Outfits 2014 - results

Mungolife

2015 on alkanut rytinällä, mutta palataan hetkeksi 2014 äärelle, nimittän nyt on statistiikat kehitetty ja tulokset metsästetty. Onneksi poikaystävä keksi ehdottaa tuota lomakeideaa, ei olisi kyllä ämmä laskuissa pysynyt mukana sitten millään.

Aloitetaan huonoimmilla. 1041 ääntä sai inhokkiasut, ja LOW5 oli aika selkeetä kauraa näistä. Neljä eniten inhokkipisteitä saanutta ei yllättänyt, viides kyllä oli aikamoinen ylläri.

Arvattavasti asu numerolla 109 oli eniten inho-ääniä saanut (186 ääntä). Kuten postatessakin, minä edelleen pidän tuosta omituisesta yhdistelmästä. 61 osumista tähän osasin uumoilla; leopardikuosi aiheuttaa niin monissa vastareaktion. En siis yllättynyt sen kakkossijasta 82 äänellä. En äkkiseltään keksi mitä on niin hirveän pielessä asussa 99, että se sai 79 inhokkiääntä. Asu numerolla 98 ja 61 inhokkiäänellä on sinänsä vähän yllättävä kun kyseessä on niiiin perusasu. Sen sijaan asun 35 saamat 55 inhokkiääntä yllätti mut täysin, musta kyseessä on oikein kiva asu. Sinänsä en ole yhtään yllättänyt, että poikaystävän kaksi inhokkia ovat eniten inhokkiääniä saaneet 109 ja 61. Se on kyllä vahvoilla skabassa, jossa arvotaan kuka vihaa eniten leopardikuosia. No anyway, siinäpä ne antisankarit sitten.

Keräsin myös mielenkiinnosta inhokkiasujen saamat lemppariäänet. Ne meni näin: Asu 35 (7), asu 61 (10), asu 98 (3), asu 99 (8) ja asu 109 (13)

Sitten teidän suosikit, eli lukijoiden TOP5.

Vähän positiivisempaa meininkiä siis. Näissä äänet jakautu ihan hirveen tasaisesti, ääniä oli kaikkiaan 1854 ja eniten ääniä saanut asu sai vain 65 ääntä. Kivaa, se tarkoittaa, että jokaiseen makuun on ollut asuja :)

Ja lukijoiden suosikki vuodellta 2014? Rumpujen pärinää kiitos....

Tadaaa! Pinkkipipoinen asuhan se sieltä sujahti ykkössijalle.

Kakkossija oli jaettu kolmen asun välille, nimittäin 23, 27 ja 68 olivat kaikki keränneet 55 ääntä. 23 ja 68 osasin ennustaa tähän TOP5:iin, mutta täälläkin on yksi iso yllättäjä. 27 en osannut mitenkään povailla tuohon joukkoon.

52 ääntä keräsi asu 108 ja vielä positiivisesti erottui edukseen asu numerolla 40. Kaikki tutu-hameessa nähdyt asut ovat siis keränneet kovia äänisaaliita. Mielenkiinnosta tsekkasin näiden eniten ääniä saaneiden asujen saamat inhokkiäänet, ja ne meni seuraavasti. Asu 111 (5), asu 108 (6), asu 68 (5), asu 40 (1), asu 27 (1) ja asu 23 (10). Näistä rinnastusäänistä opimme, että toisen helmi on toisen sika :D Molemmin päin :D

Mieltäni lämmitti muuten se, että vain kaksi asua ei saanut yhtäkään suosikkiääntä; asut 17 ja 54. Muuten pisteet jakautuivatkin sitten aika tasaisesti.

Mutta sitten se oma suosikkini.

Tajusin onneksi listata nämä ennen kuin aloin keräämään tätä taulukkoa kasaan, ja olipahan vaikeeta. Niitä tuli vahingossa seitsemän, enkä osannut päättää. Te veikkasitte aikamoisella äänivyöryllä (ääniä oli yhteensä muuten 1422) mun suosikiksi asua numero 23 (341 äänellä) ja toinen äänikuningatar oli 47 (234 äänellä). Kolmannelle sijalle teidän veikkauksissa nousi asu numerolla 68 (80 ääntä).

Aloitetaan sieltä jaetusta viidennestä sijasta, jolle itse rankkasin teidän suosikkiasunne numerolla 111 (19 veikkasi tätä, 65 suosikkiääntä, 0 inhokkiääntä), asun numerolla 85 (28 veikkausta, 37 suosikkiääntä, 0 inhokkiääntä) ja asun numerolla 59 (3 veikkausta, 22 suosikkiääntä, 0 inhokkiääntä).
Neljäs sija: Asu numerolla 68, jota osasi veikata tosiaan 80 oikein. Tämä oli lukijoiden äänestyksen kakkossijalla 55:llä suosikkiäänellä, ja sai 5 inhokkiääntä.

Kolmas sija: Asu numerolla 102, jota veikkasi 47, joten tämä oli siellä eniten veikatuissa. 102 oli muuten 32 äänestäjän suosikki ja 19 inhokki.
Toinen sija: Asu numerolla 77. Tätä veikkasi vain 2 ihmistä, joten se lienee yllätys. Asu kuitenkin keräsi 27 suosikkiääntä ja vain yhden inhokkiäänen.

Ja se oma vuoden suosikkini? No kyllä te bloggaajanne melkein tunnette! Vaikka eniten veikattu 23 ei päässyt ollenkaan mun TOP-listalle, niin asu numerolla 47, oli kuin olikin suosikkiasuni. 234 veikkasi siis oikein :) Vaikka moni osasi arvata oikein mun suosikkiasuni, niin se oli saanut "vain" 40 suosikkiääntä, ja 5 inhokkiääntä.

Hirveen mielenkiintoista itselleni saada tällainen reippaalla otannalla tapahtuva mielipideäänestys asuista. Sieltä löytyy yllätyksiä ja hämmennyksiä, mutta ehkä eniten minut teki iloiseksi se, että inhokkiääniä annettiin 1854 ja inhokkeja äänestettiin 1041 kertaa. Huomattavasti enemmän on siis niitä, joilla oli selkeä suosikki, muttei selkeää inhokkia. Positiivista :) Tästä on hyvä lähteä tähän vuoteen! :)

Menikö oikein vai kävikö oikeusmurha? :)

Kommentit

linda (Ei varmistettu)

Jeee, arvasin oikein sun lempparin. Toi asu on kyllä niin ihana, en malta odottaa uusia asuja tyllihameen kanssa! Ja se sopii sulle vielä niin hyvin:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja eiköhän niitä tuu pian lisää :)

Kirsi (Ei varmistettu)

Ei toi 35 oli niin ihana! Mun ehdoton suosikki, miten se on voinu olla noin monen inhokki?! Mutta tosiaan.. Aika hyvä kattaus jokaiselle jotain on sun vuoteen mahtunut!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, en tiedä :D Ja kiitoksia :)

mee (Ei varmistettu)

Jee arvasin sun lempparin! Omaani en ees muista, mutta ei tainnu päästä näille listoille. Hurjan paljon kivoja asuja, joten eihän tässä malta oottaa tulevan vuoden asuja :)

Ps. Ihana banneri!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Sisi (Ei varmistettu)

Yllätyin itsekin miten hauska musta oli lukea tätä postausta! Toki tiesinkin, että tilastot ovat mulle jotenkin ihan älyttömän mielenkiintoisia ja tykkään tutkia niitä, mutta että nauttisin näin paljon tällaisten asuäänestyksen tulosten pyörittelystä - sitä en osannut aavistaa. :D Heh, täällä lifestyle-blogien maailmassa kerrankin "kovaa tiedettä" ja meikäläinen on ihan innoissaan, kiitos tästä! (Eipä siis sillä ettenkö blogistasi tykkäisi muiltakin osin.)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, mulla oli yllätävän hauskaa tehdä tätä, pitäiskö huolestua :D

IraCassandra (Ei varmistettu)

IHANA UUSI BANNERI! Ihanan raikas ja kivan iloinen tunnelma <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Eve (Ei varmistettu) http://evenelamaa1.blogspot.fi

Tuo 35:han on aivan ihana! :D Oli kyllä todella vaikea löytää mitään suosikkeja, kun oli niin monia eri tavalla kivoja asuja. Ja täytyy sanoa, että tykkään tuosta sun uudesta bannerista todella paljon kaikessa sen yksinkertaisuudessaan :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no kiitoksia kovasti :)

Riina (Ei varmistettu)

Tää oli tosi ihana postaus!:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitos :)

maija (Ei varmistettu)

Eikä! Toi asu 109 ei saa olla inhokeissa, se on huikee! :D Se on jotenki yllättävän makee. Ite en edes äänestänyt, koska meni hermo kun oli niin kova valinnanvaikeus. Nimenomaan positiivisessa mielessä, kaikki on niin hienoja kokonaisuuksia. Postausta menin ylös/alas varmaan puolituntia ja useasti on pitänyt tulla uudestaan selaamaan kyseistä postausta. Vuonna 2014 olen ehdottomasti saanut eniten inspiraatiota pukeutumiseen juuri sun blogin kautta, ja muutenkin kiinnostus muotiin on lisääntynyt kiitos sinun:) Toivottavasti vuosi 2015 tuo mukanaan sinulle uusia haasteita selätettäväksi,paljon hyviä hetkiä ja unohtumattomia kokemuksia. Kiitos Anna!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, onneksi on niitäki, jotka siitä tykkäävät, itsekin tykkäsin siitä nimittäin :) Kiitoksia kovasti :)

Kaisak (Ei varmistettu)

Tää äänestysjuttu on ihan mahtava ja todella kiva kun oot tutkiskellu tuloksia monelta kantilta, oli tosi mielenkiintosta luettavaa! Toivottavasti tästä tulee vuosittainen perinne :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, mukava kuulla :)

Heidi (Ei varmistettu)

Mä tykkään sun blogista ihan hirveästi suoran ja hauskan kirjoitustyylisi takia, myös asut on usein tosi kivoja. En äänestänyt asuja, mikä vähän harmittaa jälkikäteen. Mutta katselin asuja pitkään ja vain totesin, että mahdoton tehtävä, kaikki on niin kivoja. Pinkki pipo asu on minustakin aivan ihana, kuolaan noita nikejä edelleen.

Yhdestä oon yllättynyt, ettei sun synttäriasu (?) kuulunut suosikkeihin. Se musta ihana mekko ja ilmapallot :). Mä tykkäsin siitä tosi paljon. Noi tyllihame asut on aina tosi makeita ja sopii sulle mielettömän hyvin.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, olihan ne kivat kuvat, mutta ei se asu sinällään ehkä kovin erikoinen oo :)

huhuhu (Ei varmistettu)

Miltäs tuntuu sharonin blogikirjoitus jossa puhuu kiusaamisesta ja mainitsee sut? täytyy kyl sanoo et susta saa kyl bloginki perusteel semmosen "kylmän kuvan" ja piät ittees vähän liian korkeella...

Anna (Ei varmistettu)

Oiotaanpa nyt pari asiaa... Mä en todellakaan ole ketään kiusannut, ja jos Sharon kokee hyväksi ideaksi julkisesti alkaa vyöryttää jotain kiusaamiskorttia muhun, kun en häntä mun yksityiseen FBiin hyväksy kaveriksi, niin joku voisi neidille näyttää vähän elämän realiteetteja. Mä olen todella tarkka yksityisyydestäni ja mulla on FB:ssa n. 100 frendiä. Sharon on samalla alalla, tiedän hänet, mutta hän ei todellakaan ole ystävä. Siksi en häntä hyväksy FB-kaveriksi. USKOMATON temppu tolta naiselta, joskaan ei sinänsä yllätä.

peppi (Ei varmistettu)

Musta toi Sharonin kirjotus oli tosi törkeä. :/ Lapsellinen ja mauton veto kollegalta mainita nimellä kaksi bloggaajaa. En myöskään ymmärtänyt hänen vertaustaan siihen, että miksei hän saisi arvostella sinua nimellä, kun Päivi Räsästäkin arvostellaan... Niin kun oikeasti MITÄ?:D Plus se, että ensin saarnataan siitä miten Miss Helsinki 2015 haukkuminen on väärin ja sitten heti perään arvostelee sinua ihmisenä, vaikka nähtävästikään ei sinua tunne.

Anna (Ei varmistettu)

Mä olin täällä ihan ton uusimman Timonin ilmeellä kun luin ton. Mä en ole ennen tätä jupakkaa ikinä kokenut mitään negatiivisia tunteita häntä kohtaan, ja siksi olin niin hämilläni :D

Tosi kiva uusi banneri, tykkään kovasti! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

bungofani (Ei varmistettu)

Oli kyllä todella hankalaa tekstiä. Oikoluetko ollenkaan mitä kirjotat? Voiko tämä oikeesti olla sun työtä? :o ihan vinkkinä; tajunnanvirta, sanojen toistelu, miljoonat pilkut lauseissa ja älyttömien sanaparien käyttö ei tuo sulle ainakaan lisää lukijoita.

Anna (Ei varmistettu)

Hyvin on tuntunu menevän :)

emppu (Ei varmistettu) http://empunkuvat.blogspot.fi

102-asun paita! Rakastuin siihen mun on pakko kaivaa se postaus jostain, että saan tietää mistä tuo paita on! Ja samoin 99-asu on aivan ihana ja 40 myös! Oot ihana :)!

Anna (Ei varmistettu)

I'll make it easy for ya, se on Zaran cashmere poncho :)

Jes, paras asu mun mielestä toi pinkkipipo lenkkariyhdistelmä :D i love it! oon yrittäny metsästää kissojen, koirien ja kaikkien kanssa noita samoja lenkkareita mutta ei ole löytynyt. Mun mielestä sopisit hyvin tyyli-ikoniksi :) on ilo lukea ja katsella asukuvia joista olen itse saanut omaan tyyliini nostetta ja ideoita, kiitos siitä!

Anna (Ei varmistettu)

Olit siis enemmistössä :) Ja kiitoksia kovasti :)

Perhonen (Ei varmistettu)

Osaisitko sanoa, miksi kanssa-asujasi blogi ei ole toiminut pariin päivään? Säätääkö Jenni ulkoasua pidemmän kaavan mukaan tai jotain? Sorry, ei liity nyt varsinaiseen postaukseen. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä mulla ainakin toimii oikein hyvin? :)

Maija (Ei varmistettu)

Oli jännää saada tulokset äänestyksestä!

Tosta asusta 35: laitoin sen omaksi inhokikseni, koska se ei musta "tee" sulle mitään, ei korosta vartaloa tai laskeudu kauniisti. Tuo mekko/hame+yläosa näytti silmääni yläasteen päättärimekolta.

Um tämä kuulosti nyt kamalan negatiiviselta, pointtini oli, että ajattelen että ihan OK asu oli inhokkien joukossa, koska muut asusi olivat niin upeita!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no ehkä se sitten selittää vähän asiaa ;)

Nasu (Ei varmistettu) http://nasseigoteborg.blogspot.fi/

Haha mä äänestin 61 omaksi suosikikseni ja toinenkin leo-asu on musta ihana!:D Tosin arvasin, että oon mielipiteeni kanssa vähemmistössä.

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no onneksi on teitäkin :D

Mint_tu (Ei varmistettu)

Siis mitä, miten 35 voi olla inhokkien joukossa!!!!?? Se oli oma suosikkini! :D Ja miten en muista äänestäneeni omaa inhokkiani... Muistan, että laitoin oman suosikkini ja sinun suosikkisi... Mutta joka tapauksessa tuo 35-juttu on käsittämätön. Mielestäni asusta tulee mieleen Sinkkuelämän Carrie ja kukapa ei pitäisi hänen tyylistään? :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no moni ei nähtävästi tykänny :/ Mutta I'm with you ja seison yhtä ton asun takana :)

anna milano (Ei varmistettu) http://anniinankulma.blogspot.com

Demokratia tapahtui. Kaiken kaikkiaan tosi kiva postausidea ja varmasti interaktiivinen.

Anna (Ei varmistettu)

Kieltämättä :)

Jani-75 (Ei varmistettu)

suosikit 108 ja 85:)

Kommentoi