieleen. Parempaan suuntaan mennyt koko ajan ;) Olisipa itselläkin tapahtunut noin huikea muutos..

J (Ei varmistettu)

Eiku molemmat mitkä tunnistin onkin 2009 kuvia! Mutta luultavasti 2008 puolella aloin seuraa :D

***

Mä olen myös seurannut sua alkutekijöistä asti, ja kyllä susta tulee kauniimpi koko ajan :) Huonolta sä et ole näyttänyt koskaan. Tuo eka kuva on ehkä vähän alakuloinen ja sun todellista olemusta peittävä, mutta siitä onkin tultu roima askel eteenpäin. Hiukset oli tosi vaaleat jossakin kohtaa, mutta MÄ VAALENSIN PERÄSSÄ :D Vaikka oon muuten ihan erilainen ja tavistyylinen suhun verrattuna (siksi sä varmaan jaksat kiinnostaakin), niin voi että mä rakastin tota vaaleaa tukkaa :D Se oli silloin niin kirkas, raikas, ja oikein huusi kesää ja aurinkoa. Et kiitti vaan esimerkistä, tää mun tummahko, luonnonkihara ja normaalisti kaks kertaa normaalinpaksuinen hiuskasani oli sen vaalennusoperaation jälkeen aikamoista kuivaa heinää xD Mutta oli se olevinaan hetken aikaa kovin hieno. Kunnes siitä tuli keltainen ja sitten se oli vaan...no kuiva.
Nyt ne on jo takas hengissä ja huonot pois ^_^

suskki (Ei varmistettu)

Oon ihan ihmeissäni, että oonko oikeesti seurannut sun kirjoitteluja jo 6 vuotta ja nyt musta tuntuu todella stalkkerimaiselta... Ei tuo vaalea tukka ole yhtään hassumpi, mutta kyllä tummempi on parempi. Aivan ehdottomasti olet vanhennut kuin viini, mikä mimmi!

Emma (Ei varmistettu)

Mun täytyy kyl sanoo, että mun mielestä 2012 ja 2013 sun tukka oli kyllä mun silmään sulle parempi, kun tuo nyt oleva tummempi tai aiempi vaalee! Tosin tuo aivan överi kiharapehko vähän miinustaa noiden hiuksien kivuutta :-D

never (Ei varmistettu)

Hahahhaaaaa kuin viini ehdottomasti!:D tykkään tosi paljo nykyisestä tukasta! Ja muutenkin tyylistä.

Silja (Ei varmistettu)

Herranen aika miten tää aika juoksee! Olin ihan varma et noi 2012 asukuvat olis jostain viime vuodelta!! :D

Ninnu (Ei varmistettu)

Jee kiitos! Toiveeni toteutui :)

Mä oon tullu ihan samaan tulokseen itseni ja vanhenemisen kanssa. Mä vuonna 2010 on saannut useemmatki kaverit pissimään housuun. Sitä vanhempia en o ees uskaltanu esitellä :D

Täs sen näkee et mitä paremmin itsensä tuntee ja hyväksyy, niin sitä myötä myös tyyli parantuu. Tokikin mäkin oon digannu sun tyylistä melkein aina. Sul on aina ollu ballseja pukeutuu just tasan niinku haluut.

Musta myös siistiä, että kun vuosien saatossa oot saanu enemmän ja vähemmän kuulla läppää sun shoppailusta, ni tossa sen nyt näkee, että ku ostaa klassisen ja laadukkaan huivin, se kestää aikaa.

Minttu-Maaria (Ei varmistettu) http://nainentummissa.blogspot.fi

Arvaas mikä tässä on pahinta/parasta? Se, että joidenkin vuosien päästä katselet nykyisiä kuvia ja saatat taivastella ihan samoja asioita! Niin se vaan menee. Mulla on vanhoihin kuviin se asenne, että se tietty tyyli oli sen hetken juttu ja kuvasti jotain tiettyä aikakautta, sen hetken fiiliksiä ja tietysti muotiakin. Mutta valkoisia sukkiksia (ja mulla eräässä kuvassa olevia valkoisia legginsejä, apuaa...) on kyllä aika vaikea ymmärtää, vaikka katsoisi mistä näkökulmasta :D :D

anmar (Ei varmistettu)

Aloin tossa pari viikkoa sit lukee sun blogia vanhimmista kirjotuksista, lähinnä ku ei ollu mitää sarjaa seurattavana/kirjoja luettavana. Jotenki tuntuu että oikeesti "tutustuis" suhun, ja olet kyllä ihan huippu kirjoittaja ja tyyppi ainaki tämän lukijan mielestä. Säännöllisen epäsäännölliseks lukijaks eksyin joskus 2011 vuoden lopulla, mut noi aikasemmat on jääny välistä! Liittäisin tähän kuvan shelteistä joita täällä on (aussipostauksia just lukeneena jääny mieleen sun rajaton rakkaus simbaa kohtaan) mut ei tähän vissiin voi :D Toivottavasti näet tän kommentin, oot asennemimmi ja toivotan sullee vaa kaikkea hyvää! <3

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihana kommentti, kiitoksia ja pusuja hännänheiluttelijoille!! :)

H (Ei varmistettu)

Siis apua, onko tosta farkkupaitakuvastakin jo vuosi?!? Olis voinut olla viime viikolla mun muistikuvien mukaan.. :D Ja ehdottomasti viini! Tosi hauska postaus, lisää näitä joskus :)

Anna (Ei varmistettu)

On kyllä, kelaa :D Kiitoksia :)

Hei! Tämä oli hyvä postaus. Tajusin että olen lukenut blogiasi jo 6-7 vuotta, jestas. Asiasta poiketen: Haluaisin kysyä näin kuopiolaisena, ja silloin tällöin jopa korkkareita käyttävänä, että mitä olet mieltä Kuopion torin mukulakivistä? Onko helppo kävellä niiden kohdalla? Itse kävelen kieli keskellä suuta ettei mene korko pilalle.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) No kaikki mukulakivet on korkkareissa aivan arsesta, mut kyllä niillä oppii pomppimaan aina niin, että korko keskelle kiveä :D

t (Ei varmistettu)

En ymmärrä, että miksi sanotaan naisen olevan kauneimmillaan 17-vuotiaana. No susta ei tässä ollut kuvia sen ikäisenä, mutta olet, kuten itse sanoit, parantunut vuosi vuodelta. Kahden viimeisen vuoden aikana susta on tullut todella kaunis, vaikka kaunishan olet ollut varmaan aina :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Marik (Ei varmistettu)

Vastaan: viini :)
Mä niin tykkään vanhoista valokuvista ja tämmöset postaukset on kertakaikkiaan kivoja. Hämmästyin, että siis ootko tosiaan ollut NOIN blondi jossakin vaiheessa, ohhoh! Mut hei, itselleen kannattaa olla armollinen :)

Oon samaa mieltä, mitä joku sanoi, että ei ole 17-vuotiaana on neito kauneimmillaan, ei todellakaan ole! Nainen on kauneimmillaan itsensä ja tyylinsä löytäneenä, hyvä olo itsensä kanssa, tyytväisyys, onnellisuus, se oikeesti tekee naisesta kauniin myös ulkoisesti. Tietysti kenestä tahansa, mutta nyt puhutaan naisista. Että näin. Aiva ihania kuvia! :)

Anna (Ei varmistettu)

Oon joo, kelaapa sitä :D Melkein kaksi vuotta vielä... Ja kyllä taidat olla oikeassa, näinhän se menee :) Ja kiitoksia :)

Taru (Ei varmistettu)

2012 tyyli on paras ja todella naisellinen. Tuolloin aloitin blogisi lukemisen, joten ehkä vaan "muistan sinut tuollaisena". Kaunis nainen :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

janetzki (Ei varmistettu)

Viini! Ihana postaus, kiitos! Mieki oon stalkkeroinu sinuu jo kuus vuotta, huhhuh! ;D

Anna (Ei varmistettu)

Onpas teitä pitkäaikaisia lukijoita paljon! :o Kiitoksia :)

Lilja (Ei varmistettu) http://Www.styleinterrupted.blogspot.com

Voi, mulla tuli semmoinen hellyydenpuuska noita ensimmäisten kuvien Annaa kohtaan :) Pitkä matka on kuljettu. Mutta niin se vaan on, että nainen on kauneimmillaan noin kolmekymppisenä. Älä loukkaannu, et vedän sut tähän kategoriaan, ehkä oot vielä upeampi muutaman vuoden päästä :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, joo, onhan se vähän reppana se Anna 19 v :D Ja kiitoksia :)

Jenniina (Ei varmistettu)

Huhhuh :D ihan mahtava postaus! Huikeaa nähdä että tyylimestarikaan ei aina ole ollut niin mestari :D kaunis olet kyllä ollut aina, mutta ai jumakauta sä olet kaunis nykyään! Se on jännä miten sitä nyt pitää omasta tyylistään, saa nähdä mitä tää tyyli näyttää mun mielestä muutaman vuoden päästä :) mielenkiinnolla odotan!

Anna (Ei varmistettu)

No en mä kyllä vieläkään ole mestari, mutta huonommin on kieltämättä mennyt :D Että kiitoksia kovasti :)

S (Ei varmistettu)

Mieti hei, että me ollaan saatu inspiraatiota pukeutumiseen myös noista vuoden 2008 asuista! :D Joku kun mainitsi sen korkkari-videon, niin edelleen korkkareilla portaita kävellessä mietin niitä videon oppeja. Ja nyt kun oikein vauhtiin pääsin niin pakko mainita, että oot kyllä mulle ainakin onnistunut istuttamaan päähän aikamoisia pakkomielteitä haha. Esim. kultaisten ja hopeisten asioiden yhdistely keskenään. Joudun ihan oikeesti joskus puntaroimaan, että voinko nyt laittaa jalkaani saappaita joissa vilahtaa kultaiset yksityiskohdat, jos olen vaikka laittanut hopeiset korut :D Näitä on paljon muitakin, mutta ehkä ne on jo tulleet niin osaksi itseä ettei niitä enää tunnistakaan voi apua :D :D

Anna (Ei varmistettu)

Siis miten huonosti teillä on mennyt? :D
Ja hei, älä välitä liiaks siitä, mä oon iteki rauhottunu sen suhteen :D Erivärisiä koruja en osaa vieläkään sekoittaa, mutta asusteiden koristeissa olen nykyään hälläväliä -asenteella :D

Toi lippuhuivi.. Muistan ku sillon yläasteelaisena pistin äitin tilaamaan mulle samaisen huivin. :D Kuukaus takaperin muuttaessa löysin sen taas ja vaikka sitä en oo varmaan 3 vuoteen käyttänykkään niin en vaan jostain syystä voinu pistää sitä kirppiskasaan ja nyt se on mukana täällä Helsingissäkin, ehkä sitte seuraavassa muutossa se eksyy jollekin toiselle.
En kuitenkaan muista millon alotin tätä blogia lukemaan.. Sen verran muistan, että ennen Australiaa luin hetken ja sitten jostain syystä en enää. Kun palasin takasin olitkin Australiassa.
Aika menee niin nopeesti! T: 2008:han oli kaks vuotta sitten? :D

Anna (Ei varmistettu)

Eihhh, no jotku tuotteet on vaan sellasia ettei niistä raaski luopua :D Ja sanopas muuta, aika vaan lentää ohi :D

Niina (Ei varmistettu)

Ihana Anna, korkkarivideo ja aussivuosi, ne mulle tulee mieleen tästä postauksesta :) muutos on selvästi nähtävillä näistä kuvista, mut tiiätkö mitä? Saman huomaan omista kuvistani! Muoti on muuttunut ja niin.. niin me tytötkin ollaan muututtu. -Tytöistä naisiksi. :) Annetaan vajaa kakskymppisille minäkuvillemme vieno hymy irvistyksen sijan, niiden kautta on tähän pisteeseen kuljettu. :)

Eleonora (Ei varmistettu)

Paranet kyllä vanhetessasi ja näistä kuvista korostuu se, kuinka upeat ja pitkät jalat sulla on!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kommentoi