Pikapika

raita (1 of 1)Hello hello Wienistä! 🙂 Mä oon lähdössä juuri toista kaupunkipäivää viettämään, mutta sitä ennen halusin kertoa, että Mungostylen puolelle päivittyi eilen illalla eräs rennon letkä Linnanmäki-asu, käykää tsekkailemassa se! Mungostylen puolelle on tänään illalla tulossa tähän liittyvä postaus, joten pysykääs sielläkin mukana.

Meillä on tänään ohjelmassa Prateriin tutustumista ja muuta kivaa, mutta palaan illalla asiaan sitten tuoreiden Wien-kuvien kera.

P.S. Olen ihastunut tähän kaupunkiin. Täällä on juuri niin kaunista kuin odotinkin!

Kommentit (19)
 1. kannattaiskohan nyt neiti vanhasen tehdä ensiksi vanhat matkapostaukset valmiiksi?

  1. Kannattaiskohan nyt neiti annin jättää postaaminen bloggaajan vastuulle, ja jos itse osaa tehdä paremmin, niin perustaa oman blogin? 🙂

   1. ja tämä taas taattua mungo- anna tyyliä 😀

    1. Rehellinen? Kyllä.

  2. Muistathan ettei bloggaajalla ole velvollisuutta kirjoittaa matkoistaan jos ei halua/ehdi tms 🙂

 2. Yritin syödä lounasta rauhassa ja selailla nettiä, mut fese ja kaikki uutissivustot on täynnä hirviöuutisia Gazasta tai Ukrainasta. Suuntasin sun blogiin rauhottumaan, ja oli ihana huomata et olitkin päivittänyt just hurmaavan vaaleanpunasen hattarakuvan nallen kanssa 😀 tää on maailma, johon pahuus ei yllä 🙂 kiitos blogistasi!

  1. Ihana kuulla 🙂 Ja juuri näin, tämä tulee pysymään positiivisena paikkana, niin pitkään kun vaan voin mitenkään pitää sen moisena 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *