Pehmeyttä hiuksille

*Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty

Oon kirjoitellut MayBeautyn tuotteista useasti ja lisäkseni moni teistä on löytänyt niistä apua ja iloa päiviinsä. Kasvotuotteiden lisäksi MayBeautylla on myynnissä myös hiusöljy, jota oon saanut kokeiltavakseni jo keväällä ja nyt on koko kesän jäljiltä aika hyvin käyttökokemuksia tuotteesta.

Mulla on aina vähän skeptinen suhtautuminen hiusseerumeihin ja öljyihin. En halua, että tukkani näyttää rasvaiselta tai on liian liukas, mutta toisaalta kuivuuteen taipuva tukkani vaatii kyllä hoitoaineita, jotka kosteuttavat. Kokeilin siis tuotetta aika suurella skeptisyydellä, sillä harva hiustuote jää oikeasti käyttöön. MayBeatyn tuotteet on tähän mennessä vaan kaikki olleet sellaisia, että ne ovat tehneet positiivisen vaikutuksen, joten odotin tältäkin hyviä tuloksia. Enkä joutunut pettymään tälläkään kertaa. MayBeautyn Moroccan Miracle hiusseerumi on itse asiassa ollut nyt käytössä jo useamman kuukauden ja nyt on jo toinen pullo tätä menossa. 

MayBeauty Moroccan Miracle Hair Serum on siis hiusseerumi, joka sisältää erilaisia öljyjä ja hyviä rasvahappoja. Tuote sisältää mm. argan-, manteli-, oliivi- ja pellavasiemenöljyä. Lisäksi tuote sisältää silikoneja ja hydrolysoitua keratiinia, joka lyhytaikaisesti korjaa hiusvaurioita. Tuote lupaa tehdä hiuksista pehmeämmät, hoitaa ja vahvistaa ja lisätä kiiltoa. Tämän vuorostaan pitäisi silottaa pörröisyyttä ja tehdä hiuksista pehmeämmät.

Tuotetta voi käyttää kuiviin ja kosteisiin hiuksiin ja sitä suositellaan käytettäväksi noin 1-3 painallusta. Mulla on aika pitkä ja paksu reuhka pidennysten kanssa, joten mä käytän tätä itse asiassa ehkä n. 5-6 painallusta kerralla. Oon kokeillut tuotetta kuiviin hiuksiin, mutta enimmäkseen käytän tätä kosteisiin hiuksiin. Tosin, jos vaikka pesen hiukset ma-aamulla ja laitan niihin seerumia ja sitten kiharran, niin saatan hyvinkin laittaa ti niihin kuivina tätä seerumia ennen kiharoiden korjailua. Kun seerumin laittaa kosteisiin hiuksiin, voi ne mun mielestä paljon paremmin. Se ikään kuin auttaa lukitsemaan kosteuden sinne hiukseen, jolloin hius on selkeästi vähemmän kuivan koppuran tuntuinen. 

Tuote on musta erinomainen tuote heille, joiden hiukset ovat helposti pörrööntyvät ja sellaiset kuivan karheat. Mulle tää toimii todella hyvin. 

Yksi hyvä kikka tämän käytössä on lisätä tätä ennen kiharrusta/suoristusta. Mä käytän hiuksiin jätettävää hoitoainetta, jota levitän lämpösuojaksi ennen kiharrusta. Nykyään sekoitan pari painallusta seerumia siihen joukkoon ja eron huomaa. Rauta liukuu kevyemmin ja tukka on vähemmän kuluneen ja karhean tuntuinen. Laitan tätä siis aina kosteisiin hiuksiin ennen föönausta ja lisäksi sitten muotoilua ennen yleensä laitan varsinkin ihan tuonne latvoihin, jotta ne olisivat pehmeämmät ja kiiltävämmät.

Tässä seerumissa yllätti itse asiassa se, kuinka se ei tee hiuksille yhtään rasvoittuvaa fiilistä. Yleensä öljymäiset hiustuotteet tekee helposti sellaisen lättänän ja lässähtäneen tukan, joka näyttää hieman rasvoittuneelle. Tätä kannattaa levittää enimmäkseen ihan latvoihin ja sitten vaan kevyesti painella pituuksiin ja pitää kaukana tyvestä. Näin levitettynä tuote ei todellakaan ole mitenkään rasvainen. 

Mulla huomaa aina, jos öljy on unohtunut johonkin. Muuton aikana öljy oli pari viikkoa hukassa ja ekaa kertaa pitkään aikaan lenteli ärräpäät hiuksia harjatessa tai föönatessa. Ainakin tuo hiusten helpompi käsiteltävyys on tässä onnistunut erinomaisesti. 

Jos nyt jotain kritiikkiä pitäisi antaa, niin kaipaisin tuotteelta ehkä hieman kauniimpaa pulloa, mutta sisältö on ollut kyllä ehdottomasti mieleeni. Nyt pullosta on tulossa litteämpi pumppupullo, joka mahtuu paremmin kirjeenä, jolloin tuotteen saa helpommin perille. MayBeauty muutenkin viimeistelee uusia nettisivujaan asiakkaita paremmin palvelevaksi, joten pian tätä pääseekin ostamaan paljon paremmilta nettisivuilta. Tuotteiden postitus on aina välillä aiheuttanut kysymyksiä, ja täytyy erikseen mainita, että tuotteet tulevat siis Ahvenanmaalta, eikä niissä tule mitään tulleja yms. maksettavaksi. 

Totutusti saatte myös tästäkin tuotteesta 30% alennuksen koodilla mungohair tai klikkaamalla tästä. Jos mielenkiintonne heräsi, niin kannattaa ehdottomasti tuotetta kokeilla, mulla tää jäi kyllä heti päivittäiseen käyttöön muiden MayBeautyn tuotteiden rinnalle 🙂

Kommentit (11)
  1. Heippa! Mitä shampoota ja hoitoainetta käytät pidennyksillesi?

    1. Mä käytän Rapunzelin tuotteita, mutta aina kun unohdan tilata niitä ajoissa, turvaudun välissä Aussieen yleensä 😀

      1. Kiitti vastauksestaItse oon tykännyt käyttää juurikin Rapunzelin argan-öljyä hiuksille, mutta taidan kyllä tilata tätä sun suosittelemaa tuotettavaihtelu virkistää! Ihanaa syksyä sinulle Anna sekä koko perheellesi! Olet upea ihminen.

  2. Kiitos tästä vinkistä. Minulla on myös karheat, paljon vettä imevät ja taipuisat hiukset, joiden kuivaus tuntuu kestävän ikuisuuden. Mikäli en kuivaa niitä föönillä, kuivaus saattaa kestää puolet päivästä. Onko sinulla vinkkiä tehokkaan, mutta ”hellävaraisen” föönin valintaan?

    1. No siis se Dysonin kuivainhan on ihan mieletön, kun se on hiljainen ja tehokas. Johannalla oli sellainen. Hirveän hintainen vaan. Hinta-laatu mun mielestä kohtaa Remingtonin tuossa föönissä, mikä mullakin on. Ollut jo vuosia Remingtonin tällainen fööni, vaihtui välissä pari vuotta sitten uudempaan. Tämä siis nyt käytössä: https://fi.remington-europe.com/women/haircare/dryers/protect-dryer-d8700

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *