Perth!

Mungolife

Hello ihanat!

Mä tein teille videon tossa aamulla, mutta nähtävästi sen julkaisu jäi aamulla unelmaksi, kun olin unohtanut kokonaan erään todella "hauskan" jutun tässä kauniissa Australian saarivaltiossa. Nimittäin internetin etanavauhdin..

No mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Ton jälkeen havahduin jo useampaan asiaan, jotka on unohtunut Aussi-ajoilta. Tässä maassa on maailman epäloogisimmat kolikot. Mistä lähtien 5 sentin kokoinen kolikko on arvokkain, eli kaksi taalaa ja sitten se dollarin kolikko on sitä tuplaten isompi?

Kävelin myös etsimässä videolla kerrottuja asioita ja aloin ihmettelemään, kun näytti muutama kauppa menevän kii tosi hämärään aikaan. Mä oikeesti kelasin melkein puoli tuntia, että mitä helvettiä, onko huomenna joulu tai muu vastaava, ku kaupat alkaa mennä kiinni. Jostain muistin perukoilta singahti muisto siitä, että ainiinjoo, tässä maassahn on epäloogisesti vain yksi normaali päivä, eli "pitkä shoppailupäivä" kun kaupat on auki 21 asti, kun muuten kaupat on auki 9-17. MILLÄ HELVETIN LOGIIKALLA MÄ KYSYN?!

Sanomattakin selvää muuten, että kameran laturia ei löytynyt. Otetaan huomenna uusi yritys Nooniksen kaa tähän hommaan, mutta mun tänään kiertämät viisi kauppaa myi ainoastaan ei-oota. Ärsyttävää.

Mä ehkä jätän suosiolla näiden videoiden tekemiset niille, jotka a) on luontevia niissä ja b) joilla niiden lataaminen ei kestä kuutta tuntia.

Translation:// I made it here and now I'm here in Perth with a gigantic smile on my face enjoying the sun and my friends company :) 

Kommentit

Eveliina (Ei varmistettu)

Ihana Anna <3 Tuli ihan mieleen sun vuosien takaset videot! Ja tuntuu niin hassulta kun muistan ku laskitte molemmat Merin kanssa blogeissanne päiviä Australiaan muuttoon ja nyt ette ookkaa asuneet siel muutamaa vuoteen! Mutta, varmaan tajusitkin eli täällä yks pitkäaikanen lukija, joka on ollu ekoista postauksista lähtien mukana.. :) Kommentointi aina on niin hankalaa kun ei oo muka aikaa, mut keep going girl, tän homman sä osaat tajuttoman hyvin :)
Super mahtavaa lomaa lemppari bloggaajalle!
-Eve

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :) Ihanaa kuulla, että oot pitkään ollut mukana innostuneesti :)

Carmabella (Ei varmistettu) http://el-amor-es-eterno.blogspot.fi/

Mäkin muistan sen kuinka odottelin kovasti teidän Australiaan lähtöä ja Aussi-vuodenkin ajan seurailin ahkerasti teidän kuulumisia täältä ja Merin blogista! :) Sun blogi on joko ensimmäinen tai ainakin ihan ensimmäisiä blogeja joita oon seurannu ja tääkin on lukulistalla ollut jo useitauseita vuosia; en edes muista milloin olen aloittanut blogisi lukemisen. :p

Anna (Ei varmistettu)

Tosi kiva kuulla, ihanaa, että olet pysynyt mukana :)

Madi (Ei varmistettu)

Jotenkin ton videon ansiosta ajatukset susta muuttu entistä positiivisempaan suuntaan! Tosi kiva nähdä sua videolla pitkästä aikaa! :)

Anna (Ei varmistettu)

No onpas kiva kuulla :)

nea (Ei varmistettu)

Ihana, että teit videon pitkästä aikaa! Tajusin vasta tätä katsoessa kuinka ikävä mulla onkaan ollut näitä sun höpöttelyvideoita :D Tee siis ehdottomasti vaan lisää jos innostusta löytyy! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, näitä ei kieltämättä oo hetkeen ollut :)

Katja (Ei varmistettu)

Mä ainakin tykkään sun videopostaukista! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :)

Sanna (Ei varmistettu)

Oi ihanaa video sulta! Ihan parasta:) En kyllä pistäis pahitteeks jos näitä tulis useemmin kuin noin kerram vuodessa ;D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, voisin tsempata :)

Jenski (Ei varmistettu)

Ihana videopostaus, noita lisää! Sullon myös niin ihanat hiukset!!! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

maiju (Ei varmistettu)

Voiii muistoja, oltiin kesä Ausseissa, pääasiassa Cairnsissa, mitä nyt muutama päivä Sydneyssäkin ja kirottii joka toinen päivä noita samoja juttuja, kauppojen aukioloajat oli ihan naurettavia ja netti täysin epätoivoinen...
Mutta silti on niin kova ikävä Australiaa, miksei se voisi olla edes vähäsen lähempänä ettei lentolippuihin menisi pientä omaisuutta:(
Pidähän sä aivan mahtava loma siel paratiisissa :)) !!

Anna (Ei varmistettu)

Australia on kyllä yksi maailman upeimpia maita :)

Naa (Ei varmistettu)

Tervehdys!

Olipas tosi tosi kiva nähdä pitkästä aikaa videokuulumisia. Nauti aurinkoisista hellekeleistä meidän Suomen loskailijoidenkin puolesta - maisema ei näytä nyt järin mieltä ylentävältä nimittäin...

Ai niin, vaikutat muuten todella herttaiselta ja onnelliselta tuossa videolla, mikä sai minutkin hyvälle mielelle. Ei mikään huono saavutus nimittäin tuo hyväntuulen tartuttaminen sieltä tuhansien ja taas tuhansien kilometrien päästä tänne synkän syksykelin (kyllä, luit oikein, talvesta ja lumesta ei tietoakaan) keskelle ainoastaan yhden videopätkän välityksellä. :) Olet myös hirmu nätti ja siun hiukset on todella kauniisti laitetut!

Anna (Ei varmistettu)

Hahhaha, täällä on kieltämättä täydellinen ilma :) Ja tosi ihana kuulla <3

Suvi (Ei varmistettu)

Ihanat hiukset. Onks noi luonnostaan lähes ton näköset vai vaatiiko ne paljon laittamista?

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä ne vaatii kihartamista :)

Vivve (Ei varmistettu) http://Www.Vivianvalpuri.blogspot.fi

Ei enää ikinä videopostauksia kiitos, laukaisee välittömästi ikävän. Sisilisko, LOL, myöntäisit edes että paidaton surffari!!!!! Loves you kreisipalloriemari <3

Anna (Ei varmistettu)

Hahahhahahahahah, rakastan beibi tota sun meiliä :D <3

Tuulikki (Ei varmistettu)

Nyt ei kyllä suomenkielinen teksti ja tiivistelmä englanniksi kohdannut yhtään :D Mutta hauskaa lomaa!

Anna (Ei varmistettu)

No ei niiden ehkä tarviikaan aina :)

pupsu (Ei varmistettu)

Siis tälläiset videot on just mitä parhaimpia! Tekisitpä enemmän tämmösiä päättömiä videoita, itse oon ainakin kaivannu tosi paljon videomateriaalia, kun sitä aikaisemmin enemmän blogissasi näki. :) Videoita videoita videoita!!

Anna (Ei varmistettu)

Hihi, kiitoksia :) Eiköhän niitä tule tässä lähiaikoina lisää :)

Laura (Ei varmistettu)

Oot niin sympaattisen olonen ihminen :) Ja iloinen! Hih suloinen video!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Maroona (Ei varmistettu)

Hei nyt on mennyt ihan ohi.. Miksi olet Australiassa ja kenen luona?

Anna (Ei varmistettu)

Selviää ihan viimeisimmistä postauksista, ja ei ole musta kauhean vaivalloinen asia selvittää ;) Olen Nooniksen luona Perthissä.

Rosita (Ei varmistettu) http://siipienhelinaa.blogspot.com

Oho, video! Olipa piristävä yllätys ja kiva on aina kuunnella tämmösiä höpö höpö -videoita. :) Saa kuitenkin ihan erilaisen fiiliksen kun mitä tekstit ja kuvat antaa. Ihanaa lomaa auringon alle!

Anna (Ei varmistettu)

No kiva kuulla, eiköhän näitä tule vielä lisää siis :)

janika (Ei varmistettu)

Ehdottomasti lisää näitä videoita!!! Nää tämmöset päättömät höpöttelyvideot on just parhaita :-)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :)

annika (Ei varmistettu)

Tee vaan useemmin tälläsiä videoita! Mun mielestä olit tosi luonteva ja kiva välillä katella turhan päivästä liiba laabaa :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Maija (Ei varmistettu)

Oot ihan eri näköinen kuvissa mitä videolla. Tai jotenkin kuvittelin sut erilaiseksi :D hassua!

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, no tällainen mä olen :D

rosaa (Ei varmistettu) http://www.mefashionandaustralia.blogspot.com

Ihanaa :)) sun pitäis tehdä useemmin videoita, koska kirjottamalla ei ikinä nää kuinka mukavalta ihmiseltä oikeesti vaikutat! Kuulostipa jotenkin hassulta mutta siis anyway susta tulee ihanan uus fiilis videoiden välityksellä ja ihan vaan positiivista energiaa :) vitsi kun tuli hinku päästä perthiin ja lämpöön.. Suomessahan ei siis ole kylmää ja loskaa..

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten kiva kuulla, ja joo täytyy kattoa, jos ehtii tekemään noita :)

E. (Ei varmistettu)

ihanaa että vaivauduit tekee videon, vaikka vaan höpöttelitkin siinä! toivottavasti teet joskus taas uudelleen! piristi kummasti flunssasta yritystä vääntää analyysiä :D ja hahhaah, mun muistaakseni hong kongissa on kans toi sama kolikkologiikka... se on tosi hämmentävää! ja joutuu jokasen kilikon kattoo tosi tarkkaan, mikä on vaan rasittavaa :D vietä kiva loma!

Anna (Ei varmistettu)

Eiköhän niitä tule tehtyä, kun se on aika helppo toteuttaa :)

Sanna (Ei varmistettu)

Mun mielestä tää oli tosi kiva höpöttelyvideo! :) mun puolesta saat tehdä lisääkin näitä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva, kiitoksia :)

i believe.

ihana video! musta semmoset videot on just ihan parhaimpia missä vaan höpötetään niitä näitä, kunhan ne ei mee semmoseks öö öö eikä tää mennyt! lisää videoita näitä on ollut ikävä :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :)

lausku (Ei varmistettu) http://lauraexchange.blogspot.com

ite kun unohdin vaihtoon lähtiessä kamerani laturin myös onnellisesti suomeen nököttämään, kävin etsimässä paikallisista kamera/elektroniikka liikkeistä uutta laturia, ensimmäiset 3 liikettä myivät myös ei-oota. Neljännessä liikkeessä sitten hieman palvelualttiimpi myyjä myi ei-oota mutta myös mainitsi että btw meillä ON myynnissä näitä 5xhalvempia "international" latureita, joilla saan myös canonin akkuni ladattua kaiken mahdollisen muun lisäksi. Siinä oli myös usb liitin eli esim iphonen saa sillä ladattua. Kannattaa käydä kyselemässä. Canonin omat laturit kun on yksittäisenä myytäessä niin hurjan kalliita että monet liikkeet ei niitä sen takia pidä varastoissaan :) toivottavasti tärppää!

Anna (Ei varmistettu)

Joo, mä jouduin kans ostaa tollasen universaalin laturin, ne ei vaan oo musta yhtä hyviä :/

Maria (Ei varmistettu)

Höh, ihan turhaan höpiset ettet ole luonteva videoissa! Kerrankin blogivideo, missä ei tarvitse tuntea myötähäpeää bloggaajaa kohtaan. Mukava välillä kuunnella höpötyksiä lukemisen sijaan, ei varmaan kukaan blogeja lue asiauutisten takia :) Merci!

Anna (Ei varmistettu)

Hahha, kiitoksia, kiva kuulla :) Mulle tulee helposti myötähäpeä muita bloggaajia kohtaan videoilla, ja siksi en tykkää itsekään tehdä :D

Pages

Kommentoi