Pariisia kohti?

Mungolife

Hyvää sunnuntaita kaikille! :)

Nyt olisi aika ihana arvonta tarjolla Nelly.comilta, nimittäin Nelly.com arpoo kilpailuna kaikkien tilaajiensa kesken 1000 euron lahjakortin Pariisin matkaan, ja samaan syssyyn 200 euron lahjakortin shoppailuun (pitäähän saada ihania matkavaatteita!!)

Myös sijoille 2.-4. sijoittuneet palkitaan, nimittäin 100 euron lahjakortilla kukin :) Jokainen kisaan osallistunut myöskin saa itselleen 10 euron lahjakortin! Eli nyt kannattaa osallistua :)

NÄIN OSALLISTUT KILPAILUUN:

Jos tilaat suosikkisi täältä, lähetä sähköpostitse tilausnumerosi ja lyhyt perustelu sille, miksi juuri SINUN tulisi voittaa matka Pariisiin, osoitteeseen tillparis@nelly.com. Näin osallistut Nellyn tilaajakilpailuun. Kilpailuaika päättyy 31. heinäkuuta, ja voittaja ilmoitetaan 19. elokuuta.

Liity siis kilpailuun TÄÄLLÄ :)

Tässä mun suosikkeja valikoimasta, mitkä on teidän? :)

Kaduilla lompsimiseen:

1. Seeprapaita 2. Aivan UPEA nahkatakki VILAlta 3. Ihana Pariisi-kollari 4. Joka asuun sopiva beige neule 5. Vaaleat nilkkurit 6. Mustat nilkkurit 7. Upeanmallinen nahkahame 8. Mustat vahatut farkut 9. Eiffel-kollari

Ilta-aktiviteetteihin:

1. Upea pitsiyläosainen maximekko 2. Pitsiasu 3. Nahkatakki 4. Avokylkinen toppi 5. Paitapusero 6. Kultakorkkarit 7. Mustat sandaalit 8. Kaunis kotelomekko 9. Ihana nahkahame 10. Mustat peruskorkkarit

1. Peilaavat turkoosit lasit 2. Peilaavat siniset lasit 3. Oranssisävyinen statement 4. Dieselin kello 5. Pieni laukku 6. Beiget nilkkurit 7. Samanhenkinen koru ku se mun ikisuosikki 8. Niittisormikkaat

Kilpailu on valitettavasti tosiaan suunnattu vain Nelly.comin tilaajille tällä kertaa. Nelly.com itse valitsee voittajan kilpailusta, ja Pariisin matkan voittanut saa matkaan lahjakortin, jotta voi itse valita sopivan ajankohdan ja matkan. Kilpailu on eksklusiivisesti vain kahden blogin lukijoille. Jos siis on ollut aikeissa tilata jotain Nellylta, nyt on sille erinomainen hetki!! :)

Mä jatkan mökkeilyä mahtavassa mökkiseurassa nyt täällä Kotkan hollilla, mutta palataan huomenna Helsingistä taasen!

(Postaus toteutettu yhteistyössä Nelly.comin kanssa :) 

Kommentit

Tiksu (Ei varmistettu)

Linkit tohon kilpailuun ei toimi :(

samson (Ei varmistettu)

osaatko sanoa että pitääkö perusteluiden olla suomeksi ruotsiksi vai englanniksi?

Venla (Ei varmistettu)

Moikka! Mun asia ei liity lainkaan tähän postaukseen, mutta pohdiskelin olisitko valmis myymään mulberry check scarfisi? Huivin hinta on niin suolainen, että yritän etsiä sitä hieman edullisemmin käytettynä.. Lueskelin vanhoja postauksiasi ja omistat ilmeisesti kolme huivia kyseisellä kuosilla? Olisin kiinnostunut siitä ihan perus versiosta, toki muhkeampikin miellyttää silmää! Jos kiinnostuit niin laitathan mailia:)

Anna (Ei varmistettu)

En ole kiinnostunut myymään, enkä myy vaatteitani "päältäni" niitä kyseleville, vaan ainoastaan huutiksen kautta, niin että reilua kaikille :)

aimer (Ei varmistettu)

Voin toki muistaa väärin (tai tähän on tullut muutos) mutta eikö ole laitonta järjestää arvonta johon osallistuakseen pitää ostaa jotain?

aimer (Ei varmistettu)

Muistin oikein, mutta lakiin on tullut muutos 2011. Eipä siis mitään :)

samson (Ei varmistettu)

mä en tiiä selititkö sä nyt jotenkin huonosti vai oonko mä väsyny tai jotain mutta en ymmärtäny oikein mitä pitää tehdä? siis 1) tilaa Nellyltä jotain 2) lähetä tohon s.postiosotteeseen tilausnr ja miksi sun pitäs voittaa matka.

mikä toi "liity siis kilpailuun täällä" ja "kilpailu on vain kahden blogin lukijoille"? siis nyt en ymmärtänyt ollenkaan onko tämä mungo-kilpailu vai Nelly-kilpailu josta sinä vain puhut etkä ole mitenkään yhteydessä siihen???

Kommentoi