Plaid, Suede & Fluffy

Mungolife

SEPPÄLÄN PÖRRÖLIIVI. Siis mä menin ekaa kertaa aikoihin Seppälään. Ostamaan kynsiviilaa. Kävelin pois pörröisen valkoisen esineen kanssa, joka ei kyllä ole kynsiviilaa nähnytkään. Miten tässä nyt näin kävi? En ole tainnut lukion jälkeen pahemmin Seppälässä shoppailla, mutta noh, ehkä olosuhteiden uhrina (asun sentään Kuopiossa, shoppailun mekassa) tuli eksyttyä tuohon supisuomalaiseen ketjuliikkeeseen. Olin yllättynyt valinnasta! Pörröliivi hyökkäsi verkkokalvoille täysin vahingossa ja kun mieskin piti sitä söpönä, piti sillä täydentää vaatekaappia. Ajattelin sen sopivan kivast pehmentämään nahkaa tai sitten söpöstämään jotain mekkoasuja. Aloitin empiiriset testit tällä kombolla, joss yhdistyy ruudut, nahka ja pörröisen pehmeä pinta. Mielestäni toimi aika söpösti.

Kaivoin myös pitkästä aikaa kaappien kätköistä Alexander Wangin Kristenin. Tai ei se mitään kaappien kätköissä ees ollut. Rekin sivussa on roikkunut jo pitkään. Mulle tulee välillä kyllästyminen tiettyihin asusteisiin tai vaatteisiin, ja hetkellisesti ne katoavat käytöstä täysin. Kuukausien päästä on mahtavaa ottaa ne taas käyttöön, kun ne tuntuvat upouusilta ja rakkaussuhde niihin roihahtaa aina uudelleen. Boyni on aiheuttanut muille mustille laukuilleni aika todella pitkän loman, mutta eipä tuo haittaa. Kunhan eivät kokonaan katoa muistikuvista. Boyn ainoa miinuspuoli on se, että laukkuun ei mahdu millään kamera. Wangin pikkuiseen menee helposti kamera ja kaikki muu tarpeellinen, mutta se on silti pieni ja siro.

Mulla on ollut joku todella vahva samojen vaatteiden kausi viime aikoina. Nämä Zaran ylipolvensaappaat ovat käytössä ihan naurettavan usein, ja myös tuo nahkahame löytyy vähän joka asusta. Olisi taas oodin paikka Juulia Peuhkurille, mun luotto-ompelijalle, joka teki tästä Cristelle & Co.:n hameesta mulle aivan täydellisen. Mulla on suhteessa lantioon aika kapea vyötärö (tämä kapeus ei sitten yletä ollenkaan jenkkakahvoihin tai pömppömahaan, mutta mitäpä me pienistä) ja siksi yleensä lantiolta sopivat vaatteet jäävät vyötäröltä hieman isoksi. Tämäkin hame oli alkuun vähän sellainen, että pyöri päällä, kun oli lantiolta hieman löysä. Juulian lyhyen käsittelyn jälkeen tämä on istunut mulle täydellisesti. Yksi parhaita vaatelöytöjäni viime vuosina. Pitkä, muttei liian. Lyhyt, muttei liian. Istuu kauniisti niin paidan päällä kuin allakin. Kaunis ja klassinen, rento ja rock-henkinen. Kaikki roolit taipuvat kuin parhaan luokan luonnenäyttelijällä.

Tällä kertaa olisi siis tarjolla tällaista värimaailmaa ja erilaisia matskuja. Mitäs sanotte? Toimii vai ei?

Kommentit

marix
Mari style - oho

No toimiihan se :)

Mulle kävi vähän samaten tässä joku viikko sitten tuon Seppälän suhteen, paitsi etten ostanut kyllä mitään. Etsin bilemekkoa tai edes jotain yläosaa ja kun kaikki muut kaupat olin ostoskeskuksesta kiertänyt, päätin vielä poiketa kauppaan, jossa en ole asioinut useampaan vuoteen, eli Seppälään. Yllätyin myös positiivisesti! Oli kaikenlaisia hienoja vaatteita, vaikka just sitä jotain asiaa en löytänytkään mitä silloin etsin. Mietin vaan, että tarttis varmaan käydä useamminkin..

Annika (Ei varmistettu)

Ihanat värit ja vaatteet ja ah, sulla siis on vielä tuo laukku!

Sanna (Ei varmistettu)

No toimii ehdottomasti. Pitäisköhän sitä itekin hankkia vaalea karvaliivi mustan kaveriksi ;)

Hemppe (Ei varmistettu)

Ehdottomasti toimii ! :) Pitänee varmaan itsekin piipahtaa pitkästä aikaa kyseisessä kaupassa. :D

h savel (Ei varmistettu)

Toimii toimii!

Jenni (Ei varmistettu)

Seppälä on todella nostanut profiiliaan viime vuosina! Olen tehnyt sieltä mielettömiä löytöjä, etenkin arkivaatteiden osalta ja laadukkaat lempineuleenikin ovat melkein kaikki Seppälästä. Suosittelen siis penkomaan varsinkin alennusmyyntien aikaan ;)

Milla (Ei varmistettu) http://Www.moonshapedlittlebox.blogspot.com

Materiaaleilla leikitteleminen asuissa on ihan parasta! :) Hyvältä näyttää ja tuo hame on aivan ihana. Kelpaisi miunkin kaappiin vaikka heti. <3

tk (Ei varmistettu)

Seppälästä tekee välillä tosi hyviä alelöytöjä. :)

Kommentoi