Pakkomielle

P1290107

No nyt on vähän erinäköjen bloggaaja esillä. Mulla on pakkomielle. Joo, näin heinäkuun alun kunniaks. Perfect timing. Ollu jo hetken aikaa itse asiassa tää obsessio. Mä kirosin itseni alimpaan helvettiin kun en ostanut tuota kuvan Ainolla päällä olevaa vaaleanruskeaa takkia viime syksyllä Zarasta. Se myytiin loppuun ihan naurettavan nopeesti, ja minähän en apajille ehtinyt. Nyt on pakko kysellä, lojuuko jollain lukijalla se vähällä käytöllä / tarpeettomana? Jos haluatte siitä omanne pois, niin täällä olisi oikeestaan mille tahansa muulle koolle kuin XS:lle ostaja!

Oon valmis maksaa takista vaikka alkuperäishinnan, tai mitä nyt siitä ikinä joku haluukin. Heittäkää meilillä, anna@mungolife.fi, jos tuollainen löytyy ja tarvetta sille ei ole.

Kiitos Ainolle kuvalainasta 🙂 (Oli paha virhe laittaa noin hyvännäkösen böönan päällä toi takki tänne esille, koska hei kaikki varmaan haluu nyt luopuu siitä. Not. Oikeesti takki ei näytä kenenkään muun päällä niin hyvältä ku Ainolla, älkää uskoko silmiänne ja antakaa joku mun ostaa toi pois :D)

Kommentit (3)
  1. katoin että whuuuut, onks susta tullu brunette ja se sun uusi pakkomielle 😀 nopeella tsekkauksella tosiaan katsoin että olet kuvassa. Kaikkea sitä 😉 Upean näköne mimmi kuvassa silti.

  2. Haha mä en kestä 😀 Nyt peukut ylös että takki löytyy sulle, niin mun ei tarvii pelkää että joku päivä vielä ryöstät sen mun päältä…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *