Pale shades

pehmeätsävyt (1 of 2)

VAALEITA SÄVYJÄ. Hei mä en kestä. Mun piti kirjoittaa jostain ihan muusta, mutta tässä samalla kun käsittelin kuviani sohvalla viltin uumenissa erehdyin katsomaan telkkarista tullutta silikonirinta-dokumenttia. Selvää on, että en nuku ensi yönä kovin kevyesti, vaan aivan takuuvarmasti näen painajaisia siitä kuvasta, jossa tyhjän ihon sisältä nostettiin implantti ja tungettiin isompi tilalle. APUA.

En halua arvostella ketään, joka on hankkinut silikonirinnat. En missään nimessä. Jokainen meistä tekee mitä ikinä oikealta tuntuu, näyttääkseen enemmän siltä, kuin miksi itsensä tuntee. Toiset värjäävät tukkansa tummaksi, toiset vaaleaksi. Toiset hakevat isommat rinnat, toiset käyvät pienentämässä syntymässä saadut. En missään nimessä halua kritisoida tällaisesta päätöksestä ketään, ja useammalla läheisellä ystävälläkin on takana rintojen suurennus. Kyllä tuossa äsköisen verkkokalvoilleni suunnatun isorintaisen hyökkäyksen jälkeen istuin ja katsoin leukani alapuolelle ja ihmettelin minäkin, että mitkäs rusinat ne tässä hengailee rintakehää koristamassa. On mullakin ollut hetkiä, kun on ajatellut, että kylläpä nämäkin pallerot voisivat olla isommat ja tuokin paita istua kauniimmin. Tai että voi kun nenä olisi vähän kapeampi tuosta kohtaa, tai voi kun poskipäät olisivat hieman erilaiset tai voi kun harakanvarpaat silmien ympärillä eivät näkyisikään vielä.

Välttelen kylläkin samaan aikaan kaikkea mihin liittyy hapot, veitset, täytteet ja kaikki muu sellainen yhtä tehokkaasti kuin naulojen työntämistä omiin silmiini. Jokaisen kannattaisi katsoa jokin tuon tyyppinen ohjelma, jotta saisi oikeasti läpsäytys-muistutuksen siitä, mitä leikkauksessa tapahtuu ja millaisia uhkia siinä on.

pehmeätsävyt (5 of 11)

pehmeätsävyt (11 of 11)

pehmeätsävyt (8 of 11)

pehmeätsävyt (10 of 11)

pehmeätsävyt (7 of 11)

pehmeätsävyt (9 of 11)

On jotenkin ihan älytöntä, miten kovia kauneuspaineita naisilla onkaan! Itse olen kiukutellut tässä viikon peilikuvalleni sen takia, että kaiken niistämisen takia nenäni iho halkeilee kuivana niin pahasti, että meikkaaminenkin on hankalaa. Mies ei edes huomaisi sitä, ellen nalkuttaisi siitä. Työkaverit tai kukaan muukaan ei katsele minua lähempää kuin poikaystävä, joten tuskinpa hekään sitä ovat edes huomanneet. Mun päivieni laatu on ollut marginaalisesti huonompi hieman kuivan ihon takia. Miksi? En aina ymmärrä itsekään miksi naiset ovat itselleen niin rajuja ja julmia. Jos kysyisin mieheltäni, perheeltäni tai ystäviltäni, mitä he muuttaisivat minussa jos saisivat muuttaa mitä vain, veikkaan, että 99 % vastauksista liittyisi persoonaani. Malttia voisi lisätä, muistaa paremmin pitää yhteyttä, viettää enemmän aikaa rauhallisesti tekemättä mitään muuta samalla jnejne. Mietinkin, miksi niin monet naiset käyttävät tunteja ja tunteja päivästään, viikostaan, kuukaudestaan ja elämästään itsensä fyysiseen kehittämiseen, sen sijaan, että kehittäisi itseään henkisesti?

Kun muutimme tänne rauhallisemman elämän perässä, suunnitelmani oli käyttää lisääntynyt vapaa-aikani kehittääkseni itseäni paremmaksi kokiksi, paremmaksi ihmiseksi ja ottaa oikeita kehitysaskelia oman henkisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Toki fyysinen hyvinvointi ja ulkonäkö edistää myös omaa hyvinvointiani, ihan jo sillä, että vatsa voi hyvin kun syö hyvin ja iho ja hiukset voi hyvin, kun niistä pitää huolta. Mutta ennen kaikkea halusin käydä keskusteluja itseni kanssa, tuntea itseni paremmin, ymmärtää itseäni paremmin ja oppia elämään itseni kanssa paremmin. Minä halusin käyttää vapaa-aikani sisäiseen kauneusleikkaukseen.

Toivoisin, että useampi nainen miettisi enemmän sitä sisäistä kauneuttaan, eikä etsisi vastauksia omiin demoneihinsa veitsestä, pistoksesta tai jostakin myrkystä. 

pehmeätsävyt (6 of 11)
pehmeätsävyt (4 of 11)

pehmeätsävyt (3 of 11)

pehmeätsävyt (2 of 11)
pehmeätsävyt (1 of 11)

pehmeätsävyt (2 of 2)

Piti kirjoittaa asusta ja kaikesta mahdollisesta muusta, mutta nyt lähinnä olen järkyttynyt ja ahdistunut näkemästäni. Asuna on vaaleita sävyjä monessa eri väreissä 🙂 Mitäs tykkäätte? 

Katsoiko joku muu kyseisen dokkarin? Mitä ajatuksia herätti? 

Muistakaa huomenna klo 11.00 seuraava joulukalenteri-luukku!

Kommentit (31)
  1. Ai että on ihanat värit.

  2. Joo, valitettavasti näin kans ton saman kohdan ja se piirtyi ikuisiksi ajoiksi verkkokalvoille. Järkytyin myös lopussa, että se yks menee kolmannen kerran suurennusleikkaukseen. Ymmärrän yhen kerran, mutta useampi? Siinä tulee varmaa sokeaksi omien rintojen koolle, eikä tajua että onhan ne jo isot. Sen tytön olis pitäny käyttää ne rahat vaikka terapiaan, eikä kolmanteen leikkaukseen :/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *