OUTFITS: FEBRUARY AND MARCH

Mungolife

Viime kuussa ei tullut tehtyä tätä kuukauden koontia asupostausten osalta, joten ajattelin kasata helmikuun ja maaliskuun asut samaan. Eipä niitä tämän maaliskuun tauon takia mitenkään valtavasti sinänsä kertynytkään, voisin skarpata :)

Ja helppohan se on skarpata, kun pian muuttuu taas kuvausmaisemat! Puhuin jo helmikuussa siitä, että meillä on vähän tulevaisuus auki, tai ainakin asuinpaikan suhteen. Nyt seki alkaa olla selkenemään päin. Mulle on nimittäin tarjottu työpaikkaa aivan mielettömästä muotitalosta Pietarista, joten muutamme kesällä sitten Pietariin! Toki mun pitää saada ensin dissertation tehtyä loppuun, mutta sitten onkin työpaikka tiedossa :)

Multa usein kysellään paljon mun ajatuksia Venäjän tilanteesta ja siellä käydystä politiikasta. En yleensä koe, että kyseinen aihe olisi sellainen, johon haluan blogissani koskea. Kuitenkin, pakko sanoa näin kahden maan kansalaisena, että kovin turhaan parjataan Venäjää tällä hetkellä Euroopassa :( Venäjä on upea maa, jossa on upeat tulevaisuuden näkymät, ja koen, että se on huomattavasti Suomea sopivampi paikka minulle elää ja luoda uraa. Suomessa voitaisiin ottaa mun mielestä mallia Venäjästä monella eri osa-alueella ja toivonkin, että saan siellä viettää huomattavasti enemmän minulle sopivaa elämäntyyliä.

Lähden ensi viikolla käymään tutustumassa Pietariin parin päivän ajaksi ja allekirjoittamaan sopimukset valmiiksi. Mielenkiintoistahan tämä tulee olemaan. Mun venäjä on niin ruosteessa, että voi olla vähän haastavaa alkuun, mutta kyllä se siitä.

I haven't had too many outfits to show on the blog lately. Mainly due to my vacay, so I decided to add up the ones I did post in February and March into one post. I need to put more effort in the outfit -category, specifically in the quantity department.. But that should be easily done! 

There's going to be some new adventures coming my way in the late summer this year. I just recently got offered an amazing opportunity to work for a magnificent fashion house in St. Petersburg, so we're moving to St. Petersburg, Russia in the upcoming months!! I get asked quite a lot how I feel about Russia and the current political situation there. I don't really feel like approaching the subject on my blog, but I do feel like I have to defend Russia a bit. It is an amazing and beautiful country which just has a bad reputation for absolutely nothing. So I feel for me, in my near future, it is the best country for me to pursue my goals and dreams in both my personal and professional life :) It will be interesting!

Sellaista täällä tällä kertaa :) Huhtikuu ja alkukesä tulee siis menemään nautiskellen Suomen ja Helsingin kauniista säistä, mutta syksyn tullen on taas eri maisemat asukuvienkin takana! Jännittävää :)

Mikä oli teidän suosikkiasunne näiden joukosta? 

So, which one was your favourite outfit in the last two months? 

PSST!! Huomasittehan, että Nellyn ale on nyt auki kaikille? :) TÄÄLTÄ pääsette shoppaamaan mun alesuosikit ja täältä koko aleen :)

Kommentit

Ida (Ei varmistettu)

Sä olet kyllä mielettömän rohkea kun uskallat muuttaa eri maihin asumaan! Tosin se on kyllä varmasti helpompaa, kun on noin paljon kokemusta matkustelusta muutenkin. Onnea uuden työpaikan johdosta :)

Anna (Ei varmistettu)

Aprillia, aprillia ;)

karo (Ei varmistettu)

Haha, tosi hyvä! Melkein meni täydestä ;)

Anna (Ei varmistettu)

:D

pinsku (Ei varmistettu)

Hah, onneksi on jo useampaan kertaan tullut vilkuiltua tota kalenterin päivämäärää tänään, että terkkuja sinne "Pietariin muuttajalle" :D tai olisi aikamoinen sattuma kyllä tämä päivämäärä ja tälläiset uutiset, sun tuntien tässä on koira haudattuna.

Lemppariasusta kuitenkin sen verran, että toi pastellien kohtaaminen oli kyllä kaunis asu, ja onhan toi maksimekkoasukin aika unelma. Näiden lisäksi silmää viehätti ponchoasu muuten, mutta siinä oli ehkä ihan pikkusen liikaa kaikkea :) Ehkä huivi oli mun makuun vähän liikaa jo? Joka tapauksessa se oli varsin kaunis asu etenkin värimaailmaltaan :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja kyllä, ei sattumalta eilen tuli ilmoitus ;D

Marjo (Ei varmistettu)

Hahaaa Anna, aprillia! Oon koko päivän kytänny, et milloin tulee perinteinen aprilli-postaus :DD Sorii, kun ei ny menny lankaan :D

Anna (Ei varmistettu)

No höh :D Pitäs tehdä aamutuimaan :D

piraija (Ei varmistettu)

Niinhän se on, että eihän se mitä Venäjän poliittinen johto tekee, liity niihin tavallisiin venäläisiin mitenkään. Kaikissa maissa on hyviä ja huonoja puolia ja yleensä nämä asiat eivät edes ole niin mustavalkoisia. Mutta kaikenkaikkiaan kuulostaapa kiinnostavalta siirrolta :) tiedän että olet kiireinen, mutta olisi kiinnostavaa myös tutustua venäläisten naisten katutyyleihin, niihin törmää harvoin missään katutyylijutuissa, mutta olisi hauska imeä inspiraatiota tunnetusti näyttävimmiltä pukeutujilta :))

Anna (Ei varmistettu)

Aprillia, aprillia ;)

Martsun

Mahtavaa lukea ihmisten urapoluista ja -onnistumisista, tsemppiä siis uusiin kuvioihin! Melko huippua ;) Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi, tulevia Pietarin postauksia odotellessa :)

Pidän myös tästä uudesta kevyestä blogipohjasta ja samaten uudesta kevyestä otteestasi tänne. Olikin jo ehkä aika karistaa vanhat tomut matoilta ja siirtyä entistä ehompana kohti tulevaisuuden polkuja! Toimit ehdottomasti inspiraationa, itsellä hieman erilainen tilanne, mutta hämmentävistä ajoista oppineena ja katkeruuden päättäväisesti skipanneena on vihdoin löytymässä rauha pään sisäiseen sekamelskaan :)

Martsun

Eikuhä, tais nyt neidillä olla hidas sytytys jos tämä oli aprillipila :D

Joka tapauksessa, toimit blogeinesi päivinesi inspiraation lähteenä :D

Anna (Ei varmistettu)

Aprillia, aprillia ;)

Ja kiitoksia kovasti :)

***

Herranjumala ihan mahtavaa!! :DD
(Ja oon muuten ihan samaa mieltä Venäjästä vaikka mulla ei oo minkäänlaisia juuria sinne. Venäjä on vaan niin helppo maa nostaa negatiivisesti uutisiin.)

Anna (Ei varmistettu)

Aprillia, aprillia ;)

***

Hitto nyt oli liian hyvä :D

Aprillia! :)

Anna (Ei varmistettu)

:)

Laura (Ei varmistettu) http://laurapalmberg.blogspot.se

Oon niin monta kertaa uskonu sun aprillipiloja, joten tänä vuonna en usko sanaakaan sun kirjotuksista aprillipäivänä, vaikka se oiskin sulle tosi mahtava juttu :D

Anna (Ei varmistettu)

:D En mä aprillipäivänä mitään hienoa kertoiskaan kyllä :D

artsi (Ei varmistettu)

No nyt kyllä pakko sanoa että ei mennyt läpi ;-)

Anna (Ei varmistettu)

:(

nea (Ei varmistettu)

Onnittelut työpaikasta! :) Kerrotko mikä tämä paikka on vai pidätkö ihan itselläsi? :) Ja onnea muuttoon :)

nea (Ei varmistettu)

Ok, nyt vasta tajusin mikä päivä tänään on :'D vois kattoo kalenteria :D

Kia (Ei varmistettu)

Mahtaisiko nyt olla kyseessä kuitenkin aprillipila vai muutenko satuit tällaisen tiedon juuri tänä päivänä ilmoittamaan? ;)

Anna (Ei varmistettu)

Aprillia, aprillia ;)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Hmmmm.. Eka aattelin et ei vitsi vähän mahtavaa! Sit muistin mikä päivä on.. Ja sulla muistaakseni on ollut tapana tehdä aprillipiloja blogissasi :D PS. Lempiasu on hattu & viitta (onko se viitta? ihana se on anyway!) - asu :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahha, jep :D Ja kiitoksia :)

Minski (Ei varmistettu)

Hei ihan mieletöntä :)! Niin upeaa että ei voi muuta sanoa ku tuhannesti onnea hienosta tilaisuudesta! :) Tää on niin paras tää sun blogi, kun tästä näkee, kuinka kaikki on mahdollista jos omistaa hyvän asenteen :)! Onnea<3 hihi.

Anna (Ei varmistettu)

Aprillia, aprillia ;)

minski (Ei varmistettu)

MÄ OON NIIN PETTYNYT ITSEENI :D jokakerta menen lankaa :D mut joo oot silti inspiraatio. Hei nolo mä. Onneks muutki :D

Anna (Ei varmistettu)

<3

nnnnn (Ei varmistettu)

april foollllsss <333

Anna (Ei varmistettu)

:)

pirre (Ei varmistettu)

Tätä on hieman vaikea uskoa kun on aprillipäivä, ymmärrät varmaan :D

Anna (Ei varmistettu)

:D Monelle tuntu olevan yllättävän helppoa :D

nappula (Ei varmistettu)

Onnea uusiin haasteisiin :)

Anna (Ei varmistettu)

Aprillia, aprillia ;)

maiju (Ei varmistettu)

Vau Anna!!!! Todella paljon onnea ja kaikkea hyvää tulevaisuudellenne Pietariin. <3 Olen samaa mieltä, turhaan täällä mediat pelottelevat suomalaisia Venäjä-hirviöllä ja parjaavat Venäjää muutenkin.
Suosikkiasuni oli valkoinen tylli nahkatakilla. Toimii älyttömän hyvin.

Anna (Ei varmistettu)

Aprillia, aprillia ;)

maiju (Ei varmistettu)

Hahahahahah!!! Tää oli paras! :D nauran itseäni nyt tovin. ajattelin meinaan koko päivän olla silmä tarkkana ja bongata kaikki mahdolliset pilat. Tää tuli niin viattomasti asukollaasien yhteydessä, et meni AIVAN täydestä. Onnittelut siis loistavista huijaustaidoista :D

Anna (Ei varmistettu)

:D

Anna (Ei varmistettu)

Onneks olkoon työtarjouksesta!! Prekrashno! :)

Anna (Ei varmistettu)

Aprillia, aprillia ;)

Jenni (Ei varmistettu)

Vau, onneksi olkoon työpaikasta! :)

Anna (Ei varmistettu)

Aprillia, aprillia ;)

Hahaa, tulin katsomaan blogiasi varta vasten siksi, että tänään on 1.huhtikuuta. Ja kas, tekstiä lukiessani unohdin motiivini täysin ja hetken aikaa uskoin kaiken :D Joten, läpi meni, damn.

Anna (Ei varmistettu)

:D:D:D Ihan parasta :D

Anna (Ei varmistettu) http://tortsy.blogspot.fi/

Moi kaima!

Samaa mieltä oon sun kanssa tosta Venäjän tilanteesta ja sen mahdollisuuksista.
Itekin oon kuukauden sisällä menossa taas Pietariin, ah se on vaan niin ihana ja kaunis kaupunki ! <3

Удачи в новую работу!!

Аня

Anna (Ei varmistettu)

Aprillia, aprillia ;)

Pages

Kommentoi