Pale shades

Mungolife

VAALEITA SÄVYJÄ. Hei mä en kestä. Mun piti kirjoittaa jostain ihan muusta, mutta tässä samalla kun käsittelin kuviani sohvalla viltin uumenissa erehdyin katsomaan telkkarista tullutta silikonirinta-dokumenttia. Selvää on, että en nuku ensi yönä kovin kevyesti, vaan aivan takuuvarmasti näen painajaisia siitä kuvasta, jossa tyhjän ihon sisältä nostettiin implantti ja tungettiin isompi tilalle. APUA.

En halua arvostella ketään, joka on hankkinut silikonirinnat. En missään nimessä. Jokainen meistä tekee mitä ikinä oikealta tuntuu, näyttääkseen enemmän siltä, kuin miksi itsensä tuntee. Toiset värjäävät tukkansa tummaksi, toiset vaaleaksi. Toiset hakevat isommat rinnat, toiset käyvät pienentämässä syntymässä saadut. En missään nimessä halua kritisoida tällaisesta päätöksestä ketään, ja useammalla läheisellä ystävälläkin on takana rintojen suurennus. Kyllä tuossa äsköisen verkkokalvoilleni suunnatun isorintaisen hyökkäyksen jälkeen istuin ja katsoin leukani alapuolelle ja ihmettelin minäkin, että mitkäs rusinat ne tässä hengailee rintakehää koristamassa. On mullakin ollut hetkiä, kun on ajatellut, että kylläpä nämäkin pallerot voisivat olla isommat ja tuokin paita istua kauniimmin. Tai että voi kun nenä olisi vähän kapeampi tuosta kohtaa, tai voi kun poskipäät olisivat hieman erilaiset tai voi kun harakanvarpaat silmien ympärillä eivät näkyisikään vielä.

Välttelen kylläkin samaan aikaan kaikkea mihin liittyy hapot, veitset, täytteet ja kaikki muu sellainen yhtä tehokkaasti kuin naulojen työntämistä omiin silmiini. Jokaisen kannattaisi katsoa jokin tuon tyyppinen ohjelma, jotta saisi oikeasti läpsäytys-muistutuksen siitä, mitä leikkauksessa tapahtuu ja millaisia uhkia siinä on.

On jotenkin ihan älytöntä, miten kovia kauneuspaineita naisilla onkaan! Itse olen kiukutellut tässä viikon peilikuvalleni sen takia, että kaiken niistämisen takia nenäni iho halkeilee kuivana niin pahasti, että meikkaaminenkin on hankalaa. Mies ei edes huomaisi sitä, ellen nalkuttaisi siitä. Työkaverit tai kukaan muukaan ei katsele minua lähempää kuin poikaystävä, joten tuskinpa hekään sitä ovat edes huomanneet. Mun päivieni laatu on ollut marginaalisesti huonompi hieman kuivan ihon takia. Miksi? En aina ymmärrä itsekään miksi naiset ovat itselleen niin rajuja ja julmia. Jos kysyisin mieheltäni, perheeltäni tai ystäviltäni, mitä he muuttaisivat minussa jos saisivat muuttaa mitä vain, veikkaan, että 99 % vastauksista liittyisi persoonaani. Malttia voisi lisätä, muistaa paremmin pitää yhteyttä, viettää enemmän aikaa rauhallisesti tekemättä mitään muuta samalla jnejne. Mietinkin, miksi niin monet naiset käyttävät tunteja ja tunteja päivästään, viikostaan, kuukaudestaan ja elämästään itsensä fyysiseen kehittämiseen, sen sijaan, että kehittäisi itseään henkisesti?

Kun muutimme tänne rauhallisemman elämän perässä, suunnitelmani oli käyttää lisääntynyt vapaa-aikani kehittääkseni itseäni paremmaksi kokiksi, paremmaksi ihmiseksi ja ottaa oikeita kehitysaskelia oman henkisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Toki fyysinen hyvinvointi ja ulkonäkö edistää myös omaa hyvinvointiani, ihan jo sillä, että vatsa voi hyvin kun syö hyvin ja iho ja hiukset voi hyvin, kun niistä pitää huolta. Mutta ennen kaikkea halusin käydä keskusteluja itseni kanssa, tuntea itseni paremmin, ymmärtää itseäni paremmin ja oppia elämään itseni kanssa paremmin. Minä halusin käyttää vapaa-aikani sisäiseen kauneusleikkaukseen.

Toivoisin, että useampi nainen miettisi enemmän sitä sisäistä kauneuttaan, eikä etsisi vastauksia omiin demoneihinsa veitsestä, pistoksesta tai jostakin myrkystä. Piti kirjoittaa asusta ja kaikesta mahdollisesta muusta, mutta nyt lähinnä olen järkyttynyt ja ahdistunut näkemästäni. Asuna on vaaleita sävyjä monessa eri väreissä :) Mitäs tykkäätte? 

Katsoiko joku muu kyseisen dokkarin? Mitä ajatuksia herätti? 

Muistakaa huomenna klo 11.00 seuraava joulukalenteri-luukku!

Kommentit

Lim (Ei varmistettu)

Ai että on ihanat värit.

Veramarika (Ei varmistettu)

Joo, valitettavasti näin kans ton saman kohdan ja se piirtyi ikuisiksi ajoiksi verkkokalvoille. Järkytyin myös lopussa, että se yks menee kolmannen kerran suurennusleikkaukseen. Ymmärrän yhen kerran, mutta useampi? Siinä tulee varmaa sokeaksi omien rintojen koolle, eikä tajua että onhan ne jo isot. Sen tytön olis pitäny käyttää ne rahat vaikka terapiaan, eikä kolmanteen leikkaukseen :/

Auri (Ei varmistettu)

Tämä kommentti mennee ihan ohi tisseistä, mutta tuo huivi on niin pörrönen, että näyttää kuvissa ihan blurratulta :D

anna (Ei varmistettu)

meinasin tulla kommenoimaan ihan samaa! :D ihana!

Annuppa (Ei varmistettu)

Itseäni järkytti implantin lisäksi sillä neulalla rintaan täyte-aineen törkkiminen. Lisäksi myös se ettei mikään ollut tarpeeksi.. isommat ja isommat. Surullista.

Mutta jotain positiivistakin, ihana asu näissä. Ihanan harmonista.

Juuls (Ei varmistettu) http://juulsnowornever.blogspot.fi/?m=1

Kiva asu :) itse haaveilen tuon tapaisesta neulemekosta, mutta ne eivät tunnu minulle sopivan :(

limppu (Ei varmistettu)

Näytät näissä aivan kuvissa erityisen kauniilta :)

Janina (Ei varmistettu)

Osaatko sanoa mikä ton dokumentin nimi oli? Olis mielenkiintosta katsoa vaikka alankin aina voimaan pahoin kun jotain leikkausohjelmia katsoo :D jälleen kerran sanon tämän,, oot vaan niin helkkarin kaunis! Sulla on aivan jumalattoman kauniit kasvot.

Milla (Ei varmistettu) http://Www.moonshapedlittlebox.blogspot.com

Aivan ihanat kuvat taas kerran, sie jotenkin hehkut näissä uusimmissa kuvissa! :)

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/annaxmollyx

Oh, I love it! :) You look so gorgeous. The outfit is so good. And of course the snow ;) And Anna, did you forget about me? :(

Jana (Ei varmistettu)

Ihana kokonaisuus ja ihana huivi!

vemppuliisa
vemppuliisa

Onks noi arvonnat joka kerta auki n. viikon niinkö toi ekan päivän? Tietää kui tarkkaan vahtaa. :)

Sannak (Ei varmistettu)

Asussa on aivan ihanat värit!! Ja tuo huivi ️ Voi vaan kuvitella, että se tuntuu yhtä pehmeältä kuin näyttääkin.

öava?

Joo, mä kans satuin koomailemaan tv:n edessä just silloin kun silikonitissejä esiteltiin. Muistaakseni ohjelman nimi oli joku Dok: Haluan isommat silaritissit yms... joten ajattelin heti, että nyt sieltä tulee näitä bimboja, jotka ihailee Pamela Anderssonia, enkä saanut siinä kohtaa pettymystä. :/

Kiva asu! Pitäisköhän itekin kokeilla jotain muuta kuin iänikuista mustaa? :D

Maija (Ei varmistettu)

Katsoin dokumentin ja totesin, että ne naiset ei tarvitse isompia rintoja, vaan kyvyn rakastaa itseään ja omaa elämäänsä. Onneksi tuossa näytettiin myös leikkauksen jälkeistä olotilaa, havahduttaa toivottavasti monen rintaleikkausta harkitsevan punnitsemaan vielä kerran asiaa ja leikkaukseen ryhtymistä.

Jushka (Ei varmistettu)

Mulla oli joskus aivan törkeet paineet just rintojen takia... Epävarmuus ja ryhmäpaine ei oo hirveen hyvä yhdistelmä! Sit vaihdoin kaupunkia ja ystäväpiiriä, prioriteetit asettu oikeille paikoilleen ja näin vuotta myöhemmin rrrakastan mun rintoja :D En ajattele enää että ne on pienet vaan että ne on kauniit, äärimmäisen kätevät ja sopii mulle täydellisesti. Haluan nyt just nää mun daisarit enkä mitään muunlaisia ja oon huomattavasti onnellisempi näin kun oon sinut itseni kanssa - epäilemättä paljon onnellisempi kuin olisin ollut jos oisin vielä vuosi sitten antanut periksi paineille ja mennyt ja ottanut silikonit.

sinii (Ei varmistettu)

Noi sun hiukset en kestä! Sopivat sulla järjettömän hyvin!! <3
Ihanan neutraali värinen asukokonaisuus:)

Maria (Ei varmistettu)

Moikka! Itse en kyseistä dokkaria katsonut, mutta voisin sen mielenkiinnosta tsekata, jos se jostain netistä löytyy. Mitä noihin kauneusleikkauksiin tulee, niin itse täytin tänä vuonna 30 ja noin puolitoista vuotta sitten päädyin ottamaan itselleni silikonit yli 10 vuoden harkinnan jälkeen. Olen aina ollut reitevä ja omistan paljon takamusta, mutta kun aloin treenata kovempaa, niin muuttui C-kuppini yhtäkkiä juuri ja juuri A:ksi ja pinnallista tai ei, niin itseä se ahdisti. Nuorempana minulla oli myös todella pienet rinnat, mutta silti olen äärimmäisen tyytyväinen, että päädyin leikkaukseen vasta näin vanhempana. Tämän hetkinen kuppikoko on liiveistä vaihdellen joko D tai E, mutta oikestaan kukaan ulkopuolinen ei osaisi koskaan arvata, että minulla on silikonit, sillä en niitä koskaan korosta, halusin olla nainen, jolla on rinnat ja hankin ne tasan tarkkaan itseäni varten, jotta tuntisin olevani balanssissa kehoni kanssa, enkä päätöstäni ole hetkeäkään katunut. Edes oma mieheni ei tavatessamme tiennyt minulla olevan implantit niiden sopuhtaisuuden vuoksi, mutta kyllähän tuo on jälkeenpäin vitsillä heittänyt, että oli mukava yllätys :D Sitä en kyllä ymmärrä miksi haetaan suurempaa ja suurempaa ja tuntuu, ettei mikään enää riitä ja nykyään yhä nuoremmat tytöt haaveilevat jo leikkauksesta. Sen pitäisi olla mielestäni vähän pidempään harkittu asia, kuin hetken mielijohde. En tiedä oliko tässä kommentissa nyt mitään järkeä, mutta halusin vaan kertoa oman kokemukseni aiheeseen liittyen. Olet muuten jo blogisi alusta asti ollut ihan suosikkini ja tyylisi on aina kerrassaan hurmaama! Ihanaa joulunodotusta <3

JessiH (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu! Jotenkin mun silmään täys kymppi. :) Näytät taas todella onnelliselta näissä kuvissa tai ainakin sellanen fiilis näistä kuvista välittyy.. :)

Jatta (Ei varmistettu)

Toi on niin totta, mitä sanoit noista kauneuspaineista. Itsekin huomaan usein jonkun pienen ulkonäköjutun vaikuttavan huomattavasti päivääni, vaikka se tyhmältä ehkä kuulostaakin. Juuri viime viikolla pyöräilin sateessa kotiin ja näytin mielestäni kauhealta. Kirosin mielessäni, koska minun piti lähteä kotoa suoraan poikaystävälle, enkä tietenkään olisi sen näköisenä halunnut mennä. Mutta heti kun pääsin sinne, poikaystävä sanoi ihan yhtäkkiä, että näytän hyvältä tänään. :D

Kiiran palsta

Loistava asu, näytät älyttömän upealta!!

Kai tämä on kuitenkin lavastettu tilanne? Ethän oikeasti mennyt noilla tappajakoroilla sipsuttelemaan pitkin Kuopion jäisiä katuja? Mulla olis kaikki raajat murtuneena jo tuossa vaiheessa:D.

kata (Ei varmistettu)

Jees, sukupuolentutkimuksen tentissä oli mielestäni hyvä kysymys "mitä kauneusleikkauksella korjataan?". Tällä viitattiin siihen että isompien tissien tai pienemmän nenän kaipuun takana on paljon syvempiä syitä jota pitäis ennemminkin työstää. Kauneusleikkaus ei ole pelastus varsinkaan kun pää seuraa harvoin ulkoisen muutoksen mukana.

Mii (Ei varmistettu)

En katsonut kyseistä dokumenttia, mutta oon itekin viime aikoina miettinyt näitä "kauneusilmiöitä". Värjään hiukseni ja kulmani säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta mulla ei oo ollut hiuspidennyksiä, tekoripsiä tai tekokynsiä ikinä. Oon ollut vartaloni kanssa aika sinut oikeestaan aina, vaikka joku vois sanoa rintojani ja ylävartaloani jopa pienehköiksi, kun taas kaikki massa kerääntyy reisiin ja peppuun. Näytän oikeastaan aika helposti "sporttiselta" vaikka harrastankin vaan kotitreenailua ja lenkkeilyä, hiihtoa, pyöräilyä jne. aina fiiliksen mukaan. En vois kuvitella ottavani mitään ylimääräisiä aineita ihoni alle ulkonäön takia. Mutta mun heikko kohta onkin sitten iho. Aina kun kysytään, mitä muuttaisin ulkonäössäni, niin vastaan hetkeäkään miettimättä toivovani tervettä ihoa. Aknen kanssa on tullut taisteltua vajaa kymmenen vuotta, nyt menee ihan ok, arpia ja punoitusta tosin löytyisi vaikka muille jakaa. Välillä itsetunto on ollut nollilla ja en oo halunnut kattoa ketään silmiin jutellessa, koska oon aatellu, että ihmisiä ällöttää mun katselu. Ja kyllä hieman kirpaisee edelleen, kun kaveri valittaa kahdesta näpystä otsassa ja sanoo ettei voi mennä silloin ilman meikkiä ihmisten ilmoille.. Meen tuolla ihmisten ilmoilla meikittä kaikkine arpineni ja ilman mitään lisäkkeitä, mutta oon miettiny joskus pitääköhän joku mua todella rumana, kun oon niinkin naturellina. Tykkään siis kyllä myös meikata ja laittautua ja pidän itseäni myös ihan nättinä, mutta nää kauneusihanteet alkaa olemaan sellaisia, että pelkään luonnollisuuden tajun hämärtyvän ihmisiltä.

Pahoittelen mahdollisesti sekavaa tekstiä, koska kirjoitin tabletilla ja meni nyt tunteisiin ilmeisesti tää aihe. :D

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Täydellinen asu, aivan upea kokonaisuus. ehkä jopa yks parhaimmista mun silmään ! :)

H (Ei varmistettu)

Vinkki tohon niistokuivaan nenään; hunaja! Laita illalla nenän alle kuiviin kohtiin niin aamulla on taas pehmonen kun vauvan peppu :)

Kukkis (Ei varmistettu)

Loistava kirjoitus!:)

Jushka (Ei varmistettu)

Joo ai kauhee noi leikkaukset... Muistan kun joskus aiiikoja sitten vissiin yläasteella jo näin jonkun plastiikkakirurgiadokumentin ussantunnilla. Opettaja varotti että saattaa tehdä vähän herkkää, hehheh juu juu... Sweet, muistan näin vuosia myöhemmin vielä kirkkaasti miten se kirurgi siinä filmillä repäs kasvojen ihon osittain paikoiltaan, pisti käden alle ja vatkas jotain epätasasuuksia vähän reippaammalla kädellä pois... Samalla kun se iho hyppi siinä päällä ylös alas. Seuraavat puoli tuntia meni niin etten ollu varma missä on ylhäällä ja missä alhaalla. Aivan järkyttävä pahaolo... Selveni myös, että musta ei tuu kauneuskirurgia. Se on hyvä tietää jo nuorella iällä mitä haluaa ja ei halua :D

h savel (Ei varmistettu)

Vihdoin <3 pitkän etsimisen jälkeen löysin itselleni yhtä söpöt nyörisaappaat kuin sulla. Olen etsinyt siitä asti, kun näin sun ihanan vaaleanpunaisen unelma-asun noiden kenkien kanssa :D. Mun jalat vaan ei yksinkertaisesti kestä korkeita korkoja, ja tuntui, että kaikki kauniit kengät oli varustettu vähintään 15 cm nilkan ja päkiän tappajastiletoilla.. Kunnes silmään osui Jeffrey Campbellin Kandice lace up tall bootsit. Näyttää edestä yhtä kauniilta, mutta varustettu mun jalalle sopivalla 6 cm korolla <3 Kiitos inspiraatiosta Anna!

Elise M.

Hei!
Ihana, että blogikentällä on tällaisiakin ihmisiä. On ollut aika paljon täällä pohdintaa siitä naistenlehtimäisyydestä ja sen tuomista paineista (tai pikemminkin ajatuksista), ja olen samaa mieltä siitä, ettei sellaisia tarvita enää yhtään enempää. Pointtini siis on, että arvostan paljon tapaasi olla paras mahdollinen versio sinusta niin, että pysyt itsenäsi. Se tekee sisältä ja ulkoa paljon kauniimmaksi kuin yksikään leikkaus tai muu ulkonäön "kohentaminen".
Mutta/ja tuo tukka on aivan upea etenkin tämänkaltaisten asujen ja sävyjen kanssa. <3
Hyvää joulunalusaikaa ja loppuvuotta!

Henni (Ei varmistettu)

Tuo on muuten hyvin totta ja todella hyvin huomattu. Jos mä muuttaisin jotain itsessäni, niin kyllä se olisi joku ulkoinen piirre. Mutta jos mun läheisiltä kysyttäisiin mitä he muuttaisivat mussa, niin en usko että kukaan alkaisi muuttamaan mun rintojen kokoa tai nenän muotoa yms. :D Kunpa ton vain itsekin muistaisi niin elämä olisi välillä niin paljon helpompaa!

Katri M (Ei varmistettu) http://katrihooked.blogspot.com

Hej Anna, jos ikinä olet aikeissa myydä tätä kuvien iiihanaa neulemekkoa niin mä ostan sen tosi mielelläni <3 Aivan ihana!

Kommentoi