Pekingin asu

KIINA-ASU (1 of 7)

Huhhheiiii, mikä päivä. Tai no mitkä pari päivää! Jestas, että väsyttää. Jos nyt jotain negatiivista pitäisi Kiinasta sanoa, niin kyllä netti nousisi ensimmäiseksi. Päivällä pitää tapella VPN:n kautta puhelimella, jos esim. Instagramiin tai Googleen halajaa, ja nyt oon hakannut täällä ihan silmät ristissä tätä nettiä toimimaan hotellissa jo toista tuntia. Ei silleen innostaisi täällä nyt ylimääräistä aikaa hakata jotain toimimatonta nettiä, kun muutenkin on aikamoinen väsymys. Meidän päivät on olleet pitkiä, joskin mukavia, ja tuon matkustamisen aiheuttama univelka edelleen kolkuttelee ohimoilla. Tällä hetkellä aika kirjaimellisesti. Huomenna on ensimmäinen hieman rennommalla aikataululla varustettu päivä, jolloin toivottavasti tämä v#€&n netti toimii edes sen verran, että saisi asiallisesti postausta käsiteltyä. En tiedä onko muilla parempaa onnea, mutta mun huoneessa tää ei nyt ainakaan suostunut toimimaan, eikä aulassakaan.

Huomenna siirrymme jo Shenzhenistä Shanghaihin, joka on matkamme viimeinen osuus. Todella toivon, että siellä on toimiva netti 😀 Nyt nimittäin meni viimeisetkin energiat tähän toimimattomuuteen. La-su yönä ei nukuttu ollenkaan, koska lento, ja lennon aikataulu sellainen, ettei kukaan saanut nukuttua. Nukuttamaan alkoi joskus 23-00 aikaan, mikä oli sopivasti 04-05 Kiinassa, ja lentoaikataulun mukaan oli hyvä idea silloin aloittaa aamupalatarjoilu täysillä kirkkailla valoilla. Siitä sitten suhattiin Pekingiä n. 16 asti, jonka jälkeen kun pääsi hotellihuoneeseen, silmät sulkeutui ennen tyynylle pääsyä. Jouduimme skippaamaan sunnuntain vapaaohjelman, joka kismittää edelleen, sillä olisin halunnut nähdä Kung Fu Shown. Tyydyin katselemaan unia, koska olin aivan loppu. Eilinenkin meni vielä ihan väsyksissä, vaikka sai melkein kokonaisen yön nukuttua. Illalla ei sitten vuorostaan uni tullutkaan vaan pyörin jet lagin kourissa 3.30 asti. Great. Heräsin siitä neljän tunnin päästä ja nyt on olo kuin zombiella.

Antaa siis kuvien puhua puolestaan.

KIINA-ASU (7 of 7)

KIINA-ASU (4 of 7)

KIINA-ASU (6 of 7)

KIINA-ASU (2 of 7)

KIINA-ASU (5 of 7)

Peking ei hävinnyt kyllä yhtään kylmyydessä Suomelle, vaan näissäkin vaatteissa oli ajoittain viileä. Tosin, se saattoi johtua myös siitä, että kroppa oli tosi väsynyt, ja senkin takia kylmissään. Asu on variaatio edellisestä, nimittäin tässä on vaihtunut vain kengät ja kaulaan olen kietaissut lämpimän huivin.

ZARA takki (*TÄMÄ, tykkään myös *TÄSTÄ)
SAMSOE SAMSOE neuletakki (*TÄMÄ, tykkään myös *TÄSTÄ)
H&M Mama farkut (*NÄMÄ)
ACNE nilkkurit (tykkään myös mustana Pistoleista, nyt -30% *TÄÄLLÄ)
CHANEL Le Boy laukku
ZARA toppi (*TÄMÄ, tykkään myös *TÄSTÄ)
ZARA huivi (tykkään myös *TÄSTÄ ja *TÄSTÄ)

KIINA-ASU (3 of 7)
Mitäs tykkäätte asusta? 🙂 

Nyt nukkumaan, aamulla aikaisin ylös, pakkaus ja kohti Shenzhenin keskustaa. Huominen postaus on onneksi ajastettu, joten netistä riippumatta huomenna on luvassa kivoja uutisia lukijoilleni! 🙂 Ja hei, myös Mungobaby on päivittynyt! 🙂

*kaupallisia linkkejä

Kommentit (2)
  1. Millä nämä kuvat on otettu? Tarkennus on lähes kaikissa pielessä/ohi… Ei kai uudella puhelimella?

    1. Järkkärillä on otettu. En koe tarpeelliseksi arvostella minua kuvaavien kuvaamislahjoja, varsinkin kun he joutuvat hoitamaan asiaa itselleen täysin tuntemattomalla laitteistolla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *