Pikamoi Bodrumista!

Huomenta täältä Turkista!

Paljon on ehtinyt tapahtumaan ja paljon varmasti tulee vielä tapahtumaan näinä päivinä. Perjantainen matkamme tänne ei sujunut ihan ongelmitta, nimittäin mun ja Anun matkalaukut jäivät matkalla Istanbuliin, mikä lisäsi oman twistinsä tähän matkantekoon. Kun läppärin laturi ja kaikki muu melko olennainen on siellä matkalaukussa, niin ei ole helppoa matkanteko.

Nyt on matkalaukku jo onneksi hotellihuoneessa ja olen päässyt nauttimaan reissusta ihan kunnolla 🙂 Tosin, melkein koko porukkaa tuntuu vaivaavan jonku sortin flunssaepidemia, enkä itekään saanu viime yönä nukuttua kunnolla. Kurkkuun kasvoi kauhee kaktus, ja nenä on niin tukossa, etten saa hengitettyä silläkään.

IMG_9546 IMG_3314

Meillä on täällä ihan mielettömän kiireinen ohjelma, hotellilla ei juuri muuten olla kuin nukkumassa, joten postaukset reissun päällä saattaa tästä blogista jäädä uupumaan. Kuvamateraalia kylläkin kertyy ahkerasti ja aktiivisesti, mutta hotellillaolot taidan jättää nukkumiselle ja rentoutumiselle, mulla ei ole nyt yhtään aikaa millekään tätä kovemmalle flunssalle! Ärrrrrsyttää olla kipeenä reissussa, mutta toisaalta meistä yli puolet on… Toivotaan, että se tästä vielä muuttuu iloksi myös olon suhteen, nimittäin järjestelyt ja ohjelma on niin huikea meillä täällä 🙂

Palaan toivottavasti tänään illalla, mutta jos mitään ei kuulu ennen tiistaita, älkää ihmetelkö! Se tarkoittaa sitten vaan sitä, että meillä on täällä paljon ihmeteltävää ja koettavaa!

Kommentit (18)
  1. Taitaa olla hotellissa vika, jos nenä vuotaa. Tarkistakaa pölypallot sängyn alta..
    Nimim. kokemusta on, jopa Hiltonista

    1. Ei kyllä tää taitaa olla ihan itseaiheutettua sadepäivien kuvailuista 🙂

  2. Hae apteekista Tylolhot nimistä flunssalääkettä, ota sellanen yötä vasten ja nuku tiukasti peiton alla, niin aamulla on flunssa tiessään! 🙂 Mukavaa matkaa, nauti Turkista!

    1. Ohh, kiitos, tää tulee käyttöön! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *