The perfect shopper

Mungolife

Mainitsin tuossa pari päivää sitten, että Helsingin reissulta mukaan tarttui uusi laukku. Tällä kertaa laukku ei kuitenkaan verottanut lompakkoa ihan mahdottomasti, nimittäin se ei löytynyt Louis Vuittonilta, Della Margasta tai Luxbagista, vaan hieman lompakolle kevyemmin COSista. Olen pitkään halunnu syrjäyttää vaalean Neverfulini jollakin tyylikkäällä ja simppelillä mustalla shopperilla. Tumman Neverfulin annoin äidilleni jo jokin aika sitten, ja vaaleakin on toiminut lähinnä matka-/rantalaukkuna, mutta nyt ajattelin siirtää sen myytäviin, ellei joku perheen naisista halua omakseen sellaista. Mustaa shopperia olen etsinyt niin Celineltä, Givenchylta kuin vaikka mistä. Ja nyt se löytyi!

Vaatimuksena oli jämäkkä nahka, iso koko ja kaunis malli, joka on mielellään "pystymallinen". Kahvojen piti mennä helposti olalle, olla isot ja pehmeät. Tähän kahvaosastoon usein kaatui kaikki hankkeet. Lisäksi haaveilin ulkotaskusta, joka ei hyppää silmille. Tässä COSin laukussa kohtaa kaikki, mitä halusin.

Malli on tosi kaunis, iso sivutasku on melko huomaamaton ja noi kahvat on ihan mielettömän kivat! Pehmoiset ja isot, jolloin laukku ei tunnu painavalta olalla vaikka olisi ihan täynnä. Tänne voi heittää sisälle helposti pienen hoitokassin vauvalle ja omat tavarat ja siltikin se jää puolilleen. Ja plussana magneettikiinnitys kolmesta kohtaa, että laukku pysyy kunnolla kiinni.

Olen ihastunut. Mitä te tykkäätte? ♥

Kiinnostuneille tiedoksi, laukku löytyy täältä.

Kommentit

Maria (Ei varmistettu)

Ei jukra oon ettiny tollasta ties miten kauan, kun minäkin nevareista luovuin ja tuo on kyllä pakko kotiuttaa!

kiasa (Ei varmistettu)

Millanen vauvan hoitolaukku sulla on? Olis kiva jos tekisit postausta siitä ja sen sisällöstä mungobabyn puolelle. :)

Anne Aholaakko-kaartinen (Ei varmistettu)

Olisin kysynyt aivan samaa, jos et olisi ennättänyt ensin :D Meille syntymässä elokuun baby ja en löydä mistään kivaa hoitolaukkua.

Nina (Ei varmistettu)

Nyt on kyllä kaunis laukku, vaikka en ookkaan mikään suuri laukku fani, mutta ton voisin ehdottomasti kotiuttaa.

Tsrp (Ei varmistettu)

Kiitos, olen etsinyt jotain tarpeeksi halpaa shopperia (opiskelijabudjetti), joka kuitenkin olisi tarpeeksi laadukasta materiaalia eikä haperru heti käytössä! Kotiutukseen <3

Hann (Ei varmistettu)

Täällä olisi yksi kiinnostunut vaalean Neverfullin ostaja! Mitä kokoa se oli?

Kommentoi