Outfit memory lane – September

20082015

Monet bloggaajat on viime aikoina julkaissu sellasia aikajanoja asuista, esimerkiksi viimeisen neljän vuoden saman päivän asun. Olen vältellyt hommaa, vaikka tällaista on minulta pyydetty. Nyt sen sitten päätin tehdä. Havaintoja:

– En tajua miten olen voinut pitää muotiorientoitunutta blogia ensimmäiset vuodet. Oh. Dear. God.

– Onneksi vain mulla on pääsy vanhaan blogiin. 2010 lopusta alkaa jo sellanen ihan OK vaihe. Joskin ihan järkyttävää katseltavaa sekin on. En tiedä mitä tapahtui 2011-2012 välillä, mutta kiitos luoja tapahtui.

– Mulle ei sovi sellanen HC-rusketus.

– MIKSI mä olen vuosia kulkenut ylivaaleassa tukassa?!

– Kameran parantumisen näkee kyllä kuvissa. 2008 – 2015 on tultu pitkä tie kuvausvälineistön lisäks myös kameran edessä luontevana olemisessa.2008-2011 2011-20122008: Valkoiset sukkahousut. Oikeesti Vanhanen? Keksit sitten valkoisissa sukkiksissa lähteä liikkeelle. AWESOME idea.

2009: Olen yllättynyt, kuinka suuri muutos vuodessa voi tapahtua. Vähän kaikkea liikaa, mutta toisaalta tuo mustaviittainen asu voisi mennä melkeinpä tuollaisenaan nyt. Toi toinen oli varmaan sen vuoden suosikkiasuni. EI.

2010: Toi tukka. Ihan oikeesti toi tukka. Joku löysi hiuspuuterin 2010. Onneks se myös hävitti sen 2012 vuoteen mennessä. Valkoinen ylitupeerattu pörhö tekee asusta ku asusta 2010 ihan hirveen, vaikka sinänsä tuo nyt ei ehkä niin kamala ole.

2011: Sans toi typerä lippuhuivi voisin melkein pukea ton asun tollaisenaan nytkin. Mut toi tukka.. Olen sanaton.

2012: Halleluja! Tukan väri oli tosi kiva ja 2012 on näköjään ollu vaikka millä mitalla (no ainakin syyskuussa) asuja, joita mielellään voisin pitää edelleen tismalleen samanlaisena. 24 ikävuotta siinä näköjään meni, ja sit alko tapahtuu vähän jotain positiivista askellusta pukeutumisenki saralla.20132014-20152013: Voisin pistää nuo asut nytkin jo päälle, tosin onneksi hiusprojektissa on menty takaisin tummempaan päin.

2014: Tuo farkkupaita-asu voisi olla minkä tahansa päivän asu tällä hetkellä, ja tuossa trenssissä voisin kulkea myös päivittäin. Viime vuosi oli muutenkin ihan mukavaa katsottavaa asujen osalta.

2015: Tummempi tukka, vaaleempi iho ja maanläheiset sävyt. Näillä jatketaan 🙂

En oikein ymmärrä, miksi olen pelännyt vanhenemista niin paljon. Kyllä näitä kuvia katsoessa on pakko sanoa, että meikäläinen ainoastaan paranee vanhetessaan. Innolla odotan tulevia vuosia.

Mitäs te sanotte? Vanhenenko kuin viini vai maito? 😀

lips-001

Kommentit (43)
 1. Johanna Mia Maria
  9.9.2015, 11:40

  No huhhuh! Eihän sua tunnistais tuosta ekasta 2008 vuoden kuvasta! Oot kyllä ehdottomasti menny parempaan suuntaan. 🙂 Tosin ei noi aikaisemmatkaan tyylit nyt nii-in hirveitä ole. 🙂

 2. Eiiii video, anteeks että nauran mutta voi luoja noita vanhoja kuvia! :D:D Tuli noista ekoista kuvista mieleen se video, missä opastit kävelemään korkkareilla portaissa, muistatko?! :D:D

  1. Mulle tuli kans se video mieleen!:D

   1. Vähänkö mua harmittaa ettei sitä videota ole enää, en ainakaan ole löytänyt! Ostin hetki sitten ekat korkkarini, enkä osaa kävellä noilla 😀 saakelin 10cm ja tällänen laatikkojalka. Olis ollu kiva nähdä se sun opetusvideo uudestaan, aikoinaa sillä opettelin kävelee kiiloilla:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *