Pehmeät ja hyvinvoivat hiukset

*Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty

Musta tuntuu, että joka kerta kun aloitan MayBeautyn postauksen kirjoittamisen, joudun miettimään, kuulostaako se ihan älyttömältä hehkutukselta, sillä tunnun joka kerta pitävän tuotteista valtavasti. Tämä uusin lisäys MayBeautyn valikoimaan oli sellainen, jota odotin todella paljon. The Moroccan Miracle -tuoteperhe nimittäin kasvoi shampoolla ja hoitoaineella, jotka saapuivat mulle kokeiluun joitakin viikkoja sitten kauniin simppeleissä pumppupulloissa, mistä heti iso plussa, sillä pumppupullot suihkussa on aina niiiiin paljon parempi kuin puristettavat putilot. Varsinkin jos käy usein suihkussa taaperon kylpiessä vieressä ja on vähän yksikätinen koko ajan varmistellessa toisen puuhailua.

Oon aika pitkään etsinyt uutta luottoshampoota kun mun edellinen suosikki oli pitkään loppu kaikkialta ja sitten sitä oli jotenkin hirveän vaikea tilata. Oon kokeillut useampia eri kampaamotuotteita ja ihan hyviä sieltä on löytynyt. Ei kuitenkaan mitään ehdotonta voittajaa. Näitä oon nyt käyttänyt parin kuukauden ajan ja täytyy sanoa, että tykkään todella. Ensinnäkin on sanottava iso plussa siitä, että mulla on hiukset pysyny hyvin nää pakkasajatkin sähköistymättä. Keratiinia ja argan oilia sisältävät shampoo ja hoitoaine ei liiskaa hiuksia sellaiseksi limaiseksi ja lähmäiseksi, toisin kuin monet muut pesutuotteet, jotka pitävät hiukset sileinä ja sähköttöminä.

On itsestään selvää, mikä on shampoon tärkein tehtävä; puhdistaa hiukset. Aika pitkään ajattelin, että shampoo on aika yhdentekevä, kunhan hoitoaine olisi mahdollisimman hyvä. Ajattelin aika paljon niin, että hoitoaineen vaikutukset näkyvät kuivissakin hiuksissa, se on ikään kuin hiuksiin paremmin jäävä osuus, kun taas shampoo on vain hiusten saippua. Oon vuosien varrella huomannut, että mulle yhtä tärkeää on shampoo ja se, että shampoo puhdistaa hyvin, mutta on hellävarainen päänahalle ja ihan ilman hoitoainettakin jättää hiukset sileäksi ja helpoiksi käsitellä. En nimittäin aina edes käytä hoitoainetta, jos on esim. monta pelipäivää putkeen ja hiuksia pesee useammin, riittää mulle usein vaan shampoolla pesu, jotta saa hien pois päänahasta.

Hoitoaineella on kuitenkin eittämättä iso merkitys siinä, miten hiukset käyttäytyvät kuivuttuaan. Onko helppo muotoilla, takkuuntuvatko, sähköistyvätkö jne. Oon tykännyt tästä hoitoaineesta valtavasti, sillä musta tuntuu, että mun hiukset on paljon tavallista pehmeämmät. Tämä johtaa tosin siihen, että ne eivät välttämättä pysy ihan tiukalla kiharalla hirveän hyvin. Kun hiukseni ovat välillä olleet todella kuivat, ovat ne pysyneet muotoiltuna paremmin, mutta ne eivät todellakaan ole voineet hyvin. Nyt tosin tykkään muutenkin pitää hiuksia ennemminkin laineilla ja leveille laineille muotoiltuna hoitoaine palvelee erinomaisesti. Se selkeästi ravitsee ja hoitaa hiusta, ja jättää hiukset todella sileäksi.

Tykkään myös tosi paljon tuotteiden tuoksusta. Herkimmille tiedoksi, että tuotteissa on ihan selkeä tuoksu, joskin mielestäni hyvin hento. Hiuksiin saippuoidessa tuote tuoksuu selkeimmin, mutta myös hiuksiin jää kevyt tuoksu. Tuoksu on sellainen raikas ja pehmeä, puhtaan tuoksuinen.
Hinnan puolesta MayBeautyn The Moroccan Miracle shampoo ja hoitoaine kilpailee samassa kategoriassa kampaamotuotteiden kanssa. Tuotteiden yhteishinta on 35 € tai 59 € kun ostaa kaksi kumpaakin.

Tämäkin tuote MayBeautylta nousi mulla arkikäyttöön ja on ihanaa tietää, että uusia tuotteita on tulossa tänä vuonna lisää enemmänkin, sillä kaikki MayBeautyn tuotteet ovat lunastaneet paikkansa käytössäni.

Kuten aina, saatte kauttani 30 % alennuksen MayBeautyn valikoimasta koodilla mungoanna tai TÄSTÄ.

Onko kukaan jo ehtinyt kokeilemaan näitä?

Kuvat: Jenni Ukkonen

Kommentit (24)
  1. Käykö nää pidennyksille? 🙂

    1. Mulla ainaki toiminu hyvin niiden kanssa just! 🙂

  2. Eikö maybeatylla ole enää saatavilla Maylash-tuotetta?

      1. Olenko tyhmä? Mistä tuotetta pääsee tilaamaan tuolta sivulta? tilasin ekan kerran vuoden alussa ja tulokset olivat ihan huiput!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *