The perfect birthday gift

Mungolife

Huomenta!

Synttäripostauksia joudutte varautumaan näkemään aika monta, kun nyt eilen pääsin niiden osalta vauhtiin :) Kuten jo sunnuntaina kirjoittelin, sain pari lahjaa, jotka osui TODELLA nappiin, ja toista olenkin retuuttanut mukanani joka päivä sen jälkeen kun sen paketista kuorin :)

Synttäreiden tarkotus ei koskaan oo ollu mulle lahjojen saaminen, ja yleensä en ees tykkää saada lahjoja, niiden antaminen on kivempaa. Oon vähän sellanen, että jos mä haluan jotain tosi kovasti, hankin sen itselleni. Kaikki mitä mun toivomuslistalta löytyy on yleensä aika kallista, enkä halua läheisteni käyttävän hirveesti rahaa. Ja sitten taas aina lahjojen kanssa on vaarana se, ettei joku miellytäkään, ja sitten tuntuu, että pitäisi kuitenkin olla siitä kauhean iloinen. Tiedättehän tunteen? Siksi olen monet synttärit jo vetänyt asenteella "ei lahjoja kiitos, tuokaa itsenne paikalle".

Vivve kuitenkin paljasti ennen synttäreitä, että he ovat keksineet nyt jotain, mistä mulla repee ns. takalisto, kun näen. Että tytöt ovat Hannan ja Vivven johdolla hankkineet mulle yhteislahjan.

No, takalisto pysyi kasassa, mutta aika kova vinkaisu pääsi kyllä meikäläiseltä sunnuntaiaamuna, kun avasin tyttöjen paketin...

I usually don't really like getting birthday presents. There's so rarely something I really want that I haven't gotten yet for myself, and then if I get something I'm not a 100 % fan of, I just get anxious about having to like something, and not really liking it in the end. You know the feeling? Well, this time there was absolutely nothing like that on my birthday, because even though I said "no gifts", my blogger friends went along and got me something amazing anyway :)

Tytöt oli ajatellu, että joku helposti mukana vietävä sisustuselementti ois kiva muistutus heistä. Kauniin viltin oli tarkoitus lämmittää mun syliä, silloin kun he eivät ole paikalla.

Lahja ei olisi enempää oikeaan voinut osua. 100 % merinovillainen viltti on täydellisen harmaan värinen, aivan ihanan tuntuisen ohut, mutta lämmin!

The girls thought to get me something to keep me warm when I go away to London again, something to remind me of them with a warm fuzzy feeling :) The 100 % merino wool throw by GANT is absolutely perfect! The colour and the texture are amazing!

Mutta tietenkin, koska en osaa pitää lahjoja niissä tarkoituksissa, mihin ne on luotu, ja totesin tytöille, että kiitoskiitos, mutta lämmitätte mun mieltä ja varsinkin kaulaa myös muualla kuin kotona. Tämä viltti nimittäin toimii täydellisesti kaulahuivina!

But of course, being myself, I'm not gonna use it as a throw. I wrapped it around my neck last Sunday, and have barely taken it off for the nights. The girls will be on my mind and giving me hugs all the time this autumn, because the scarf doubles as a perfect shawl / scarf :)

I love it! Mun kaulaliinojen pitää olla muhkeita ja pehmeitä, ja tämä on molempia! Rakastuin niin palavasti tähän nimenomaan kaulani ympärillä, että ei puhettakaan tämän olevan vain viltti kotona. Tyttöjen lämpimät toivotukset halailee mua sitten aina vähän viileämmillä keleillä!

I love it! My scarves need to be chunky and soft, and this one is equally both! 

Eikö olekin upea?! :) Kiitoksia ihanat Vivian, Hanna, Alexa, Linda, Julia ja Mona!♥

Isn't is gorgeous?! :) Thank you so much Vivian, Hanna, Alexa, Linda, Julia ja Mona!♥

(Kiinnostuneille tiedoksi, GANTilla on ko. vilttiä juuri saapunut viidessä eri sävyssä. Löytyy tummansinisenä, harmaana ja beigenä. Harmaasta on kaksi eri sävyä, joista tuo tyttöjen valitsema aivan upea hieman sinertävä ja toinen, hieman sellainen "metallisempi" harmaa. Beigestä löytyy vähän sellainen "likaisempi" hiekkainen ja puuteriin taittava beige :)

 

Kommentit

Maria - Petite Living (Ei varmistettu) http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

Voi apua kuinka upea!! Aivan täydellinen syyshuivi! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, se on kyllä :)

Mistä noita acnen huiveja sai? Siis nettikauppaa aattelin..ihastuin sun noihin huiveihin. Varsinki siihe viininpunaseen =) Ihana toi gant!

Anna (Ei varmistettu)

Gaudetesta oon omani hankkinut :)

samson (Ei varmistettu)

tää ei liity postaukseen mitenkään mutta mietin että olisiko mahdollista että kirjoittaisit vinkkejä reppureissaajille/maailmanmatkaajille kun sinä olet sen kokenut. Esimerkiksi mitä pitää ottaa huomioon hygieniasta, pakkaamisesta, rahojen säästelyssä jne. Jonku pieni vinkkipaketti että mitkä asiat ovat välttämättömät ja mitkä voi ihan totta jättää kotiin, osaat luultavasti sanoa kun itse pakkasit vaatteesi pois laukusta ja varmaan huomasit "ai tänkin olin pakannu empä tarvinnu" :D

suunnitelmissa kun olis euroopan vallottaminen niin otan KAIKEN tiedon vastaan mitä on tarjottavana ja yks postaus täynnä kokeneen vinkkejä ois aika bueno.

Anna (Ei varmistettu)

Voisin mä jonku vinkkipaketin tehdä, mutta mä en kyllä ole itse reppureissaaja, niin sikäli mulla ei kyllä ole mitään neuvoja :/

samson (Ei varmistettu)

ei haittaa, haluisin vaa jonkunlaisia vinkkejä sellaselta joka on edes kerran kokenut ja osaa kertoa edes jotain (: ja sulta saisin just tarkinta tietoa kun netissä on näitä man vs. wild ihmisiä jotka eivät pakkaa mukaan kun kalsarit ja vaihtopaidan ja sillä pärjää kyllä mä citytytön vinkkejä otan mielelläni vastaan :D vaikka sulla ei luultavasti motelleista oo kokemusta mutta siitä pakkaamisesta jne.

Anna (Ei varmistettu)

No jonku citytytön version voisinkin tehdä :D

-A-

Upee huivi/viltti! Tunnen itseni ihmishirviöksi, kun kysyn tämän lahjansaajalta, mutta osaatko ohjaistaa jälleenmyyjän luo? Pikaisen googlettelun jälkeen en löytänyt mistää kyseistä huivia ja mulla on jo pitempään ollut hakusessa nimenomaan iso huivi.

Anna (Ei varmistettu)

Toki :) gantin liikkeistä saa, esim. Kämpistä ja Kampista Stadissa siis :)

karoliina (Ei varmistettu)

Stokkan verkkokaupasta saa myös :)

Anna (Ei varmistettu)

Siellä on eri sävy :/

Tytti (Ei varmistettu)

Koska tulossa kuvia mekostasi joka oli päälläsi Annan ja Alexin synttäreillä? Vai ootko jo lisännyt kuvia? :)

Anna (Ei varmistettu)

Tuossa suoraan alapuolella ;)

Anna (Ei varmistettu)

Lovely gift from lovely girls for a lovely girl :D ha!

Anna (Ei varmistettu)

hahaha, it is indeed :)

Mrs.V (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/strictly-style

Hahahah! Ihanaa, että "viltti" pääsee ajateltuakin kovempaan käyttöön! Pohdittiin hetki beigen ja harmaan välillä. Sun rähmäkäpälät ja onnettomuusrekisterin tietäen, tummempi harmaa oli ehkä vähemmän riskialtis... Painottaen sanaa vähemmän.

Anna (Ei varmistettu)

Ahahhahaha :D <3: rähmäkäpälä88

Rose (Ei varmistettu)

Moi!
Aivan ihana viltti/huivi! Olisi niin mahtavaa löytää moinen. GANTin sivuilta en löytänyt että missä on niiden kauppoja. Osaatko sanoa Englannin/Irlannin suunnalta, että mistä niitä mahtais löytää? Tai sit nettikauppa kans käy. Toi viltti on vissiin jo loppuunmyyty?

ÄSH, ois niin unelma löytää. :D

Anna (Ei varmistettu)

Nyt en kyllä UK / Irlannin tilannetta osaa sanoa, GANTin liikkeissä ainakin Suomessa noita myydään :)

Kommentoi