Pink burgundy

Hengissä!

On ollu hirveetä lentoa taas nää muutama päivä, kun perjantaina on aineiden palautukset, ja oon toki jättäny kaiken viime tinkaan asu usual :/

Ei oo oikeen hirveesti postattavaakaan ku vietän päivät Jumpinissa himassa aineiden kimpussa, ja senki ajan ku en kirjota, niin oon salilla, eli ei mitään kovin mielekästä asiaakaan ole tänne 🙁 Perjantaina alkaa kuukauden loma, joten sillon on taas hirveesti asiaa ja aikaa 😀 Ei hätää siis!

Photo on 13.3.2013 at 20.19 #6Photo on 13.3.2013 at 20.16

Mä häivyn nyt pinkkiburgundyna (jos jotain, niin oon ainaki rakastunu väriyhdistelmään tässä…) Lontoo-maman luokse syömään (köhh, Uggit tyylikkäästi jalassa ja lintubongariparka päällä, t. joskus ollut muotibloggaaja…), kun se oli sitä mieltä, että ruokailukin voisi välillä tehä terää!

Palataan huomenna toivottavasti jollai mielekkäämmällä, pusmoi!

Kommentit (21)
 1. Heijssan! Oon pitkään lueskellut sun blogia ja tykkään siitä kovasti! Oot tosi kaunis Anna ja mun mielestä sulla on ihana elämän asenne ja sun ajatuksia on ihana lueskella!
  Mä teen koulussa projektia jossa tutkin suomalaisiin kohdistuvaa rikollisuutta ulkomailla. Sä olet valitettavasti joutunut sen uhriksi ja muo kiinnoistaisi kovasti tietää ootko saanut mitään lisää tietoon siitä ikävästä yöstä? Ymmärrän jos et halua kertoa asiasta tarkempia tietoja koska onhan toi tosi henkilö kohtaista!!! Anna sä oot tosi kaunis ja sulla on ihana tyyli!

  1. Kiitoksia kovasti 🙂 Ja oon joitaki juttuja saanu joo tietää, mutta mysteerikshän se jää 🙁

 2. Moikka!
  Kysyn nyt kun en muista enää, että millä kielellä keskustelette sun Lontoo-familyn kanssa? 🙂
  Ihailen ihmisiä, jotka pystyy kommunikoimaan usealla kielellä sujuvasti, ja itseänikin kiinnostaisi erityisesti venäjän kielen opiskelu. Mielestäni se on yksi tulevaisuuden kielistä, varsinkin näin Suomessa asuvalle, ja sitä olisi hienoa osata ainakin jonkin verran.

  1. Enkkua pääsääntösesti, ehkä 10 % puheesta joukossa on venäjää 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *