Pika-arvonta

Huomentapäivää!

*Postaus toteutettu yhteistyössä MayLashin kanssa, ja yritys lahjoittaa arvontatuotteet*

Sain tuossa jokunen kuukausi takaperin kokeiluuni Maylash-nimistä ripsiseerumia, ja nyt sain niitä muutaman myös teille arvottavaksi 🙂

Desktop29Olette varmasti kaikki kuulleet ripsiseerumeista? MayLash on 100 % luonnollinen tuote, jonka tarkoitus on saada omat ripset kasvamaan pidemmäksi ja tuuheammaksi.

En valitettavasti voi tähän laittaa oman käyttökokemukseni mukaisia kuvia, koska olen käyttänyt tuotetta ainoastaan ripsipidennysten kanssa. Aikamoinen fakiiri saisi olla, jos niistä kuvista saisi pääteltyä, mitä muutosta on tapahtunut. Multa kuitenkin aina kysytään, kärsivätkö mun omat ripset ripsipidennysten alla ja jos ei, niin millä ihmeellä? No, ensinnäkin vannon ainoastaan laadukkaisiin Xtreme Lasheseihin, ja toiseksi olen tarkka ripsihuollon paikoista jo Xtreme-lashesienkin joukossa. Mulle on laitettu ekat ripset joulukuussa 2009, eli tässä on kohta menty viisi vuotta yhdessä. Herrajumala, aika menee nopeasti. Mä en oo koskaan pitänyt taukoa ripsistä. Australiaan vastamuutettuani en millään meinannut löytää hyvää huoltopaikkaa ja erehdyin välissä ottamaan jotkut muut ripset. Ne painoivat ja olivat vedessä aivan mahdottomat. Löysin vihdoin Xtreme-paikan kolme päivää myöhemmin, ja kävin poistattamassa ne kauhuripset ja laittamassa Xtremet tilalle.

Eräs ripsihuoltaja tässä matkan varrella neuvoi käyttämään ripsiseerumia, mitä vähän ihmettelin. Ajattelin aina tämän olevan ylihintainen hömpötys, jolla saisi ehkä millin pidemmät ripset. Ripsiseerumit kuitenkin myös tuuhentavat ripsiä ja tekevät niistä vahvemmat, mikä ei ole yhtään hölmömpi ominaisuus siinä vaiheessa, kun omilla ripsillä lepää jatkuvasti ylimääräistä painoa pidennysten muodossa. Toki hyvä ripsihuoltaja tietää, minkä painon omat ripset kestää hajoamatta, mutta koen, että ripsiseerumi on kuin ravintolisä ripsille. Ne jaksavat vähän paremmin. Eikä käyttökään ole vaikeaa, kun levittää yöksi ohuesti seerumia ripsien tyveen ja that’s it. Lisätietoa tästä MayLash -seerumista löytyy täältä.

Mulla olis nyt kolme tollasta putelia kotona, jotka voisin laittaa jakoon 🙂 Onko ottajia?

Kertokaa su-iltaan mennessä jotain kivaa tänne kommentteihin, niin osallistutte arvontaan!

Kommentit (431)
  1. Oi, tommosta ois ihan huippua päästä kokeilemaan! 🙂

  2. Olen ollut monta vuotta addiktoituneena ripsienpidennyksiin, mutta lopetin niiden laittamisen, kun sain tietää olevani raskaana. Nyt tissitakiaisen kanssa huoltoihin ei olisi edes aikaa 🙂 Kaipaan silti kovasti näyttäviä ja helppoja ripsiä takaisin. Olisi ihana päästä kokeilemaan onko noissa ripsiseerumeissa jotain tehoa.
    Ja sitten jotain kivaa kerrottavaa: meillä on huomenna lauantaina esikoisemme neiti mandariinin ristiäiset ja en malta odottaa, että saan kertoa nimen kaikille ja nauttia pitsiteemaisista juhlistamme 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *