Pikapika

Mungolife

Hello hello Wienistä! :) Mä oon lähdössä juuri toista kaupunkipäivää viettämään, mutta sitä ennen halusin kertoa, että Mungostylen puolelle päivittyi eilen illalla eräs rennon letkä Linnanmäki-asu, käykää tsekkailemassa se! Mungostylen puolelle on tänään illalla tulossa tähän liittyvä postaus, joten pysykääs sielläkin mukana.

Meillä on tänään ohjelmassa Prateriin tutustumista ja muuta kivaa, mutta palaan illalla asiaan sitten tuoreiden Wien-kuvien kera.

P.S. Olen ihastunut tähän kaupunkiin. Täällä on juuri niin kaunista kuin odotinkin!

Kommentit

ann (Ei varmistettu)

kannattaiskohan nyt neiti vanhasen tehdä ensiksi vanhat matkapostaukset valmiiksi?

Anna (Ei varmistettu)

Kannattaiskohan nyt neiti annin jättää postaaminen bloggaajan vastuulle, ja jos itse osaa tehdä paremmin, niin perustaa oman blogin? :)

mi (Ei varmistettu)

ja tämä taas taattua mungo- anna tyyliä :D

Anna (Ei varmistettu)

Rehellinen? Kyllä.

pirre (Ei varmistettu)

Oikein!

sara (Ei varmistettu)

Muistathan ettei bloggaajalla ole velvollisuutta kirjoittaa matkoistaan jos ei halua/ehdi tms :)

Anna (Ei varmistettu)

Amen :D

Yritin syödä lounasta rauhassa ja selailla nettiä, mut fese ja kaikki uutissivustot on täynnä hirviöuutisia Gazasta tai Ukrainasta. Suuntasin sun blogiin rauhottumaan, ja oli ihana huomata et olitkin päivittänyt just hurmaavan vaaleanpunasen hattarakuvan nallen kanssa :D tää on maailma, johon pahuus ei yllä :) kiitos blogistasi!

Anna (Ei varmistettu)

Ihana kuulla :) Ja juuri näin, tämä tulee pysymään positiivisena paikkana, niin pitkään kun vaan voin mitenkään pitää sen moisena :)

memmi (Ei varmistettu)

Eikä miten ihanan veikeä kuva! :D Ja vitsit et ootan juttuja/kuvia Wienistä, kyseinen kaupunki kun on tällä hetkellä Berliinin lisäks ihan ehdoton kohde, jonne haluisin suunnata!

Anna (Ei varmistettu)

Hihi, kiitoksia :) Ja voih, Wien on ollut aivan ihana!!

tamperelaislukijasi (Ei varmistettu)

Pakko kehua sinua, olet kyllä mukava poikkeus ns. suosittujen bloggaajien keskuudessa, kun jaksat vastata lukijoiden kommentteihin. Kauheasti susta jaksetaan aina nettipalstoilla vinkua, mutta blogiisi nyt ensi kertaa syvällisemmin perehdyttyäni olen kyllä 100% Anna-fani :)

Nykyajan ulkokohtaisuus on mun mielestä lähinnä masentava asia, ja olen "turhaa kuluttamista" vastaan, mutta silti nautin kyllä sinun postauksista. Niitä on luettu aika urakalla lähipäivinä :) Käsittelevät niin paljon muutakin kuin pelkkiä trendejä.

Turhaan ihmiset sua haukkuvat, itse olet menestyksesi kovalla työllä saavuttanut. Jokaisella on vuorokaudessa samat 24 tuntia, joten turha valittaa toisen menestyksestä. Pidä lippu korkealla! Ja pidä mukava loma Wienissä.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! :)

Kävitkö praterin extasyssa? :-D Se oli kauhee. Wien on kyllä ihana kaupunki!

Anna (Ei varmistettu)

En :/ Eikö se oo vähän ku Lintsin Kieppi? Tollaset härvelit ei iske mulle sen pahemmin!!

Kate (Ei varmistettu)

Minustakin niin ihanaa että täällä ei mitkään kauheudut tule esiin :( kun uutisiakaan ei uskalla lukea, kun kaikkee kamalaa tapahtuu, täällä taas on ihanaa hattaraa <3 ja sillon ku ei ole, niin on semmosta mihin itsekin voi samaistua ilman että joutuu näkemään painajaisia

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiva kuulla :) Ja sellaisena tämä tulee jatkossakin olemaan :)

saikku (Ei varmistettu)

Aiiiivan upee hieno kuva, just niin persoonallisen ihana:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kommentoi