Pinguja!

Mungolife

Hola!

Koska nää videopostaukset on niin helppo tehdä, niin tänään päätin suihkun ja päikkäreiden välissä avata taas iMovien ja tehdä uuden videon aiheesta "ei mitään", kun se nyt näytti olevan niin teidän mieleen :D

Mullahan ei ole mitään näiden tekemistä vastaan, ei tarvii naputella tai siirrellä kuvia koneelle, vaan voi vaan avata yhden ohjelman, nauhoittaa videon ja sitten upata koko roskan youtubeen. Ei oo paljon helpommaksi voitu bloggaamista tehdä. Oon muutenkin niin lomamodessa, ettei mitään järkee. Koko ajan sellasella manana -asenteella, mihinkään ei ole kiire, meikkipussi on vähän unohtunut ja tää mun huoneki alkaa olla vähän pommi. Vanhanen on selkeesti lomalla. Ihan kunnolla.

Videopostaukset on silleen kivoja loppujen lopuksi, kun ootte paljon kommentoinu sitä, että kauniiden kuvien ja pintaraapaisujen kautta ei oikeen saa otetta tai kosketuspintaa, niin tuli tossa videota Youtubeen ladatessa mieleen, että sitä kosketuspintaa saa varmaan ihan eri tavalla tolleen kun meikitön bloggaaja jäätyilee kylpytakki päällä ja selittää ihan puutaheinää. Normaaleja ihmisiä mekin vaan ollaan :)

Tällaista siis tänään mielessä, huomenna lupaan jo ihan kunnollisenkin postauksen! ♥

Kommentit

sz (Ei varmistettu)

En muistanutkaan, et sun videot on näin kivoja. Näissä on ihan parasta toi, et ne ei oo mitään suunniteltuja vaan tollasta spontaania höpötystä. :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten kiva kuulla, kiitoksia :)

Ida (Ei varmistettu)

Tosi kivoja tälläset videot :) Ois aika mukavaa jos rupeisit tekee vaikka kerran viikossa jonkun videon!

Anna (Ei varmistettu)

No ihan niin usein näitä tuskin tulee, mutta katotaan miten usein näitä saisi aikaiseksi :)

Hanski (Ei varmistettu)

Voih nää sun videot on niin aitoja :) Ihana kuunnella just tällasta "hömppää" ei-varsinaisesti-mitään-asiaa -videoita. Oli varmaan mahtava näky ne delfiinit!

Anna (Ei varmistettu)

Ihana kuulla, kiitoksia :)

rosaa (Ei varmistettu)

Itse rakastuin kanssa Perthiin kun siellä viime vuonna vietin vajaan viikon silloisen poikaystävän kanssa. Vaikka miestä ei enää olekaan niin hinku palata Perthiin on silti ihan mieletön. Käytiin silloin läheisessä townissa Fremantlessa joka oli aivan ihana pienempi kylä :) Junalla taisi olla n.30min. Että jos aikaa on, niin siellä kyllä helposti viettää päivää ja ihastelee merenrantakaupungin maisemia. Lisäksi siellä oli vankila, joka olis varmaan ollut hieno, ei tosin aiemmin tajuttu, että siellä järjestettiin vain opastettuja kierroksia, joten ei silloin päästy sinne. :) (kuvia itse kaupungista jos kiinnostaa: http://mefashionandaustralia.blogspot.fi/2013/01/perth-pics-2-fremantle.html )
Muistelisin että Rottnest:issa oon jo käynyt, mutta itse voisin mennä kyseiselle saarelle ihan varmasti uudestaan, ihan vaan niitten maisemien ja quokkien takia! :D
Onneksi pääsen itsekin ensivuonna Meliin moikkaan frendejä, niin kestän tämän pahimman reissukateuden! :) Toivottavasti sulla on ihana loma kaikin puolin!

Anna (Ei varmistettu)

Perth on kyllä aivan ihana, ehdottomasti yksi suosikkikaupunkejani maailmassa :)

Hem (Ei varmistettu) http://univaatteissa.blogspot.fi/

Mun on pakko kommentoida ensimmäistä kertaa! Oon lukenut sun blogia säännöllisen epäsäännöllisesti joitakin vuosia. Yleensä jätän blogeissa videopostaukset katsomatta, sillä ne aiheuttavat ainoastaan myötähäpeää. Sun videot kuitenkin katsoin enkä pettynyt. Vaikutat todella sympaattiselta ihmiseltä ja sait hymyn huulille :)

Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa!

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten kiva kuulla, kiitoksia :)

Menni (Ei varmistettu)

Siis mä oon se henkilö, joka ei koskaan ikinä kommentoi mihinkään (paristakymmenestä päivittäin seuraamastani) blogiin, mutta nyt on pakko sanoa että nää videot on ihan extra-kivoja! Tuo hyvää vaihtelua sun blogiin ja sitä "kosketuspintaa"! :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten kiva kuulla!! kiitos :)

Suloinen Anna! Vaikutat tosi mukavalta siinä höpötellessäsi :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

mangusti (Ei varmistettu)

Moikka! Harmittavaa kyllä, mut muistan/jaksan kommentoida blogeihin noin kerran puolessa vuodessa, mutta nyt asia vaivaa sen verran että oli pakko!

Elikkä yleensä kun ihmiset mainitsee mulle jonku itelleni tuntemattoman ihmisen selityksissään, mulle syntyy heti mielikuva siitä päässäni, tarkka visio sen ulkosesta olemuksesta vaikka en ois koskaan sitä ko. ihmistä nähnykkään :D mutta aina kun sä puhut Nooniksesta, mulla lyö _aivan tyhjää_!! Mua häiritsee tää asia itteäni ihan hirveesti, joten ois huippua jos voisit kertoa siitä jotain (kuvakaan ei toki haittaa..) :D tää kuulostaa ihan naurettavalta varmaan jonku muun ku itteni korvaan...

Nyt samalla kuitenkin, Anna oot ihana ja blogisi myös, kaikkea hyvää sulle :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva, että kuitenkin välillä jaksat kommentoida :) Hahah, Nooniksella on ihan blogikin :) Nooniksen löytää täältä: http://noonis.blogspot.fi/

Kiitoksia ja samoin sullekin!! :)

paupau (Ei varmistettu)

Oi ihanaa, taas video! Kiitos Anna. :) Susta tulee "uusi ulottuvuus" esiin videolla, tai siis tarkoitat että tulet tavallaan lukijaa lähemmäs... :) se on hauskaa. Kiitos parhaasta blogista sulle, tätä lukee aina niin mielellään!

Anna (Ei varmistettu)

No sepäs kiva, noitahan on niin helppo tehdä, että mielellään niitä tekee :)

Jenny (Ei varmistettu)

Mä meinasin ehdottaakin että tee lomalla muutama nopea videopostaus, niistä saa lukijana yllättävän paljon irti kun saa kuulla bloggaajan kuulumisia melkein reaaliajassa ja juuri sellaisia "arkisia" (tai no, loma :D) pieniä kuulumisia! Me tiedetään että oot Perthissä mutta videon kautta tulee paljon muutakin informaatiota :) Mua ainakin kiinnostaa ne tavalliset kuulumisetkin ja sellaiset missä mennään-päivitykset, se tuo juuri sitä kosketuspintaa että siellä tosiaankin on ihan ihminen kaiken takana :D Ihanaa lomaa sulle!

Anna (Ei varmistettu)

Jep, oli kyllä kätevä tapa postailla lomalta :)

Omppu (Ei varmistettu)

Näistä saa niin parhaiten fiiliksestä kiinni!
Mun puolesta näitä saa olla tulevaisuudessakin!!

Hei mä en haluu aiheuttaa ylimäärästä vaivaa mutta nöyränä kysyisin vinkkiä :(
Tilasin vapeluxilta eshishan, maksoin verkkonpankissa ja kuittasin mutta näyttö näytti erroria seuraavaksi. Rahat oli tililtä lähtenyt mutta spostiin ei tullut tilausvahvistusta tai mitään. Pistin heti spostia vapeluxille, onko mitään help ajatusta heittää mitä voisi tehdä? Avuton olo vaan spostin varassa mennä kun heillä ei liene puhelinpalvelua. Kysyn siksi sinulta kun halusin varmistua ko yrityksen luotettavuudesta kun olet sitä mainostanut.. Mut tosiaan oma on ongelmani, jos satut jotain tietää mitä voisi tehdä niin great, muussa tapaksessa mitä parhainta lomaa :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, kiva kuulla :) Mä en valitettavasti osaa sanoa, mitä tuossa on tapahtunut. Saitko jo vastauksen sieltä? Se on kyllä täysin luotettava sivusto, joten uskon, että saatte hyvin asian selvitettyä siellä :)

Tuuli J.
Windy Days

Oot jotenkin aivan ihanan luonnollinen ja aito näissä sun videoissa. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Asiaan mitenkään liittymättä, katselin sun Instagramkuvia ja siellä luki, että voit lopettaa hiusten pesun kokonaan. Mä olen ajautunut hieman samaan tilanteeseen, kiesus. Suihku every now and then tekis kai silti terää ;D ;D ;D mutku ei tarvii!

Anna (Ei varmistettu)

Hahhaha, joo, aika pelottavaa ku välillä menee viikon samalla reuhkalla :D

Heidi (Ei varmistettu)

Tosi kiva postaus, Anna! Kuulostaa ihanalta melontaretkeltä.

Anna (Ei varmistettu)

Se oli! :)

Random (Ei varmistettu)

"Meikitön bloggaaja"?

Anna (Ei varmistettu)

No suoraan suihkusta tullut meikitön bloggaaja siinä kyllä vain.

Emma (Ei varmistettu)

Kivoja nää videot! Aiotko tehä Avengedien keikasta postausta? Oon oottanu sitä aika pitkää:)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, jahka saan kuvat koneelle. Unohdin sen kameran Lontooseen ku lähin reissuun :/

L (Ei varmistettu)

Anna! Ihana katella näitä postauksia sieltä Perthistä, oon nimittäin itse lähdössä taas parin viikon päästä ja aivan jäätävä lähtökuume on jo meneillään!:D Olis vielä kivempaa jos ois itelläkin siellä jotain suomalaisia kavereita/tuttuja... jos olisit siellä vielä silloin kun sinne oon tulossa niin ihan varmasti ehdottelisin treffejä!! :D Aivan mahtavaa loppureissua sulle, nauti!:)

Anna (Ei varmistettu)

Voi vitsi oon niin kade, mä haluan kanssa takaisin!! :) Kiitoksia ja nauti mielettömästi Perthistä!! :)

Kata (Ei varmistettu)

Eikä! Vähänkö tää oli ihana postaus!
Oon seurannu sua jostain oisko kesästä 2009 lähtien... vai 2008.. (alkaa menee jo vuodet ihan sekasin :D) ja viime vuosina.. etenkin viimeisimmän vuoden aikana täältä on puuttunut se minkä takia alunperin jäin Mungoon koukkuun. Silloin uskomattoman aito ja räikeä nuori suomalaisneito eli ihanaa tavallista ja silti niin epätavallista elämää, siihen tyttöön oli todella helppo samaistua ja sen blogista ja kommelluksista sai paljon puhtia omaan elämään. Tyylikin muodostui kirpparilöydöistä ja niiden kauppojen antimissa missä itsekin silloin asioin. Oli helppo ammentaa insipraatiota ihan kaikkeen.

Tietysti ihmiset muuttuu ajan myötä ja varmasti toi sun opiskelualas ja blogin valtavaksi noussut suosio ymmärrettävästi on vaikuttanut kaikkeen. Itselle on tullut sellanen käsitys, että oot pompannu yhtäkkiä johonkin bättrefolk-luokkaan, jossa kaiken pitää olla pinnallisesti niin täydellistä ja kallista, ja jossa näkyy vaan niitä täydellisiä varakkaita ihmisiä kalliine vaatteineen, kalliine juhlineen ja kalliine harrastuksineen. Sellainen maailma johon en pysty mitenkään samaistua ja joka myös hämmentää tietyllä tapaa. En myöskään ole pitkään aikaan inspiroitunut mistään tässä blogissa, kaikki kun vaikuttaa niin etäiseltä ja niin kalliilta. On vaatteita, tavaroita, taloudellista huolettomuutta ja matkustamista mihin mulla tuskin tulee olemaan koskaan varaa. Sellaisia asioita mihin itse ei vaan yletä ja jos ylettääkin niin se on yksittäinen suuri luksusvoitto eikä omaa arkipäivää.

Tästä postauksesta tuli sellanen olo, että tämän kaiken takana on edelleen se sama yltiösuloinen ja rohkea tyttö :) Tuli hyvä mieli!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva, että vähän pilkahtelee vielä se vanha Anna tänne blogiinkin :/ Ymmärrän täysin tuon sun ajatuksen, valitettavasti tämä reitti ei ollut mun valitsema. Mielellään sitä kirjoittaisi myös niistä arkisista jutuista ja niistä asioista, jotka on surullisempia ja vaikeampiakin, mutta samalla tapaa valitettavasti ei vaan pysty enää antaa niitä herkempiä asioitaan siihen kaikkeen raadollisuuteen, mitä blogin kautta tulee. Valitettavasti nykyinen linja on ja pysyy uberpinnallisena :/

Miia (Ei varmistettu)

Voi että, oletpa herttainen tyttö :) Näitä videopostauksia toivon kyllä jatkoonkin normipostauksien rinnalle! Olet näissä jotenkin niin aito ja välitön, kerrassaan vaan valloittava!

Rentouttavaa lomanjatkoa!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti ihana! :)

vini (Ei varmistettu)

Nämä videopostaukset ovat kyllä kivoja, sulla on hirveen miellyttävä ääni :) Ihanii lomapäiviä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia :)

mimmii (Ei varmistettu)

Oot ihana:) sun juttuja jaksaa aina lukea/kuunnella
Hyvää loman jatkoa !

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia ihana! :)

Lilia (Ei varmistettu) http://Hola!

You know, I read you from Mexico, and I love your style blog, but when you make videos in your language, I can't understand a thing. You could maybe consider writing subtitles in english for your english-speaking fans? Thank you!

Anna (Ei varmistettu)

I'm so sorry, but unfortunately I just can't spare the time to do subtitles, it was just some random hellos from Australia from my holiday :) But thank you for following, and hope you keep enjoying the page :)

K. (Ei varmistettu)

Olipas kiva videopostaus.:) Olet tosi nätti noin naturalina! Voin vain haaveissani kuvitella tuon melomisretken ja ympärillä uivat delfiinit (en ole yhtään kade, eeen:D).

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, oli kyllä ihanaa :)

Aino (Ei varmistettu)

Cheers! Tää ei tee yhtään hyvää mun Aussi-kuumeelle, ku lukee näitä sun postauksia jossa sä leikit delffiinien kanssa yms :D Mihin vuoden aikaa sinne on paras lähtee? Vai onks sillä nii väliä? Muuten, vähän ohi aiheesta mut mitä sä oot tehny noille sun ripsille? Ois jees jos omatki näyttäis noin tuuheilta suoraa suihkun jälkeen :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Aussit on aina aika hyvä lomakohde, mutta erityisesti Suomen talven aikaan siellä on tosi lämmin, vähän liiankin kuuma ehkä :D

Sarkku (Ei varmistettu)

Oot kaunis, ei mulla muuta <3

Anna (Ei varmistettu)

<3

Pages

Kommentoi