Pikamoi Bodrumista!

Mungolife

Huomenta täältä Turkista!

Paljon on ehtinyt tapahtumaan ja paljon varmasti tulee vielä tapahtumaan näinä päivinä. Perjantainen matkamme tänne ei sujunut ihan ongelmitta, nimittäin mun ja Anun matkalaukut jäivät matkalla Istanbuliin, mikä lisäsi oman twistinsä tähän matkantekoon. Kun läppärin laturi ja kaikki muu melko olennainen on siellä matkalaukussa, niin ei ole helppoa matkanteko.

Nyt on matkalaukku jo onneksi hotellihuoneessa ja olen päässyt nauttimaan reissusta ihan kunnolla :) Tosin, melkein koko porukkaa tuntuu vaivaavan jonku sortin flunssaepidemia, enkä itekään saanu viime yönä nukuttua kunnolla. Kurkkuun kasvoi kauhee kaktus, ja nenä on niin tukossa, etten saa hengitettyä silläkään.

Meillä on täällä ihan mielettömän kiireinen ohjelma, hotellilla ei juuri muuten olla kuin nukkumassa, joten postaukset reissun päällä saattaa tästä blogista jäädä uupumaan. Kuvamateraalia kylläkin kertyy ahkerasti ja aktiivisesti, mutta hotellillaolot taidan jättää nukkumiselle ja rentoutumiselle, mulla ei ole nyt yhtään aikaa millekään tätä kovemmalle flunssalle! Ärrrrrsyttää olla kipeenä reissussa, mutta toisaalta meistä yli puolet on... Toivotaan, että se tästä vielä muuttuu iloksi myös olon suhteen, nimittäin järjestelyt ja ohjelma on niin huikea meillä täällä :)

Palaan toivottavasti tänään illalla, mutta jos mitään ei kuulu ennen tiistaita, älkää ihmetelkö! Se tarkoittaa sitten vaan sitä, että meillä on täällä paljon ihmeteltävää ja koettavaa!

Kommentit

Riikka (Ei varmistettu)

Taitaa olla hotellissa vika, jos nenä vuotaa. Tarkistakaa pölypallot sängyn alta..
Nimim. kokemusta on, jopa Hiltonista

Anna (Ei varmistettu)

Ei kyllä tää taitaa olla ihan itseaiheutettua sadepäivien kuvailuista :)

Riikka (Ei varmistettu)

Hae apteekista Tylolhot nimistä flunssalääkettä, ota sellanen yötä vasten ja nuku tiukasti peiton alla, niin aamulla on flunssa tiessään! :) Mukavaa matkaa, nauti Turkista!

Anna (Ei varmistettu)

Ohh, kiitos, tää tulee käyttöön! :D

s (Ei varmistettu)

Ihana meininki välittyy tosta tokasta kuvasta! Vau!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! :) On ollut kyllä mahtava reissu! :)

s (Ei varmistettu)

Uskon! Tykkään hirveesti sun reissupostauksista! Itellä ollut aika kamalat ennakkoluuot Turkkia kohtaan (Matkoja suunnitellssä oon aina heittänyt ehdottomat eit kohteille Turkki, Bulgaria, Kanarian saaret) mutta lähiakoina Istanbul etenkin on alkanut kiinnostamaan. Innolla odotan myös mahdollista tietopakettia Kapkaupungista, turvallisuus etenkin kiinnostaisi, olisi mukavaa vaihtelua Afrikasta noitten Egypti, Tunisia, Marokko jälkeen..

Anna (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaa ehdottomasti myös Istanbul, vaikka jo Bodrum oli mieletön :) Mä yritän saada ne Kapkaupungin jutut ulos mahdollisimman pian :) Tuo kouluvuosi sekoittaa pakkaa aina niin mestarillisesti :/

Saana (Ei varmistettu)

Moikka!
Saanko kysyä, kuinka pitkä olet?
Moni varmasti jo kysynyt, mutta en ainakaan löytänyt, kun selailin...

Anna (Ei varmistettu)

Mä olen 174 cm :)

seet (Ei varmistettu)

koittaisitte edes käyttäytyä kuin aikuiset siellä :-D tällä hetkellä teidän meininki muistuttaa lähinnä ylä-asteikäisten käytöstä.

Anna (Ei varmistettu)

Mihinköhän tämä mahtaa liittyä? :D

Toivottavasti paranette että voitte nauttia täysillä reissusta ! Mutta kysyisin että kun ostin samallaisen tunikan/hameen joka sulla on tossa tokassa kuvassa niin minkä kokoinen sulla on kun se näyttää niin hyvältä sun päällä ? :)

Anna (Ei varmistettu)

Mulla taitaa oll 38 siitä :)

Tiia (Ei varmistettu)

Moikka! Oot varmasti kirjoittanut aiheesta ja saanut vastata useasti tähän kysymykseen, mutta kauanko sulla menee aamuisin aikaa kun meikkaat ja laitat tukan? Ja miten teet noi sun kiharat?
Oot kyllä tosi kaunis ja aina niin huoliteltu! :)

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, meikkiin menee ehkä 15-20 korkeintaan, hiuksiin about sama aika :) Kiharat teen suoristusraudalla :) Meikki on aika vakio, hiustenlaitto on vähän riippuvainen siitä, pesenkö aamulla hiukset vai fiksaanko vaan edellispäivän kiharat, eli voi mennä mitä tahansa 10 min - tunti :)

Antti (Ei varmistettu) http://xsmoke.com/fi

Mukavan pirteä blogi :) jatka samaa meininkiä, fiilis on hyvä! toivottavasti paranet pian ja pidä hauskaa Turkissa

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! :)

Kommentoi